Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Mihai A Sarit Iapa!branza De Vaci In Burduf De...
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4
Dark Angel
cum sa rad, mai de tine, ce eu sunt mai tinerica...we must stick together against those mean people laugh.gif roflmao.gif
gonen
Din ultimele discutii se pare ca utilizatoul CARMI vrea sa isi schime nick-ul in CERMI, fiindca asta al doilea e mai amuzant! spoton.gif
mutulica
QUOTE (Cla @ 10 Dec 2004, 04:50 PM)
Eu doar am tradus ce a scris Mihai sorry.gif hh.gif biggrin.gif

...

Clatastrofa spoton.gif

leule... ratasi...
fata intreba daca vrei sa o tzocai...
Mara
Daaa, numai ca am intrebat aiurea... m-am facut si de ras si am ramas si netzucata! hh.gif laugh.gif
mutulica
nashpa... te putem ajuta cu ceva?
Mara
Nu mai spun nimic, ca vad ca lumea nu-mi raspunde la aluzii si nu ma risc inca o data. laugh.gif
Turcoaz
Baieti, ce faceti?? Tzucatzi fata, ca se supara si ne face papapapa

wacko.gif sweatingbullets.gif yay.gif
Carmi
Mara (cu permisiunea lui Nefertiti) mwah1.gif mwah1.gif
cica femeile sunt mai bune jamie.gif
Mentosana in corpore sano
QUOTE (Carmi @ 17 Dec 2004, 12:11 AM)
cica femeile sunt mai bune jamie.gif

La ce...?! unsure.gif

QUOTE ("denise")
oare cate litere poate avea un nick?

Dupa cum vezi, cel putin 25 tongue.gif
mutulica
Mara, cu permisiunea lui Carmi... sa inteleg ca pregatiti un workshop cu pupaturi, teambuilding la pijama, chestii de astea?

incepe sa arate bine Craciunul
denise
QUOTE (Mentosana in corpore sano @ 17 Dec 2004, 08:26 AM)
QUOTE ("denise")
oare cate litere poate avea un nick?

Dupa cum vezi, cel putin 25 tongue.gif

biggrin.gif Neah, nici chiar Mihai nu are atat imaginatie...

unsure.gif ...sau are?
Mara
Carmi, clar suntem mai bune! ohyeah.gif mwah1.gif

Mutulica, poate pregatim, dar poze nu facem! Nici filme! tongue.gif

Denise, tu chiar te risti sa afli, socrella?! laugh.gif
gonen
flowers.gif mwah1.gif pt mara!

P.S.
si pt. turcoaz
si pt. carmi
si pt. denise
si pt. scarlett
si pt mogaldeatza

P. P.S ordinea e aleatoare rofl.gif
Mara
Si multumirile tot la fel sunt! tongue.gif rofl.gif
Mrs. Rogers
A, uite aici pot sa-ti raspund Mihai. biggrin.gif
Mrs. Rogers
Multumesc pentru bunul simt de care ai dat dovada incarcand acest topic cu o discutie inutila.

Mihai, discutia a fost inutila fiindca tu erai mai mult pe langa subiect decat pe subiect . Eu ti-am explicat civilizat ce doream iar tu faceai subtile atacuri la persoana smile.gif
Iar discutia a fost in doi , n-am purtat-o singura , asa ca adca acuzi pe cinev a, amandoi suntem vinovati smile.gif
Antont
Vezi ca Mihai nu prea intre pe la Poiana rofl.gif ...Io zic sa-i trimeti un pm sa-i dai linku' ohyeah.gif
Mrs. Rogers
Lasa ca nu doresc neaparat sa lungesc discutia. Important e sa existe un loc unde putem sa-i raspundem biggrin.gif
Mihai
Mihai, discutia a fost inutila fiindca tu erai mai mult pe langa subiect decat pe subiect .

On-topic nu inseamna 'pe langa subiect', ai inteles gresit...

Iar discutia a fost in doi , n-am purtat-o singura , asa ca adca acuzi pe cinev a, amandoi suntem vinovati

Ca administrator, trebuie sa raspund uneori si intrebarilor fara continut (da, e vorba de acel cuvant... ohyeah.gif ).
Iar tu te straduiesti din rasputeri sa dai exemple de asemenea intrebari. smile.gif

Iar referitor la popularitate, se pare ca te-a deranjat acea observatia. Probabil insa ca nu esti 'super faina' ( biggrin.gif ), din moment ce te straduiesti sa fii activa prin mesaje de acest gen... unsure.gif

Lasa ca nu doresc neaparat sa lungesc discutia.

Nuuu... Cum, tu sa doresti asa ceva? ohyeah.gif
punctt
QUOTE (mutulica @ 7 Dec 2004, 10:45 PM)
ce oPsedati pe aici...

hmm.gif hh.gif

psChiar ma intrebam, pe unde-i _d, denisei... rofl.gif rofl.gif
harhar.gif
mwah1.gif
Mihai
I l-am furat, ca a fost Socrella rea... harhar.gif
Antont
Va rog sa reveniti off-topic wink.gif

rofl.gif
Mihai
Ghost, mesajul tau reprezinta o injurie la adresa rromilor. brow.gif

blink.gif rofl.gif
denise
harhar.gif Mda, profitati ca e omul ocupat si il barfiti pe la spate, va tineti de discutii lipsite de continut, de accese de personalitatate ...
Ia va rog, reveniti on-topic! mad.gif

unsure.gif aaaaaaaaaa..... adica nu, mai bine nu ....
Antont
No problem, o sa deschida Toxic un topic sa ceara sa fiu pedepsit harhar.gif rofl.gif
denise
ohyeah.gif Mda, biciut de o tipa blonda in costum de piele...
Mihai
QUOTE (Ghost @ 6 Mar 2005, 06:02 PM)
No problem, o sa deschida Toxic un topic sa ceara sa fiu pedepsit harhar.gif rofl.gif

