Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Fkk
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4
simonsays
QUOTE (Michelle @ 24 May 2005, 12:09 PM)
Dar ,chiar,n-ai nimic de ascuns? tongue.gif

bada; inteligenta rofl.gif
Michelle
QUOTE (simonsays @ 24 May 2005, 01:27 PM)
QUOTE (Michelle @ 24 May 2005, 12:09 PM)
Dar ,chiar,n-ai nimic de ascuns? tongue.gif

bada; inteligenta rofl.gif

umm...parca mi se parea mie ceva...nekurat !
simonsays
ei, inteligenta e curata; moralitatea e mai shifonat-patata... spoton.gif te deranjeaza ? jamie.gif
Michelle
QUOTE (simonsays @ 25 May 2005, 11:05 AM)
ei, inteligenta e curata; moralitatea e mai shifonat-patata... spoton.gif te deranjeaza ? jamie.gif

Depinde de pete ...daca ies cu venish >np!
acu' ca esti shifonat si artzagos dupa evenimentul de-aseara ... nici n-aveam dubii ohyeah.gif
Oiski-Poiski
Simoane nu ne deranjeaza nimica ca noi suntem tare pasnice biggrin.gif .

Care era cu ideea de a face o sectiune de nudisti ?Si dupa parerea voastra cu fotografii sau doar cu povesti ???
Mai, nu m-ati lamurit sa merg la sauna , e prea , cum sa zic, la gramada sorry.gif .Mai un pic si-mi recomandati vreun club din alaaaaa, stiti voi care sorry.gif .

Sushi
QUOTE (Oiski-Poiski @ 25 May 2005, 12:11 PM)
Mai un pic si-mi recomandati vreun club din alaaaaa, stiti voi care sorry.gif .

De bridge! Am auzit ca-n Deutschland se joaca pe dezbracatelea ohyeah.gif
Oiski-Poiski
Ai auzit fals ! Poker se joaca pe dezbracatelea ohyeah.gif
Felina
Orice se poate juca pe dezbracatelea biggrin.gif
Sushi
QUOTE (Felina @ 25 May 2005, 01:00 PM)
Orice se poate juca pe dezbracatelea biggrin.gif

Cred ca de fapt asta e o solutie mai blinda pentru pudici (vezi Oiski si retinerile ei) pentru ca dezbracatul decurge in etape, catingan catingan, si se evita socul dezpuielii complete.
Felina
Asta vara la costinesti, dupa antrenamentul de la vama, intram in mare in tricou si slip sa ma racoresc nitel, dupa care plecam la plimbare pe strazi. Oh, ce senzatie! cu tricoul si privirile trecatorilor lipite pe breshti ohyeah.gif !

Oiskinella, megi cu incredere la sauna! nimic de pierdut wink.gif
Michelle
QUOTE (Felina @ 25 May 2005, 02:29 PM)
Asta vara la costinesti, dupa antrenamentul de la vama, intram in mare in tricou si slip sa ma racoresc nitel, dupa care plecam la plimbare pe strazi. Oh, ce senzatie! cu tricoul si privirile trecatorilor lipite pe breshti ohyeah.gif !

se pare ca erai incinsa rau wink.gif
Felina
Pai da! ca la vama am stat in soare toata ziua de m-am facut peste tot rosie ca zodia mea. Asa ca dupa n-am mai putut sta fara tricou tongue.gif .
simonsays
QUOTE (Michelle @ 25 May 2005, 01:08 PM)
acu' ca esti shifonat si artzagos dupa evenimentul de-aseara ... nici n-aveam dubii ohyeah.gif

care eveniment ? ce vrei sa spui ? nu inteleeeg... hh.gif . devil.gif devil.gif

Felina, ti-as propune sa vii la prima intalnire forumistica tot in tricou, fara suportu' de tate, si ne revine noua sa-l udam cu bere... jamie.gif
Felina
QUOTE (simonsays @ 25 May 2005, 04:05 PM)

