talusa
23 Feb 2004, 11:06 AM
QUOTE (mutulica @ Feb 23 2004, 07:19 AM) |
:-) Pai in cazul asta, nu Bush al batrin ci Sadam cind a intrat in Kuweit. Hai sa nu amestecam merele cu perele. Credeam ca acum vorbim de partea a doua a spectacolului.
Sa nu uitam ca intre cele doua reprize, americanii au mai tras citeva rinduri de bombardamente de cumintire, pe care le-a ordonat Bill, probabil cind nu il satisfacea Monica destul. |
Si eu care credeam ca numai Bush Junior este capul rautatilor!!
Si acum observ ca "interesele de stat" impun lucruri!
Am redescoperit America?
Mutulica,pe timpul me
u se zicea: "sa nu amestecam barabulele cu....ce vrei tu!
talusa(care si-a inchipuit ca SUA nu are interese de stat!!)
mutulica
23 Feb 2004, 12:42 PM
@Talusa - interesul de stat v-a tinut in friu si cind trimiteau irakienii scuduri peste voi, sau ma insel?
talusa
23 Feb 2004, 12:45 PM
QUOTE (mutulica @ Feb 23 2004, 11:42 AM) |
@Talusa - interesul de stat v-a tinut in friu si cind trimiteau irakienii scuduri peste voi, sau ma insel? |
Da!Cel al americanilor!
Sa nu le stricam coalitia compusa si din cateva tari arabe!
Mai interesant este de ce ATUNCI,Bush-Senior nu a terminat treaba!!!
Dar poate cei din SUA au raspunsuri!
talusa
mutulica
23 Feb 2004, 10:12 PM
Pai de ce sa fi terminat atunci treaba? Sa imparta cu toata gashka?
Ete dracie, o parea ei naivi, dar... chiar asa?
Kyklos
25 Dec 2005, 02:49 PM
USA (Uniune Sovietica Americana) a atacat Irak-ul avand drept pretext detinerea de arme balistice . Sa descoperit ulterior ca Irak-ul nu detine asa ceva .
A vrut sa instaureze democratie cu forta si nu a reusit . Petrolul este principalul vinovat in acest razboi de uzura , USA are nevoie de petrol pentru asi continua drumul ascendent .
fis_tic
21 Mar 2006, 12:37 AM
L-a inceput pentru ca a putut, mi se pare normal ca petrolul sa fie pentru cei care il vor si au curaj sa-l ia.
Ia spune, de ce crezi ca musulmanii au cucerit Bizantul? E drept, nu e drept. Hai, cine incepe sa planga si pentru cine, ... .
abcd
21 Mar 2006, 04:39 AM
Sa-l ia, sa-l ia da' sa nu se mai ascunda dupa sforaieli pretentioase de natiune cu principii democratice si asa si pe dincolo!
Adica vrei sa zici da-i Cezarului ce-i al Cezarului...si concluzia, daca musulmanii au fost in drept sa ia Bizantul, de ce sa nu ia si americanii Bagdadul? Tot un fel de musulmani si ei!
fis_tic
21 Mar 2006, 05:42 PM
Vor Ierusalimul, nu Bagdadul. Cat despre minciuni... mereu am fost de parere ca reflecta fidel o ...parere, a celui care minte si a celui care inghite; despre lume, despre viata, respectul, lipsa lui si multe altele. Este foarte buna vorba ca nu face sa strici orzul pe gaste, in opinia mea, oi. Ceea ce nu-mi este inca foarte clar este daca ei isi doresc acest lucru pentru legitimarea celor destinate sau asa... sa vada daca le iese reteta biblica.
HerrGott
24 Mar 2006, 06:04 PM
@
nu mai tin minte unde am citit, spunea cineva ca ura dintre evrei si ceilalti semiti este inca din V.Testament si ca aceasta ura nu se va stinge decat la sfarsitul lumii, sau la al treilea razboi mondial
cert este ca Irakul este o Bonanza pentru toata lumea, democrat, nedemocrat, americanii i-au luat urma, precum lupii prada, ca pe vremea lui farr west, cine crede ca au disparut cowboy-iii e naiv, poate intelege usor jocul.
O intrebare fireasca ar fi daca doar Americanii sunt cowboy, nu cumva avem cowboy si in Israel?
Nu mai conteaza raspunsul, important este ca acum in loc de praful mortii, ei acum vad praful intunericului, asta era o vorba inteleapta a unui batran filosof englez Kelly A.
si o mica vorba de-a mea: istoria se repta cu alte instrumente dar cu aceasi oameni..
noroc mult..
ZAMOLXE
25 Mar 2006, 09:21 PM
1- familia Bush are o firma petrolifera, Texaco sau Texao. 2- americanii vor suprematia lumii care presupune si stapanirea resurselor de petrol (componenta importanta in orice economie).
Kyklos
26 Mar 2006, 12:20 AM
America nu va detine niciodata puturile de petrol din Irak, vor exista fanatici care vor incurca planurile marsave a lui Bush Jr .
