Draga
MardukQUOTE
Cum ai aflat ca este tiganca ? Daca avortul este moral sau nu, cat de moral este sa lasam copii sa faca copii?
Toate informatiile ce le detin cu privire la acest caz sunt doar din presa si internet... Banuiesc ca si voi la fel, sau daca e cineva care chiar a fost si a vazut personal cazul, sa ne spuna si noua... Deci, prin diverse articole s-a specificat ca ar fi o fata ce provenine dintr-o familie foarte saraca si de etnie tiganeasca, ma rog rroma zic ei... Din alte articole, nu reiese ca familia ei ar fi chiar asa saraca, si nu se pomeneste nimic de etnia ei...
Undeva am gasit si o fotografie care e pusa in contextul ei:
Ca o fi ea, ca nu o fi ea, asta habar nu am ca nu am vazut-o niciodata in realitate... Cine a vazut-o poate sa confirme sau sa infirme ca este ea... Totusi si dupa tunsura si aliura fetei in partea de jos, inclin sa cred ca este din familie de tigani, dar asta este cu totul si cu totul irelevant...
Este absurd sa ne abatem de la subiectul discutiei, si sa trecem la etnie... Este irelevant ca e vorba de tigani, chinezi, romani, englezi etc... Acestia toti sunt oameni, si a omora pe vreunul dintre ei este tot crima...
De asemenea, in acest caz, eu cred ca a fost viol, degeaba se inflameaza Abis. Eu cred ca a fost viol, dar asta nu inseamna ca au fost cazuri asemanatoare cand nu a fost viol. Sa nu uitam ca nu mai departe de mama ei, care acum are 26 ani, a fost foarte aproape de situatia ei... La un calcul simplu, vedem ca mama ei a nascut-o pe ea, undeva pe la 14-15 ani, adica cu doar 3 ani mai mult decat are ea acum. Si mama ei nu a fost violata, dar era tot un copil...
Trebuia numaidecat sa faca si mama ei avort?! Evident ca nu... Totusi, mama ei a nascut pana la varsta de 17 ani, adica minora fiind, doi copii, pe ea si pe inca unul in varsta de 9 ani, daca am inteles eu bine...
Aceste nasteri, la varste fragede, sunt cel mai des intalnite la familiile de tigani sarace. Dar asta nu inseamna ca nu se intalnesc si la familiile de romani sarace, sau de bulgari sarace, sau de albanezi sarace etc...
Este vorba de mediul in care traiesc...
Deci la intrebarea ta, Marduk, am mai raspuns, avortul nu are cum sa fie moral. Asa a raspuns pana si Afrodita, o mare sustinatoare a avortului. Iar daca te inrebi cat de moral este sa lasam copii sa faca copii, la aceasta intrebare nimeni nu a raspuns cu DA vreodata si nici nu cred ca va raspunde. In acest caz insa, nu e vorba de ne intreba daca este moral sau nu a o lasa sa faca copilul, caci intrebarea este tardiva, ea avind deja copilul in burta ei, prin urmare faptul e deja comis...
Draga
SorinQUOTE
ce legatura are viol sau nu, unchi de 19 ani sau nu, tiganca sau norvegianca!!!
Ma bucur ca nici tu nu vezi vreo legatura... Asta incercam si eu sa le explic, dar vad ca ei insista,anume ca nu are absolut nici o legatura...
Discutia este doar despre avort... Si avorturi se fac si la 25 de ani, si cand atat femeia cat si copilul sunt sanatosi. La acestea nimeni nu a putut sa dea vreo justificare pentru avort, dar ei sunt pentru avort chiar si in astfel de cazuri, devreme ce chiar le fac...
Pune tu aici intrebarea daca exista vreo femeie care avand peste 18 ani a facut avort desi atat ea era sanatoasa cat si copilul ei, si intreab-o care a fost motivul pentru ca comis aceasta crima... Sa vezi ce raspunsuri primesti...
Nu e uman nici pt. fata si nici pt. copil ca acesta sa vine pe lume si cine nu intelege asta, probabil ca mai are ceva de invatat despre viata!
