March
21 Dec 2005, 06:07 PM
QUOTE (axel @ 21 Dec 2005, 06:55 PM) |
Clinton a vrut, nu i s-a dat, a tacut din gura si n-a ascultat telefoane "ca asa a vrut muschii lui" (din cate am citit in articolul citat de tine). Reagan nu stiu de ce l-ai adus in discutie, ca e republican. In plus, anormalitatile altor presedinti americani nu ar scuza nici o anormalitate savarsita de actualul presedinte. Prin urmare intentiile lui Clinton nu justifica in nici un fel actiunile lui Bush.
Morala: esti total offtopic. |
In acest caz sula si prefectura sunt o exceptie. Citeste mai profund presa de pe unde traiesti. Este in dezbatere autoritatea presedintelui de a aproba astfel de actiuni ! Si daca au fost precedente. Si nu-i vorba daca Clinton a facut sau n-a facut ci faptul ca Administratia lui era de parere ca putea folosi asemenea procedee in cazuri ce implicau securitatea nationala . Da poate ca n-ai citit cu atentie , deci :
The Department of Justice believes, and the case law supports, that the president has inherent authority to conduct warrantless physical searches for foreign intelligence purposes," Deputy Attorney General Jamie Gorelick testified before the Senate Intelligence Committee on July 14, 1994, "and that the President may, as has been done, delegate this authority to the Attorney General."
"It is important to understand," Gorelick continued, "that the rules and methodology for criminal searches are inconsistent with the collection of foreign intelligence and would unduly frustrate the president in carrying out his foreign intelligence responsibilities."
March
21 Dec 2005, 06:10 PM
QUOTE (abis @ 21 Dec 2005, 06:58 PM) |
Daca Ilici ar fi pretins ca are dreptul de a ordona serviciilor secrete ascultarea telefoanelor fara mandat din partea justiei pentru a contracara "agenturili" ai fi avut aceeasi parere? |
Vezi cum incerci sa manipulezi cititorii acestor randuri ! Aici este vorba de communicatii din afara cu cetateni din Romania posibili atentatori la siguranta tarii. Sa fii tu sanatos cate asemenea ascultari or fi fost facute de SRI sau alte servicii speciale .
axel
21 Dec 2005, 06:22 PM
QUOTE (March @ 21 Dec 2005, 07:00 PM) |
[...] matali care dai numai comentariile care iti convin din presa straina sau numai care iti sunt la indemana ( asa cum te-ai limitat numai la Ev.Z.) |
Dar tu ai adus/aduci citate si referinte care nu-ti convin?
March
21 Dec 2005, 06:26 PM
De citit neaparat !
The Vast Left Wing Conspiracy : The Untold Story of How Democratic Operatives, Eccentric Billionaires, Liberal Activists, and Assorted Celebrities Tried to Bring Down a President--and Why They'll Try Even Harder Next Time
axel
21 Dec 2005, 06:27 PM
QUOTE (March @ 21 Dec 2005, 07:07 PM) |
[i]The Department of Justice believes, and the case law supports, that the president has inherent authority to conduct warrantless physical searches for foreign intelligence purposes," Deputy Attorney General Jamie Gorelick testified before the Senate Intelligence Committee on July 14, 1994, "and that the President may, as has been done, delegate this authority to the Attorney General." |
In sistemul legal modern nu-i suficient beliefu' lui nea' Gicu de la DoJ ca sa fie ceva legal sau nu. Beliefu' lu' nea' Gicu sugereaza doar ca ar exista sanse sa scape respectivul in caz ca-si pune in aplicare intentiile (si in acel caz respectivul era Clinton).
Apoi, vad acolo repetandu-se foarte mult termenul "foreign intelligence", care nu se mapeaza deloc pe vocabularul lui Bush plin de "terrorism" si variatiuni pe tema aceasta.
axel
21 Dec 2005, 06:29 PM
QUOTE (March @ 21 Dec 2005, 07:26 PM) |
De citit neaparat !
The Vast Left Wing Conspiracy : The Untold Story of How Democratic Operatives, Eccentric Billionaires, Liberal Activists, and Assorted Celebrities Tried to Bring Down a President--and Why They'll Try Even Harder Next Time |
Daca e atat de necesara, sa-ti trimitem adresele la care sa ne-o expedieze Amazon, asa, ca virgula cadou de craciun de la tine?