Felina, ti-as propune sa vii la prima intalnire forumistica tot in tricou,

Si ce te retine? harhar.gif

fara suportu' de tate,

bei, urat mai vorbesti! (sigur personajul din avatarul tau esti TU)
ce te face sa crezi ca port asa ceva??

si ne revine noua sa-l udam cu bere...  jamie.gif

tricoul, suportul sau sotul meu? harhar.gif

roflmao.gif
simonsays
QUOTE (Felina @ 25 May 2005, 05:42 PM)
ce te face sa crezi ca port asa ceva??

ca porti tite ? sorry, ma gandeam si eu ca ...
rofl.gif rofl.gif rofl.gif

dece vorbesc ma urat ? nu asa se numesc ? hmm.gif

apropo, sotul tau trebuie udat cu bere ? nu stie sa se serveasca singur ? ohyeah.gif
Felina
QUOTE (simonsays @ 25 May 2005, 05:33 PM)
ca porti tite ? ma gandeam si eu ca  ...

te gandeai prost! doamne fereste sa port io asa ceva! sunt perfect platfusata rolleyes.gif .

dece vorbesc ma urat ? nu asa se numesc ? hmm.gif

s'or numi pt cine are! pentru cine n'are se numesc platfuse cool.gif .

apropo, sotul tau trebuie udat cu bere ? nu stie sa se serveasca singur ?  ohyeah.gif

Vad ca te intereseaza sotul meu. Acu' io te inteleg, da' sa stii ca nu poarta tanga si nici pectoralii nu-i are prea reliefati. harhar.gif
Sushi
QUOTE (Felina @ 25 May 2005, 06:26 PM)
si nici pectoralii nu-i are prea reliefati. harhar.gif

pai nu mai sint la moda pectoralii iar bicepsii proeminenti sind de domeniul istoriei! Acuma se poarta burtile. De la cele abia abia ivite pina la cele gen "burdihan" sau "revarsare". In ceea ce priveste upper body se poarta ori coastele cu pielea mulata pe ele ori pieptii care sa atirne daca se poate. Si sigur ca se poate!
Felina
Pai io am inteles ca simon al nost' e de moda mai veche, asa..., ca nu recunoaste bikineii moderni tongue.gif , ca altfel nu ma pronuntam, doamne fereste! innocent.gif
simonsays
yeah, de moda muult mai veche... cand dezbrac o femeie, inca ma mai astept sa vad, in loc de snuruletz, specia aia de nadragi pana deasupra genunchiului .. (dada, aia care acu' se numesc "moartea pasiunii" rofl.gif ); anyway, stai linistita, nu ma pasioneaza barbati-tu, desi incerci manevre d'astea eftine... roflmao.gif
Sushi
QUOTE (simonsays @ 26 May 2005, 10:09 AM)
cand dezbrac o femeie, inca ma mai astept sa vad, in loc de snuruletz, specia aia de nadragi pana deasupra genunchiului ..

Boxeri?
Felina
faci ce faci si iar aduci vorba despre cainele ala...
Felina
edit: mesaj dublu, scuze.
simonsays
QUOTE (Carmelita @ 26 May 2005, 01:47 PM)
Boxeri?

nu fetita, dar ceva in genul ..; erau niste articole cretine, cu danteluta jos, un soi de budigai, de puteai sa le folosesti si pe post de pelerina de ploaie, si de husa de masina, intrucat nu semanau nici cu una, nici cu alta.. laugh.gif
Michelle
off topic: simon ,ce face domle ala din avataru tau ...o impusca pe fata sau ii da carnetu de cecuri? rofl.gif ca nu bat pina acolo? cool.gif
Felina
si ca tot veni vorba de avataru' lu' simon: domne, de ce e asa turtit, ca de dimineata era mai relaxat? iar ai baut simoane? iar te-i facut turta?
harhar.gif

on topic: simoane, io astept si alte transformari la avatar, de exemplu un stiptis ceva...

