QUOTE(abis @ 22 Mar 2011, 04:58 PM)
Argumentatia ta este ceva de genul "nu-i corect ca infractorul X sa fie pedepsit legal, pentru ca alti infractori au reusit sa scape de justitie"
Eu nu argumentez, eu spun ceea ce vad si aud la tembeliziuni adica in baza cunostintelor pe care le am si a informatiilor, comentez. Argumentul meu este ca s-au incalcat niste principii, nu stiu de ce s-au incalcat, ce i-a determinat pe occidentali sa-l debarce pe Gaddafi, unde pana mai ieri il pupau in bot, masacrele? sa fim seriosi moncher, nu se sustine. personal cred ca la mijloc sunt niste interese care ne scapa, poate ca s-a dorit un exemplu pentru cei care urmeaza sa fie pedepsiti pe criteriul democratiei, dar nu toti inteleg democratia asa cum o inteleg occidentalii, multi nici nu-si doresc o astfel de democratie, atunci in numele cui te duci sa faci ordine, al celor care nu vor astfel de democratie, cu alte cuvinte le bagi pe gat fortat democratia? altceva trebuie sa fie la mijloc. eu am mai spus o mare gresala pe care o fac organizatiile consta in credinta ca tot ceea ce fac fac bine ignorand factorul uman, individul, variabila care poate da totul peste cap, producand efecte greu de prevazut si cu repercursiuni asupra populatiei nevinovate prinse in mijlocul evenimentelor
QUOTE(turbo trabant @ 22 Mar 2011, 05:45 PM)
....situatiunea e un pic mai complecsa si tine de falfaielile unui fluture. ....
asa este. UE este dependenta de gazul si petrolul rusesc, cand Ivan se imbata, mai ales iarna, incepe sa-l stranga de oo pe occidental, ca sa vaza el occidentalul cine-i Ivan si ce nevoi are el, lui Ivan i se cam falfaie de contracte, industrie, preturi, politici economice, etc. el stie ce are si stie ca ce are el trebuie occidentalului asa ca spre ai demonstra ca depinde de el din cand in cand ii arata pisica.