March
21 Dec 2005, 06:32 PM
QUOTE (axel @ 21 Dec 2005, 07:29 PM) |
QUOTE (March @ 21 Dec 2005, 07:26 PM) | De citit neaparat !
The Vast Left Wing Conspiracy : The Untold Story of How Democratic Operatives, Eccentric Billionaires, Liberal Activists, and Assorted Celebrities Tried to Bring Down a President--and Why They'll Try Even Harder Next Time |
Daca e atat de necesara, sa-ti trimitem adresele la care sa ne-o expedieze Amazon, asa, ca virgula cadou de craciun de la tine?
|
Trimite-le. Am sa iau legatura cu Soros [/I] El face pomeni !
March
21 Dec 2005, 06:35 PM
QUOTE (axel @ 21 Dec 2005, 07:27 PM) |
Apoi, vad acolo repetandu-se foarte mult termenul "foreign intelligence", care nu se mapeaza deloc pe vocabularul lui Bush plin de "terrorism" si variatiuni pe tema aceasta. |
Adica unii vorbeau de spionaj iar ceilalti de... trimiteri de ajutoare americanilor ! Vai de capul nostru !
axel
21 Dec 2005, 06:35 PM
Soros? Soros n-ar sponsoriza publicarea cartilor (a se citi "gunoaielor") de genul acesta.
March
21 Dec 2005, 06:44 PM
QUOTE (axel @ 21 Dec 2005, 07:35 PM) |
Soros? Soros n-ar sponsoriza publicarea cartilor (a se citi "gunoaielor") de genul acesta. |
Sigur el sponsorizeaza tipi de genul THE FAT WHITE STUPID MAN
axel
21 Dec 2005, 06:46 PM
Nu inteleg ce spui. E prea ambiguu ca sa pot sa raspund in vreun fel.
March
21 Dec 2005, 06:52 PM
Pai vezi frate ca nu esti pus la punct ! Vezi ca "grasul stupid" e primul pe cartea aia care ti-am recomandat-o !
axel
21 Dec 2005, 07:01 PM
Tot nu pricepi. Nu as cheltui nici macar un cent/eurocent/leu vechi pe cartea aceasta, asa ca nu am de unde sa stiu ce vrei de la mine in privinta cartii respective.
In plus, pun pariu ca nici tu n-ai citit-o
March
21 Dec 2005, 07:12 PM
Pana la pariuri instaleaza-ti si tu un mIRC si citeste-o, s-ar putea sa mai fie pe acolo. Io citesc si cartile activistilor liberali. Ca sa vad cu cine ma bat !
axel
21 Dec 2005, 07:16 PM
Bravo. Tot nu merita efortul sa o obtin, nici macar ilegal. De aceea singura sansa sa o obtin este sa mi-o faca cineva cadou.
March
21 Dec 2005, 07:30 PM
Hotul striga hotiii... !
Saddam : Americanii m-au torturat !
axel
21 Dec 2005, 07:45 PM
March, ai o viziune foarte ciudata asupra drepturilor omului si asupra legilor in general. Vad ca ti se pare foarte normal ca Saddam sa fie torturat...
March
21 Dec 2005, 07:49 PM
Esti de o naivitate debordanta daca tu poti crede asa ceva !
axel
21 Dec 2005, 07:52 PM
Asta este entailed din mesajul tau. Daca afirmi ca ai fost prost inteles, poate detaliezi ceeace ai vrut sa spui, ca sa nu se mai repete (neintelegerea).
March
21 Dec 2005, 08:00 PM
Adica daca poti crede gogomaniile pe care le debiteaza acum Saddam. Urmareste procesul si vezi schimbarea de tactica a avocatilor lui !
Sau te pomenesti ca au inebunit americanii si s-au apucat sa-l ciomageasca pe Saddam sub ochii intregii planete atintiti asupra acestui proces ! Ai sa fim seriosi !
March
21 Dec 2005, 08:05 PM
Partidele arabilor sunniti si blocul shiitilor seculari se
intalnesc sa discute iregularitatile din timpul votarii din zona Bagdadului si nu numai.
axel
21 Dec 2005, 08:06 PM
Tu bagatelizezi respectivele afirmatii ale acuzatului. Adica nu pui mare pret pe drepturile omului.
