Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Julian Assange Si Wikileaks
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Externa
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Michelle
Cine bre e turnatorii lichelizati? Diplomatii americani Taplin si Tanoe...??? sau hipermasonul Taubman care era la misiune?
Marduk
QUOTE(March @ 29 Mar 2011, 12:32 PM) *
Da' Basea nu se ducea cu caciula in mana la ei ? Cand cu suspendarea si referendumul se caca de frica si plangea ! Asa ca las-o balta !

De frica cui? Inpolitics nu reprezinta pentru mine o "sursa" Poate ca Basescu era acolo fie si pentru ca-i ascultase sfaturile masonul Taubman iar acum avea ce sa-i reproseze, e doar o supozitie. Totusi nu inteleg atitudinea unui ambasador cand declara prin gura domnului Craescu (htfit) "Dupa revenirea acestuia in functia de sef al statului roman, domnia sa mi-a spus ca, din acel moment, nu mai este niciodata disponibil pentru presedintele meu, motivandu-mi si de ce in fond domnul respectiv nu era decat un ambasador care putea fi convocat ori decate ori ME sau Presidentia considera ca este necesar.

QUOTE(Cucu Mucu @ 29 Mar 2011, 01:03 PM) *
Din toata problema wiki, eu de chestia asta sunt intrigat.......... Vi se pare normal comportamentul asta de lichele turnatoare, de babe senile ce se duc pe marginea santului ambasadei la un pahar da saminte ? Astia sunt oamenii care ne/va reprezinta? Vi se pare normal asta?

NU, absolut. Ar trebui sa aflam si de ce s-au dus acolo, care a fost subiectul discutat. Ceva s-a intamplat cu Basescu dupa suspendare, cred ca a avut sfatuitori de taina care l-au impins la colt, aratandu-i cine are de fapt puterea, asta cred ca l-a deranjat la revenire era deja alt om alt presedinte, a inceput sa fie mai degajat sa-si asume mai multe responsabilitati sa fie realmente un presedinte jucator.
Cucu Mucu
QUOTE(Michelle @ 29 Mar 2011, 01:09 PM) *
Cine bre e turnatorii lichelizati? Diplomatii americani Taplin si Tanoe...??? sau hipermasonul Taubman care era la misiune?

Ai nostri, bre, ai lor erau doar in timpul serviciului!
March
QUOTE(Marduk @ 29 Mar 2011, 01:31 PM) *
De frica cui? Inpolitics nu reprezinta pentru mine o "sursa" Poate ca Basescu era acolo fie si pentru ca-i ascultase sfaturile masonul Taubman iar acum avea ce sa-i reproseze, e doar o supozitie.

Nu. Tu culege ce zice pe sarite Oficina basesciana !
CharonOfNyx
Luptele intestine pentru voievodatul dambovitean se duc sub obladuirea Inaltei Porti a Casei Albe.

Iar cine mai crede in exercitiul democratic al exprimarii vointei populare la urnele de vot... ei bine, brava lui. Sa creada. Sa mearga si sa puna stampila pe preferatul sau. Daca se intampla ca_cadindatu' lui sa fie Dandanache, unsul Portii, sau daca se intampla pe dos hocus-pocusul cu iluzia democratiei e acelasi: iese intotdeauna cine trebuie, iar la periferia imperiului iese cine a pupat cel mai gingas curu' sultanului. Bine sultanul, in intelepciunea lui are in considerare si alti factori decat catifelarea buzelor, cum ar fi stabilitatea in zona, sau vanzarea de iatagane secand-hend...

