Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:[Arhiva] Regimul Lui Arafat In Pragul Prabusirii ?
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Externa
Pagini: 1, 2, 3, 4
talusa
QUOTE (abis @ 16 Nov 2004, 05:27 PM)
Talusa,
Hai sa zicem ca au fugit. Si care-i problema? Daca un cetatean roman pleaca (de bunavoie) in strainatate, inseamna ca guvernul are dreptul sa-i confiste casa, sa-i anuleze cetatenia si sa-i interzica sa se mai intoarca?

Cand imi vei aduce niste exemplificari despre roaman fugiti din Romania...cu care sunt in continua stare de razboi, vom discuta concret!

Cand va fii pace si Darwish va pune pe masa...actele de proprietate si atunci vom mai discuta

Iar despre acelasi lucru, vom mai discuta cand si evreii din tarile arabe vor pune...acterle de proprietate pe masa!!

Observi cati de DACA exista in aceasta discutie??

Ca si in ipotezele expuse de Darwish, care, in ultimele mesaje , cauta "o portita de scapare" si este de acord cu planul American RoadMap(cineva i-o fi atras atentia ca "a dat in bara")
Acum asteapta ca in RoadMap sa se scrie epre reintoarcerea lui in Jaffa!!

P.S.Sunt convins ca in urmatorul mesaj......va sustine ca nu a fost inteles la chestia cu "partea de familie care a apartinut SS-ului"!!! ph34r.gif
talusa
Darwish a scris:

Ce am propus eu a fost parerea mea personala...eu sunt deacord cu foaia de parcurs..eu vreau liniste poporului meu..nu sunt deacord cu ce vor Jihadul si Hamasul datorita faptului ca nu au o viziune clara si nici un program ce poate fi luat in seama....imi doresc sa se termine conflictul si sa revina viata la normal acolo...atat...

Priviti ce frumos incearca sa intoarca caruta in mijlocul Ploiestiului??Mi mi se pare mai curand o rasturnare a carutei pe strada principala a Caracalului sad.gif

Caci, tot Darwish a scris
=================

CODE

1- Acceptarea Israelului in mod neconditionat de catre statele arabe si cele musulmanela un loc

2- Dreptul refugiatiilor palestinieni (si a descendentii acestora)sa revina la orasele si satele lor natale in conformitate cu prevederile ONU

3- Recunoasterea din partea israelului a responabilitaii morale pt deportarea palestinenilor si a crizei refugiatilor...(nu vrem despagubiri din partea lor pt ca ma multumesc sa ma intorc in tara mea si sa stiu ca pot trai acolo fara frica) si din partea palestinienilor a responsabilitatii lor la atacurile impotriva civililor israelieni

4- Condamnarea atacurilor teroriste din partea palestinenilor si israelienilor...

5- Dizolvarea tuturor militiilor palestiniene si predarea armamentului lor citre armata noului stat binational (ebraico-arab) in mod similar cu IRA

6- Declararea unei constitutii bine definite ce nu face diferenta intre arabi si evrei

7- Recunoasterea dreptului evreiilor de a trai pe pamintul noului stat dar limitarea intrarii evreiilor cu origini dubioase (evreii rusi care sunt considerati de catre foarte multi evrei ca fiind rusi care si-au "falsificat" religia pt a merge in israel unde sa traieste mai bine)

8- Declararea acestui stat (sau confederatie de state) drept neutra (gen elvetia si austria)...

daca stie cineva o solutie mai buna sa-mi spuna !

http://www.hanuancutei.com/forum/index.php?act=Post&CODE=06&f=9&t=4174&p=233659

Caci, acelasi darwis a mai scris o data:

CODE
Sunt pentru un stat federal palestiniano-israelian...nu vreau bani de la voi si nu vreau nimic...vreau sa ma introc acasa! asta este singura mea dorinta...visul meu este de a ma intoarce acasa si de a invata copiii mei dansurile populare palestinene in casa lor din il-manshie din Yaffa...

Sa cautam aceste lucruri in RoadMap?

P.S. Darwish, cand vei renega mesajul tau cu Familia SS, astazi sau... maine(apropos, am cautat mesajul si vad ca...a disparut! Poate tu vei avea mai mult noroc!)
abis
QUOTE (talusa @ 16 Nov 2004, 05:58 PM)
Cand imi vei aduce niste exemplificari despre roaman fugiti din Romania...cu care sunt in continua stare de razboi, vom discuta concret!

