Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Julian Assange Si Wikileaks
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Externa
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Cla
QUOTE(abis @ 27 Jan 2011, 11:01 AM) *
N-are legatura cu Wikileaks, pare facut mai degraba de gigip blogul ala. laugh.gif

hahahhaaaaaa !!!!!!!!!!!! rofl.gif rofl.gif rofl.gif
March
QUOTE(Cla @ 27 Jan 2011, 06:02 PM) *
hahahhaaaaaa !!!!!!!!!!!! rofl.gif rofl.gif rofl.gif

De ce razi asa cu pofta ? unsure.gif Sa zicem ca gigp a facut blogul ala. Tu ai fi in stare sa faci unu' la fel ? Io nu.
March
Cornel Nistorescu si o echipa de la Realitatea TV i-au luat un interviu lui Assange care va fi difuzat saptamana viitoare. Sa vedem daca aduc ceva noutati despre RO.
Cla
QUOTE(March @ 27 Jan 2011, 03:08 PM) *
De ce razi asa cu pofta ? unsure.gif Sa zicem ca gigp a facut blogul ala. Tu ai fi in stare sa faci unu' la fel ? Io nu.

Poti sa pui pariu ca as fi în stare, March, dar de ce?

Ca sa pui un blog în functie, nu-i mare brânza.
Dar la ce as scrie eu, as avea imediat Bundeskriminalamt la usa, n-am chef de zdup.
March
Ei, iata ca exista ceva care Assange, pe motive de securitate, nu a publicat pe site-ul Wikileaks ! Niste informatii cu privire la UFO ! cool.gif Totusi cineva din cercul lui le-a turnat presei si au aparut pe alt site.
turbo trabant
bre march nu mai cita aiureli de surse ca za ioropean iunuin times.

ca asa iti citezs si eu ziarul "jurnalul strazii zidului" facut de dan diaconescu.
Cucu Mucu
V-a scapat cumva asta?

There are other, less predictable, risk factors at play. In the wake of this week’s controversy over the Ambassador’s criticism of the Parliament’s efforts to undermine the independence of Romanian prosecutors and their ability to investigate cases of bribery and corruption, a controversy over the Teo Peter award could enable our critics and opponents on the Romanian political scene to undermine other important initiatives which are just gathering momentum. First and foremost among them is our accelerating effort, alongside Lockheed-Martin, to persuade Romania to pursue an F-16/JSF option to replace the country’s aging MiG fleet. Lockheed-Martin, in tandem with allies in the Presidency and Ministry of Defense, are seeking a “sole-source” route to the fighter plane decision, which they do not want to see tied up in the Brussels bureaucracy by the F-16/JSF’s principal European competitors, Grippen and Eurofighter. This was always going to be a tricky exercise, with an expectation that supporters of a European fighter option would loudly cry foul. A firestorm over the Teo Peter case could possibly represent a tipping point away from a U.S. option, if only because of the optics.
Cla
Asta-i "democratia" americana spoton.gif
Cucu Mucu
QUOTE(Cla @ 1 Feb 2011, 05:19 PM) *
Asta-i "democratia" americana spoton.gif

De ce, crezi ca nemtii procedeaza altfel?

Ah, da, ai dreptate, procedeaza altfel : "heil, Hitler"! ohyeah.gif
Cla
QUOTE(Cucu Mucu @ 1 Feb 2011, 06:16 PM) *
De ce, crezi ca nemtii procedeaza altfel? Ah, da, ai dreptate, procedeaza altfel : "heil, Hitler"! ohyeah.gif

Cred ca e rasuflata ca un cur.
Si nici n-as sti de ce s-ar râde de un banc asa prost.
Stii Mariuse ce inseamna un autogol.

Don't worry, be happy.
March
QUOTE(Cla @ 2 Feb 2011, 01:35 AM) *
Cred ca e rasuflata ca un cur.
Si nici n-as sti de ce s-ar râde de un banc asa prost.
Stii Mariuse ce inseamna un autogol.

Don't worry, be happy.

Ei, acuma, iarta-l si tu. A vrut sa zica ... Heil Merkel ! laugh.gif
Marduk
Wikileaks su Julian Assange nominalizare la premiul Nobel pentru pace.

