Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Sa Ne Prezentam...
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Peripetii la Gura Sobei
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
corinuta
Multumesc pt. primire.
Eu cu fiul meu Paul, la Mamaia. tongue.gif
mdA!
han.gif Corinuta. sa-ti traiasca si finul si bebele; ia zi, ii faci si pe ei forumisti? tongue.gif
Vornicum
Salutare.
Am intrat pe aici de cateva ori si am postat din cand in cand.
Sunt Marius si sunt baiat ( sa nu va pacaleasca nickul rofl.gif ). Imi plac curmalele, desi nu am apucat sa mananc vreuna.
Sunt chipes si tras printr-un inel ( 3 m-au prins intr-o zi si m-au tarat printr-un cerc ingust ).
Imi plac femeile. Parerea mea.
Ma bucur ca mi-am luat avant si greata si m-am prezentat, ca habar nu aveati cine sunt.
Numai bine
Unleashed
Pff sa scriu sh-aci.. hai sa scriu smile.gif..apai... Alexandru ma numesc (cu majuscula evident)... sunt un pushtan intunecat (la piele) shi luminat (in gandire biggrin.gif )... ash putea sa scriu aci ca's cu par albastru shi cu oki blonzi shi cate-n luna shi-n stele (ca am experientza in IRC-eala) da' ma rezum la aceasta noantza de mister smile.gif... oricum eu sunt acelashi pentru toata lumea.. depinde de fiecare cum vrea.. sau cum poate sa ma vada smile.gif.. toate cele bune smile.gif

P.S.: zambesc mult.. dupa cum o arata shi mesajele mele smile.gif smile.gif smile.gif

P.P.S.: daca-mi mai baga careva emoticonu' cu "bine ai venit la han" il bat tongue.gif
rebel
han.gif, Unleashed. Te-as ruga sa eviti formularile specifice anumitor medii de chat, asa cum si regulamentul ti-o cere.

Din cate stiu ai mai fost rugat acest lucru si de catre Mihai. Sper ca incet-incet sa te indrepti pe drumul cel bun.

Succes.
anuena22
Ma numesc Ana, locuiesc in Bucuresti, am 24 de ani si sunt casatorita. Sunt biochimista si lucrez ca reprezentany tehnic si de vanzari la o firma care comercializeaza aparatura de laborator. Imi plac pisicile(am una- dar poate la batranete voi avea 10 rolleyes.gif ) si muzica rock.
Unleashed
QUOTE (rebel @ 26 Aug 2005, 06:37 PM)
han.gif, Unleashed. Te-as ruga sa eviti formularile specifice anumitor medii de chat, asa cum si regulamentul ti-o cere.

Din cate stiu ai mai fost rugat acest lucru si de catre Mihai. Sper ca incet-incet sa te indrepti pe drumul cel bun.

Succes.

Presupun ca te referi exclusiv la "sh" "tz" ... in rest nu stiu cum te-ar deranja limbajul meu.. caci restul prescurtarilor sun acceptabile smile.gif... O sa incerc... aveti si voi rabdare cu mine...

P.S.:rebel cu prima ocazie cand ne zarim sa vii direct cu obrazu' spre mine.. ti-am zis doar ca-l altoiesc pe ala de ma ia cu emoticonu' respectiv tongue.gif... ete ca n-au fost "sh"-uri si "tz"-uri smile.gif

..toate cele bune...
rebel
Bine ai venit īntre noi, anuena22!
mgi_r
Bine v-am gasit,
Numele meu este Mihail, locuiesc in Cluj-Napoca si sunt redactor la un radio local.
Caut prietenii cat mai multe si de ce sa nu recunosc, inspiratie pentru emisiunea pe care o anim smile.gif.
La buna recitire. thumb_yello.gif
carrad
han.gif mgi_r
mdA!
bine ai venit, mgi_r!
suntem plini de idei bune, asa ca is convinsa ca ai sa te simti suficient de inspirat dupa noi. hiya.gif
Mihai
Bun venit la Han, mgi_r! han.gif

Poate spui o vorba, doua despre Han la emisiunea aceea. tongue.gif
La cat mai multe prietenii! thumb_yello.gif
mgi_r
Va multumesc pentru primire! sorry.gif
Sunt sigur ca voi gasii ceea ce caut. smile.gif Mihai, tocmai iti trimiteam un mesaj. laugh.gif
Contessina
Contessina,25 de ani, la 24 am terminat facultatea tocmai cand credeam ca nu o voi mai termina niciodata.Si cum secretul de a fi plicticoasa consta in a spune totul ma opresc aici.
Edit: acel "el" care exista in viata tuturor fetelor a existat si in a mea.Acel el pe care il iubesti la nebunie.
Port 37 la pantofi.
rebel
Tārziu sau devreme, bine ai venit! thumb_yello.gif
bdl
Contessina,
Aici ducele de york....ai uitat sa ne spui daca esti maritata sau nu, daca ai prieten sau nu, iubit sau ma rog, ce o fi....... devil.gif
Eclectic
... cat porti la pantofi...