Un stat nu poate fi in razboi decat cu alt stat, cred eu... Nu este posibil un razboi intre un stat si un individ.
Cand va fii pace si Darwish va pune pe masa...actele de proprietate si atunci vom mai discuta

Sa inteleg ca esti de acord cu intorcerea celor care pot dovedi ca s-au nascut, ei sau stramosii lor, in acele teritorii?
vom mai discuta cand si evreii din tarile arabe vor pune...acterle de proprietate pe masa

Sunt evrei care vor sa se intoarca in tarile de unde au plecat? Ca sa fiu sincer, pe mine m-ar bucura daca ar fi evrei care s-ar intoarce in Romania (e drept ca si mai mult m-ar bucura intoarcerea sasilor).
In orice caz, ia-o ca pe o parere personala: atat palestinienii, cat si evreii, ar trebui sa se bucure de acelasi tratament...
talusa
Un stat nu poate fi in razboi decat cu alt stat, cred eu... Nu este posibil un razboi intre un stat si un individ.

Explica acest lucru si Oului Dogmatic, pe care-l intebasem care sunt granitele Palestinei!

P.S. Un stat, daca este recunoscut ca stat, nu poate avea ambasade in alte state... asa ca, ce cauta Ambasada Palestiniana in Bucuresti? (vrei adresa sa timiti un protest Guvernului Romnaiei?)

Si totusi, carui stat apartin cetatenii care "sar in sus de bucurie" cu cate 10Kg de explozibil pe ei?
Ce lege li se aplica? Israeliana? Atunci ce te bagi in treburile interne ale unui stat suveran?
Eu am cerut eliberarea celui care a condus mineriada in Romania?

Daca sustii ca nu apartin Israelului, atunci... anuleaza-ti remarca... e in plus!
talusa
CODE

Sa inteleg ca esti de acord cu intorcerea celor care pot dovedi ca s-au nascut, ei sau stramosii lor, in acele teritorii?

Unde am scris despre "reintoarcerea cuiva"?(si cineva se plange ca "eu bag cuvinte in gura")

Chestiunile de "proprietate" se pot rezolva reciproc si in alt mod judiciar(si nu discutam numai de proprietatile unor anumiti "refugiati")
talusa
CODE

Sunt evrei care vor sa se intoarca in tarile de unde au plecat? Ca sa fiu sincer, pe mine m-ar bucura daca ar fi evrei care s-ar intoarce in Romania (e drept ca si mai mult m-ar bucura intoarcerea sasilor).
In orice caz, ia-o ca pe o parere personala: atat palestinienii, cat si evreii, ar trebui sa se bucure de acelasi tratament...

Aici eu am anticipat raspunsul!!(vezi mesajul precedent!)

Sunt persoane care au obtinut in Romania proprietatile...fara sa se intoarca in tara!!!

Din nou, in loc de araqnjamentul asupra proprietatii, tu vorbesti despre "reintoarcere", cuvint pe care nu l-am pomenit!(incearca cu altii strategia asta...sau chiar nu-ti dai seama de diferenta intre reintoarcere si retrocedarea proprietatii)

P.S.acum, ce ma intereseaza cel mai mult este....unde a disparut mesajul lui Darwis despre familia sa de SS-isti devil.gif
Asta mai e in stare sa sustina ca....nu a scris asa ceva cry.gif
March
Sa ne intoarcem la subiect. Ce spuneti de misterul asta care planeaza asupra cauzei mortii lui Arafat ? Pentru extremistii palestineni Israelul l-a otravit pe "Presedinte" . Cea mai facila explicatie si cu impact la public acum inainte de alegerile din 9 ianuarie. Daca ar fi asa familia lui Arafat si in special Suha, nevestica lui , nu ar fi scapat prilejul sa comunice o asemenea bomba propagandistica . Trebuie precizat ca in conformitate cu legea franceza cauza mortii poate fi facuta publica numai cu acordul familiei. Insa aceasta tace chitic. Suspecta tacere ! Sa fie oare cauza mortii ceva rusinos care l-ar dezbraca, da jos de pe postament pe "Tatuc", idolul atator generatii de palestinieni 43.gif
abis
QUOTE (talusa @ 16 Nov 2004, 06:30 PM)
Sunt persoane care au obtinut in Romania proprietatile...fara sa se intoarca in tara!!!

