Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Ce Zi E Ziua De Azi Pentru Tine?
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Peripetii la Gura Sobei
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
flu
Ziua in care a murit primul prieten al parintilor mei din gasca cu care petreceau ei cand aveam eu 5-6 ani.
Trec anii... sad.gif
Marcus
Azi e ziua in care am revenit "in forza" la Hanuancutei, dupa o binemeritata vacanta la mare. biggrin.gif

[edit] Bine ai revenit la Han, Hamleet! Observ ca ai "postit" 8 luni de zile... laugh.gif
Afrodita
Ziua in care "oficial" mi-am dat demisia si asta cand? Cand venisera ei cu amenintari: "ori faci treaba ori pa-pa" rofl.gif Ideea e ca mai am 10 zile pana la concediu permanent biggrin.gif (adik nah, pana oi gasi altceva de munca smile.gif )
Si-asa-mi vine sa cant...Lalallaaaaaa

Flu sad.gif
axel
Azi e vineri 13.
Eclectic
Azi... Azi e o zi trista.
contraste
Astazi, e o zi de pomenire si una care se anunta plina de distractii si bucurii : Sfanta Maria !
secunda
azi e ziua cand mi-am dat seama ca cel mai greu e sa ii faci pe parinti sa te iubeasca...

toata viata incerci sa iubesti si sa te faci iubit de altii insa paradoxal tocmai fata de parinti reusesti cu greu sau chiar deloc acest lucru...

Yvonne
Azi e ziua in care am revenit la han.Azi e o zi trista pentru ca mi-e sufletul praf.Si ziua inca nu s-a sfarsit,Azi cineva m-a tradat.Vreau sa ma imbat,haideti la o cana cu vin.
YOo
Astazi este ziua in care ma intalnesc si particip la o intalnire cu fo' 7-8 forumisti biggrin.gif Nu e beton? I feel nervous ...

PS dificila ... imi pare rau pt tine hug.gif Dar daca tot e de imbatat, mai bine veneai tu cu noi la o bere drunk.gif
Yvonne
Multumesc de invitatie spoton.gif as venii daca as fi mai aproape,dar pina atunci bantui aiurea prin toamna asta superba.Ma duc sa-mi iau un vin(habar n-am care-i mai bun)si exorcizez diavolii din mine.....si-mi pling de mila ca-s frumoasa si desteapta si nimeni nu ma vrea.VA IUBESC,inchinati un pahar in cinstea mea.
YOo
Cu siguranta ca o sa inchinam un paharel si pt tine tongue.gif
Ma duc sa-mi iau un vin(habar n-am care-i mai bun)

Incearca unul sec ... si negru ...
... si-mi pling de mila ca-s frumoasa si desteapta si nimeni nu ma vrea.

... hmm.gif si yo's in aceeasi situatie ...
Crezi ca doua suflete izgonite pot face cea mai buna pereche? unsure.gif
Yvonne
Poate da...poate nu....cine stie?cine mai vrea sa incerce?
Nu m luat nici un vin inca,am mers pana acasa si peretii oi s-au srimbat la mine 6.gif si minciuna era acolo pe scari,pe masa,pe ste tot si ma sfid ...asa ca am trintit usa in urma mea si iata-ma iar aici cu voi,cei pe care nu va cunosc dar care aveti nervi pentru mine si se pare ca si o vorba buna.
black ice
Bine ai revenit, dificila....
mutulica
azi... am facut ordine... asa zic eu
stiu ca viata e simpla, si ca noi oamenii o complicam

sa faci ce zice popa... nu ce face el, ca si el e om
Nico
Prima zi de lucru platita, dupa o pauza cam lunga. Chiar mi-a placut, m-am simtit bine cu noii mei colegi smile.gif
AIWA
Ce e ziua de azi?
Hmmmm sad.gif o noua zi grea!
dece grea?
Pentru ca... asta e ..nu va spun... cry.gif
secunda
e ziua cand as fi vrut sa aflu de ce AIWA are o zi grea... sad.gif
AIWA
Sincer nu pot decat sa spun ca nu ti-as dori sa treci prin ce trec eu acum....si nici macar sa stii de ce e o zi grea!
sad.gif
Nici eu nu stiu motivul de ce tre sa trec si azi prin o noua zi infecta dar...sper ca exista un Dzeu si sa le vada pe toate!
secunda
doar o zi de 13 wacko.gif frusty.gif 23.gif 35.gif diespam.gif thumbs-up.gif
Scarlett
cry.gif o zi grea ... trebuie sa-mi iau la redevere de la 2 prieteni dragi ( de miine ne vor desparti mii de km .. si nu v-a mai fi la fel )
secunda
Scarlett hug.gif

Prietenul e cel ce-ti ramane alaturi indiferent de vreme, e cel ce ramane dupa ce trec toate:furtuna, ploi, ninsori…
Prietenul e cel ce te asculta cand frati iti sunt plecati, cand iubitul te paraseste, cand parintii nu mai sunt…cand nimeni nu are timp nici macar de o secunda pentru tine, prietenul e cel care apleaca si suflet si inima spre a ridica de la tine cuvantul ce se jertfeste pe un altar pustiu…
Prietenul e cel ce-ti vorbeste cand totul in jurul tau tace, e cel ce ridica frunza ce vantul ti-a adus-o de departe…
Prietenul e cel ce-ti descrie „a fi” cand tu ai ochii inchisi; e cel ce-ti intinde mainile sa vezi „a trai’ cand nu mai ai lumina coloratilor irisi…
Prietenul …mai are rost sa spun?! E cel ce te iubeste dincolo de ape , de oglinzi, de scena…dincolo de toate literele inventate, dincolo de toate semnele desenate…
Iar iubirea lui e alba…

Iar iubirea nu tine cont de distanta! mwah1.gif

Olaf
Frumos, Secunda...