Argumentele tale care sustin ideea ca Saddam minte cu siguranta sunt gresite. Americanii sub Bush au istorie destul de bogata de incidente sub ochii intregii lumi. Vezi Guantanamo, vezi Abu Graib.
Apoi, sa nu uitam ciudatele poze cu Saddam in chiloti. Nu aratau deloc a poze luate dintr-o inchisoare normala, in care se respecta legea.
abis
22 Dec 2005, 09:26 AM
QUOTE (March @ 21 Dec 2005, 06:00 PM) |
Ce, cum ti-a sarit cineva in ajutor , cum ai prins curaj ? |
Uita-te inapoi pe forum si vezi daca mi-a fost vreodata frica de careva...
QUOTE |
Pai stangistul esti matali |
Vezi la "Politica interna" cat de stangist sunt!
QUOTE |
dai numai comentariile care iti convin din presa straina sau numai care iti sunt la indemana |
Spre deosebire de tine, care le dai numai pe cele care nu-ti sunt la indemana!
QUOTE |
Pe ei ii intereseaza doar alegerile de anul viitor. |
Treaba lor! Pe mine ma intereseaza doar faptul ca valorile americane sunt calcate in picioare de cei care conduc acum Statele Unite. In rest, ma doare undeva daca presedintele SUA este republican sau democrat. Cred (sper) ca o viitoare administratie democrata va repara cat de cat ceea ce a stricat Bush, dar nu pot fi sigur ca asa se va intampla...
QUOTE |
Sa fii tu sanatos cate asemenea ascultari or fi fost facute de SRI sau alte servicii speciale |
Si? Au fost legale?
March
22 Dec 2005, 09:56 AM
Spre disperarea activistilor liberali , Senatul a
votat prelungirea cu 6 luni a
USA Patriotic Act . Te pomenesti ca din dragoste de Bush au facut asta !
abis
22 Dec 2005, 10:11 AM
Washington, Jefferson, Lincoln, toti parintii natiunii americane se rasucesc probabil in mormant vazand ce fac urmasii lor...
MIA
23 Dec 2005, 12:49 AM
QUOTE (abis @ 22 Dec 2005, 10:11 AM) |
Washington, Jefferson, Lincoln, toti parintii natiunii americane se rasucesc probabil in mormant vazand ce fac urmasii lor... |
Nu mitiza aşa părinţii fondatori americani că totuşi nu e cazul.
Th. Jefferson - de acord că se răsuceşte īn mormānt. Dar Lincoln şi Washington au şi ei la activ unele legi nu prea ... tolerante/democrate ...
MIA
23 Dec 2005, 12:51 AM
QUOTE (March @ 21 Dec 2005, 06:44 PM) |
QUOTE (axel @ 21 Dec 2005, 07:35 PM) | Soros? Soros n-ar sponsoriza publicarea cartilor (a se citi "gunoaielor") de genul acesta. |
Sigur el sponsorizeaza tipi de genul THE FAT WHITE STUPID MAN |
Sau cam toată gaşca de "intelectuali" din Romānia pe care o admiri tu aşa mult.
Chiar - nu ţi se pare că e o contradicţie fundamentală īn ce susţii ?
March
23 Dec 2005, 10:48 AM
Pai Soros una fumeaza la intern si alta la extern. Pana acum trebuia sa realizezi asta !
Iar fata de tine deci aia sunt niste intelectuali intre ghilimele
March
23 Dec 2005, 07:27 PM
Un tribunal olandez l-a
condamnat pe un comerciant olandez de chemicale la 15 ani inchisoare pentru complicitate la genocidul Kurzilor din anii '80. Atrunci individul i-a vandut lui Saddam materiale necesare fabricarii gazelor letale folosite contra Kurzilor.
Era unul pe aici ( trimis in
concediu acum
) care batea campii cum ca americanii l-au inarmat pe Hussein cu arme chimice in acei ani.
abcd
24 Dec 2005, 01:09 PM
QUOTE (March @ 23 Dec 2005, 07:27 PM) |
Un tribunal olandez l-a condamnat pe un comerciant olandez de chemicale la 15 ani inchisoare pentru complicitate la genocidul Kurzilor din anii '80. Atrunci individul i-a vandut lui Saddam materiale necesare fabricarii gazelor letale folosite contra Kurzilor.
|
Probabil ca vom avea si alte surprize ! Sadam nu e chair atit de 'criminal' dupa cat vor americanii sa-l scoata.Are si el povestea lui!