Hai, tuturor, un calduros (de fapt friguros, ca afara e un frig de sa-ti bati soacra biggrin.gif) han.gif
sunny26
Bine ai venit la Han, mgi_r! mwah1.gif

In sfarsit inca cineva din Cluj....... thumb_yello.gif
mgi_r
Multumesc sunny! flowers.gif
Sigur! Si este doar inceputul. Curand vom organiza o intalnire a forumistilor din cj ohyeah.gif
Ardealu-i fruncea! tongue.gif
carrad
mgi_r, banatu-i fruncea.....ardealu-i mincea ohyeah.gif
sunny26
QUOTE (mgi_r @ 9 Sep 2005, 02:45 PM)
Curand vom organiza o intalnire a forumistilor din cj ohyeah.gif
Ardealu-i fruncea! tongue.gif

Pai era si timpul! Ca deja ar fi cazul sa ne 'laudam' si noi cu intalnirile noaste, nu doar cei din Bucuresti cu ale lor! tongue.gif
fargakos
on topic: han.gif mgi_r!

off topic: intalniri la cluj au fost din cate stiu eu doua rolleyes.gif ...numai ca nu-i lumea asa de laudaroasa
Carmi

Sa ma prezint si eu
deeci ma numesc carmen si asa ma cheama

ami ntrat pe hanul ancutei ca aici este oameni intelijenti blink.gif
Sushi
QUOTE (Carmi @ 8 Dec 2005, 12:14 PM)

deeci ma numesc carmen si asa ma cheama

EU ma numesc Carmen si asa ma cheama pe mine! Creca ne confunzi... wink.gif
Dark Angel
Ma, ce nu e clar. Pe una o cheama carmen iar pe cealalta Carmen, e simplu.

I don't like that name, my huband's former girlfriend's name was Carmen. mad.gif
Mara
Da, dar ele sunt niste Carmene tare dragute. laugh.gif
Oiski-Poiski
QUOTE (Mara @ 8 Dec 2005, 01:54 PM)
Da, dar ele sunt niste Carmene tare dragute. laugh.gif

Am putea chiar zice ca sunt Caramele dragute laugh.gif
Felina
Mai degraba Caramele gustoase! tongue.gif
Sushi
QUOTE (flower @ 8 Dec 2005, 01:47 PM)
I don't like that name, my huband's former girlfriend's name was Carmen. mad.gif

Hi Flower! I've heard sooo many things about you! wink.gif rofl.gif
Carmi
ce coincidenta!! meee tooo!! devil.gif

carmen s-ar putea sa ne confund, dar ceilalti tot carmen ne chaema si nu ne confunda ....sau nu?? blink.gif
vezi deja suntem miscarea carmenelor
Sushi
Carmi azi era sa ma confund cu tine ca tot incercam sa ma loghez cu Carmielita rofl.gif
Cla
O sa incerc si io.
Login: Carmen
Password: napolitana
Īs curios unde ajung... rofl.gif
Carmi
Sunteti logat ca : carmi

ma da gata de fiecare data!!!

Carmelita si la tine asa apare? si ai grija cu carmielita ca s-ar putea sa fie ruda de-aproapüe cu poliomielita si atunci e bai

si io is curioasa ma Cla...sa ne destainui ok??
Cla
QUOTE (Carmi @ 13 Dec 2005, 02:50 PM)
Sunteti logat ca : carmi
ma da gata de fiecare data!!!

...ce-o zice caa in fiecare zi? spoton.gif
Am incercat aia, Carmi. Am fost logat ca China, la fel de nasol suna... rofl.gif
Carmi
rade ciob de oala sparte.... biggrin.gif

sunteti logat ca cla

ca mare nu-i diferenta, nu-i asa? ohyeah.gif
Oiski-Poiski
sunteti de groaza laugh.gif
cum suna la mine ? sa ma gandesc , hmmm, sunteti logat ca POiski rofl.gif
pentru nestiutori po ii zic astia pe aici la fund
rofl.gif rofl.gif

Carmi
stimmt si in austria biggrin.gif

ar fi culmea sa mai fie si balbaita logarea...

sunteti lolologat ca po po poi ski
Oiski-Poiski
laugh.gif laugh.gif spoton.gif
Cla
@ Carmi: ...pai m-am gandit si eu ce chestie rofl.gif ... dar stiu de gluma un pic... wink.gif

Sa nu uitati si de rāul Po din Italia... spoton.gif
Carmi
Cica la telefon vocea mea seamana cu a Carmelitei!!!! ca sa vezi!!! ohmy.gif yikes.gif glases.gif
Sushi
QUOTE (Carmi @ 14 Dec 2005, 08:04 PM)
Cica la telefon vocea mea seamana cu a Carmelitei!!!! ca sa vezi!!! ohmy.gif yikes.gif glases.gif

Imi cer scuze Carmi... serios imi pare rau... ai toata compasiunea mea rofl.gif
Michelle
si am crezut pentru o clipa cum Carmelita face misto de mine ca mai si intreaba cine e la telefon,alias Michelle...ca de obicei e directa si intra brusc in subiect tongue.gif
bdl
QUOTE (Carmi @ 14 Dec 2005, 01:04 PM)