Pentru mine, azi este ziua de dupa noap^tea in care am trimis primul meu articol la o conferinta... woot_jump.gif
Scarlett
ai dreptate Secunda .. de aia am zis ca nu v-a mai fi la fel cry.gif
Peter Pan
Azi e prima zi din restul zilelor mele......
Ma lamureste si pe mine cineva de ce sunt atat de plictisitoare si previzibila si cum se scapa de boala asta? Offtopic...scuze rolleyes.gif..
Zooey
azi e ziua in care imi aduc aminte ca e ziua mamei, cit de mult o iubesc si ma gindesc ce m-as fi facut daca nu era ea linga mine.

p.s. si azi e ziua in care am devenit 'vataf' tongue.gif
Rikita
azi e o zi in care ar trebui sa dorm devreme pt ca trebuie sa muncesc devreme maine dar cred ca nu voi putea...
(monique)
Azi e ziua mea de lene... ohyeah.gif
Aramis
Azi e ziua in care am incheiat prima mea saptamana de facultate smile.gif
mutulica
azi trebuia sa fie o zi faina... dar nu e
ComicDiva
Prima zi de facultate. Au dat cu confetti in mine.

the bastards laugh.gif
milimetru
Aşa şi meriţi comicărie maximă ce eşti! laugh.gif

Azi e ziua în care am realizat că anul ăsta n-am pus în gură nici măcar o căpşună. sad.gif Nu ştiu de ce mi-am adus aminte tocmai acum şi nici de ce naiba n-am mîncat aşa ceva. mad.gif Încă un an irosit din viaţa mea!! cry.gif
Aramis
Acum e momentul cel mai fericit din viata mea, azi a fost o zi minunata. Sunt fericita smile.gif
mutulica
azi a fost o duminica aiurea... macar am lenevit in voie, desi stiu ca o sa platesc pentru lenea asta
secunda
e ziua cand mi s-a facut dor de viata
va pupic pe toti mwah1.gif
nefertiti-old
o zi confuza...
milimetru
O zi în care toamna m-a surprins cu nişte cochetării care m-au făcut să mă îndrăgostesc de ea. Printre mutrele acre ale cotidianului toamna singură mi-a zîmbit şăgalnic, doar ea, făcîndu-mă să uit de mine şi de altele. Da, e adevărat, nu zîmbeşte doar pt mine...

Şi ce dacă?! smile.gif
nefertiti-old
Inca o zi de toamna perfecta, umbrita doar de starea mea imperfecta. sad.gif
Afrodita
Azi e ziua in care sunt stresata ca am o multime de chestii de facut si nush cum sa impac pe toata lumea smile.gif Sper sa reusesc biggrin.gif
Jazz
Azi mergem la un festival de arta si cultura indiana. Sper sa fac o multime de foto-uri! spoton.gif
mogaldeatza
O zi cam incerta, in ton cu vremea de altfel wink.gif
Aramis
O zi friguroasa, care vine dupa o zi de 13 in care nu am avut ghinion, dar m-am simtit aiurea, plina de nervi, asa, din senin. Azi e ziua in care mi-am facut curaj sa merg la dentist si bine am facut, nu mai am carii, dar nici bani sad.gif
Blakut
Ziua in care am lucrat cu fieratanii, care mai de care mai scofalcite.
mutulica
o timpenie... toate au fost pe dos...

ma gindesc ca am acasa scaune de bar ... degeaba blink.gif
an_dra
Pai nu-i decat ziua de dupa noaptea in care nu am inchis un ochi.wacko.gif..si simt ca mooooor de som blink.gif
AIWA
Sper sa fie o zi linistita!
Dupa o noapte NElinistita(nu m-am simtit asa bine) sper ca astazi sa nu sune telefonul sa merg la munca din cauze de "urgentza tehnica" sau efectiv sa apara vreun amic cu cereri absurde etc!
A daca suna vreaun prieten DA ma trezesc din somn si nu injur:)

mutulica
o poTcarie....
o durere surda de cap... de la prea multa votca si prea putin somn
probleme la servici in wkend...
scoala
vreme ca poTcu

m-am saturat
Rikita
ziua in care voi avea o petrecere pt ziua mea, si in care voi bea prea mult, probabil.
cactus
revenirea acasa ????
flori
E o zi in care am aflat lucruri f. importante . O zi mare! 38.gif Sint fericita si peste doua ore ajunge copilul meu iubit tocmai din RO!
flori
QUOTE (Rikita @ 16 Oct 2004, 03:15 PM)
ziua in care voi avea o petrecere pt ziua mea, si in care voi bea prea mult, probabil.

La multzi ani Riki!!! 38.gif 39.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.