Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Mihai A Sarit Iapa!branza De Vaci In Burduf De...
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4
Scarlett
blush.gif mare dreptate ai ....

mwah1.gif ...oricum , Mihai a vrut sa-ti ofere un cadou aniversar original

denise
biggrin.gif atentie...cad codite!

halcy -- rofl.gif nu mai stiu ...
gonen
ce repde avansa topicul asta la 4 pagini
denise
@Scarlett mwah1.gif

rofl.gif Nu mai tin pasul cu voi, ca intre timp trebuie sa ma si prefac, ..ca muncesc.
nefertiti-old
Nici eu nu am reusit sa tin pasul cu voi, ca am inceput ziua ca la nebuni, dar macar m-am prins ca tre sa ii spun LA MULTI ANI lui denise laugh.gif mwah1.gif flowers.gif .
denise
mwah1.gif Multumesc...nefertiti.
Ei , a fost o succesiune de modificari ale nick-ului ....si am protestat in mod democratic ohyeah.gif
gonen
p.s
La Multi Ani! flowers.gif
denise
mwah1.gif Multumesc, bogho.
Turcoaz
denise

ani.gif
denise
mwah1.gif Mltumesc Turcoaz.
De fapt va multumesc tuturor pentru "contributie" , si va urez si voua cat mai multi ani la Hanu Ancutei!
(Eventual, o aniversare mai lipsita de evenimente... laugh.gif .desi Mihai are resurse nelimitate ...)

Profit ca inamicul nu mai e prin zona si dispar putin ( wink.gif trebuie sa mananc si eu o paine...)

cool.gif Ne vedem mai tarziu, tovarasi!
Puss In Boots
yikes.gif
nu poa' sa doarma omu' linistit ca voi va si apucati de bataie frishca rofl.gif

han.gif
Socrella
harhar.gif flowers.gif

( secret.gif Mihai, da-mi o saptamāna posibilitatea sa īmpart niste bani īn stānga si-n dreapta sa vezi cum se calmeaza lumea laugh.gif devil.gif )

Zed
CODE
( secret.gif Mihai, da-mi o saptamāna posibilitatea sa īmpart niste bani īn stānga si-n dreapta sa vezi cum se calmeaza lumea laugh.gif devil.gif

Cine sapa groapa altuia ... evil.gif ramane fara cizmulite rofl.gif
denise
laugh.gif multumesc, Puss!

wink.gif Ce-i, era laptopul prea rece? nici nu stii ce ai pierdut... biggrin.gif Frisca? rofl.gif Sa inteleg ca te oferi sa faci curat?
blink.gif Dar noi suntem calmi....foarte calmi .... huh.gif Nu-i mai da si tu idei lui Mihai ...

Edit: asa Zed, vigilenta laugh.gif
carrad
denise...la multi ani! smile.gif
Dark Angel
huh.gif @ carrad
denise
mwah1.gif multumesc carrad!

laugh.gif flower...cred ca nu se mai intelege nimic! A fost o combinatie de evenimente: l-am rugat pe Mihai sa-mi schimbe nick-ul din denise_d in denise iar el a gasit alte variante , mai potrivite (zice el harhar.gif ) ...dar numai pentru un timp. Si intamplator, azi am facut si un an la Han.. .

unsure.gif Si e abia ora trei, pana diseara se mai pot intampla multe....
Carmi
Intru pe han si stupoare...
Mihai a sarit iapa branza de vaci in burduf de....nu a mai incaput restul laugh.gif
ma uit la topic starter si nu e Vormicum rofl.gif rofl.gif

ce ca fie ce sa fie!

cine e Denise?? o persoana nou are deja un topic crescut peste noapte??!!!

Si o vad de doamna D...fara particula care mai si implineste un an!! mwah1.gif

ma intreb si eu ce se intampla pana disara biggrin.gif
denise
@Carmi
cool.gif ei...am fost inspirata de atmosfera din ultimul timp... si nu doar de vornicum. (Aviz amatorilor: ohyeah.gif ).

Sa ma prezint: cool.gif denise, ai ghicit bine, o doamna ( rofl.gif sa nu aud comentarii, va rog!), un an de viata .. la Han, timp in care am crescut ca altii in zece, doar la nick ... m-am micsorat (era destul de incomod, stiu...)

Contez pe faptul ca Mihai e asa ocupat si sper sa nu mai dea pe aici azi... huh.gif

mwah1.gif
Carmi
Denise am vazut ce se intampla....vin cu o noua sugestie la adresa big chiefului

ce zici de Socrella_d ?? jamie.gif
denise
laugh.gif Carmi, abia am prins chef de deschis topicuri... Ce zici de un poll: ce nick i s-ar potrivi lui Carmi?
wink.gif Vrei sa auzi variantele....?

( mwah1.gif )
Carmi
Errr Denisa fosta _ d, sunt foarte curioasa de noi nickuri insa cei cu propuneri sunt rugati sa le trimita pe pm si va anunt rezultatele laugh.gif

Stii ce mai cred eu....ca tu tocmai ai divortat..si din razbunare ai renuntat la numele lui rofl.gif rofl.gif

( mwah1.gif mee too)
denise
rofl.gif asta cu divortul e tare!!! Nuuuu, gaseam eu metode mai eficiente (a se citi...taiam altceva rofl.gif - unsure.gif eu tot ma aleg cu un ban azi)

Dragilor, va multumesc pentru urari, multumesc celor care au intrat in joc, dupa un an de zile inca imi e drag sa fiu alaturi de voi! flowers.gif

PS. Masura preventiva, sau suflatul in iaurt (antiseptic: laugh.gif ): as vrea ca, pana inchide Mihai acest topic ( tongue.gif ) el sa ramana ce s-a dorit inca din start: o gluma! smile.gif . Vine Craciunul si trebuie sa ne mai inseninam viata, macar cu vorbe bune, caci nu costa nimic si rasplata nu va intarzia sa apara.
denise
rofl.gif Carmi, te simti bine????