Si a mea cu a lui Brad Pitt..... tongue.gif
Carmi
nu ma omor dupa Brad insa ....uuuumm eeee....stii tu

in fine repede pm cu nr tau de tel.(vreau sa vb cu bradul inainte de craciun)

Carmelita sa fim optimiste se poate si mai rau nu?? rofl.gif
Kyklos
Dupa o luna si o zi de poposit la han a venit vremea sa ma prezint , dupa aceasta prezentare voi fi evacuat de la han .
Sunt din orasul imnului national , numele meu e Victor , pasiuni am multe . As incepe cu colectia de chibrituri (am avut si o aparitie in ziarul local cu colectia)literatura , pictura , mai nou mi-am gasit ca pasiune televiziunea .
Ascult muzica instrumentala , nu accept prosti , chiar daca si eu sunt in unele situati narod , dar recunosc .
Sper sa nu fiu dat afara de la han .
Mai multe informatii in jurnalul meu .....
Cla
welcome.gif Victor, sa nu-ti fie frica, nu as sti de ce sa fii zburat.
Si eu-s un pic narod, na si... whistling.gif
Care-i orasul cu imnul national? unsure.gif

PS: In afara de asta, avem nevoie de un bucatar ca tine wink.gif
Retetele tale sunt super licklips.gif
Tzadde
Mey, dar Hanu Ancutei e chiar mare. rofl.gif
Uite, numele meu este Andrei (parca am zis undeva ca stau in provincie)...
A, si sa va spun ceva: toti avem puncte tari si puncte slabe. Asa ca, daca vedem ca avem numai puncte minus intr-un domeniu, sigur avem puncte plus in altul... E absolut firesc acest lucru, e datul nostru de la natura... Mai grav ar fi daca ai avea numai minusuri sau numai plusuri, ca n-ai mai fi om. Si apoi, perfectiunea e plictisitoare...
Hai sa ne bucuram de neroziile noastre, ca avem puteri in ce stim ca avem. wink.gif
Cat despre pasiuni... Ocultismul e pe primul loc wub.gif ... O fata a vazut ca ma pasioneaza mult domeniul si mi-a zis ca pot sa fac o cariera din asta... O prietena de-a mea mi-a zis: "Nu numai cariera, dar sunt sigura ca poti castiga o avere cu ce iti place sa faci. Mult succes, Andrei." wub.gif Fiind cea mai buna prietena de-a mea, am retinut ce mi-a spus si in momentul in care mi-a zis asa ceva am rosit sorry.gif ...
O alta pasiune de-a mea este scrisul, imi place mult sa scriu, fie de mana, fie la tastatura. Imi plac jocurile de cuvinte, cred ca asta se vede de la o posta, am devenit dependent de ele. rofl.gif La "Spanzuratoarea" nu ma bate mai nimeni, as vrea sa stiu cum putem face si acest joc in subforum-ul cu jocuri... hmm.gif
Pana atunci, mult noroc tuturor. jamie.gif Va iubesc pe toti, sunteti atat de draguti. wub.gif
Bine, sper doar ca n-am exagerat... sorry.gif
bdl
QUOTE (Tzadde @ 30 Dec 2005, 07:36 PM)
Cat despre pasiuni... Ocultismul e pe primul loc wub.gif ... O prietena de-a mea mi-a zis: "Nu numai cariera, dar sunt sigura ca poti castiga o avere cu ce iti place sa faci. Mult succes, Andrei."

Categoric.....oricum lumea e plina de fraieri, asa ca , cine poate, oase roade... thumb_yello.gif
Cla
han.gif , Tzadde smile.gif Avem Spanzuratoarea pe undeva pe la jocuri, acum mi-e doar lene sa caut... sorry.
Cred ca ma spanzur biggrin.gif
Tzadde
QUOTE (bdl @ 31 Dec 2005, 06:04 AM)
QUOTE (Tzadde @ 30 Dec 2005, 07:36 PM)
Cat despre pasiuni... Ocultismul e pe primul loc wub.gif ...  O prietena de-a mea mi-a zis: "Nu numai cariera, dar sunt sigura ca poti castiga o avere cu ce iti place sa faci. Mult succes, Andrei."

Categoric.....oricum lumea e plina de fraieri, asa ca , cine poate, oase roade... thumb_yello.gif

bdl, nu cred ca ai inteles ce fac... E adevarat ca sunt multi escroci si asta ma supara, dar ocultistii adevarati nu se baga in aceeasi oala cu ei, capisci?
Adica ceea ce fac eu e pe bune, si nu vraji (nu ma ocup chiar de tot ocultismul, m-am interesat si am zis ca e mai bine sa nu fac magie)... Nu promit prea multe, nu cer bani, fiindca sunt inca la inceput.
Dar repet: nu insel pe nimeni.

Cla... iarasi cu welcome? rolleyes.gif Merci inc-o data, dar mai lasa-i si pe altii sa-mi ureze bun-venit! rofl.gif O sa caut "Spanzuratoarea", sper s-o gasesc. biggrin.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.