Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:"An Inconvenient Truth"
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Externa
Pagini: 1, 2, 3
March
Chiar in ajunul primirii premiului Nobel un judecator britanic i-a tras una peste bot lui Gore ! Judecatorul a hotarat ca studentii care sunt obligati sa vada "An Inconvenient Truth" trebuie avertizati asupra erorilor actuale ale filmului !

Dar cata stiinta va mai ramane in " adevarul" lui Gore daca aceste erori si urmarile lor vor fi eliminate din film, se intreaba comentatorii ?!?

Imi pare rau ca nu am timp sa traduc tot acest editorial interesant pentru cei ce nu cunosc limba engleza.
axel
Imi pare rau, nu citesc FAUX News wink.gif
E posibil sa minta si legat de faptul ca exista un astfel de judecator wink.gif
Oricum, sunt 100% sigur ca nu explica si care companii petroliere sau miniere se afla in spate smile.gif
March
QUOTE(axel @ 20 Oct 2007, 07:11 PM) *
E posibil sa minta si legat de faptul ca exista un astfel de judecator wink.gif

E greu cu informarea asta ! Asa ca citeste aici :

England and Wales High Court (Administrative Court) Decisions

B e f o r e :

MR JUSTICE BURTON

Between:
Stuart Dimmock
Claimant

- and -

Secretary of State for Education and Skills
(now Secretary of State for Children, Schools and Families

axel
Am zis doar ca e posibil wink.gif
Exemplificam faptul ca FOX News minte fara nerusinare. Face din alb negru si din negru alb.
March
QUOTE(axel @ 20 Oct 2007, 09:46 PM) *
Am zis doar ca e posibil wink.gif
Exemplificam faptul ca FOX News minte fara nerusinare. Face din alb negru si din negru alb.

Uite ca , spre ghinionul tau, n-a mintit ! tongue.gif
axel
Ghinion? blink.gif
Ti-am zis, partea cu adevarant relevanta: follow the money.
Erwin
The Story of Stuff

merită văzut, ce înseamnă consumismul, spre ce ne îndreptăm, ce şanse avem, ce putem face?
March
La "Conferinta Internationala privind schimbarea climei" ( 3 martie, 2008) au fost discutii aprinse cu privire la alarmistii ce inspaimanta populatia cu pericolul incalzirii globale. John Coleman, fondatorul postului tv " Weather Channel" , a spus ca-i va da in judecata pe cei care " ne spun ce sa gandim " ( inclusiv pe Al Gore ) pentru a demasca frauda cu privire la pericolul incalzirii globale.
Aramis
March, pe tine te roade mai tare sa il discreditezi pe Al Gore(sau pe Axel, dar na, asta e deja chestie de rutina), decat sa dezbati subiectul real al acestui topic laugh.gif
March
QUOTE(Aramis @ 15 Mar 2008, 08:26 PM) *
March, pe tine te roade mai tare sa il discreditezi pe Al Gore(sau pe Axel, dar na, asta e deja chestie de rutina), decat sa dezbati subiectul real al acestui topic laugh.gif

Tu ce faci acum ,discuti pe marginea celor discutate la conferinta aia pe care am mentionat-o mai sus sau ai sarit sa-l aperi pe Al Gore pentru ca te framanta ca vreau io sa-l descreditez ? Sau libertatea de expresie asa se numeste acum in Romanica ?
Eu am prezentat mai sus si opiniile scepticilor cu privire la factorul determinant in producerea incalzirii globale. Si atat.
Aramis
March, eu am facut doar o observatie. Nu apar pe nimeni, nu acuz pe nimeni.
axel
Ultima prezentare a lui Al Gore despre Global Warming:
http://www.ted.com/talks/view/id/243
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.