Nu stiu de ce nu a vrut Hamas, eu nu vorbesc acum despre Hamas, ci despre palestinieni. Hamas reprezinta o minoritate a palestinienilor.
Presupun (si poti sa ma contrazici daca stii mai bine) ca nu au vrut sa faca un stat doar in Gaza pentru ca vor sa aiba un stat care sa ocupe si alte teritorii ocupate de Israel. Ca si cum Rusia ar ocupa toata Romania si apoi s-ar mira ca romanii nu vor sa isi faca un stat in judetul Mehedinti...
Iar al doilea motiv ar fi ca, pana acum, Israelul s-a opus declararii unilaterale a unui stat palestinian.
Presupun (si poti sa ma contrazici daca stii mai bine) ca nu au vrut sa faca un stat doar in Gaza pentru ca vor sa aiba un stat care sa ocupe si alte teritorii ocupate de Israel. Ca si cum Rusia ar ocupa toata Romania si apoi s-ar mira ca romanii nu vor sa isi faca un stat in judetul Mehedinti...
Iar al doilea motiv ar fi ca, pana acum, Israelul s-a opus declararii unilaterale a unui stat palestinian.
Eu vorbesc despre ceea ce e mai important in momentul de fata si nu despre cai albastri pe pereti liliachii:
HAMAS.
pentru ca vor sa aiba un stat care sa ocupe si alte teritorii ocupate de Israel.
Utopie si visuri desarte. Sa ia ce li s-a dat - Gaza.
Rusia nu are nevoie de Romania. Rusii au stat deja. Ai aflat asta?
Israelului nu-i pasa daca va fi stat in Gaza.