Dupa Irak va urma Iran , si dupa aceea Coreea de Nord imi amintesc ca-n 2002 la sfarsitul luni ianurie a spus ca IRAK IRAN COREEA DE NORD se alfa pe axa raului...
ZAMOLXE
26 Mar 2006, 06:04 PM
PLutarh, ai dreptate, si, din cate am mai aflat, si Siria este vizata. Iar in privinta fanaticilor din Orient, Uncle Sam cred ca ii provoaca la ...Jihad, ca sa aiba cu cine se lupta, ca de,trebuie sa aiba o justificare in "apararea" democratiei (americane)!
March
26 Mar 2006, 07:54 PM
QUOTE (ZAMOLXE @ 26 Mar 2006, 07:04 PM) |
PLutarh, ai dreptate, si, din cate am mai aflat, si Siria este vizata. Iar in privinta fanaticilor din Orient, Uncle Sam cred ca ii provoaca la ...Jihad, ca sa aiba cu cine se lupta, ca de,trebuie sa aiba o justificare in "apararea" democratiei (americane)! |
Despre masoni, nimic pe aici ?
MIA
26 Mar 2006, 08:00 PM
QUOTE (Plutarh @ 26 Mar 2006, 12:20 AM) |
Dupa Irak va urma Iran , si dupa aceea Coreea de Nord imi amintesc ca-n 2002 la sfarsitul luni ianurie a spus ca IRAK IRAN COREEA DE NORD se alfa pe axa raului... |
Totuşi - suntem īn 2006 şi ... nimic īn plus faţă de Irak ( din fericire ).
Se pare că GWB nu-i chiar aşa de mīrşav/fanatic.
Kyklos
26 Mar 2006, 09:03 PM
MIA toate la timpul lor , stai putin sa-si refaca infrastructura , au pierdut multi soldati experimentati , acest razboi de uzura nu se va termina asa de repede cum am crede noi . Cei sigur ca-n Irak nu se va schimba nimic , iar stilul lor de viata arhaic va ramane , iar singura sursa de venit a irakienilor nu va fi luata nici de americani nici de altcineva din afara .
coconut
26 Mar 2006, 09:38 PM
Probabil se plictisea tare mult şi s-a gāndit dragul de Tufiş s-o pună de-un război... La andropauză-ţi vin īntotdeauna idei strălucite!... Numai că cei care-au murit degeaba-n războiul americanilor mai aveau mult pānă la andropauză, numai azi s-a sinucis un băiat de 28 de ani...
ZAMOLXE
24 Apr 2006, 09:23 PM
QUOTE (March @ 26 Mar 2006, 08:54 PM) |
QUOTE (ZAMOLXE @ 26 Mar 2006, 07:04 PM) | PLutarh, ai dreptate, si, din cate am mai aflat, si Siria este vizata. Iar in privinta fanaticilor din Orient, Uncle Sam cred ca ii provoaca la ...Jihad, ca sa aiba cu cine se lupta, ca de,trebuie sa aiba o justificare in "apararea" democratiei (americane)! |
Despre masoni, nimic pe aici ? |
Mai multe state moderne sunt creatii masonice. Primul stat masonic format au fost SUA,apoi Regatul Unit al Marii Britanii, Italia, Turcia, Germania. Statele care "lupta" pt. democratie in Irak!
PS - Verifica si vei vedea daca-i asa!
March
25 Apr 2006, 08:49 AM
Te-ai bagat cu elucubratiile despre masoni si pe aici ?!
mutulica
25 Apr 2006, 09:14 AM
petrolul a atins iar o valoare istorica pe bursa... si ma intreb cine are de citigat din asta.
tocmai a aparut clasamentul celor mai mari firme si exxon detine suprematia
desi se spune ca bush duce razboiul cu irak, ca si cum bush ar fi de unul singur pe acolo, parerea mea este ca "grupurile de interese" sunt cele care duc acest razboi.
daca maine vor inlocui pe bush cu un democrat care se opune razboiului, va fi doar o chestiune de timp pina cind acesta va fi tirit in alt sau acelasi razboi...
si asta pentru ca america este prima putere economica a lumii, si mai e si crestina pe deasupra...
probabil ca de aia se spune ca galbenii vor invinge. asa e de obicei, cind doi se bat al treilea cistiga. pina una alta, religia budista nu se impica in conflicte majore pe teme religioase, ei stau in pace, se inmultesc si isi dezvolta economia (vezi china)
poate ca ar fi fost mai intelept pentru americani sa procedeze dupa vechi invataminte romane... dezbine et impera.. si sa sadeasca putina saminta de scandal intre musulmani si budisti
ZAMOLXE
25 Apr 2006, 09:23 AM
QUOTE (March @ 25 Apr 2006, 09:49 AM) |
Te-ai bagat cu elucubratiile despre masoni si pe aici ?! |
Nu te supara "frate" !
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,
click aici.