Iar cine nu crede vrajeala probabil ca n-are nici o nevoie de atitudine.
turbo trabant
QUOTE(CharonOfNyx @ 29 Mar 2011, 02:05 PM) *
Luptele intestine pentru voievodatul dambovitean se duc sub obladuirea Inaltei Porti a Casei Albe.

gresit. tiligramele sunt doar un fel de proces verbal al prostilor care conduc romanica, un necrolog al dobitocilor.

nu o sa gasesti extaziere/sustinere din partea ambasadorilor (fie ei us sau ue) fata de nici un politician roman. numai zambete diplomatice si atat.

bineinteles in toata povestea astea, nu pot fi vinovati decat functionarii americani, invidiosi nevoie mare pe geniile clasei politice romanesti. ca asa e in balcani. thumb_yello.gif
Nefertiti
Mai mare balon de săpun ca wiki-urile astea n-am mai văzut. Hrană pentru şoarecii de net, care nu se mai satură de "ştiri".
Marduk
QUOTE(turbo trabant @ 29 Mar 2011, 03:42 PM) *
.....invidiosi nevoie mare pe geniile clasei politice romanesti. ca asa e in balcani.

sunt invidiosi pentru ca vad cat de repede poate ajunge un politician roman miliardar, in USA sau UE e mai greu sa faci bani din politica.
Cucu Mucu
Dap, am auzit ca aia a lu' Bush cersesc in fata la Empire State Building. biggrin.gif
turbo trabant
QUOTE(Marduk @ 29 Mar 2011, 03:04 PM) *
sunt invidiosi pentru ca vad cat de repede poate ajunge un politician roman miliardar

nu cred asta , mai curand sunt "invidiosi" cat de tampitii sunt maaaarriii miliardari romani. rofl.gif
Marduk
QUOTE(nefertiti @ 29 Mar 2011, 03:47 PM) *
...... Hrană pentru şoarecii de net, care nu se mai satură de "ştiri".

Exista mai multe specii de şoareci, de birou, de biblioteca, etc. va trebui sa ne obisnuim si cu cei de pe net. mwah1.gif
turbo trabant
antiamericanii mioritici ( cei mai destepti si mai viteji dintre antiamericani) au o problema acum: cum dreacu sa mai zica ceva de rau despre americani daca asta va insemna sa zica ceva de bine despre oligarhii rrrromaniei?

ma rog, problema va dura fix 20 de secunde pana glanda urii incepe sa secrete din nou . si uite asa, prost la mafiot trage.
Marduk
QUOTE(turbo trabant @ 29 Mar 2011, 04:30 PM) *
antiamericanii mioritici ( cei mai destepti si mai viteji dintre antiamericani)............

eu nu cred ca romanii sunt antiamericani, nu cei care au mai citit cate ceva, or fi cativa care urla si fac spume la gura cand aud de USA dar in general, istoric vorbind, romanii au fost mai degraba antiotomani, antirusi, antisovietici dar nu si antiamericani in adevaratul sens al cuvantului.
turbo trabant
QUOTE(Marduk @ 29 Mar 2011, 03:44 PM) *
eu nu cred ca romanii sunt antiamericani

mai nou, orice taximetist in stare sa lege 2 cuvinte este antiamerican si degraba plangatoriu dupa ceausescu . romanii in general au pus botul la orice ideologie, cum sa o scape si pe asta? sorry.gif
gigip
gresit. tiligramele sunt doar un fel de proces verbal al prostilor care conduc romanica, un necrolog al dobitocilor.

nu o sa gasesti extaziere/sustinere din partea ambasadorilor (fie ei us sau ue) fata de nici un politician roman. numai zambete diplomatice si atat.

bineinteles in toata povestea astea, nu pot fi vinovati decat functionarii americani, invidiosi nevoie mare pe geniile clasei politice romanesti. ca asa e in balcani. thumb_yello.gif

Trabantele, ai dreptate.Ambasadorii nu se extaziaza nici nu se compromit! Circul este al nostru,al presului,al lui Geoana,Rodica Culcer,Monica Macovei si toata adunatura politica ,pupatori de testicole ale licuriciului ori ale trimisilor lui.Ce nu remarca nimeni pe topic este ca ambii ambasadori NU VAND NIMIC,NU DAU NIMIC,DOAR II DUC IN RIDICOL PE AI NOSTRII POLITICIENI DE DUZINA.
gigip
turbo trabant
gigip, te-ai prins smile.gif.

