Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Razboiul Israel - Hammas
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Externa
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
turbo trabant
QUOTE(Cla @ 2 Feb 2009, 08:10 PM) *

in sfarsit. povestea e cat se poate de adevarata, sunt multe cazuri din astea acolo.

majoritatea developeriilor israelieni veniti in romania au facut bani acolo cu settlements . sunt conectati la politicieni care inchid un ochi la chestiile astea=> avize manarite => bani multi.

un punct alb pentru israelieni ca recunosc si partea lor de vina.
ducoro
devil.gif frumos subiect. dar in afara celor care sunt in masura de a avea simtul evenimentelor ceilalti faceti doar divagatie pe o tema data. treaba aia cu "musca la arat" este prfect valabila si pentru cei care au postat aici doar de dragul unor cuvinte asezate cit mai ........................"degeaba". fratilor fiti obiectivi nu subiectivi! daca nu ai auzit suflul unei bombe care nu avea nimic de a face cu tine .............atunci mai bine taci. devil.gif
Cla
"For three weeks barbarism has been on show before a universal public, which has watched, judged and with few exceptions rejected Israel’s use of armed terror against the one and a half million inhabitants blockaded since 2006 in the Gaza Strip. Never have the official justifications for invasion been more patently refuted by the combination of camera and arithmetic; or the newspeak of ‘military targets’ by the images of bloodstained children and burning schools. Thirteen dead on one side, 1360 on the other: it isn’t hard to work out which side is the victim. There is not much more to be said about Israel’s appalling operation in Gaza.

Except for those of us who are Jews. In a long and insecure history as a people in diaspora, our natural reaction to public events has inevitably included the question: ‘Is it good or bad for the Jews?’ In this instance the answer is unequivocally: ‘Bad for the Jews’."
mai departe...
Marduk
Cla!!!! exista romani care este altfel si nemti care nu stiu nicio alta limba decat cea invatata de la mama. Hai sa "mai departe" in romaneste" ohmy.gif
Cla
marduk, prietene... crede-ma ca as obosi daca le-as traduce toate... dar nu ma mira ca nu mai apare Andrei înflacaratu', dupa ce i-am spulberat argumentele.
Dar, eu oricum il ignor, dupa cum i-am promis.
Dar altii sa citeasca, sa vada si ce parere au alti evrei in lume, nu numai el, sau cei ca el.
Si bineinteles ca sunt si nemti care stiu doar limba de la mama. Eu ma descurc pe vreo 4. Dar asta nu-i vina lor.
Daca mie mi-ar aparea o zâna sau un pestisor de aur, nu as vrea bani. As vrea sa inteleg fiecare limba de pe pamântul asta, si sa o vorbesc.
Si niste ochelari care sa spuna "Aici, prezent!", când întreb "unde dracu esti iarasi?" biggrin.gif

Traducerea Google

Edit: eu cred ca ochelarii sunt primii roboti facuti in taina. Când îsi desfac cracii, nu-i mai gasesti. Cred ca au ceva împotriva nostra.
Ori o fac la misto, ori e ceva intergalactic, condus de altcineva.
Si mai si fac misto de tine daca-i cauti ca disperat, si ii ai pe nas... ha...ha. dry.gif
Andrei75
QUOTE(Cla @ 3 Feb 2009, 04:41 PM) *
marduk, prietene... crede-ma ca as obosi daca le-as traduce toate... dar nu ma mira ca nu mai apare Andrei înflacaratu', dupa ce i-am spulberat argumentele.
Dar, eu oricum il ignor, dupa cum i-am promis.
Dar altii sa citeasca, sa vada si ce parere au alti evrei in lume, nu numai el, sau cei ca el.
Si bineinteles ca sunt si nemti care stiu doar limba de la mama. Eu ma descurc pe vreo 4. Dar asta nu-i vina lor.
Daca mie mi-ar aparea o zâna sau un pestisor de aur, nu as vrea bani. As vrea sa inteleg fiecare limba de pe pamântul asta, si sa o vorbesc.
Si niste ochelari care sa spuna "Aici, prezent!", când întreb "unde dracu esti iarasi?" biggrin.gif

