Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Fkk
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4
Sushi
Multumesc multumesc! Un blackos dotatos nu strica niciodata la casa omului... mwah1.gif
Mara
rofl.gif Ei, asta da prietena! Carmelita, ar mai fi o problema: baiatul sta in Bucuresti. E ok? laugh.gif
Sushi
QUOTE (Mara @ 27 May 2005, 10:52 AM)
rofl.gif Ei, asta da prietena! Carmelita, ar mai fi o problema: baiatul sta in Bucuresti. E ok? laugh.gif

pai nu prea! unu mai aproape nu-mi gasesti? eu am crezut ca oferi pachet complet! unsure.gif
Mara
Ei, la naiba! Lasa-mi cateva zile si gasim o solutie. hmm.gif
Felina
Fetele si baiatu', mai mai sa ma scap pe mine de ras roflmao.gif .
Ce va mai poate mintea! plecai si io acasa ca omu, si cand ma intorc ce gasesc?? hm...

P.S. Carmelita, vezi ca if iu gau bleac, iu nevar gou beac ohyeah.gif
Sushi
QUOTE (Felina @ 27 May 2005, 12:26 PM)
Carmelita, vezi ca if iu gau bleac, iu nevar gou beac ohyeah.gif

nu-i bai ca-mi cumpar o lanterna!
mutulica
da fetele... nimic, nimic?
nu mai faceti nudism? sau macar un dus mic pe ploaia de afara?
Michelle
faci tu pe negrul?! tongue.gif
mutulica
ce rol are negru in poveste?
Oiski-Poiski
exact acelasi pe care l-ar avea unu alb
mutulica
m-as baga... da nu imi ajung centimetrii
Oiski-Poiski
daca nu e mult iti tricotam si pe fata si pe dos ce-ti lipseste
mutulica
baga la tricotat...
sa vedem ce iese
Felina
roflmao.gif
mutulica
Oiski - tricotasi ceva ?
Oiski-Poiski
mutulica , scuze dragutule, da mis tare ocupata , as vrea sa tricotez mai multe pe aicea tongue.gif da nu am vreme.
si apoi mi-ar lua prea mult timp tricotatul ca nu ma prea pricep si mi-este ca pana termin io iese din moda modelul laugh.gif
ar trebui sa deschida fantezia o scoala de tricotat , sa vezi acolo ce modele jamie.gif

mutulica
adica ma arunci asa ca pe o... zdreanta..
gata bai, bishti de aici, vezi poate te vrea fantezia... sau mai baga niste cm... doar nu te astepti sa tricotez la microscop
Oiski-Poiski
Felina ar face asa roflmao.gif
Sushi
QUOTE (Oiski-Poiski @ 16 Jul 2005, 02:42 PM)
Felina ar face asa roflmao.gif

Chiar? Eu nu cred! Uite ca felina e o fata de treaba, eu o cunosc mai bine decit tine ca am messenger! Si sint convinsa ca felina l-ar lua la pieptul ei si i-ar ostoi durerea rofl.gif
Oiski-Poiski
da,da scoate-mi ochii ca nu reusesc sa-mi instalez belitul ala de messenger devil.gif
eu ce sa fac daca nu vrea sa faca conexiune cu netul, l-am implorat , l-am amenintat , dejeaba devil.gif
mutulica
tricoteaza-l si pe ala
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.