io i-as pune pe cei 2 ambasadori in frunte: unul prim ministru, altul presedinte al Romaniei. au radiografiat superb clasa pulitica rrromaneasca si principalele tare ale societatii rrromanesti.

dar stiu prea bine ca propunerea asta nu ar avea nici o clipa de succes intrucat, nu e asa, romanii nu sunt antimericani si nu prefera sa fie furati de ai lor.
Marduk
ok si taximetristii sunt romani dar atitudinea lor nu inseamna ca romanii sunt antiamericani, e un handicap de perceptie a situatiei, asta din cauza ca multi turisti cunosc prima data romanii in persoana taximetristilor, dupa mine marii purtatori de informatii eronate, denaturate.
turbo trabant
marduk, am dat un exemplu de clasa sociala care nu are prea multe clase si care citeste libertatea&shit si se uita la meciuri.

dar romanii in general sunt antiamericani adica antidemocratie si anticapitalism.
Marduk
QUOTE(turbo trabant @ 29 Mar 2011, 05:00 PM) *
dar romanii in general sunt antiamericani adica antidemocratie si anticapitalism.

nu m-ai convins, dar daca asta este parerea ta, ce pot sa fac? cum sa te conving ca nu este asa? or fi antidemocratie pentru ca nu inteleg ca in democratie mai ai si obligatii nu numai drepturi, or fi anticapitalisti pentru ca timp de 50 de ani comunistii asta i-au invatat, dar antiamericani!!
Marduk
Avocatul lui Assange a facut o vizita in Romania, Geoffrey R. Robertson. Sa fie acesta vizita motivul aparitiei in presa a telegramelor americane? Daca este asa, suntem un neam de tampiti.
turbo trabant
QUOTE(Marduk @ 29 Mar 2011, 05:09 PM) *
Avocatul lui Assange a facut o vizita in Romania, Geoffrey R. Robertson. S

ia ghici cu cine s-a vazut avocatu'.
Marduk
trebuie sa caut pe net, sau ne zici tu?
gigip
QUOTE(turbo trabant @ 29 Mar 2011, 05:00 PM) *
marduk, am dat un exemplu de clasa sociala care nu are prea multe clase si care citeste libertatea&shit si se uita la meciuri.

Trabantele,dupa anii '80,SUA a ramas campioana incontestabila a democratiei mondiale,dar,dupa atacul terorist la Tunurile Gemene,din pacate,pe plan extern,au devenit unicul dictator din lume!
Din pacate nimeni nu-i mai poate contracara,ei hotarasc ce e bine si ce e rau pe mapamond.Pana la aparitia unui alt pol care sa-i neutralizeze(astept inca Uniunea Europeana sa se afirme),suntem,cu totii la cheremul lor.Ce isi permit ei in alte zone ale lumii,fata de alte popoare nu ar putea sa faca la ei acasa.Am fost si sunt un admirator al democratiei americane dar vreau ca ea sa fie valabila si in afara Americii!
gigip
abis
QUOTE(gigip @ 29 Mar 2011, 11:15 PM) *
din pacate,pe plan extern,au devenit unicul dictator din lume!

Deh, gandire de militian...

Oriunde te uiti, numai democrati, din China pana in Coreea de Nord, din Cuba pana in Iran, din Arabia Saudita pana in Coasta de Fildes, din Belarus pana in Kighizstan... Poate pun de-o inteventie astia, sa-i scape pe bietii americani de dictatura.
Cla
QUOTE(gigip @ 29 Mar 2011, 10:15 PM) *
dupa anii '80,SUA a ramas campioana incontestabila a democratiei mondiale

rofl.gif Rubrica de bancuri e pe altundeva.

edit: Zi-mi te rog, gigip, un an de la 1945 īncoace īn care "democratia" americana n-a purtat vreun razboi.
Cucu Mucu
QUOTE(Cla @ 30 Mar 2011, 12:34 AM) *
rofl.gif Rubrica de bancuri e pe altundeva.

edit: Zi-mi te rog, gigip, un an de la 1945 īncoace īn care "democratia" americana n-a purtat vreun razboi.