Si te voi pedepsi, pentru ca nu esti super fain! devil.gif

rofl.gif
Antont
@Denise
As vrea io rofl.gif .....si sa-mi spuna "supremul" spoton.gif mwah1.gif rofl.gif

@Mihai:
Le chem pe fete sa ma apere, sa vad atunci cine o sa fie pedepsit
devil.gif rofl.gif
denise
rofl.gif Mihai, sa inteleg ca vei imbraca un costum de piele.....?
Mihai
Mihai, sa inteleg ca vei imbraca un costum de piele.....?

Ei, voi lasa aceasta posibilitate celui (celei? whistling.gif ) ce va reclama. harhar.gif
Antont
Denisule, ce imaginatie debordanta ai mwah1.gif ..te gindesti la Mihai imbracat in costum de piele devil.gif rofl.gif ?
denise
ohyeah.gif Pai era vorba ca tu vei fi cel pedepsit.... mwah1.gif Ma gandeam la placerea ta, puisor
Dar vad ca Boss-ul are o alta varianta pentru tine.... wink.gif
Antont
QUOTE (denise @ 6 Mar 2005, 07:12 PM)

Dar vad ca Boss-ul are o alta varianta pentru tine.... ;

Hmmmmm....As avea niste idei , eventual tre sa rog pe citeva sa-i scrie lui Mihai sa ceara admonestarea mea....asta in cazul in care imbraca ele costumul de piele devil.gif rofl.gif

Ma gandeam la placerea ta, puisor

Lasa lasa, noi intelegem, nu fii timida mwah1.gif rofl.gif
denise
ohyeah.gif degeaba ma provoci, nu pun mana pe bici, mai ales ca esti deja promis alteia ...
Antont
Da blink.gif ? Cui devil.gif rofl.gif ?!
denise
biggrin.gif Nici n-o sa sti ce (cine) te-a lovit...
Antont
Cu biciul innocent.gif sorry.gif ?
rofl.gif
denise
rofl.gif mai, de ce ma provoci tu pe mine sa spun rautati? Cu biciul, daca o rogi frumos...
Antont
Asa, da vina pe mine tongue.gif ......Tu ai inceput cu rautatile si costumu de piele devil.gif ....tu m-ai provocat pe mine, care este un inocent innocent.gif rofl.gif
Cu biciul, daca o rogi frumos...

Da' despre cine e vorba, vreau sa stiu si eu,sa vad daca sint de acord cu pedepsitul rofl.gif .....Adica eu nu contez rofl.gif ??
denise
rolleyes.gif well, ar fi trebuit sa citesti printre randuri. Te prinzi tu, ca esti baiat destept. Fa putin analiza pe text innocent.gif radios, care este ...
Antont
Pai m-am cam prins, da' voiam sa te stresez un pic tongue.gif mwah1.gif ......Ma duc sa vizionez la tembelizorul care este, revin later.... mwah1.gif si seara placuta spoton.gif
denise
mwah1.gif pa, ma duc si eu sa vad un film, pe care l-am amanat cam de mult...
Mrs. Rogers
QUOTE (Mihai @ 6 Mar 2005, 02:42 PM)
Mihai, discutia a fost inutila fiindca tu erai mai mult pe langa subiect decat pe subiect .

On-topic nu inseamna 'pe langa subiect', ai inteles gresit...

Iar discutia a fost in doi , n-am purtat-o singura , asa ca adca acuzi pe cinev a, amandoi suntem vinovati

Ca administrator, trebuie sa raspund uneori si intrebarilor fara continut (da, e vorba de acel cuvant... ohyeah.gif ).
Iar tu te straduiesti din rasputeri sa dai exemple de asemenea intrebari. smile.gif

Iar referitor la popularitate, se pare ca te-a deranjat acea observatia. Probabil insa ca nu esti 'super faina' ( biggrin.gif ), din moment ce te straduiesti sa fii activa prin mesaje de acest gen... unsure.gif

Lasa ca nu doresc neaparat sa lungesc discutia.

Nuuu... Cum, tu sa doresti asa ceva? ohyeah.gif

Mihai, nu prea ai o minte organizata , esti in toate partile si nicaieri smile.gif
Mihai
Posibil, voi incerca sa corectez acest lucru, multumesc pentru observatie. smile.gif
Sper ca si altii sa incerce... prea multa dorinta de popularitate poate crea o imagine penibila asupra respectivei persoane... smile.gif
rebel
Vă stă bine împreună rofl.gif
Mihai
Asta da gluma! rofl.gif

tongue.gif
Antont
Se pomenea ceva si de un costum de piele blink.gif harhar.gif 44.gif .....
rofl.gif
Mihai
Ala nu imi era destinat mie... ohyeah.gif

Dar stai, nu fugi... rofl.gif harhar.gif
Antont
Dar io ti-l cedez cu placere daca o sa ai nevoie whistling.gif harhar.gif .....
Mihai
Ei, nu te deranja... devil.gif

harhar.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.