@4u2
[quote]Exista 2 chestii :
1) ce scrie in ziare ca e adevarul.
2) adevarul asa cum il stiu foarte putini. [/qoute]
Sa inteleg ca sunteti intotdeauna informat cum trebuie (chiar de la fata locului - principiul sursei perfecte) sau ca ati fost implicat direct (ceva victime in contul familiei?)
[quote]Noi judecam dupa ce scrie in ziare sau ce auzim.
Si vrem sa fim cel putin "proroci" amatori ca sa ne simtim
bine, importanti. Dar si asta e un lucru bun, sa ti se dea
ce vrei sa crezi ca stii.[/quote]
Proroc profesionist cum devii? As fi si eu interesat de aceasta profesie pe care o cred unii ca o detin din nastere (ce sa mai spunem de: Nici un profet nu este binevenit in tara lui)
- cat despre modestia dmnvs. nu incape nici in cadre.
[quote] Dupa ce vezi ca se petrece in Iraq , arabii nu-s usor de batut.
Ei au inventat cea mai scarboasa si cea mai eficienta arma:
suicide bomber.
[/quote]
adica cu Koreea de Nord ar fi mai simplu.. de aceea nici nu-i vom vizita vreodata. Mai ales cu Koreea de Nord care sfideaza in mod perdant Occidentul American (iar aici numai Europenii au ochi sa vada cum se tem americanii de ei... - arabii barem platesc cu petrol scumpa sedere a "armatei de eliberare"
Si apropo stiti cum arata Iraku inainte de atacul american? Spuneti-mi si mie 3 vestigii de importanta istorica si culturala din Irak (enumeratiile sa vedem cum sta un profet vertical la acest capitol - poate stiti si cate au fost distruse - cate sunt date la fenomenul "Dresda" - cititi cu atentie postul Bush. in Germania - poate aflati si ce spun profetii amatori din Europa)
[quote]Islamul extremist are ca unic scop, fatis, cucerirea lumii.
Nu au alta solutie.Ben Laden vrea Lumea.Nu ca americanii
sa termine cu imperialismul, etc..etc...el vrea ca toata
lumea sa fie musulmani. [/quote]
Asta e culmea! - Arabii bat la usile lumii cu scopul lor unic de a "cucerii lumea" - in ce SF traiti? - Daca ati fi fost obiectiv si nu "atacat" nu ati fi spus aceasta enormitate. Treziti-va - e vorba de anihilarea "terorismului" si nu ca stau arabii sa cucereasca lumea
Capitolu "Cucerirea lumii de catre arabi" urmeaza intr-un SF la telenovela "Entreprise" sau "Star Trek cu (elfii) arabi"
[quote]Pare ridicol ce spun, insa nu e.
Daca expansiunea islamului extremist nu va fi oprita
cat mai repede, va fi un in lume, iadul pe pamant.
Americanii, cred, s-au convins de asta dupa 9/11. [/quote]
Ati intrebat vreo data vreun arab ce inseamna pentru el Iadu? Daca nu faceti o plimbare prin "Fasia Gaza" sau Irak si intrebatii pe ei de sanatate si "iad".
"Iadul pe pamant" - ati citit in viata dmnvs. Dante?
[quote] E un simplu joc.Cine e mai puternic , castiga.
In rest, ce zici tu, interese peste interese.
Daca Romania ar fi America s-ar purta mai cu manusi? [/quote]
America poarta manusi?
Sunt atat de catifelate incat si Europa s-a speriat de incalcarea charterului Nato!
Ce manusi purtati dmnvs vara?
[quote] Nu ocolii nimic, zi-le pe fata. Banii conduc lumea.
Ce sa faci, daca ar fi condus-o mamaliga sau matreatza
era pace si prietenie , demult biggrin.gif [/quote]
E ciudat! Vorbeai la inceput de razboiul care il duc "cruciatii americani" pentru a scapa Lumea de "iadul arab" si deodata vi si spui la sfarsit ca "Banii conduc lumea"
Nu aveti nici cooerenta in gandire si ati facut dovada clara de incapacitate intelectoala. E pacat sa vorbesti cand nu ai nimic a spune (spunea un poet national).
As mai vrea sa spun un proverb dar nu se merita. Sunt dezamagit.
In ceea ce priveste ideea cu "profetia" va urez bafta in continoare in viitoarele SF-uri de adormit copii.
Noapte Buna!
cu respect, al vostru HerrGott