Da. Insa daca vor sa se intoarca nu-i impiedica nimeni. Asta-i diferenta.
talusa
QUOTE (March @ 16 Nov 2004, 06:32 PM)
Sa ne intoarcem la subiect. Ce spuneti de misterul asta care planeaza asupra cauzei mortii lui Arafat ? Pentru extremistii palestineni Israelul l-a otravit pe "Presedinte" . Cea mai facila explicatie si cu impact la public acum inainte de alegerile din 9 ianuarie. Daca ar fi asa familia lui Arafat si in special Suha, nevestica lui , nu ar fi scapat prilejul sa comunice o asemenea bomba propagandistica . Trebuie precizat ca in conformitate cu legea franceza cauza mortii poate fi facuta publica numai cu acordul familiei. Insa aceasta tace chitic. Suspecta tacere ! Sa fie oare cauza mortii ceva rusinos care l-ar dezbraca, da jos de pe postament pe "Tatuc", idolul atator generatii de palestinieni 43.gif

Suha are 22 de milioane de motive pe an pentru a tacea "chitic" laugh.gif

March, tu ia vazut mesajul despre "mandria de familie SS a lui Darwish"???(ca Gio si Oul au o memorie cam...selectiva! wink.gif )
talusa
QUOTE (abis @ 16 Nov 2004, 06:35 PM)
QUOTE (talusa @ 16 Nov 2004, 06:30 PM)
Sunt  persoane  care  au obtinut  in  Romania  proprietatile...fara  sa se  intoarca  in tara!!!

Da. Insa daca vor sa se intoarca nu-i impiedica nimeni. Asta-i diferenta.

Daca statul roman le acorda cetatenia, se pot intoarce!

Daca nu, asa cum Darwish a vizitat Jaffa! spoton.gif

Cu viza.....36 de dolari pentru fiecare intrare in Romania.

Si , din nou ai adus discutia la "rentoarcere", lucru despre care EU nu am discutat.(dar...mai incearca...cine stie??)
March
QUOTE (talusa @ 16 Nov 2004, 07:36 PM)
March,  tu  ia  vazut  mesajul  despre "mandria  de  familie  SS  a  lui  Darwish"???(

I-am si spus cateva cuvinte privind aceasta chestiune. Sunt nedumerit cu privire la rostul mentionarii de catre el a siglei " SS " in coada cuvantului german care desemna nationalitatea unuia din bunicii lui.
talusa
QUOTE (talusa @ 16 Nov 2004, 06:22 PM)
P.S.Un  stat,  daca  este  recunoscut ca stat,  nu  poate  avea  ambasade  in alte  state...asa  ca,  ce  cauta  Ambasada  Palestiniana  in  Bucuresti?(vrei  adresa  sa  timiti  un  protest  Guvernului  Romnaiei?)

In memoria lui Arafat
Presedintele Ion Iliescu a semnat, ieri dimineata, in Cartea de condoleante deschisa la ambasada palestiniana din Bucuresti, in memoria fostului lider palestinian Yasser Arafat. „Sincere condoleante pentru fostul lider palestinian Yasser Arafat, bunul nostru prieten“, a scris Ion Iliescu in Cartea de condoleante. Seful statului roman a avut si o intrevedere cu ambasadorul palestinian la Bucuresti, Fouad Al Bittar.

ATAC
talusa
QUOTE (March @ 16 Nov 2004, 06:32 PM)

Cauzele decesului lui Arafat, secret medical

http://www.romanialibera.ro/editie/index.p...16112004&idx=55
March
Suha Arafat tace chitic iar moara zvonurilor continua.

Dupa ce responsabili palestinieni au negat ca Arafat ar fi fost otravit , hop si rusii cu o alta informatie ... secreta rolleyes.gif

Cotidianul "Al-Bayan", apartinand familiei regale din Dubai, mentioneaza existenta unui raport al Serviciilor secrete ruse ce intocmeste o lista a liderilor arabi ucisi prin iradiere de catre Statele Unite si Israel. Potrivit publicatiei, cel mai recent caz
este chiar cel al lui Yasser Arafat.Conform unei surse apropiate liderului palestinian defunct, citata de "Al-Bayan", Mossadul ar fi utilizat radiatii pentru a-l otravi pe Arafat. Liderul palestinian ar fi fost otravit de la o distanta de doi-trei metri, cu doua saptamani inainte de aparitia primelor simptome. Ziarul arab estimeaza ca misiunea a fost dusa la indeplinire de un ziarist strain sau un colaborator palestinian al Mossadului.
( sursa : "Realitatea romanesca").

Daca ar fi asa te pomenesti ca motivul mortii lui Arafat este tinut secret de familie pentru a nu-i deranja pe americani sau israelieni tongue.gif
talusa
Sau......