March
8 Feb 2006, 07:04 PM
Fostul general irakian Georges Sada ( numarul doi din aviatia irakiana din vremea regimului lui Hussein) a declarat in luna ianuarie ca
in 2002 Saddam Hussein a ordonat mutarea armelor de distrugere in masa de care dispunea in Siria. In vara lui 2002, cind Saddam a realizat ca urmeaza inspectiile internationale, a profitat de distrugerea unui baraj din Siria si a anuntat un pod aerian pentru a-i ajuta pe sirieni. Transporturile ar fi continut arme de distrugere in masa, sustine Sada.
Conform generalului de aviatie armele au fost incarcate in doua avioane irakiene modificate care au efectuat 56 de zboruri in Siria.
Declaratiile generalului Sada vin sa intaresca cele spuse de premierul Sharon , la canalul israelian Channel 2 , in 23 decembrie 2003 : " Armele chimice si biologice au fost mutate de Saddam din Iraq in Siria "
Blakut
8 Feb 2006, 10:26 PM
Un motiv pentru americani sa mai invadeze o tara. Toate la timpul lor, intai Iran, apoi si Siria.
abcd
11 Feb 2006, 06:34 AM
Si cine o sa mai mearga acum cu ei?
YoyoMan
20 Feb 2006, 12:26 AM
Daca merg in Iran o sa iasa nasol. Aia is mult mai a dracu decat Irakienii... Eu nu le doresc sa faca tampenia asta...
abcd
20 Feb 2006, 05:34 PM
QUOTE (YoyoMan @ 20 Feb 2006, 12:26 AM) |
Daca merg in Iran o sa iasa nasol. Aia is mult mai a dracu decat Irakienii... Eu nu le doresc sa faca tampenia asta... |
O vor face pentru statul Israel.
ZAMOLXE
20 Mar 2006, 06:25 PM
QUOTE (March @ 23 Dec 2005, 07:27 PM) |
Era unul pe aici ( trimis in concediu acum ) care batea campii cum ca americanii l-au inarmat pe Hussein cu arme chimice in acei ani. |
Intre anii 1980- 1988, Irakul a folosit arme chimice impotriva Iranului provenite din America, de la o firma unde principalul actionar era Bush sr., iar presedintele firmei Hillary Clinton. Acestea au fost relatate in revista maghiara "Demokrata" din 15.04.2003, care cita informatii din ziarul londonez "London Telegraph", din 08.10.2002, despre o convorbire secreta dintre Tony Blair si Bush jr. Veridicitatea informatiei sa-r putea constata la www.gulfwarvets.com precum si la "Spyder's Web -(The overthow of The American Republic - part 18 by Sherman- Skolnik 10/8/2/ "Secret Transcript expose Bush"). ... Si astia bat campii?
abcd
13 Apr 2006, 02:04 AM
ZAMOLXE
2 Jun 2006, 08:01 PM
... hei, oameni buni, v-ati lamurit cu Irakul, au ba ?
March
2 Jun 2006, 09:45 PM
QUOTE (ZAMOLXE @ 20 Mar 2006, 08:25 PM) |
Intre anii 1980- 1988, Irakul a folosit arme chimice impotriva Iranului provenite din America, de la o firma unde principalul actionar era Bush sr., iar presedintele firmei Hillary Clinton. |
Cum, n-ai citit ca Monica Lewinsky era pe atunci secretara lui Hillary ?
