QUOTE(turbo trabant @ 29 Mar 2011, 03:42 PM)
gresit. tiligramele sunt doar un fel de proces verbal al prostilor care conduc romanica, un necrolog al dobitocilor.
Nu chiar. Ia incearca de priveste mai atent.
Intamplator de fiecare data ne-am aflat la marginea civilizatiilor. La marginea civilizatiei elenice, la marginea Bizantului, mai apoi la marginea imperiului Otoman desi n-am facut niciodata parte din civilizatia araba, iar "de curand" la marginea civilizatiei occidentale.
Exact ce-i spuneai lui Marduk zilele astea pe-acilea, ca romanii n-au facut parte din nici un imperiu. Daca, mai departe, intelegi si caracterul hegemonic al marilor imperii asupra civilizatiilor istorice, dar si "varsta" corespunzatoare a acestora la care m-am referit zicand "inalta poarta a casei albe", o sa vezi ca nu e chiar hazardata. Nici pe departe gresita si in nici un caz doar la ce incerci tu sa o reduci. Da, cu cablogramele lu' frana dobitocii sunt doar politicienii romanesti si cam toti fara deosebire.
Daca-ti spun ca din perspectiva ciclurilor istorice USA e pe panta descendenta, o sa ma cataloghezi repede drept antiamerican. Probabil insa ca ii apreciez mai mult decat tine pe americani si pe bune, dar sa cred orbeste in functionarea perfecta a democratiei americane si ca politicienii americani e imaculati...
Despre uichilix, nu doar despre cablogramele din RO, pentru cei care au creieri in capete nu e nimic nou, deci frectie cu diana. Pentru marea masa a celor care doar au impresia ca gandesc ar putea fi bun ca exercitiu de memorie colectiva si atat, daca nu s-ar transforma usor in can-caniada. Pentru idioti este la fel de inutil, pentru ca idiotului care are incredere in alesul sau nu poate fi zdruncinat de nicio informatie, va spune ori ca e falsa ori o va intelege numai in favoarea sa. Uita-te numai pe forumul asta si o sa vezi din toate categoriile. Per total uichilix e o chestie care face mult rau internet-ului discreditand conceptul de informatie.