Traducerea Google

Edit: eu cred ca ochelarii sunt primii roboti facuti in taina. Când îsi desfac cracii, nu-i mai gasesti. Cred ca au ceva împotriva nostra.
Ori o fac la misto, ori e ceva intergalactic, condus de altcineva.
Si mai si fac misto de tine daca-i cauti ca disperat, si ii ai pe nas... ha...ha. dry.gif

Nu te entuziasma prea mult, pur si simplu sunt foarte ocupat (nu stiu cum ai tu atata timp liber dar eu mai si lucrez din cand in cand) si n-am timp in fiecare zi sa ma ocup de prostiile tale.

Si daca tot tii sa vorbesti de oameni fara raspunsuri, in special de tipul care folosesc o asa zisa "lipsa de obictivitate" ca pretext pentru lipsa lor de raspunsuri, eu astept inca sa-mi raspunzi la treaba aia cu hartile. In plus astept si ziua miraculoasa in care vei aducea aici vreo stire (doar tu esti expert la cut & paste) despre rachete cazute in Israel (iarasi in fiecare zi in ultima vreme) si nu numai despre vaietele arabilor.
ducoro
din cite stiam acesta este un forum de limba romina!!!
poate ar fi bine ca cei ce-l folosesc si vorbesc mai multe limbi sa si scrie in aceasta frumoasa si dulce limba romaneasca!?!
Andrei75
QUOTE(Cla @ 3 Feb 2009, 02:18 PM) *
"For three weeks barbarism has been on show before a universal public, which has watched, judged and with few exceptions rejected Israel’s use of armed terror against the one and a half million inhabitants blockaded since 2006 in the Gaza Strip. Never have the official justifications for invasion been more patently refuted by the combination of camera and arithmetic; or the newspeak of ‘military targets’ by the images of bloodstained children and burning schools. Thirteen dead on one side, 1360 on the other: it isn’t hard to work out which side is the victim. There is not much more to be said about Israel’s appalling operation in Gaza.

Except for those of us who are Jews. In a long and insecure history as a people in diaspora, our natural reaction to public events has inevitably included the question: ‘Is it good or bad for the Jews?’ In this instance the answer is unequivocally: ‘Bad for the Jews’."
mai departe...

Uite care-i treaba prietene: Cei care folosesc argumentul asta cu diferenta de victime in fac o sila care nici nu ti-o poti imagina. Israelul are tot dreptul sa se apere ca sa continuie sa mentina un numar cat mai mic de victime. Mai mult de cat atat, nu avem nici o obligatie sa acceptam nici un singur ranit si chiar nici o racheta trasa asupra noastra chiar si fara morti si raniti, ai inteles??? Repet o intrebare care am pus-o asemanator acum cateva zile: Daca racheta care a nimerit la cateva zeci de metri de o gradinita ieri ar fi lovit din plin si ar fi adaugat ceva copii morti de partea noastra, atunci ne-ai fi simpatizat mai mult?

Inca o intrebare, simte-te liber si la ea sa nu-mi raspunzi cu pretextul tau obisnuit: La inceputul deceniului asta au murit in Israel peste 1000 de civili in zeci si sute de atentate teroriste, in special teroristi sinucigasi. Ai protestat tu oare acel macel cu aceiasi vigoritate cu care acum ne condamni pe noi?
ducoro
QUOTE(Andrei75 @ 3 Feb 2009, 10:19 PM) *
Uite care-i treaba prietene: Cei care folosesc argumentul asta cu diferenta de victime in fac o sila care nici nu ti-o poti imagina. Israelul are tot dreptul sa se apere ca sa continuie sa mentina un numar cat mai mic de victime. Mai mult de cat atat, nu avem nici o obligatie sa acceptam nici un singur ranit si chiar nici o racheta trasa asupra noastra chiar si fara morti si raniti, ai inteles??? Repet o intrebare care am pus-o asemanator acum cateva zile: Daca racheta care a nimerit la cateva zeci de metri de o gradinita ieri ar fi lovit din plin si ar fi adaugat ceva copii morti de partea noastra, atunci ne-ai fi simpatizat mai mult?