"WikiLeaks a contribuit la promovarea drepturilor omului, democraţiei şi libertăţii de exprimare, la nivel mondial, dezvăluind, între multe alte lucruri, corupţia, crimele de război şi aplicarea torturii....."
turbo trabant
ia te uita ce a adus pisica

http://edition.cnn.com/2011/WORLD/europe/0...dex.html?hpt=T2

Domscheit-Berg claims Assange read the USA Patriot Act to him when he tried to dismiss him, using military terminology to designate him a traitor. Assange, he said, had started assuming the characteristics of the kinds of institutions he was trying to bring down.
The author says in his book, however, that Assange wasn't necessarily anti-American, even though all of WikiLeaks' major publications last year were aimed at the United States. Instead, Assange was motivated by a frustration with U.S. foreign policy and his desire to seek the biggest possible adversary.
"He had to single out the most powerful nation on earth," Domscheit-Berg writes. "Your own stature, it has been written, can be measured by that of your enemies. Why should he expend his fighting energy in Africa or Mongolia and get into quarrels with the Thai royal family?
"It would have been a far less attractive prospect to end up in some jail in Africa, or wearing concrete boots at the bottom of some Russian river, than to inform the world that he was being pursued by the CIA. And it wouldn't have gotten him on the nightly news."

si am incalecat pe o sa si v-am spus povestea asta.
March
QUOTE(Marduk @ 4 Feb 2011, 01:13 PM) *
Wikileaks su Julian Assange nominalizare la premiul Nobel pentru pace.

"WikiLeaks a contribuit la promovarea drepturilor omului, democraţiei şi libertăţii de exprimare, la nivel mondial, dezvăluind, între multe alte lucruri, corupţia, crimele de război şi aplicarea torturii....."

Daca l-a luat Obama , de ce nu si Assange ?!
March
Autorul unei biografii a lui Julian Assange, fost colaborator al Wikileaks, susţine, potrivit Libertatea, că acesta se laudă că are o mulţime de copii facuti cu minore
Marduk
Trebuia sa-si vanda si el cartea, calea cea mai usoara denigrare si sex, parca-mi suna a ceva cunoscut.
March
In seara asta pe "Discovery Channel" la ora 22:00 in premiera documentarul : Wikileaks - Razboaie , minciuni si casete video
March
Assange va fi extradat in Suedia

Ai devenit paranoic cu cenzura ta ! jamie.gif
turbo trabant
groaznic, in nedemocratica suedie va fi torturat de suedeze.

poate mai scrie o carte.
Cla
QUOTE(turbo trabant @ 24 Feb 2011, 04:33 PM) *
groaznic, in nedemocratica suedie va fi torturat de suedeze.

Vreau si io !! drool.gif
Unde pot sa ma înscriu, pe WikiLeaks?
"Buna ziua domnule Assange, hai ia-ma si pe mine la suedezele tale blonde si groaznice" rofl.gif
Mai ales ca în Suedia poti sa-i zici judecatorului "Tu, porcule", nu ca altundeva respectuos "V-as categorisi ca fiind un animal porcin" rofl.gif
Marduk
QUOTE(March @ 24 Feb 2011, 04:40 PM) *
Assange va fi extradat in Suedia

Ar putea fi extradat, mai are sanse la recurs, problemele sale sunt la aceasta ora de natura finaciara, fapt ce arata clar cine conduce aceasta lume si ce mijloace foloseste aceasta organizatie pentru a-si extermina adversarii. Ce nu au reusit cu Osama, deoarece acesta a renuntat la viata moderna la conturi, gasind o alta forma de rasplata pentru actiunile sale, spirituala si nu pecuniara, or sa reuseasca cu Assange deoarece acesta este lgat ombilical de serverele sale de lumea moderna de media, etc. adica de tot ceea ce este controlat de aceste organizatii.
Cla
QUOTE(Marduk @ 25 Feb 2011, 12:34 PM) *
Ar putea fi extradat, mai are sanse la recurs, problemele sale sunt la aceasta ora de natura finaciara, fapt ce arata clar cine conduce aceasta lume si ce mijloace foloseste aceasta organizatie pentru a-si extermina adversarii. Ce nu au reusit cu Osama, deoarece acesta a renuntat la viata moderna la conturi, gasind o alta forma de rasplata pentru actiunile sale, spirituala si nu pecuniara, or sa reuseasca cu Assange deoarece acesta este lgat ombilical de serverele sale de lumea moderna de media, etc. adica de tot ceea ce este controlat de aceste organizatii.