Mahmud Abbas a scăpat cu viaţă
Favorit al Israelului la alegerile pentru Preşedinţia palestiniană, candidatul mişcării Fatah nu se bucură de o prea mare popularitate în teritoriile autonome.............

http://www.cotidianul.ro/index.php?a=28

SAU:

MILIARDELE LUI ARAFAT LUATE LA BANI MARUNTI
http://www.ziarulcn.com/index.php?pid=article&aid=10873
Leon
Cotidianul "Al-Bayan", apartinand familiei regale din Dubai, mentioneaza existenta unui raport al Serviciilor secrete ruse ce intocmeste o lista a liderilor arabi ucisi prin iradiere de catre Statele Unite si Israel. Potrivit publicatiei, cel mai recent caz
este chiar cel al lui Yasser Arafat.Conform unei surse apropiate liderului palestinian defunct, citata de "Al-Bayan", Mossadul ar fi utilizat radiatii pentru a-l otravi pe Arafat. Liderul palestinian ar fi fost otravit de la o distanta de doi-trei metri, cu doua saptamani inainte de aparitia primelor simptome. Ziarul arab estimeaza ca misiunea a fost dusa la indeplinire de un ziarist strain sau un colaborator palestinian al Mossadului

N-am stiut ca AID'S-ul lui Arafat se poate transmite prin radiatii hh.gif Destepti aia din Dubai, nu numai bogati!!
March
Leon,
Ce tot vorbesti tu acolo ? AIDS ? Arafat 43.gif Vai, vai.... hh.gif hh.gif Pai atunci ar fi o explicatie pentru tacerea asta a familiei privind cauza mortii. Si ar insemna ca Pacepa nu a mintit in cartea aia a lui "Orizonturi rosii" in care povesteste cum minicamerele alea plasate in vila aia de oaspeti il inregistra cum se cotaia cu baietii din garda hh.gif laugh.gif S-ar surpa cu totul idolul unora !
abis
QUOTE (March @ 16 Nov 2004, 10:14 PM)
Leon,
Ce tot vorbesti tu acolo ? AIDS ? Arafat 43.gif Vai, vai.... hh.gif hh.gif Pai atunci ar fi o explicatie pentru tacerea asta a familiei privind cauza mortii. Si ar insemna ca Pacepa nu a mintit in cartea aia a lui "Orizonturi rosii" in care povesteste cum minicamerele alea plasate in vila aia de oaspeti il inregistra cum se cotaia cu baietii din garda hh.gif laugh.gif S-ar surpa cu totul idolul unora !

Nu neaparat - mai sunt destule modalitati prin care virusul HIV poate fi transmis (de ex. prin instrumentar medical nesterilizat).
talusa
Imputiti mai sunt si frantujii astia devil.gif

nu lasa un popor intreg sa se bucure de lansarea unei calomnii. chiar daca esr supta din "degetul mijlociu, prezentat in forma erectionala" laugh.gif

Au anuntat astazi ca...Arafat.....NU a murit otravit sad.gif (dar nu au anunta de ce.....Da, a murit ph34r.gif )

Parca "percep" un viitor mesaj al lui MIA cu subiectul Din nou Pacepa?Bleax wink.gif laugh.gif
March
Abis,
In vila aia din Bucuresti Securitatea nu l-a filmat pe Arafat alergand dupa ... instrumente medicale tongue.gif
abis
De ce esti atat de sigur ca acel film chiar exista? L-ai vazut?
March
Pai eu iau in consideratie amanuntele date de Pacepa in cartea lui. Securitatea la vremea respectiva nici nu a infirmat si nici nu a confirmat cele descrise de el acolo. Si nici SRI, dupa. Si apoi de-a lungul vremii, in strainatate au circulat si alte informatii despre inclinatiile sexuale ale lui Arafat. Poate ne spun si prietenii nostri forumisti din O.A. ceva in plus despre acestea.
Si apoi, de ce oare madam Suha, nevestica lui, a trait la Paris, despartita de el din anul 2000, reintalnindu-l numai in momentul cand era cu un picior in groapa, cand a venit sa-l insoteasca pentru internarea in spital 43.gif Poate nu a avut AIDS, dar atunci care ar fi logica tinerii secrete a cauzei mortii " Presedintelui" ?
abis
Nu stiu daca a avut SIDA sa nu; nu stiu nici daca preferintele lui sexuale erau "europene". Dar stiu ca a vorbi despre aceste lucruri ca despre certituni nu-i tocmai corect.
talusa
QUOTE (abis @ 17 Nov 2004, 02:15 PM)
Nu stiu daca a avut SIDA sa nu; nu stiu nici daca preferintele lui sexuale erau "europene". Dar stiu ca a vorbi despre aceste lucruri ca despre certituni nu-i tocmai corect.