Inca o intrebare, simte-te liber si la ea sa nu-mi raspunzi cu pretextul tau obisnuit: La inceputul deceniului asta au murit in Israel peste 1000 de civili in zeci si sute de atentate teroriste, in special teroristi sinucigasi. Ai protestat tu oare acel macel cu aceiasi vigoritate cu care acum ne condamni pe noi?

de unde sa protesteze drag semen al meu.................cind asa cum spuneam intr-un alt post al meu, unii nu au simtit niciodata ce inseamna groaza provocata de suflul unei explozi ?!? poate nu stie nici macar ce insemna sa te arzi cu flacara de la chibrit( aprinde electronic flacara la aragaz) abia atunci va vorbi de victime de teroare sau de barbarism. Ei nu stiu nici macar ce insemna sa tina sus FOATRE sus steagul natiei lor, decit cind sunt in siguranta, nu in mijlocul luptei.
Cla
[ignore]Andrei75[/ignore] Si nici in c*r nu ma doare de parerile tale.
Las-ii pe altii sa citeasca, cu scaun la cap, nu trebuie tu sa te amesteteci, pentru ca nu pentru oaresce ca tine am pus link-ul.
Blakut
Stii ce e penibil. Daca dai ignore la cineva, e normal sa nu mai te adresezi lui. Altfel de fapt tu daor iti astupi urechile si injuri foarte repede si tare. Cam ca la gradinita.
ducoro
QUOTE(Cla @ 3 Feb 2009, 10:31 PM) *
Las-ii pe altii sa citeasca, cu scaun la cap, nu trebuie tu sa te amesteteci, pentru ca nu pentru oaresce ca tine am pus link-ul.

acesta este un forum de discutii nu un mod de a-ti arata incultura ( 4 limbi ?!? ) pardon 5 caci una este cam murdara. mai spal-o te rog. daca nu corespunde ceva cu ceea ce crezi tu, asta nu inseamna ca ai dreptate si trebuie sa dai cu noroi. cere-ti scuce pentru vocabular si ....MAI CONTROLEAZA-TE!!!!!
Cla
Sa-ti spun eu ce e penibil, Blakut? Vii din ani in pasti pe-aici, si-ti dai cu parerea si-i judeci pe altii de gradinita.
In locul tau as sta frumos acasa si as lua o bere, si gata.
Cla
QUOTE(ducoro @ 3 Feb 2009, 09:38 PM) *
acesta este un forum de discutii nu un mod de a-ti arata incultura ( 4 limbi ?!? ) pardon 5 caci una este cam murdara. mai spal-o te rog. daca nu corespunde ceva cu ceea ce crezi tu, asta nu inseamna ca ai dreptate si trebuie sa dai cu noroi. cere-ti scuce pentru vocabular si ....MAI CONTROLEAZA-TE!!!!!

Omule, eu am pus o stire de pe Haaretz. Daca voi, evreii, nu va impacati cu astea, scrietii-le lor.
Fa ce vrei, sinucideaza-te din partea mea, daca-ti pica bine.
Si daca incerci sa ma jignesti, iti spun din start ca o dai in bara. Lasa literele mari, ca alea merg doar la gradinita.
Buna seara si hai sictir.
Cla
QUOTE(ducoro)
acesta este un forum de discutii nu un mod de a-ti arata incultura ( 4 limbi ?!? )

Pentru tine, "ducoro", am ediat. Ghici de ce.
Sau e vorba de alea 4 limbi? Invidie? Nu te speria. Doar 3 vorbesc, altele sunt "in sala de asteptare") Le inteleg foarte bine, adica inca nu pot sa le vorbesc, din pacate. Ca maimuta - asteapta dar (inca) nu poate.
Cla
Aha. Tot circul asta cu Hamas si palestinienii e doar o pregatire pentru un razboi cu Iran.
E doar un circ israelian. Cine nu stie germana - ghinion. Alt link n-am. http://www.heise.de/tp/r4/artikel/29/29539/1.html
Cine o pune ca aici pe google/language, o intelege.