( cry.gif si tocmai acum trebuie sa plec...)
Mara
Carmi_Pusi???? rofl.gif rofl.gif rofl.gif Te-ai maritat cu PIB?! rofl.gif
Carmi
rofl.gif rofl.gif
Da tocmai l-am nenoricit pe Puss in Boots....ca si io vroiam cizme.!!
Mihai fu fericitul nas!!!
Puss se mai bucura si de cicaleli din romania....si de o casnica (a se citi care nu face nimic in casa)
Acu cred ca se razgandeste si ramane in Paris rofl.gif

Denise ma simt bine.....
acu cu divortu nu te sfii...fetele divortate ajutati-o pe Deni sa treaca peste momentele grele.....
Cla de fapt ma bazez tine ohyeah.gif
Cla
clapping.gif Pusi, Carmi_Pusi mwah1.gif biggrin.gif
Ai dreptate, io am treaba cu divortatele, haideti la unchiu Cla ohyeah.gif rofl.gif
Carmi
Cla nu rade de mine (am vazut ca si tu ti-ai operat nicul)
putea sa fie si mai rau
de ex
Carmi_Pussy laugh.gif rofl.gif rofl.gif

si stiam ca esti tu un umar solid pentru doamnele care au nevoie de ajutor ohyeah.gif
(doamne ce-mi face maine Denisa blink.gif )
Cla
putea sa fie si mai rau
de ex
Carmi_Pussy

rofl.gif asta tu ai scris-o, eu am gandit-o biggrin.gif si pun pariu ca pe Mihai l-au mancat degetele s-o scrie asa, dar dupa cum e baiat fin, s-a aPtinut wink.gif

Si nu rad de tine, eu mi l-am operat voluntar rolleyes.gif
Puss In Boots
yikes.gif yikes.gif yikes.gif yikes.gif yikes.gif

43.gif

Daca da oarescine peste topicu' asata chiar c-am puss-o unsure.gif

Nu sunteti normali ohno.gif

rofl.gif
mutulica
ce oPsedati pe aici...
denise
QUOTE (Carmi_Pusi @ 7 Dec 2004, 08:02 PM)
(doamne ce-mi face maine Denisa blink.gif )

biggrin.gif Numai "maine"? Si azi si maine si in veacul vecilor...Pusi.
Mai pacatosilor, e Postul Craciunului laugh.gif
Carmi
Da Denisa are dreptate e postul Craciunului. ph34r.gif

Puss i B : Imi cer scuze daca iti pot cauza probleme.

ps: putem divorta totusi daca vrei rofl.gif rofl.gif
Puss In Boots
user posted image
Carmi
Puss asta e ce ai patit tu acasa? cry.gif

imi cer iertare de la Doamna ta
Puss In Boots
Hei laugh.gif e ok ! tongue.gif

Trebuia sa ti-o īntorc si eu cumva laugh.gif ... culpabilitatea mere cel mai bine rofl.gif

hug.gif

ps. femeile ... cāt de previzibile cool.gif 43.gif laugh.gif
Carmi
previzibile in sensul ca te fac sa plangi ?? rofl.gif rofl.gif

Just kiddin Puss
hug.gif hug.gif

pe maine sper ca va disparea toata evidenta culpei ohyeah.gif
zmeul
La Multi Ani denise!

M-ai facut sa-mi intrerup tacerea de pe han, cauzata si de lipsa de timp ce-i drept.
Uite ce poate face un topic bun tongue.gif.
Mihai
Bine ai revenit, zmeule! han.gif

hmm.gif Deci schimbarile de nickuri readuc vechii forumisti. Ia sa mai vedem... jamie.gif
denise
@zmeu hug.gif Da si tu mai des pe aici, intotdeauna e bun un zmeu-paraleu la casa omului!
Aramis
I-a te uita, lipseste omul cateva zile/saptamani si cand se intoarce gaseste tot felul de schimbari rofl.gif
Daca nu va suparati, cine imi spune si mie ce era cu nick-urile alea? Vad ca acum au revenit la normalul care il stiam si eu, dar totusi... smile.gif
Mara
Ok, ok, e randul meu... ca prea m-am distrat pe seama voastra... Asa ca astept glumele! rofl.gif
Aramis
Mam'Mara rofl.gif nu ca nu s-ar potrivi rofl.gif
Vreau si eu biggrin.gif
axel
Mamaramis? biggrin.gif
Mara
QUOTE (Aramis @ 10 Dec 2004, 03:18 PM)
Mam'Mara rofl.gif nu ca nu s-ar potrivi rofl.gif

brow.gif hmm.gif
Mihai
Mara [mwah1.gif], iti sta bine! rofl.gif

harhar.gif
Cla
Maratzoc rofl.gif
Mara
Cla, tu vrei sa ma tocai si nu stii cum sa spui? blush.gif rofl.gif rofl.gif
Cla
Eu doar am tradus ce a scris Mihai sorry.gif hh.gif biggrin.gif

...

Clatastrofa spoton.gif
Dark Angel
Marafeti...zic eu...sa-ti deie domnu, mara pash.gif
Mara
Uite domle' cineva care nu rade macar azi de mine! mwah1.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.