Poarta doar razboaie de aparare!

Isi apara interesele! rofl.gif
abis
QUOTE(March @ 29 Mar 2011, 12:32 PM) *
Da' Basea nu se ducea cu caciula in mana la ei ? Cand cu suspendarea si referendumul se caca de frica si plangea pe la poarta lor cersind ajutor !

Oops, Taubman spune ca nu-i asa. Si ca acel Craescu e un mincinos.

Si unii ca tine pun botu' imediat la toate tampeniile.

Oare de ce nu ma mir?!
gigip
QUOTE(abis @ 30 Mar 2011, 12:29 AM) *
Deh, gandire de militian...

Oriunde te uiti, numai democrati, din China pana in Coreea de Nord, din Cuba pana in Iran, din Arabia Saudita pana in Coasta de Fildes, din Belarus pana in Kighizstan... Poate pun de-o inteventie astia, sa-i scape pe bietii americani de dictatura.

Ha,ha,ha! O fi gandirea mea de militian dar la tine sortimentul asta e inexistent.Nu intelegi ce posteaza ceilalti,folosesti clisee basiste ,nu ai macar un neuron valid,sanatos.Ce legatura au Coreea,Belarus,Coasta de Fildes cu viata internationala,cu deciziile privind soarta unor popoare???
Eu,daca ai fi fost in stare sa intelegi altceva decat minunatele invataturi ale betivanului de la Cotroceni am spus,precum milioane de oameni,ca ar fi bine ca SUA sa fie la fel de democrata in exterior precum in America.Pentru ca esti un papagal vorbitor(nu macar cu gandire de militian)
care inghite fara sa gandeasca aberatiile celui mai corupt,informator,si imoral pres,te privesc cu dispret si nu iti voi mai replica prostiilor debitate.
gigip
Cla
Gigip, chiar ca ai dat-o-n balta. Misto de tot ca nu-mi raspunzi pt ca habar n-ai sau nu vrei , si restul īl las lui abis, sa ti-o dea īn freza cum se cuvine.
turbo trabant
QUOTE(gigip @ 29 Mar 2011, 10:15 PM) *
Din pacate nimeni nu-i mai poate contracara

doare, nu?
abis
QUOTE(gigip @ 30 Mar 2011, 08:58 AM) *
O fi gandirea mea de militian dar la tine sortimentul asta e inexistent.

Corect - nu am gandire de militian. Esti singurul cu asa ceva aici. smile.gif

Ce legatura o fi intre Basescu si tampeniile pe care le debitezi despre "dictatura" americana numai o minte de tablagiu reformat poate pricepe... Postarea mea era clara: daca spui ca SUA sunt "singura dictatura", tarile enumerate de mine de sunt? Democratii?! Dar probabil ca "e grele" discutiile astea, pentru cei care stiu sa "faca legea" doar cu pumnul. Multa minte nu se cere, totul e sa ai putere.
March
QUOTE(abis @ 30 Mar 2011, 01:02 AM) *
Oops, Taubman spune ca nu-i asa. Si ca acel Craescu e un mincinos.

Si unii ca tine pun botu' imediat la toate tampeniile.

Oare de ce nu ma mir?!

Si unii ca tine pun botu' la dezmintirile lui Taubman ! Numai prostimea poate sa creada dezmintirea lui.... diplomatica. Ca doar nu era sa confirme ceva.
turbo trabant
QUOTE(March @ 30 Mar 2011, 11:15 AM) *
Si unii ca tine pun botu' la dezmintirile lui Taubman !

craescu ala e luzarul de l-au prins cu mana in pusculita ambasadei sua si l-au dat afara pentru furt?
March
QUOTE(turbo trabant @ 30 Mar 2011, 12:28 PM) *
craescu ala e luzarul de l-au prins cu mana in pusculita ambasadei sua si l-au dat afara pentru furt?