"Saracii" israelieni, au belit-o pe veci in toata lumea. Misto ca a amutit Andrei.
Dar o sa revina cu propaganda, sunt sigur de asta, se reface biggrin.gif Dar fara mine. O sa va-nerveze pe voi.

Si sa clarificam odata pentru intotdeauna: A fi antiisraelian nu inseamna a fi antisemit!
Cla
No, unde ramâne Andrei? De când a vazut ca s-au sterpelit teritorii pe nedrept, a disparut. Poate pregateste niste bombe pentru copiii din Gaza.
mutulica
QUOTE(Cla @ 4 Feb 2009, 12:31 AM) *

Dr Goebbels, dar nu va enervati, suntem pe un formu neutru din Romania
Andrei75
QUOTE(Cla @ 4 Feb 2009, 01:06 AM) *
No, unde ramâne Andrei? De când a vazut ca s-au sterpelit teritorii pe nedrept, a disparut. Poate pregateste niste bombe pentru copiii din Gaza.

Bine mai, am inteles de mult ca n-ai raspunsuri serioase si ai luat-o bine razna (apropo domn abis, injuraturile acestui individ sunt permise pe aici?)

Si cu copiii din Aza - pai uite mai m-ai prins. De ieri ma plimb prin sudul tarii si adun bombele cazute asupra Israelului ca sa le arunc inapoi peste copiii din Aza. Dar sa stii ca ma straduiesc sa fiu foarte atent, daca vad vreun matur pe langa copii opresc imadiat focul!
Cla
Nu fii cinic, ca la topicul asta nu tine. Fii constiincios si fa-ti treaba. Dar nu omorî civili.

@Blakut: eu [ignore] pe cine, ce, cum vreau.
abis
Cla, nu te mai ambala. Te rog discuta cu partenerii fara trimiteri la diverse parti anatomice, si pe cat posibil incearca sa eviti postarea unor mesaje consecutive. Merci.

PS: Nu stiu daca Andrei75 omoara civili - nu cred, ca daca ar fi fost in Tsahal, nu avea timp de forumit.
Cla
Abis, o sa ma tin in frâu. Chiar daca la Andrei e greu. O sa-l ignor, când pot.
Numa sa nu-mi sare tzandara.
ducoro
QUOTE(Cla @ 3 Feb 2009, 11:01 PM) *
Pentru tine, "ducoro", am ediat. Ghici de ce.
Sau e vorba de alea 4 limbi? Invidie? Nu te speria. Doar 3 vorbesc, altele sunt "in sala de asteptare") Le inteleg foarte bine, adica inca nu pot sa le vorbesc, din pacate. Ca maimuta - asteapta dar (inca) nu poate.

Am sa incerc sa-ti spun ca pe acest forum , ce are ca motto " ARTA DE A CONVERSA" in limba romana conteaza mai putin ce alte limbi stapinim.Chestia cu cine si cit cunoaste, este absolut relativa si chiar nerelevanta. Tinind cont ca unii dintre noi vin aici din an in pasti este pentru ca avem si altceva de facut decit de a murdari pe altii. Iar ceea ce se posteaza de unii dintre noi este realitatea traita nu auzita sau citita.
Cla
QUOTE(ducoro @ 4 Feb 2009, 10:20 AM) *
Am sa incerc sa-ti spun ca pe acest forum , ce are ca motto " ARTA DE A CONVERSA" in limba romana conteaza mai putin ce alte limbi stapinim.

Auzi, nefricosule, daca reusesti s-o stapanesti pe a ta, e bine, fii multumit cu atâta. Eu, nu.
Ti-am pupat 2 limbi din start.
Mai vorbim când îti dai ghiulul jos.
abis
Aici este vorba despre Israel, Hamas, Gaza, palestinieni. Nu despre Andrei75, Cla sau ducoro. Va rog sa mutati comentariile despre persoanele de fata pe PM.

Multumesc
Cla
Gaza? Poftim.
Cla
Pentru abis: Si pentru cei ce vor sa vada.
ducoro
thumb_yello.gif discutii desarte..........................
Cla
Bineinteles desarte. Pentru orbi. Sau cine nu vrea sa vada.
exergy33
QUOTE(abis @ 4 Feb 2009, 11:28 AM) *
Cla, nu te mai ambala. Te rog discuta cu partenerii fara trimiteri la diverse parti anatomice, si pe cat posibil incearca sa eviti postarea unor mesaje consecutive. Merci.