P.S. innocent.gif
Michelle
QUOTE (Felina @ 26 May 2005, 08:23 PM)
si ca tot veni vorba de avataru' lu' simon: domne, de ce e asa turtit, ca de dimineata era mai relaxat? iar ai baut simoane? iar te-i facut turta?
harhar.gif

cred ca asta-i pozitia lui favorita secret.gif ...da io nu vreau sa mai insinuez nimik ca totushi a fost baiat de treaba si mi-a luat chilotzeii din geam mwah1.gif
Michelle
Revenind la subiect ..cine-a fost in Vama in ultimile 2-3 veri a observat un negru bine construit din cap pina-n picioare care dadea clasa rasei albe cu comoara lui dintre picioare dar si cu musculatura specifica si bine definita ca sa nu mai zic bronzata ...ce era funny ...citeodata se imbraca cu fustitza mini ...ridicata pe catarg! laugh.gif
Sushi
QUOTE (Michelle @ 26 May 2005, 09:43 PM)
Revenind la subiect ..cine-a fost in Vama in ultimile 2-3 veri a observat un negru bine construit din cap pina-n picioare care dadea clasa rasei albe cu comoara lui dintre picioare dar si cu musculatura specifica si bine definita ca sa nu mai zic bronzata ...ce era funny ...citeodata se imbraca cu fustitza mini ...ridicata pe catarg! laugh.gif

He?
simonsays
QUOTE (Michelle @ 26 May 2005, 08:17 PM)
simon ,ce face domle ala din avataru tau ...o impusca pe fata sau ii da carnetu de cecuri?

ii da cardul de credit ! rofl.gif

Nushi, parca puteai mai mult, fetitza ... e slab rau comentariul tau; si pe langa... ohyeah.gif
Oiski-Poiski
CUm dispare omul un pic de pe teren cum va faceti de cap tongue.gif .Ce-ati facut din nudistii mei ? Ha ?
Singura Michelle, fata cuminte, a incercat sa va aduca pe drumul cel bun , povestindu-va povesti cu negrii bine dotati dar voi il preferati pe Simon .Sa ne zica unul sau una care-l cunoaste.Merita schimbul laugh.gif ?
Iar dupa aia ingropati securea "nudistilor" rofl.gif .Ca poate or fi unii care ar povesti ceva dar voi ii intimidati rau de tot hh.gif .
Sushi
io am dat ieri in bilbiiala citind de negrul lui Michelle. Inca nici acuma nu mi-am revenit. M-o apucat si sughitul de emotie. Nu ca vreau sa caut nod in papura dar mi se pare ciudat ca pina acuma M. n-o suflat un cuvintel despre Ciocoman si salamul de biscuiti, ca trageam macar o fuga pina la Vama in loc sa ma deplasez in ro in interes de serviciu saptamina trecuta... adica unele interese sint prioritare nu? Era pe aici un topic cu vinatul de poze, poate se indura careva de noi si merge pina-.n Vama ca pina nu vad nu cred si poate dupa ce vad ma opresc din bibiit ca si azi noapte am dormit pe reprize, intre doua sedinte de sughit mai inchideam si io ochii si relaxam cerebelul...
Mara
Michelle, cred ca-l cunosc pe negrul cu pricina. Interested? jamie.gif
simonsays
iaca si Mara codoasa... rofl.gif
Sushi
QUOTE (Mara @ 27 May 2005, 09:36 AM)
Michelle, cred ca-l cunosc pe negrul cu pricina. Interested? jamie.gif

mme mme intteresstted!!!
Mara
@Simon: Draga, sa faci un bine unui om nu mi se pare dovada de codoseala (exista cuvantul asta?! hmm.gif ), asa ca remarca ta e dovada de invidie si rautate crasa. harhar.gif laugh.gif

