Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Chef In Poiana
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Onix
Nico, woot_jump.gif

Kodiak, ai un edit mai sus rofl.gif
KodiaK
PREZENTABIL?
@onix mwah1.gif mwah1.gif mwah1.gif
genicon
@Serenity: Auzi? Ia lasa mai moale combustibilu ala! rofl.gif
@Onix - acum (sper ca e adjectiv asta rofl.gif)
Serenity
Hey Nico! Hai cu noi la masa.. mwah1.gif Face Geni cinste.. laugh.gif devil.gif
Onix
Nu, prezent cu semnificatia de timp, dar altfel spus (ca insusire).

Kodiak, mi-am amintit de cozoroc rofl.gif Sorry laugh.gif
genicon
@Barrie: O fi cea mai tare... da mie nu-mi place! rofl.gif Ca m-am aburit rau de tot, si nu de la alcool, ci de la mima! biggrin.gif
Onix
Asta ca sa va invatati minte sa ma mai puneti sa mimez rofl.gif
genicon
@onix - dupa cum ziceam, sunt in ceata. Eu propun sa o iei pe alta cale rofl.gif
Eclectic
Ho, ma, ca nu am zis ca e cea mai tare, ci printre cele mai tari. tongue.gif E cel putin una care a fost mai tare, din punctul meu de vedere. wub.gif

Si chiar vrei sa te cred ca tu esti atent la mima, nu la bautura si femei ? rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif
Serenity
Geni, lasa ca ma duc in colindat si fac rost de altul.. Nu ramanem fara fie ce-o fi. Bagam sub masa sa avem pe mai tarziu.. laugh.gif
genicon
actual?
Eclectic
Incepe sa semene. wink.gif
Onix
Nu va mai torturez mult, promit. Incepe cu aceeasi litera ca si cuvantul precedent. wink.gif
genicon
@serenity: Nu mi-e mie ca ramanem fara, mie mi-e de tine... tongue.gif (vezi ca ma gandesc la tine mai presus de orice)
@Barrie: Si sper ca ce am scris in paranteza ti-a confirmat presupunerea laugh.gif

Pese: Da pe bune ca vreau sa ghicesc cuvantul ala. Da' singur e prea greu. tongue.gif Heeeeelp!!!!!
genicon
@onix: si despre ce cuvant precedent e vorba? tongue.gif Sau incepe cu "p" de la precedent? laugh.gif
Eclectic
E vorba despre cuvantul mimat de mine.
Onix
Ala cu pauza pana la primavara laugh.gif
genicon
condescendent? (asta ca sa vedeti ca stiu si cuvinte lungi)
casabil (asta nu stiu daca exista rofl.gif)
constant ar mai putea fi... dpmdv are legatura cu "prezent" biggrin.gif
alte cuvinte nu-mi vin biggrin.gif
Eclectic
Genicoane, ai uitat de "concupiscent". rofl.gif rofl.gif
genicon
Edit: cu multumirile de rigoare pentru serenity - contemporan?
Eclectic
Adica Serenity ti-a secret.gif ?

rofl.gif
Eclectic
Da, asta era. Asteptam cu interes urmatorul cuvant.
Onix
Am trimis evil.gif
genicon
da, mai, serenity mi-a soptit zicand ca ea nu joaca, pentru ca nu ghiceste cuvintele laugh.gif
Cine mimeaza acum?
Eclectic
Cine mimeaza acum?

Cine intreaba. tongue.gif
genicon
Voi va bateti joc de mine tongue.gif Eu nu pot sa ma folosesc de smilies tongue.gif
Ar fi unul care ma ajuta pe mine si exprima clar ceea ce simt: dunno.gif
Dar hai sa incercam totusi cu: girlchat.gif
Eclectic
Da, bei, nimic nou sub soare. rofl.gif rofl.gif rofl.gif
Eclectic
Copii, eu ma retrag ca bosorogii, dar maine ma trezesc relativ devreme, asa ca e cazul sa va urez petrecere frumoasa in continuare, Craciun fericit si sa va spun "noapte buna".
genicon
De necaz, dom'le, de necaz! laugh.gif
Hai sa incercam altfel. Revenim la:
laugh.gif = stea. Fa o analogie, fa ceva si trage conluzia - laugh.gif nu mai e stea. rofl.gif Pentru ca apare 38.gif . Ce e laugh.gif ?
genicon
Buei!!!!! Si eu ce fac? Mimez singur? rofl.gif rofl.gif