PS: Nu stiu daca Andrei75 omoara civili - nu cred, ca daca ar fi fost in Tsahal, nu avea timp de forumit.

Afirmatia in sine mi se pare jignitoare, si in afara faptului ca il lovesti suPtil pe Andrei, nu faci decit sa dai apa la moara lui March, Sorin & comp.
Impartial nu inseamna sa-i spui merci lui Cla, care efectiv a batut cimpii pe acest topic ( parerea mea smile.gif ), si sa-l ironizezi pe Andrei75 i ntr-un PS lipit in mod artificial la postare.
SORIN
March, Sorin & comp......au spus ceva ce nu e adevarat?? Sau Andrei sau Mutulica??? Sau tu chiar crezi ca IDF-ul a tras intentionat in civili??

Sorin.
exergy33
Crezi ca unele filme care circula pe net, sau care pot fi vizionate pe youtube, sunt contrafacute?

Cum se face ca lumea intreaga le crede?
Reporterii straini de la fata locului, mint si ei?

Cu citeva posturi mai inainte Andrei75 spunea ca oameni inarmati din Hamas dispar de la fata locului in masini cu emblema ONU.
Daca e adevarat, stau si ma intreb : cine cunoaste adevarul?
Blakut
Sa-ti spun eu ce e penibil, Blakut? Vii din ani in pasti pe-aici, si-ti dai cu parerea si-i judeci pe altii de gradinita.
In locul tau as sta frumos acasa si as lua o bere, si gata.

Sunt zilnic pe forum. Iar raritatea argumentelor nu implica falsitatea lor, valabil pentru oricine.

Si stau acasa si-mi iau si o bere, bine mersi, am acea capacitate care imi permite sa stau acasa, cu o bere, si sa si postez pe forum. Ar trebui sa incerci si tu.
Marduk
QUOTE(Cla @ 4 Feb 2009, 12:22 AM) *
Si sa clarificam odata pentru intotdeauna: A fi antiisraelian nu inseamna a fi antisemit!

Aici s-ar putea sa ai dreptate, nu toti israelienii sunt semiti. Pana la urma daca esti antisemit esti antipalestinian si antiarab.
Cla
Exact, marduk spoton.gif
March
QUOTE(SORIN @ 4 Feb 2009, 08:59 PM) *
March, Sorin & comp......au spus ceva ce nu e adevarat?? Sau Andrei sau Mutulica??? Sau tu chiar crezi ca IDF-ul a tras intentionat in civili??

Sorin.

Pe mine compania ma onoreaza.
Spre amuzamentul meu observ ca agresivitatea persoanei in cauza aici creste proportional cu avansul in realizarea bombei atomice de catre ayatollahi ! biggrin.gif
SORIN

Crezi ca unele filme care circula pe net, sau care pot fi vizionate pe youtube, sunt contrafacute?

Ai vazut tu un film in care IDF-ul trage in civilii palestinieni?? Vreau sa vad si eu.......

Cum se face ca lumea intreaga le crede?
Oare tu si inca cativa forumisti pe aici sunteti lumea intreaga?? blink.gif

Reporterii straini de la fata locului, mint si ei?
Cati reporteri la fata locului ai vazut tu pe real time?? Sigurul la fata locului care a avut oua sa ramana a fost un Italian care contrazice tot ce sustii tu si altii de genul tau!!