Si numai cita tot felul de teorii conspirationiste preluate din tot felul de tabloide ! Daca vrei sa stii cine sunt aia care i-au construit lui Saddam fabricile de "ingrasaminte chimice" citeste
aici. Da' cu atentie !
wasp
2 Jun 2006, 10:14 PM
Problema mea nu e Irakul, ci Iranul, care deja sta din ce in ce mai bine la capitolul nuclear. Ce ne facem, fetelor, daca se supara ayatollah-ul ?
mutulica
3 Jun 2006, 06:01 AM
asta cu stirile despre soldatii care abuzeaza de bietii localnici mi se par jalnice.. la naiba, daca sunt armata de ocupatie, pai toti localnicii devin armata inamica. sau ne place sa credem ca doar la noi se aplica versul acela din a III-a de eminescu, cu "dusmanit vei fi de toate" si care include si riul si ramul in poveste?
jurnalisti care cauta bagare in seama... pai ori e razboi, ori gradinita
la fel si teoria conspiratiei cu au fost/n-au fost arme de distrugere in masa. daac nu a avut sadam asa ceva, atunci ce a folosit in razboaiele locale? sau in cele cu iranul, de era scandalul cit casa intre ei...
ca razboiul s-a dus pentru suprematie si petrol.. normal. pai fara petrol si petro$ sadam nu ar fi putut sa faca taraboi. la fel a fost si cu libia, si la fel e si cu iranul.. pe chestia asta cei din etiopia sau alte tari fara putere economica sunt lasati sa se sfisie intre ei
daca se supara ayatollah-ul e nashpa... desi nu cred sa apuce sa arunce bombardeaua aia prea departe, ca le sar toti in cap
Blakut
4 Jun 2006, 10:02 AM
QUOTE |
la naiba, daca sunt armata de ocupatie, pai toti localnicii devin armata inamica. |
Pai atunci sa ii gazam pe toti, nu?
QUOTE |
daac nu a avut sadam asa ceva, atunci ce a folosit in razboaiele locale? sau in cele cu iranul, de era scandalul cit casa intre ei... |
Armele date de americani... Nu au fost gasite arme acum, pentru ca nu mai exista. Le-o fi distrus intre timp. Oricum, cauza razboiului, oficial, nu mai sunt armele ci libertatea irakianului. Cam toti au uitat de arme.
alfa
4 Jun 2006, 10:57 AM
QUOTE (Blakut @ 4 Jun 2006, 11:02 AM) |
Oricum, cauza razboiului, oficial, nu mai sunt armele ci libertatea irakianului. |
Asta e cea mai tare gluma. Te ocup si vei fi liber.
March
4 Jun 2006, 12:36 PM
Se recunoaste cineva pe aici ?
alfa
4 Jun 2006, 02:58 PM
" Te ocup si vei fi liber" e intr-adevar o gluma buna pe care o poti gusta si daca nu-l iubesti pe Saddam si nu impartasesti opinii ale adolescentilor care-si manifesta liber teribilismul varstei.
De la o persoana atat de informata cu bibilica functionala ma astept la mai mult.
March
4 Jun 2006, 03:03 PM
Pari a fi ala cu placarda bleu, nu-i asa ?
alfa
4 Jun 2006, 10:52 PM
OK! Irakienii sunt liberi sub ocupatie.
Gratie "bunelor intentii" americane care, paradoxal, infloresc taman in regiunile importante strategic, economic etc nicicum la o aruncatura de bat de Washington, lu` Castro i se falfaie ba are si contract semnat cu cea mai mare democratie a lumii pentru Guantanamo, mesopotamienii vor fi "eliberati" pentru decenii d-acum incolo. Caiboii vor prinde radacini in Babilon pentru multa vreme, bulibaseala abil orchestrata va continua oferind pretexte. Alegerile vor fi libere si va castiga cine trebuie, sortii de izbanda la licitatiile deschise, ca din intamplare, vor surade firmelor americane si britanice. Zona va fi controlata.
Si totusi..expansiunea americana nu va dura mult. Urmasii obsesiei hegeliene, reluata penibil de Fukuyama, vor face o greseala. In curand.
alfa
7 Jun 2006, 10:24 PM
Cum de n-o fi contrat-o march si p-asta...
Blakut
7 Jun 2006, 11:26 PM
Asteptam niste fulgere ceva...
March
8 Jun 2006, 01:26 PM
Unu' a fost terminat !
Sper ca urmeaza cat mai curand tot clanul
Al Qaeda leader in Iraq Abu Musab al-Zarqawi, blamed for the beheading of foreign captives and the death of hundreds in suicide bombings, has been killed in a raid north of Baghdad, Iraq's prime minister said on Thursday. S-ar putea sa fie ceva doliu pentru unii de pe aici !
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,
click aici.