jkd
31 Aug 2008, 11:21 AM
Nu sunt de acord. Asta imi aduce aminte de Hitler care masura nasul, ochii copiilor tigani si evrei. Nici italienii nu sunt de acord cu asta.
Am scris aici de ceSi nu am vazut decat un
parlamentar roman care sa ia pozitie publica fata de asta. Am semnat petitia lansata de antena 3 si m-am dus si in Piata universitatii sa imi depun aprenta pentru realitatea....
Italia se intoarce la fascism. cautati pe youtibe sa vedeti cu striga neofascistii: DUCE!, DUCE, DUCE!... si cum saluta cu mana dreapta ridicata...
SORIN
31 Aug 2008, 02:31 PM
Da....Nati Meir!!
Un excroc care a tras teapa la zeci de mii de romani trimisi in sclavie in Israel
Un evreu ce a fost ales in partidul lui Vadim Tudor!!
Un fost puscarias ( 3 ani de parnaie ) parlamentar la noi
Traiasca Romania.......
Sorin.
Blakut
31 Aug 2008, 04:32 PM
Nu sunt de acord. Asta imi aduce aminte de Hitler care masura nasul, ochii copiilor tigani si evrei. Nici italienii nu sunt de acord cu asta. Am scris aici de ce
Reductio ad Hitlerum. Altceva?
Leonardo
1 Sep 2008, 01:02 AM
sunt impotriva oricaror forme de extremism, am fost impotriva amprentarii la inceput, dar acum incep sa ma gandesc ca nu e neaparat o solutie 'fascista'.
Pana la urma ce sa faca un stat cu o gramada de migratori fara identitate, stabiliti cu tabara intr-un oras al zilelor noastre? Nu poti sa le dai acte pentru ca automat ti-i asumi in acel moment. Nu poti sa-i expulzezi ca e impotriva legilor. A le lua amprente e poate singura solutie posibila sa-i controlezi cat de cat.
Mi s-a parut o idiotenie initiativa Realitatii cu amprentarile voluntare.
Prin aceasta idee proasta nu am facut decat sa ne identificam plenar cu tiganii.
Nu am nimic impotriva niciunei etnii, dar cred ca e mai bine sa ne consideram ceea ce suntem: romani.
PS: Infractiunile facute de cetatenii romani din Italia nu sunt, din pacate, apanajul exclusiv al etniei tiganesti.
Ultima 'isprava' atroce din peninsula a fost opera unor etnici romani. Ma refer la jefuirea unei familii de olandezi (ce campase pe langa Roma) si violarea animalica a femeii (de 50 si ceva de ani) in fata sotului silit sa asiste la acest act infiorator.
mutulica
3 Sep 2008, 07:23 AM
mai ... asta cu violarea animalica e pleonasm... iar sotul nevoit sa asiste silit, as spune ca e un voyeurist nesimtit care isi spiona sotia.
ca veni vorba, oare daca cei doi ciobani ar fi fost amprentati in prealabil, oare ce ar fi descoperit politia la prelevarea amprentelor de pe clitorisul doamnei?
sau ar fi oprit asta elanul sexual al compatriotilor? inteleg ca nu au gadilat-o.. ci au umflat-o ciobaneste...
Marduk
3 Sep 2008, 07:48 AM
Eu cred ca nu ar trebui sa glumim pe aceasta tema, dar cum stilul acesta te caracterizeaza, nu vrau decat sa te intreb daca nu cumva te bucuri ca cei doi erau romani si nu tigani.
mutulica
4 Sep 2008, 08:44 AM
eu ma bucuram ca erau olandezi... cica la olandezi se invarte piulita si daca sta tubul teapan.. ceea ce s-a si intamplat pina la urma ca tubul s-a dovedit spectator... pazea bicicletele, se pare ca s-a rasculat doar cand au atentat ciobanii la pompa de roti
marduk... in toata abureala asta de media apare ca un laitmotiv cetateanul roman, tigan sau netigan care face stiva de nazbatii in peninsula.
mi se pare o mare cacealma electorala, pentru ca sunt convins ca luat la procente sunt cel putin la fel de multi, daca nu si mai multi localnici care fac tampenii.
am inca in cap psihoza ce ii lovise pe nemti la adresa romanilor cu mai multi ani in urma... cand eu nu puteam sa merg in germania decat cu invitatie si un maldar de acte la consulat, si cand in sfarsit ajungeam acolo dupa o gramada de birocratie si chinuri, ma asteptau tiganii in mertzane
din punctul meu de vedere nu au decat sa trimita acasa milionul de romani. in fond si la urma urmei, daca nu ii angaja nimeni pe ciobani nu plecau in peninsula... si apoi daca tot i-au angajat.. macar sa le dea voie la vreo oaie ca sa nu dea priaprismul in aia doi.
e ceva putred in stirea aia... olandezii erau pe biciclete.. ar fi trebuit sa fuga mai repede ca ciobanii... dar inclin sa cred ca babeta avea coada sus, si a nimerit la fix. la cate babe violate vad la stiri prin romania, probabil ca si-a tras si ea un orgasm pe final ceva mai zdravan
Marduk
4 Sep 2008, 08:57 AM
mutulica
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,
click aici.