Eu ma numesc Daniel dar prietenii imi spun Dani, am 26 de ani si sunt un pestisor tare timid din Tulcea (
), student in ultimul an la Ecologie, dupa ce am urmat ceva anisori la Politehnica... long story, pretty boring too.
Imi place foarte mult sa citesc, iubesc limba engleza si limba asta frumoasa a noastra, felinele, in special tigrii (cat mi-as dori sa pot saruta un tigrut pe botic candva
) si jocurile pe calculator (cele adventure si RPG in special, dar nu numai; I
Magic the Gathering), iubesc "the music of the dark, sweet and dismal" cum imi place sa-i zic (suna prea frumos in engleza ca sa traduc), violoncelul si surorile-i mai mici, viola si vioara, dar si pianul... si ar mai fi multe lucruri marunte (muntii, sunetul ploii, noptile cu luna plina, cerul innorat, clipele petrecute intre prieteni...), prea multe ca sa le enumar aici.
Bine v-am gasit oameni buni!
P.S. Mai nou iubesc si un anumit han si oamenii dintr-ansul, da' nu scoateti nimic de la mine.
Edit: A, era sa uit... O poza pentru voi dragilor captata de mine dintr-un videoclip, una din pasiunile mele, care suplineste de fapt lipsa unui aparat de fotografiat... cred.
Sper sa va placa.