Probabil, cand o sa intelegem de la viata, ca a lasa pe cineva sa traiasca sau a-l omora, nu ne este dat noua ca drept sa alegem, atunci lumea noastra se va schimba in mai bine... Altfel, procedam asa cum se face astazi: eliminam toti semenii nostri care ne incomodeaza, incepand cu copii chiar din burta mamei, pana la decimarea unor populati intregi... Vezi istoria omenirii impanzite de atatea maceluri... Vezi indienii din America, vezi evreii din Germania etc. etc... Toti acestia au fost masacrati din dorinte pur materiale, sau ambitii personale...
Acum la sunteti free sa ma injurati......De ce te-ar injura cineva aici?!
Draga
OvidiusQUOTE
Clopotel, ca sa poti judeca cu adevarat o situatie, mai intai trebuie sa iti pui tie insuti intrebarea "eu ce-as face in situatia respectiva?". Altfel, e usor sa judeci in oricare dintre sensuri. Sau consideri ca e imoral si ilegal sa te pui in situatia respectiva?
Nu numai ca mi-am pus aceasta intrebare, dar am si raspuns la ea aici... Iti dau un copy-paste aici ca sa nu mai pierzi timpul cautand:
"Acum o sa-i raspund lui Zed, la urmatoare intrebare: "Daca ar fi copilul tau in situatia data , ce ai face ?! ", si o sa-i raspund simplu asa: " Daca viata fiicei mele nu este in pericol (cum este in acest caz),
as face tot posibilul ca sa evit crima.
Prefer sa cresc un copil decat sa-l omor, sau, daca nu sunt in stare sa-l cresc, il dau altora care il doresc. Dar nu voi comite o crima cu buna stiinta.
Si ca sa inteleaga mai usor si alte aspecte legat de acest lucru, il ajut prin niste intrebari simple, la care raspunzand o sa-si raspunda chiar el la aceasta intrebare. De asemenea ii rog si pe cei mentionati la inceputul acestui mesaj sa raspunda la aceste intrebari. Daca pot, daca nu... asta e...
1. In aceasta situatie nu mai este vorba de un copil ci de doi. As face ce-i mai bine pentru amandoi, mai ales ca amandoi pot scapa sanatosi din aceasta situatie. De ce as omora pe vreunul din ei? Sunt criminal?
2. Intrebarea ajutatoare pentru Zed, dar si pentru ceilalti de mai sus ar fi: "Daca voi insiva ati avea ca tata pe violatorul mamei voastre, ati mai fi asa de vehementi in a va sustine propria ciopartire si omor? Sau doar cand e vorba de viata deja inceputa a altor oameni aveti glas?
3. Voi va indreptati cu ura impotriva unui copil nevinovat, si ii doriti moartea, doar pentru ca tatal lui este un violator si un nemernic. Deci singura vina a acelui copil este ca are un tata violator. In acest caz, urmandu-va propria logica gaunoasa, voi doriti ca toti copiii acelui tata violator sa fie ucisi, caci toti acesti copii ai lui sunt frati, si deci toti au aceeasi vina de a avea un tata violator... Desigur daca va mai chinuiti putin o sa-i ucideti toate rudele aceluia, doar pentru ca este violator... Asta este logica voastra? Caci argumentul vostru "forte" este ca acel copil este consecinta unui viol...
4. Concret, devreme ce pruncul in burta mamei exista, traieste, simte etc. , nu pune in pericol viata mamei, ce vina ii gasiti lui de votati pentru moartea lui?
5. Este vreunul dintre voi, care sustine avortul si se considera a fi crestin? Cine? (Intreb doar pentru a-l invita apoi pe topicul de Religie, unde sa imi explice si mie, argumentele lui crestine pentru omorarea pruncilor, ca eu nu le-am gasit)
"
Draga
AbisEste mama dupa ce naste un copil. Pana atunci este insarcinata. Greu de tot cu limba romana...Este absolut aberant ce spui... Copil este si cu o secunda dupa nastere, si cu o secunda inainte de nastere, si este copil chiar si in timpul nasterii... Ca vrei tu sa le rastalmacesti ca sa te autoindreptatesti este strict problema ta...
Bati campii. Avem de-a face cu un copil destul de traumatizat si fara sa-si bage cei ca tine bocancii in viata lui.