Carmelita, stai sa vedem ce zice Michelle si in functie de asta... laugh.gif
Sushi
QUOTE (Mara @ 27 May 2005, 09:48 AM)
@Simon: Draga, sa faci un bine unui om nu mi se pare dovada de codoseala (exista cuvantul asta?! hmm.gif ), asa ca remarca ta e dovada de invidie si rautate crasa. harhar.gif laugh.gif

daca-mi faci mie binele asta dai dovada de mila crestineasca!
simonsays
rofl.gif si uite cum dispare constiinta femeii, cand savarseste ceva rau .. mda.. va invidiez, fetelor jamie.gif

roflmao.gif
Mara
Cum tu dispare?! Nu vezi ca am zis sa asteptam ce zice Michelle si dupa aia mai discutam? Mie mi se pare ca e tare frumos gestul. rofl.gif
simonsays
aha, deci cum sa zic, aveti o constiinta (in) asa (hal) de maleabila, ca nu aveti impresia ca faceti rau, ci dimpotriva ! excelent !! roflmao.gif
Sushi
Auzi simone dupa ce detalii tehnice dadea Michelle pe acolo cred ca poate fiecare avea parte...
simonsays
auzi soro, pana aici ! deci io nu vreau sa am parte de nimic de la ciroiu vostru ! rofl.gif roflmao.gif
Mara
@Carmelita: Deodata tu?! ohmy.gif ohyeah.gif rofl.gif
simonsays
off.. oPsedata esti Maro.. si aseara cand ti-am prospus secsu ala in grup, ai refuzat !! bine, erea un grup de albanezi, dar.. orisicat... roflmao.gif
Sushi
QUOTE (simonsays @ 27 May 2005, 09:58 AM)
off.. oPsedata esti Maro.. si aseara cand ti-am prospus secsu ala in grup, ai refuzat !! bine, erea un grup de albanezi, dar.. orisicat... roflmao.gif

Ce nepoliticoasa esti Mara! Unde-ti sint bunele maniere? Tu chiar nu vrei sa te ocupi deloc deloc de imaginea romaniei in lume? Alba sa nu plece cu impresii placute din ro? mei mei ce lume, ce moravuri!!
Mara
Ma, dar n-am fost nepoliticoasa, adica n-am zis: "hai siktir!", ci "du-te baaaa!" innocent.gif Eu credeam ca-s chiar amabila... laugh.gif
Sushi
QUOTE (Mara @ 27 May 2005, 10:02 AM)
n-am zis: "hai siktir!", ci "du-te baaaa!" innocent.gif Eu credeam ca-s chiar amabila... laugh.gif

forma politicoasa este "Du-te bai domnule". sau domnilor, dupa caz... ca am inteles ca la tine e musai sa fie la plural...
Mara
Eh, nu e chiar musai-musai, dar daca e sa fie... sa nu fim nepoliticosi, nu? rolleyes.gif rofl.gif
Sushi
QUOTE (Mara @ 27 May 2005, 10:07 AM)
... sa nu fim nepoliticosi, nu? rolleyes.gif rofl.gif

nu nu, feri doamne! Ca si noi daca mergem in alte tari am vrea sa fim... tratati cum se cuvine, nu? wink.gif
Mara
eGZact! Dupa principiul asta ma conduc si eu: nu face altuia ce tie nu-ti place. laugh.gif
Michelle
Mara esti o scumpa si-o dragutza ca te-ai gandit la sanatatea mea si a hormonilor mei ,da' ca sa zic asa am io negrii mei (deocamdata! wink.gif ,stie ei cine este laugh.gif ) si in plus acu' ceva timp chiar am descoperit ca am mare lipici la rasa afro ,habar n-am de unde ca la genealogie nu scrie nimik!In conclusion da-l lu Carmencita ca e fata buna si are grije de el... laugh.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.