Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Germania
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Diasporei > Prin Lumea Intreaga > Europa
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
Cla
Was hab ich vor 2 Jahren gesagt? Amerika braucht einen neuen Krieg um vor der Misere zuhause abzulenken, und ihre Kumpels, die Israelis genauso, verdammtes Pack, alle: http://www.spiegel.de/politik/ausland/0,1518,822083,00.html
Mit welchem Recht verbieten die Atommächte Amerika und Israel dem Iran das Recht auf Atomenergie?
Cla
Lest biite die Komentare dazuder Varstopfunng
Die Symphonie der Verstopfung

Cla
Kleiner Scherz aus der Welt der Automechaniker, auch ein Wortspiel:
Kommt einer in die Werkstatt, sein japanisches Auto ist kaputt.
Die Mechatroniker schließen das Ding an den Computer an, zur Analyse.
Nix zu machen....
Plötzlich kommt ein Lehrling auf die geniale Idee:
- Mit subishi wird es gleich zu Honda !!!

spoton.gif

Cla
Heute gibt es pizza bier jahreszeiten spoton.gif
March
QUOTE(Cla @ 23 Apr 2012, 10:59 AM) *
Heute gibt es pizza bier jahreszeiten spoton.gif

Despre ce vorbiti aici ? Carnat pe varza si bere ? biggrin.gif
Cla
E un joc de cuvinte, March.
Vier Jahreszeiten înseamna cele patru anotimpuri sau o pizza Quattro stagioni.
Bier Jahreszeiten înseamna sa te pilesti tot anul cu bere biggrin.gif
*sorry, Bier Jahreszeiten am inventat-o eu*
March
In tinereta sa Angela Merkel facea drumetii cu rucsacul in Fagaras si la Mamaia.

@ Cla, rascoleste-ti putin memoria, poate ai intalnit-o ,mai stii ?! biggrin.gif
Uite redegista aici :

Ce zici la varsta aia s-ar fi inghesuit Berlusconi in ea ? laugh.gif
Cla
Normal, March, e din fostul RDG smile.gif
Au facut multi de-acolo vacanta la noi.
Si în Bulgaria.
Dar sa fiu sincer, si eu m-as fi încurcat cu ea atunci biggrin.gif
Cla
March, ca ai pus poza asta... biggrin.gif
Dar aici o recunosti pe Angie ? laugh.gif
Angie
Eu n-as fi aruncat-o din pat.

Mai e ceva interesant de stiut: Cel mai lung beci de vin e în Moldova, nu stiu cum se strecura, dar face 120 km.
Pentru ca climatul acolo e asa de bine, exista si strazile anume:
Angela Merkel, Bill Clinton, etc. Ei si-au deponat sticlele acolo, ca doamne, sa nu se sparga.
Lânga ei e depozitul lui Putin biggrin.gif
The Dude

Merkel.....pe vremea cand.....isi invata pasarica sa cante rofl.gif

in alta ordine de idei Germania e superba in primavara.... thumb_yello.gif
turbo trabant
QUOTE(The Dude @ 28 Apr 2014, 10:17 AM) *
in alta ordine de idei Germania e superba in primavara.... thumb_yello.gif

mda, sigur, atunci cand nu ploua adica exact atunci cand anjela are chef de un barbat....
The Dude
..e cashtoaca si cand ploua...are farmecul ei...cu sau fara "anjela"
Cla
De pe Stupidedia: spoton.gif

Si de pe Kamelopedia: Merkelombie
Cla
Pentru cine întelege germana: e un site misto, echivalent cu trombon.ro. spoton.gif
http://www.der-postillon.com/

http://www.stupidedia.org/stupi/Der_Postillon rofl.gif

Take a look around... rolleyes.gif

Nachrichten 24 - Wir berichten, bevor wir recherchieren
abis
Dupa scandalul (care este abia la inceput) provocat de Volkswagen cu softul care pacalea testele, o noua lovitura pentru imaginea Germaniei de simbol al corectitudinii: se pare ca Germania a dat mita pentru a organiza Campionatul European de Fotbal din 2006.

Daca nemtii astia harnici, muncitori, cinstiti, incoruptibili fac din astea, ce asteptari sa mai avem de la astia de aici din Bizant?
Marduk
Coruptia se exporta si se importa foate usor, are ca sprijin un vector cat se poate de uman, nu bizantin, grecesc, turcesc, nemtesc, romanesc, unguresc, rusesc, american, chinez etc. LACOMIA
Cla
Bineînteles, Marduk : Goana dupa bani. Si lacomia, cum zici tu.
Cla
Nemtii nu sunt incoruptibili. Cine a inventat Saturn V ? Am vazut replica la Cape Canaveral. = Tot un german, o minte desteapta, dar totusi pe bani de la NASA: Dupa Herrmann Oberth din Sibiu a fost Wernherr von Braun cu Saturn V.
Cla
Chiar nimeni nu mai stie Germana ? blink.gif Au plecat patru de-aici, eu am ramas singur.
Mi-e de ca si m-as duce la curu lumii în Noua Zeelanda si as avea nevoie de Love Train.
(Odata pe an circula acolo Love Train, sunt invitati doar Singles, care se gasesc).
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.