Ai perfecta dreptate, Abis! wink.gif Nu conteaza DE CE a murit, prinipalul este ca a facut.....gestul blink.gif
abis
Talusa,
Nu te bucura prematur - asteapta intai sa vezi cine ii va urma. Ca nu-i exclus sa-ti aduci aminte de proverbul "rau cu rau, dar mai rau fara rau".
talusa
QUOTE (abis @ 17 Nov 2004, 04:52 PM)
Talusa,
Nu te bucura prematur - asteapta intai sa vezi cine ii va urma. Ca nu-i exclus sa-ti aduci aminte de proverbul "rau cu rau, dar mai rau fara rau".

Chiar crezi ca, pentru mine, conteaza cine-i va urma lui Arafat?

Pentru mine conteaza cine-i va urma lai Sharon(si sper din tot sufletul sa nu fie Bibi Nataniahu!! sad.gif )
Leon
Bibi ala sau cum ai spune....e mai rau ca Sharon???
abis
QUOTE (talusa @ 17 Nov 2004, 05:05 PM)
Pentru mine conteaza cine-i va urma lai Sharon(si sper din tot sufletul sa nu fie Bibi Nataniahu!! sad.gif )

Asta n-o mai pot comenta - tu stii mai bine ce le poate pielea politicienilor din Israel decat mine. Daca ai vreodata timp si chef spune-mi si mie cam care-i mersul politicii pe la voi - aveti pesedeii, peremistii si liberalii vostri? Care-s aia echilibrati si care-s aia dusi cu pluta?
Vorbeam cu ceva vreme in urma cu un roman din SUA care, inainte de alegeri, spunea ca ii vine greu sa decida pe cine trebuie sa voteze, pentru ca ii place de la republicani partea cu economia, iar de la democrati cea cu libertatile civile; de la republicani detesta extremismul religios, iar de la democrati cresterea impozitelor. Pana la urma a votat cu democratii. Si la voi se pun probleme de-astea, adica sa-ti placa, sa zicem, ceva la Likud si altceva la Partidul Muncii si sa nu stii pe care sa-l alegi?
March
Leon,
Pai cica nevestica aia a lui Bibi ar avea niscaiva apucaturi ce aduc aminte de cele ale nevestei Cizmarului genial, Savanta analfabeta de renume mondial devil.gif
mutulica
am primit un link
http://www.wnd.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=34717
March
Scandal in familia lui Arafat pe marginea publicarii cauzei mortii fostului "Presedinte" . Suha ,nevestica lui cea blonda, a primit de la spital documentele medicale cu diagnosticul. Dar nu vrea sa-l faca public. Fratele vitreg si nepotul lui Arafat ( reprezentant la ONU al ANP) promit ca il va aduce la cunostiinta ANP -ului . Ceea ce presupune obtinerea unui set de copii a documentelor medicale emise de spitalul francez. Suha ameninta cu darea in judecata. Circul abia incepe ! tongue.gif
March
Atragind atentia asupra alegerilor democratice, suprematiei Legii, terorismului si luptei contra coruptiei in Palestina, Bush si Blair si-au exprimat sprijinul lor fata de statul Palestina. Este interesant ca Bush, care i-a inchis usile Casei Albe lui Arafat,
chiar daca predecesorul sau, Bill Clinton, l-a gazduit pe liderul palestinian de 13 ori, este primul presedinte al SUA care exprima deschis sprijinul sau pentru crearea unui Stat palestinian.

(Cotidianul turc "Zaman" : un comentariu al editorialistului Erhan Basyurt despre alegerile generale ce urmeaza sa aiba loc in Palestina si Irak, din perspectiva ultimelor evenimente.)
March
Yasser Arafat nu a fost otravit

Analizele toxicologice la care a fost supus Yasser Arafat in Franta nu au condus la depistarea nici unei urme de
otrava
. Anuntul a fost facut, ieri, de nepotul liderului palestinian, Nasser al- Qidwa, dupa ce i-a fost inmanat, in cursul diminetii de ieri, dosarul medical al defunctului presedinte palestinian. „Dosarul a fost remis nepotului sau de catre Serviciul de sanatate al armatei franceze", a declarat reprezentantul diplomatic al palestinienilor in Franta. „Nu am avut timp sa studiez documentul, dar exista doua puncte centrale: nu exista un diagnostic clar privind cauzele decesului, iar analizele toxicologice nu au descoperit nici o urma de otrava", a declarat al- Qidwa, intr-o conferinta de presa. Ambasador al Autoritatii Palestiniene la ONU, al-Qidwa a precizat ca raportul este insotit de radiografii
( din presa de azi)
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.