Dar cum ei au inceput sa nu mai respecte nicio norma democratica, atunci printr-o revolta populara !
Pana azi am crezut ca vorbesc cu un om care stie ce vorbeste, care gandeste atunci cand ia o decizie, se pare ca m-am inselat. Chiar nu realizezi ce ar insemna pentru Romania in acest moment schimbarea guvernului a presedintelui printr-o revolta populara????
Am iesi din mocirla actuala politica, economica, sociala nemaintalnita in ultimii 20 de ani !
Cu siguranta am iesi din mocirla si am intra in nisipurile miscatoare ale instabilitatii politice, economice, sociale, mesajul international al unei astfel de revolte ar fi catastrofal pentru viata de zi cu zi a cetatenilor acestei tari. MOCIRLA IN CARE NE TARAM ACUM EXISTA IN FIECARE DINTRE NOI, FIECARE INDIVID TARASTE DUPA EL O LINGURITA, O CEASCA, O CANA, O OALA, UN CAZAN, ETC. DIN ACEASTA MOCIRLA, ATNCI CAND TOTI VOM HOTARA CA PUTEM SA LIMPEZIM ACESTE RECIPIENTE DE MOCIRLA FIECARUIA, ATUNCI VOM AVEA CU ADEVARAT CEEA CE NE LIPSESTE, O REVOLUTIE PERSONALA.