Clar si limpede. Urmatorii vor fi republicanii.
Marduk
Am o nedumerire, daca tot n-a scos mare lucru la iveala cu Wikileaks, de ce vor americanii sa-l asasineze pe Assange? ce i-a deranjat atat de mult? eu cred ca din multitudinea de informatii putini sunt cei care isi dau seama de amploarea dezvaluirilor si mai ales de repercursiunile acestora.
Cla
"De ce"
Le e frica de ce mai are de "utilizat", asa ca mai bine sa-i dam ceva de violare si alte povesti, ca sa-l terminam.
abis
QUOTE(Marduk @ 2 Mar 2011, 08:33 PM) *
Am o nedumerire, daca tot n-a scos mare lucru la iveala cu Wikileaks, de ce vor americanii sa-l asasineze pe Assange? ce i-a deranjat atat de mult?

Esti atat de sigur ca omul ala chiar stie ce vorbeste? Este un "fost" care a cam luat-o pe aratura in ultima vreme si cam bate campii.

Citeste si comentariul asta
Cla
QUOTE(turbo trabant @ 6 Dec 2010, 12:31 PM) *
He and his organization are indeed enemies of the U.S. government

Nu zice asta tot, nu le-a scuipat în supa? biggrin.gif
Marduk
QUOTE(abis @ 3 Mar 2011, 10:39 AM) *
Esti atat de sigur ca omul ala chiar stie ce vorbeste?.....

Nu, tocmai de aceea si nedumerirea mea. Este clar ca e manipulare la mijloc dar cine beneficiaza de aceasta manipulare asta este intrebarea, pana la urma mutarea rusilor poate fi doar o masura de prevedere sau poate fi si o intoxicare americana ca sa dea vina pe rusi in cazul in care Assange va fi executat.
turbo trabant
QUOTE(abis @ 3 Mar 2011, 11:39 AM) *
Esti atat de sigur ca omul ala chiar stie ce vorbeste?

omul a spus foarte clar " if the law fails".
Cla
QUOTE(turbo trabant @ 3 Mar 2011, 01:17 PM) *
omul a spus foarte clar " if the law fails"

Am spus si eu odata foarte clar: Nu ma duc la EKG ci la KGB
Ghici cine a înghitit-o si cine a râs.
abis
QUOTE(turbo trabant @ 3 Mar 2011, 02:17 PM) *
omul a spus foarte clar " if the law fails".

Libertatea inseamna ca poti face orice legea nu interzice in mod explicit. If the law fails inseamna ca Assange nu a facut nimic rau.

In afara de cazul in care pretinzi ca intre SUA si Iran nu exista nicio diferenta...

Eu nu cred ca CIA l-ar asasina. Omul nu mai are de mult nicio responsabilitate politica, este in afara circuitului, isi da si el cu parerea cum o face acum Milica: de pe langa. Asa ca nu as pune baza pe vorbele lui. Nici macar acid.

Dimpotriva, in contextul actual CIA ar avea toate motivele sa-l apere pe Assange de eventuale tentative de asasinat. smile.gif
turbo trabant
QUOTE(abis @ 3 Mar 2011, 04:47 PM) *
If the law fails inseamna ca Assange nu a facut nimic rau.

dimpotriva, poate sa insemne si eroare judiciara. nu a spus "daca este nevinovat".

in iran nu ai fi auzit niciodata de un iulica rofl.gif .

abis
Oricine este nevinovat pana cand justitia decide altfel.
turbo trabant
QUOTE(abis @ 3 Mar 2011, 05:47 PM) *
Oricine este nevinovat pana cand justitia decide altfel.

justitia suedeza moncher nu se ocupa cu cazul de spionaj.

in fine discutam discutii nu cred ca va fi racit iulica oricum baiatu' va ajunge in mod cert la ospiciu daca o tine tot asa cu paranoia precum in ultimele declaratii.
abis
QUOTE(turbo trabant @ 3 Mar 2011, 04:52 PM) *
justitia suedeza moncher nu se ocupa cu cazul de spionaj

Iar cea americana nu l-a acuzat de nimic pana acum.
nu cred ca va fi racit iulica

Macar cu asta suntem de aceeasi parere.
turbo trabant
oricum iulica e pe panta tacanelii in mod indubitabil: sa te plangi de sistemul suedez, acelasi sistem relaxat juridic pe care alde guru bivolaru l-a folosit din plin, e mai mult decat penibil. nici macar nu a pus piciorul in dictatura suedeza si gata, complot.

