Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Ce Zi E Ziua De Azi Pentru Tine?
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Peripetii la Gura Sobei
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
mutulica
pregateste cactusul, si rezervati masa ca venim
Endgegner
se poate merge la "copca" de 1 mai si la Tineretului in TM rofl.gif

iniya
cactus e cam bolnavior acum..insa sper sa-si revina..oricum o sa-i spun...strandu-i de noi... wub.gif

mwah1.gif sorry.gif
Aramis
Mai am o nepotica, 3.5 kg, in varsta de o ora smile.gif Este a 4-a nepotica. Girls ruuuule biggrin.gif
Sunny
smile.gif Ce dragut smile.gif
Ii urez sa se faca mare si frumoasa tongue.gif tongue.gif ! La cat mai multe, Aramis laugh.gif
love2climb
Ziua mea de nastere!!!! tongue.gif
Sushi
heeeepiiiiiii bärsdei tu iuuuuuuuuuuuuuuuuu
heeeepiiiiiii bärsdei tu iuuuuuuuuuuuuuuuuu
hepiiiiiiii bärsdei diär love2climb
hepiiiiii bärsdei tu iuuuuuuuuuuuuuuu smile.gif

La multi ani!
love2climb
Multumesc frumos Planorista wink.gif
E cea mai originala urare pe care am primit-o de ziua mea...si cea mai "pe romaneste" smile.gif
Endgegner
este ziua in care am reushit 8-....damn thumb_yello.gif
Mara
Azi voi depune flori la trupul unui om deosebit care s-a stins ieri din viata. cry.gif
iniya
QUOTE (Aramis @ 16 Mar 2005, 08:55 PM)
Mai am o nepotica, 3.5 kg, in varsta de o ora  Este a 4-a nepotica. Girls ruuuule biggrin.gif

hug.gif sa dea Sefu' Mare sa fie sanatoasa...si sa traiasca cu biggrin.gif pe buze

astazi a fost o zi ciudata...am aflat ca profu' cu pricina wub.gif ..are soatza mad.gif ...ciudat..numai asa nimeresc...

rofl.gif rofl.gif
+ am primit un iris de la o persoana de la care numa asteptam ohmy.gif wink.gif oare?sa fie ce....?.........naaaaaaa' tongue.gif nu cred..in fine..floarea este foarte frumoasa...
cactus
Ce Zi E Ziua De Azi Pentru Tine?

Ziua unei imense nelinishti...
iniya
o amintire..un telefon...mi-am adancit amintirile legata de maicutza mea sad.gif mwah1.gif ..sper ca este bine acolo unde este...

sad.gif
mutulica
am primit o veste. bunuta.... as spune
Sunny
Bucurie si tristete in acelasi timp... hh.gif
mutulica
o zi ciudata. parca timpul s-a oprit putin in loc
iniya
m-am intalnit cu o ....buna prietena...si..tirst este ca...am realizat..ca timpul poate face ravagii...suntem ca 2 straine...ciudat,,,m-am schimbat mult... sad.gif ..cred ca aceasta zi este trista..desi ma simt bine..asa cum..acum ..sunt blink.gif ..aiurea... hh.gif
Sunny
cry.gif e o zi atat de trista pentru mine...posta mi-a pierdut niste documente care mi-ar fi putut schimba viata...ii urasc.. cry.gif
secunda
azi am avut un moment ciudat as spune...
pe seara m-am intins in pat si mi-am zis, oare nu pot sa mor acum? pur si simplu era intr-o stare in care totul parea perfect pentru moarte.
nu sunt trista, nu sunt nici vesela, nu m-am despartit nimeni, nici o tragedie nu s-a abatut asupra mea...

pur si simplu, azi a fost o zi buna de adormit.

colectionara
I-as zice ziua anti-calculator mad.gif.
Yvonne
O zi lunga, intre inceput si sfarsit nici un continut.
cactus
inca nu stiu...
Tyra
Azi e o zi in care n-am chef sa-mi solicit creierasul.
mutulica
doar azi? eu as face asta tot timpul
iniya
mi-am declarat zi de odihna..dupa o vacanta de vis..
voi exersa sahul..si ma voi roi in pat odata cu donsoarele' gainuse sorry.gif ...
iniya
o zi trista....Pretenders - I'll Stand By You unsure.gif ..este trist..cum dragostea iti scapa printre degete..si cand vine din alta parte nu stii cum sa o prinzi..de teama sa nu-ti scape..iarasi...

teama..speranta..vise..amintiri..ochi..tristete...asta e ziua de azi..noaptea de azi...

lacrima intarziata...
Tyra
Azi am fost a 2-a oara la mare anul asta.
cipdecip
Ziua in care am refuzat un loc de munca la K.f.c.

dead-cat
un an la han smile.gif
Cla
Heeey... clapping.gif Felicitari, dead-cat smile.gif