Ca nu vrei tu sa numeri pana la doi, este iarasi problema ta... In fond si copilul nenascut de 6 luni exista, traieste, se hraneste la fel ca si tine... E viata ta mai importanta decat a lui? Ai tu mai mult drept la viata decat el? Cine hotaraste asta? Tu?! Asa cum un criminal hotaraste ca victima sa trebuie sa moara, asa hotarasti si tu ca acel copil trebuie sa moara? Dar de ce nu hotarasti invers? Nu ca asa ar fi bine sau recomandabil, dar daca te-ai intreba macar odata asta, nu ai mai ridica "piatra" ca sa omori acel copil... Pentru ce vrei sa-l omori? Doar pentru ca cineva
ar putea fi traumatizat de existenta lui? Pai e foarte posibil ca la un moment dat si tu sa-ti fi traumatizat parintii sau pe altcineva... Sustii ca ar fi avut dreptul sa te omoare doar pentru asta?
Din nou bati campii. De unde ai scos-o ca sunt tigani? Si chiar daca ar fi, se schimba ceva cu asta?Nu am scos-o eu... Preiau si eu diferite informatii care se vehiculeaza prin presa... Cine a spus ca daca ar fi tigani sau chinezi sau romani ar schimba situatia cu ceva?! Pura ta imaginatie...
Numai un om bolnav poate emite asemenea aberatii... O relatie sexuala intreprinsa cu un o persoana (inclusiv cu un minor!) care nu are suficient discernamant este VIOL!!!Bolnavi sunt cei care se fac ca nu vad aceasta realitate... Sunt destule cazuri in care fetite de 10, 11, 12 ani au ramas insarcinate... Mi se pare ca recordul mondial, ca au facut si un record
pentru cei ca tine ca sa afle , este chiar de 9 ani...
Evident ca este ilegal a face impreunare cu un minor... Minor inseamna sub 18 ani... Deci toate actele sexuale sub 18 ani sunt ilegale, iar eu spun ca si imorale, iar daca tu vrei sa le numesti viol, nu te contrazic...
N-am pomenit de cand sunt atata fatarnicie intr-o singura persoana! Cine este nefatarnic aici sa iasa in fata... Banuiesc ca tu ii impingi pe toti la o parte ca sa ajungi in fata, nu-i asa?
Cata nefatarnie iti trebuie ca sa curmi o viata de om cu premeditare? Intreaba-te singur...
Draga
BlakutQUOTE
Pai ti-am raspuns la toate intrebarile. Iar filmul tau e propaganda, nimic mai mult. Pentru oameni care se lasa impresionati de imagini, dar nu mai stau sa mai si gandeasca. Acum iti astept raspunsul...
In primul rand nu mi-ai raspuns la acele intrebari. In al doilea rand nu au spus ce anume din acel film este neadevarat? Nu se face asa avortul? Nu se smulg membrele copilului una cate una? Nu i se sfarama capul? Nu sufera copilul? Ce anume este neadevarat in acel film, sau poate ca e prea adevarat si acest adevar te deranjeaza de fapt... Te mustra constiinta a sustine astfel de crime nu-i asa, si atunci te refugiezi in negarea realitatii... E mai convenabil asa?!
Pentru informatia ta Clopotel, daca faci sex cu o fata de 11 ani e viol indiferent ce. Si e ilegal oricum. Asa ca mai las-o balta. Se vede de pe acum atitudinea ta fata de femei. Sper sa nu ai copil fata...
Pai esti in urma rau... Eu de la inceput am spus ca a face sex cu o fata de 11 ani este ilegal. De fapt cu oricine care are sub 18 ani e ilegal, si evident si imoral. Inclusiv mama fetei care a nascut-o pe ea pe la 14-15 ani a facut sex ilegal. Crezi ca mama ei, care era cam cu 3 ani mai mare decat ea acum, a fost violata de tatal ei? Propui sa omoram si fata de 11 ani, urmandu-ti rationamentul?
O sa-ti raspund totusi in urmatoarul mesaj, dar acum am ceva treaba...
De asemenea, ar fi bine sa nu mai reveniti asupra intrebarilor referitoare la:
- ca daca e bine sau nu sa ramana o fata de 11 ani insarcinata
- ca daca e sau nu BOR de vina pentru asta
- ca e saraca sau tiganca sau ce-o mai fi
- ca daca a fost viol sau nu
- ca daca naste amintirea violului o va traumatiza in continuare
etc... (asemenea)
ca la toate acestea s-a raspuns de n ori, asa ca e pierdere de timp a da de fiecare data copy-paste...