si de ar fi singurul porumbel scos zilele astea de iulica, acest am-fost-candva-o-vedeta.
Cla
Hai, am-fost-candva-o-vedeta... ia hai pe cele 5.000 de lacuri înghetate cu un Volvo si spera sa nu se sparga gheata.
Nu ajuta un airbag sau ESP. Nici macar un Navi.
Mai degraba un urs polar care din mila te scapa de-acolo, vrând sa manânce niste foci
Un urs teleghidat de CIA care spere sa-l manânce pe Julian.
Am voie sa ma cac pe ei? Am.
Marduk
Ziarele au inceput sa publice mai multe informatii de la Wikileaks despre Romania si politicienii romani. Poate asa vom afla adevaruri ascunse de catre cei care ne conduc, fie pentru ca ne considera prea prosti fie din interese personale sau politice.
abis
Marduk, extrem de interesante telegramele.

Confirma inca o data ceea ce stia toata lumea: Geoana e un idiot, PSD si PNL sunt portavocea intereselor rusesti, Basescu e cartea pe care mizeaza SUA. rofl.gif
turbo trabant
nimic nou pentru orice om normal din romanica.
Marduk
QUOTE(abis @ 28 Mar 2011, 10:51 AM) *
....extrem de interesante telegramele. Confirma inca o data ceea ce stia toata lumea.....

interesante sau nu, telegramele confirma ceea a ce ar fi trebuit sa stie tot romanu, din gura oficialilor nu de pe marginea santului sau "pe surse". Basescu a gresit aici, trebuia sa arate dosarele presei, ca prea sunt multi care il musca de c.r. a vrut sa fie gentelemen acum o sa plateasca, prostimea o sa-l aleaga pe Antonescu sau Nastase sapte case

QUOTE(turbo trabant @ 28 Mar 2011, 11:24 AM) *

mai traiesc si oameni anormali in romanica, carora trebuie sa le spui verde-n fata ce si cum e cu politichia asta.
turbo trabant
QUOTE(Marduk @ 28 Mar 2011, 11:50 AM) *
mai traiesc si oameni anormali in romanica, carora trebuie sa le spui verde-n fata ce si cum e cu politichia asta.

hai sa o spunem verde in fata, nu anormali ci prosti. ohyeah.gif
March
QUOTE(turbo trabant @ 28 Mar 2011, 11:24 AM) *

Corect. O imbarligatura lansata de oficina basesciana ca sa abata atentia de la bataliile pentru ulei si zahar ale bouporului si de la faptul ca.... iesim din recesiune peste exact 3 zile ! jamie.gif
abis
QUOTE(Marduk @ 28 Mar 2011, 12:50 PM) *
Basescu a gresit aici, trebuia sa arate dosarele presei

Tu gresesti. smile.gif

In telegrama aia scrie ca nu stiu cine de la PSD a spus ca Basescu ar fi zis despre dosare ca...

Deci informatie la mana a treia. Nu baga mana in foc ca tot ce spun pesedistii americanilor este si adevarat.
Marduk
QUOTE(turbo trabant @ 28 Mar 2011, 01:01 PM) *
hai sa o spunem verde in fata, nu anormali ci prosti.

i-ai facut anormali iar acum ii vrei prosti, daca-ti place tie, prosti sa fie cei ce se uita in gura ta.

QUOTE(abis @ 28 Mar 2011, 04:40 PM) *
In telegrama aia scrie ca nu stiu cine de la PSD a spus ca Basescu ar fi zis despre dosare ca...