Nu-l acuza el public pe Taubman ca include cheltuielile personale ale sotiei lui pe deconturile oficiale ale ambasadei ? Dupa care a a urmat acuzatia de furt si darea afara ?!

turbo trabant
QUOTE(March @ 30 Mar 2011, 11:34 AM) *
Nu-l acuza el public pe Taubman ca include cheltuielile personale ale sotiei lui pe deconturile oficiale ale ambasadei ? Dupa care a a urmat acuzatia de furt si darea afara ?!

tu chiar crezi aburelile lui craescu? exemplar de amploiat mioritic prins cu mana in borcan.
March
QUOTE(turbo trabant @ 30 Mar 2011, 12:39 PM) *
tu chiar crezi aburelile lui craescu? exemplar de amploiat mioritic prins cu mana in borcan.

S-ar putea ca unii din anumite servicii sa se fi saturat si ei de Basea ! O sa vezi cum o sa rabufneasca si alte chestii. Omu' nu este nebun sa apara cu asemenea acuzatii fara a se gandi ca poate sa dea o masina peste el. Asa ca are ceva in spate...
turbo trabant
eu nu ma leg de politichia rrromaneasca ci nu pot crede afirmatiile nedovedite ale unuia dat afara pentru ciordeala. putea sa fie si in pdl si in kgb tot un drac.
abis
QUOTE(March @ 30 Mar 2011, 12:15 PM) *
Numai prostimea poate sa creada dezmintirea lui.... diplomatica. Ca doar nu era sa confirme ceva.

Nu confirma, dar spunea "nu pot sa comentez informatii neoficiale" ori ceva de genul asta. Elementar, my dear... smile.gif

Omu' nu este nebun sa fi aparut cu asemenea acuzatii i fara a se gandi ca poate sa dea o masina peste el.

Aberezi, in Romania serviciile nu au asasinat pe nimeni, de cand nu mai este PSD-ul la putere.
Marduk
QUOTE(turbo trabant @ 30 Mar 2011, 12:28 PM) *

lasa ca nici cu Taubman nu mi-e rusine

QUOTE(March @ 30 Mar 2011, 12:45 PM) *
S-ar putea ca unii din anumite servicii sa se fi saturat si ei de Basea ! O sa vezi cum o sa rabufneasca si alte chestii.

de ce sa se sature serviciile de Basescu, pentru ca le-a dat mana libera, pentru ca nu a mai amestecat politicul in actiunile lor, de asta? o sa rabufneasca dosarele celor care au furat pe rupte de la stat si de la prostime asta o sa rabufneasca, da sa rabufneasca odata nu m-ar mira sa gasim si ceva ambasadori pe langa butoaiele astea cu miere.
Omu' nu este nebun sa apara cu asemenea acuzatii fara a se gandi ca poate sa dea o masina peste el. Asa ca are ceva in spate...

Craescu a fost sluga si sluga va ramane, n-ar coloana verticala, dar poate ca pana la urma asta era misiunea lui. Ce nu inteleg ce l-a apucat cu declaratiile astea tocmai acum.

turbo trabant
QUOTE(Marduk @ 30 Mar 2011, 12:14 PM) *
lasa ca nici cu Taubman nu mi-e rusine

ba sa traiasca ca asa misto i-a descris pe tampitii de politicieni ! thumb_yello.gif
Cucu Mucu
QUOTE(abis @ 30 Mar 2011, 12:51 PM) *
Aberezi, in Romania serviciile nu au asasinat pe nimeni, de cand nu mai este PSD-ul la putere.