Pese: Noapte buna si Craciun fericit!
Onix
Sorry pentru cuvant laugh.gif Uite, am furat ceva de la Mos din sac pentru tine click. Sper ca ma ierti rolleyes.gif
genicon
Onix, faptul ca furi nu este tocmai laudabil. Sunt convins insa ca daca ce ai furat imi pasezi mie, ti se iarta toate pacatele spoton.gif
Serenity
Geni, are sau nu legatura cu aburii de alcool? tongue.gif
genicon
Ma... nu cred ca are legatura. Da' asta nu inseamna ca nu e interesant rofl.gif
Asa ca revin. Daca laugh.gif = stea si 38.gif = stea, laugh.gif care sta langa stea nu mai poate fi stea. Deci - ce e laugh.gif ?

Pese: Dac-ai stii tu onix de la ce distanta incerc sa ajung la cuvantu ala... biggrin.gif
Onix
Bine, bine, l-am "convins" pe Mos sa imi imprumute un pic acel cadou. biggrin.gif Normal ca pasez, trebuie sa-mi spal pacatele pentru cuvant rofl.gif
genicon
Daca vrei, poti sa ghicesti si tu, dupa cum vezi, n-are legatura momentan cu cuvantul tongue.gif
Onix
Ok tongue.gif Martini? rolleyes.gif
genicon
Neah... nu mai mergem pe ideea cu girlchat.gif tongue.gif Aia e prea usoara pentru cine stie cuvantul. tongue.gif Mergem pe aia cu "e stea, nu e stea" biggrin.gif
Sau daca vrei iti prezint logica pe care urma s-o urmez (damn!) sa-mi zici daca era buna sau nu. laugh.gif
Onix
Adica eu trebuie sa imi ghicesc propriul cuvant mergand pe logica ta intortocheata? (sa nu uitam ca deja ai baut mai multe cani de vin si Becks rofl.gif )
Ok, hai ca incerc rofl.gif

edit: Serenity, nu renunta, te rog! Esti aproape biggrin.gif
genicon
Ok... atunci... ce este laugh.gif urmand rationamentul prezentat cateva posturi mai sus? tongue.gif
Onix
Mai, eu am inteles ca iese soarele si laugh.gif nu mai poate fi stea, da' mai departe .... wacko.gif Tare sunt curioasa ce rationament este ascuns acolo biggrin.gif
genicon
dom'le, eu nu ma mai joc. Asa mi se intampla mie mereu! Cand e randul meu brusc interesul dispare rofl.gif rofl.gif Ma duc la cadoul pe care mi l-a furat Onix de la mos... tongue.gif
genicon
Pai... soarele ala e acolo pentru ca in jurul lui sunt laugh.gif Ce e in jurul soarelui, si nu e stea?
Serenity
Eu astept ca soarele ala, sau stelele sau ce-o fi sa-mi lumineze mintile si sa ma prind despre ce e vorba tongue.gif
Onix
Nori? Si cum ajungi tu de la asta la cuvant este interesant de aflat laugh.gif
Geni, eu zic sa lasi cuvantul pentru maine si facem topic de mima tongue.gif

P.S.: Mosul zice ca poti sa il pastrezi wink.gif Se pare ca ai fost cuminte (si chinuit la jocuri de niste oameni rautaciosi laugh.gif )
Serenity
Ei vezi, asta m-a indus pe mine in eroare.. Credeam ca jucam mima, cand de fapt spunem ghicitori rofl.gif
genicon
E pagina 13, e clar, asta-i motivul ghinionului laugh.gif
Cla
Cum naiba am ratat eu topicu' asta pana acuma?? ohno.gif
Poate a avut Serenity dreptate? rofl.gif
Geni, daca am intrat eu aici, ori o sa ma bati, ori tu... o sa fugi 1000 metri garduri... dar nu-i nimic, D-zeu e baiat de cartier.... rofl.gif

Prost inseamna pe nemteste "noroc", "sanatate"... Prost, prieteni drunk.gif wink.gif
cactus
Si pe mine m-atzi uitat; shi stau singur, pustiu de totului tot......io care va iubesc.... sad.gif cry.gif
Plange Cactus; da io tot va iubesc....
genicon
DAAAAA!!!! Facem topic de mima!!!!! Si mimez la cuvantul asta pana la anu' rofl.gif Da' o sa mearga pana la urma wink.gif
@Serenity: E o mima mai pe ghicite, asa... tongue.gif

Pese: Nu, nu era vorba de nori rofl.gif tongue.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.