despre dosarele astea a mai adus aminte si oficial in timpul campaniei chiar Basescu dar n-a intrat in detalii, pacat, trebuia sa arate dosarele, asa cum a venit cu alea de le avea pentru flota, trebuia sa le arate si pe ale lui Nastase ca tot sustine el azi ca doasrele sunt politice, el nici usturoi n-a mancat nici gura nu-i miroase.
Erwin
Dezvăluirile wikileaks vor avea un efect cvasi-nul, pentru că presa a dezvăluit ani de zile informaţii cu mult mai grave şi ce s-a întâmplat cu cei implicaţi? Şi-a dat vreunul demisia? Este vreunul după gratii? Este măcar vreun proces încheiat? Pe alte meleaguri, unde mai există o brumă de moralitate sau decenţă, cei implicaţi în scandaluri demisionează. Ai noştrii câştigă capital electoral folosind informaţii de acest gen împotriva duşmanilor politici. Altă capră, Mărioara!
ilie
Interesant este ca traducerile acestor scrisori sunt in functie de interesele partidului respectiv... de exemplu, amenintare lui Basescu ca da publicitatii chestiile legate de Nastase, a fost tradusa de Realitatea & Co si ziarele aferente, ca a amenintat ca le da la DNA, ceea ce e o mica diferenta... mwah1.gif
March
Un singur lucru e interesant din toata macaneala asta wikilistica : Pe timpul comunismului se duceau sa toarne la Amabasada Sovietica , oficial sau mai pe sest, maharii comunisti nemultumiti intr-un fel sau altul de conducerea PMR - PCR. Azi Ambasada SUA le-a luat locul sovieticilor si toti , de-a valma , din toate partidele, in frunte cu Basea , se duc sa pupe papucul yankeului si sa se vaicareasca , sa improaste cu noroi proprii colegi parlamentari sau membrii de partid, guvernarea pe opozitie si viceversa.... devil.gif

Ceva pute deja in scandalul Wikileaks de Romania

(...)

ambasadorul SUA la București, Mark Gitenstein, care a declarat, pentru ”România liberă”, că "Departamentul de stat nu comentează cu privire la materiale, inclusiv documente confidenţiale, care este posibil să fi ajuns în presă. Noi nu ne putem pronunţa asupra autenticităţii nici unui document oferit presei".

În aceste condiții, e posibil ca pe piață să fie aruncate tot felul de materiale atribuite Wikileaks, dar fără legătură cu documentele reale scurse de la Departamentul de Stat al SUA, fără ca cineva să le poată contesta. Materiale în care să se afirme orice, despre oricine.
Marduk
Obisnuinta asta a romanilor cu turnatul e mai veche, de pe vremea inaltei porti, cand boierii autohtoni se duceau sa-l dea in gat pe voda. Wikileaks a mai pus putina sare pe rana asta romaneasca a barfitului a clevetitului, a colportarii informatiilor "pe surse" ca sa fi in trend cu elita actuala, altfel esti un neica nimeni daca nu sti cea facut Basescu cand s-a sculat sau cind s-a culcat. Tragedia su telegramele astea sau ce-or fi ele, e ca arata ca chiar asa stau lucrurile in Romania, aceiasi boieri lacomi si grandomani care le tataie c..u de frica lui voda si-si cauta alinare la diverse porti.
March
QUOTE(Marduk @ 29 Mar 2011, 12:24 PM) *
Obisnuinta asta a romanilor cu turnatul e mai veche, de pe vremea inaltei porti, cand boierii autohtoni se duceau sa-l dea in gat pe voda. Wikileaks a mai pus putina sare pe rana asta romaneasca a barfitului a clevetitului, a colportarii informatiilor "pe surse" ca sa fi in trend cu elita actuala, altfel esti un neica nimeni daca nu sti cea facut Basescu cand s-a sculat sau cind s-a culcat. Tragedia su telegramele astea sau ce-or fi ele, e ca arata ca chiar asa stau lucrurile in Romania, aceiasi boieri lacomi si grandomani care le tataie c..u de frica lui voda si-si cauta alinare la diverse porti.

Da' Basea nu se ducea cu caciula in mana la ei ? Cand cu suspendarea si referendumul se caca de frica si plangea pe la poarta lor cersind ajutor ! Asa ca las-o balta !
Cucu Mucu
QUOTE(Marduk @ 29 Mar 2011, 12:24 PM) *
Tragedia su telegramele astea sau ce-or fi ele, e ca arata ca chiar asa stau lucrurile in Romania, aceiasi boieri lacomi si grandomani care le tataie c..u de frica lui voda si-si cauta alinare la diverse porti.

Din toata problema wiki, eu de chestia asta sunt intrigat. Toata lumea se agita, ca uite ce a zis ala, vai, da' ala ce a zis, dar nimeni nu isi pune problema ca aia sunt niste turnatori nenorociti, hahalere ce se infiinteaza in fata trimisului Inaltei porti pentru a-i aplica romanescul pupat in cur! Vi se pare normal comportamentul asta de lichele turnatoare, de babe senile ce se duc pe marginea santului ambasadei la un pahar da saminte ? Astia sunt oamenii care ne/va reprezinta? Vi se pare normal asta?
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.