Citisem pe undeva ca s-ar fi lucrat la masinile catorva judecatori cu gura mare, insa. rolleyes.gif
March
QUOTE(Cucu Mucu @ 30 Mar 2011, 01:18 PM) *
Citisem pe undeva ca s-ar fi lucrat la masinile catorva judecatori cu gura mare, insa. rolleyes.gif

Ei, el nu citeste presa . Decat cea basesciana tongue.gif
Marduk
QUOTE(Cucu Mucu @ 30 Mar 2011, 01:18 PM) *
Citisem pe undeva ca s-ar fi lucrat la masinile catorva judecatori cu gura mare, insa

ai sa fi surprins de cate "servicii" opereaza in Romania de componenta acestora si mai ales pentru cine lucreaza. dupa "revolutie" multi "muncitori" din fostele servicii au ramas fara slujba si au trecut cu arme si bagaje la cei care i-au platit pentru tot felul de chestii mai mult sau mai putin legale.
CharonOfNyx

Nu chiar. Ia incearca de priveste mai atent.

Intamplator de fiecare data ne-am aflat la marginea civilizatiilor. La marginea civilizatiei elenice, la marginea Bizantului, mai apoi la marginea imperiului Otoman desi n-am facut niciodata parte din civilizatia araba, iar "de curand" la marginea civilizatiei occidentale.

Exact ce-i spuneai lui Marduk zilele astea pe-acilea, ca romanii n-au facut parte din nici un imperiu. Daca, mai departe, intelegi si caracterul hegemonic al marilor imperii asupra civilizatiilor istorice, dar si "varsta" corespunzatoare a acestora la care m-am referit zicand "inalta poarta a casei albe", o sa vezi ca nu e chiar hazardata. Nici pe departe gresita si in nici un caz doar la ce incerci tu sa o reduci. Da, cu cablogramele lu' frana dobitocii sunt doar politicienii romanesti si cam toti fara deosebire.

Daca-ti spun ca din perspectiva ciclurilor istorice USA e pe panta descendenta, o sa ma cataloghezi repede drept antiamerican. Probabil insa ca ii apreciez mai mult decat tine pe americani si pe bune, dar sa cred orbeste in functionarea perfecta a democratiei americane si ca politicienii americani e imaculati...

Despre uichilix, nu doar despre cablogramele din RO, pentru cei care au creieri in capete nu e nimic nou, deci frectie cu diana. Pentru marea masa a celor care doar au impresia ca gandesc ar putea fi bun ca exercitiu de memorie colectiva si atat, daca nu s-ar transforma usor in can-caniada. Pentru idioti este la fel de inutil, pentru ca idiotului care are incredere in alesul sau nu poate fi zdruncinat de nicio informatie, va spune ori ca e falsa ori o va intelege numai in favoarea sa. Uita-te numai pe forumul asta si o sa vezi din toate categoriile. Per total uichilix e o chestie care face mult rau internet-ului discreditand conceptul de informatie.
turbo trabant
QUOTE(CharonOfNyx @ 30 Mar 2011, 12:54 PM) *
Per total uichilix e o chestie care face mult rau internet-ului discreditand conceptul de informatie.

total de acord si asta am sustinut pe topicul asta chit ca mi-am luat-o ca sunt agent cia biggrin.gif

ce ai descris tu acolo este imaginea iobagului roman despre america. iobagul vede un mare imperiu, atotputernic si reflexul lui este sa pupe papucul sultanului. textele cu puliticieni asta reflecta, complexul de inferioritate si mistica in relatiile astea. baetii vorbesc acolo ca la spovedanie, vrute si nevrute doar in dorinta de a arata cat de valorosi sunt in ochii "marelui imperiu".

realitatea este insa alta si tiligramele o documenteaza sec, neutru ca un proces verbal al unui om inteligent nimerit in menajeria cu prosti. prosti si mai mari sunt antiamericanii mioritici care au dat cu mucii in democratie de nici 20 de ani si sunt experti in planul asta si dau lectii americii smile.gif.

iar despre cicluri istorice mai vorbim in alta parte ar fi cam cum zici tu daca nu ar fi existat feedbackul in mecanism.parerea mea, hac.
Marduk
QUOTE(CharonOfNyx @ 30 Mar 2011, 01:54 PM) *
....Daca-ti spun ca din perspectiva ciclurilor istorice USA e pe panta descendenta, o sa ma cataloghezi repede drept antiamerican.

eu nu, as zice mai degraba ca esti mistic sau ezoterist, ciclurile istorice nu au relevanta, cel putin pentru mine, practic nu exista ciclu istoric ci perioade de dezvoltare, decadere sau chiar disparitie, dar asta nu inseamna ciclicitate.
Despre uichilix, nu doar despre cablogramele din RO.........Pentru marea masa a celor care doar au impresia ca gandesc ar putea fi bun ca exercitiu de memorie colectiva si atat.......... Per total uichilix e o chestie care face mult rau internet-ului discreditand conceptul de informatie.