For you: user posted image spoton.gif
dead-cat
multzam smile.gif
Bibicutz
Azi e ziua fetitei mele. Stefania face azi 3 ani!!! Doamne cand a trecut timpul??? LA MULTI ANI STEFY!!!!
dead-cat
aui e prima zi din restul vietii mele biggrin.gif
iniya
un sarut pe obrajiori din partea mea.. mwah1.gif
sa-ti traiasca..si sa fie o fata faina..'la multi ani!' smile.gif

astazi trebe sa intru in paine..cum se zice/...la scoala..si n-am fost..am dormit pana la 12 rofl.gif ..dar ata ete..promit sa nu se mai intample innocent.gif ..la urma urmei..macar am facut prezenta la voi..la han smile.gif

mwah1.gif
iniya
astazi trebuie sa scriu o lucrare pt un concurs.. unsure.gif ..sper sa castig..parca fiecare cuvant este controlat..si cu greu 'imi dau drumu'..cum se spune hh.gif ..ceva important..+ ca am renuntat la cafea..am inceput cu ceaiul verde..tine de somn..si rezist mai mult seara smile.gif

mwah1.gif se apropie Sf Gheorge woot_jump.gif woot_jump.gif cloud9.gif
Sunny
Azi m-am intalnit cu un tip spaniol- cercetator stiintific si am ramas jamie.gif
oare cand o sa ajung si eu sa explorez marile sau oceanele....sau spatiul cosmic... wub.gif

se apropie Sf Gheorge   
yeeeey! thumb_yello.gif super!....numai ca... unsure.gif ...pacat ca pica sambata....ca altfel aveam si noi liber ca de ziua liceului ohyeah.gif
Marcus
oare cand o sa ajung si eu sa explorez marile sau oceanele....sau spatiul cosmic...

iata o intrebare la care caut si eu raspuns. biggrin.gif

a... si... ca sa nu fiu offtopic... azi e miercuri rofl.gif ...si e ziua in care am facut rost de invitatii pentru:
disco, edy's club, teatru, campionat sah, concurs paintball, si multe multe altele... au picat toate ca din cer! de fapt, sunt activitati distractive organizate de o universitate din Braila, si am primit invitatie la toate cele! thumb_yello.gif lucky me, ha! laugh.gif
Sunny
yaay! astazi am facut floricele de porumb ...si inevitabilul ...normal ca s-a produs: toata bucataria a fost plina de floricele sarite prin toate colturile hh.gif sorry.gif

si-am mai facut ceva....am cumparat un cadou super fain pentru o fosta profa care mi-e foaaarte draga wub.gif (va fi ziua ei rolleyes.gif )

Ps. mmmMarcus, chiar ca lucky you! mai sunt si pentru altii? whistling.gif sau trebuie sa te mituiesc pe tine? rofl.gif
iniya
QUOTE (Marcus @ 13 Apr 2005, 03:57 PM)

iata o intrebare la care caut si eu raspuns. biggrin.gif

ete si raspunsul: mwah1.gif
Aramis
E ziua in care mi s-a facut sila de lumea adultilor, e ziua in care am putut privi cu ochii mari deschisi cea ce este in jurul meu si am ramas dezgustata...
Ai mei au dreptate, numai parintii si sora/fratele iti pot fi cu adevarat alaturi atunci cand ai nevoie de o vorba buna...
Nico
Nu e chiar asa Aramis smile.gif E adevarat ca in unele zile asa ti se pare, se intampla tuturor, dar zilele astea trec si vin altele, care iti pot arata contrariul smile.gif

Ziua de azi a fost frumoasa, mai ales dintr-un motiv anume smile.gif Culmea e ca acelasi motiv se repeta zilnic si din cand in cand o zi ce normala se transforma intr-una speciala smile.gif
Eclectic
Aramis, Nico are dreptate. Intr-adevar, exista oameni de doi bani. Intr-adevar, nu trebuie sa acorzi niciodata incredere din start. Insa vei vedea ca exista oameni care merita sa ai incredere in ei. Capu' sus ! wink.gif
Aramis
Merci Nico si Barrie hug.gif Ceea ce ma scoate din sarite e faptul ca pe zi ce trece descopar ca nu pot avea incredere in nici unul dintre asa zisii prieteni care ma inconjoara, iar cei care i-as putea numi cu adevarat prieteni sunt prea departe de mine sad.gif
Asta e... se mai intampla si chestii din astea... nu?
mutulica
se pare ca cei in care poti avea incredere sunt inamicii... de la ei stii la ce sa te astepti
blink.gif
nasol, nu?
Eclectic
Pai vezi, forumista copilaroasa ce esti, ca dracu' nu e chiar asa de negru ? wink.gif
Aramis
Stiu ca nu e chiar atat de negru...
Ca tot veni vorba de consolari, nu ai vrea sa te muti mai aproape de orasul meu? biggrin.gif
Eclectic
Ma faci sa ma inrosesc cand ma gandesc ca ti-ai folosit mesajul cu numarul 2000 pentru o asemenea propunere. rofl.gif
Aramis
Barrie, nu-i asa ca te simti flatat?
Ziua de astazi a avut de toate... si inca nu s-a terminat, mai am timp si pentru un strop de dragoste (nu va speriati, de data asta nu e inclusa nici o propunere pentru forumistul de mai sus, auto-intitulat Barrie tongue.gif )
Aramis
Azi e ultima zi de servici pana la sfarsitul sesiunii... Pur si simplu nu mai am timp si de servici si de scoala si decat sa o neglijez pe ultima, mai bine iau o pauza de aproape 2 luni pana termin cu toate examenele wink.gif
simonsays
umm... ce lucrezi ? unsure.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.