Eu sunt unul care are impresia ca gandeste si mi-ar fi placut sa ramai la acea memorie colectiva de care vorbesti. Cred ca Wikileaks nu face rau ci intareste doar ceea ce se stia pe "surse" sau din zvonuri. Multe din aceste telegrame, evenimentele pe care le prezinta, au aparut ici colo prin presa, acolo un jurnalist mai destupat si-a pus intrebari in legatura cu cazul respectiv. Dar sunt unii care vor sa discrediteze aceasta intreprindere, tocmai din dorinta de a controla INTERNETUL si informatiile ce se scurg prin internet. E foarte usor sa sadesti neancrederea in ceva ce risca sa iasa de sub controlul organizatiilor, internetul, asa ca daca apare o ocazie ca Wikileaks, de ce sa nu o folosesti pentru scopul propus.

CharonOfNyx
QUOTE(Marduk @ 30 Mar 2011, 02:19 PM) *
eu nu, as zice mai degraba ca esti mistic sau ezoterist

esti pe aratura, scuza-ma ca ti-o zic pe de-a dreptul.

Ideea unor etape asemanatoare in nasterea, dezvoltarea si moartea civilizatiilor ii apartine lui Djuvara asa cum a expus-o in "Civilizatii si tipare istorice" si n-are absolut nimc de-a face cu reincarnarile sau mai stiu io pe unde te-a dus pe tine mintea de-ai dat-o cu bota-n balta.

Dar probabil am eu probleme de exprimare, ca si tu trabantule ai inteles ca surda-n biserica. Pune-ti inapoi avatarul ala cu Fulger McQueen ca te-ai damblagit de cand ti-ai pus-o cu ceasca. Sau mai bine cu Fillmore, "E o conspiratie, baaai!". tongue.gif

Dar daca vreti voi, ma fac iobag ezoteric. Inteligentilor. rofl.gif
Marduk
QUOTE(CharonOfNyx @ 30 Mar 2011, 03:06 PM) *
Dar probabil am eu probleme de exprimare, ......Dar daca vreti voi, ma fac iobag ezoteric. Inteligentilor.

am inteles ceea ce ai scris, "Daca-ti spun ca din perspectiva ciclurilor istorice" eu nu am fost de acord cu ciclurile istorice, atat, n-am luat-o pe aratura si n-am dat cu "boata-n balta" nu ma cosider mai inteligent decat tine, mi-am spus doar parerea. daca te-a deranjat, scuzele mele.
turbo trabant
QUOTE(CharonOfNyx @ 30 Mar 2011, 02:06 PM) *
Ideea unor etape asemanatoare in nasterea, dezvoltarea si moartea civilizatiilor ii apartine lui Djuvara asa cum a expus-o in "Civilizatii si tipare istorice" si n-are absolut nimc de-a face cu reincarnarile sau mai stiu io pe unde te-a dus pe tine mintea de-ai dat-o cu bota-n balta.

bre, io intelesei ce vrusesi sa zici, numai ca nu e locul de vorbit despre teoriile civilizatiilor acilea. nu iti neg imaginea pe care o iei din pershpectiva isterica dar broblema e prea complexa sa o discut.de aia ti-am si spus de feedback.

parerea mea, hac. si nu te lua de avatarul meu patriotic ca civilizatia din avatar nu moare niciodata drool.gif
CharonOfNyx
Pai nu e prima data cand scoti o fraza din context si ajungi la niste concluzii de-aiurea.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.