Cu citeva posturi mai inainte Andrei75 spunea ca oameni inarmati din Hamas dispar de la fata locului in masini cu emblema ONU
Nu numai....dispar in ambulante ONU! Pacat ca nu ai citit cateva posturi mai sus ce a scris reporterul Italian jamie.gif

Daca e adevarat, stau si ma intreb : cine cunoaste adevarul ?
Care e adevarul dupa tine? Se pare ce e prea complicat de inteles pt. cineva ce traieste in Iran, sau neamt de origine ce traieste in Germania sau pui de roman de ultima speta de antisemit!! Cam greu de crezut ca ne tragem din acelasi neam

Sorin.
dorinteodor
QUOTE(Cla @ 4 Feb 2009, 11:53 AM) *
Pentru abis: Si pentru cei ce vor sa vada.

cla,
m-am uitat dar "am mai vazut filmul asta".....nu tine....nici israelul si nici egiptul nu blocheaza gaza ffara motiv. orice tara europeana ar fi in locul israelului sau al egiptului, ar proceda la fel. cica copii nevinovati care sufera si mor....pot sa-ti arat o gramada de fotografii cu copii din gaza calcind in picioare steagul israelului in cadrul unor adunari "educative", am si fotografii cu copii cu arme in mina sau cu centuri de exploziv de jucarie la briu...copiii sint nevinovati dar cei care ar trebui sa aiba grija de ei nu sint! si pe urma, doctorii aia vorbeau pe baza filizofiei de tip european. in timpul razboiului din gaza a fost ucis un sef hamas care, doi ani mai inainte, si-a trimis propriul copil cu centura de explozivi in israel.....putin le pasa celor din gaza de copii dar vor sa exploateze reactiile noastre de oameni civilizati.....asa ca, nu tine......
Cla
Aha, înca un înrait. Bine ca stim cu cine avem de-a face. spoton.gif

*edit @exergy: De ce am batut câmpii? Am pus doar link-uri relevante.
exergy33
QUOTE(SORIN @ 4 Feb 2009, 10:54 PM) *
Care e adevarul dupa tine? Se pare ce e prea complicat de inteles pt. cineva ce traieste in Iran, sau neamt de origine ce traieste in Germania sau pui de roman de ultima speta de antisemit!! Cam greu de crezut ca ne tragem din acelasi neam

Sorin.

Adevarul nu e dupa mine, ci e asa cum e el defapt.
Pe de o parte a baricadei sunt peste o mie de civili morti, citeva sute din ei sunt copii, citeva zeci de copii au capul sau corpul gaurit de gloantele lunetistilor, sau au fost impuscati de la mica distanta. Pe ei cine i-a impuscat? Hamas, cumva?

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/...en-of-Gaza.html

Poti sa ma jignesti cit vrei. In lipsa unor argumente credibile e tot ce ti-a ramas.

Nici cineva care traieste in Iran, sau de origine germana si care traieste in Germania, sau "pui de roman de ultima speta de antisemit" (ma mir sa te vad exprimindu-te asa) nu va putea fi convins de modul injurios in care te exprimi.

Cla
QUOTE(SORIN @ 4 Feb 2009, 08:54 PM) *
neamt de origine ce traieste in Germania sau pui de roman de ultima speta de antisemit!! Cam greu de crezut ca ne tragem din acelasi neam

Sorin.

E asa de greu de inteles, Sorine? Eu am inteles aluzia. Îti repet pozitia mea: A fi anti-Israel nu înseamna a fi antisemit.
SORIN
QUOTE(exergy33 @ 4 Feb 2009, 11:34 PM) *
Adevarul nu e dupa mine, ci e asa cum e el defapt.

Am sa-ti explic cum arata adevarul si unde gresesti!! ohyeah.gif

Pe de o parte a baricadei sunt peste o mie de civili morti, citeva sute din ei sunt copii, citeva zeci de copii au capul sau corpul gaurit de gloantele lunetistilor, sau au fost impuscati de la mica distanta.

Statistic, la 1.8 milioane de capete, moartea naturala e cam de 20-22 pe zi! Deci poti scade cam jumatate din numarul de o mie!!

Cateva sute de copii?? Cate exact? Doua, trei, patru, cinci.........opt?? Cate zeci...1,2,3,4,5,6,7,8,9????????????????

Dupa logica ta si a surselor tale de informare, la 10 morti se gaseste doar un ranit blink.gif blink.gif De obicer raportul e invers, dar cine n-a vazut lupta in viata lui inca mai crede ca tot ce zboara se numeste pasare!

citeva zeci de copii au capul sau corpul gaurit de gloantele lunetistilor, sau au fost impuscati de la mica distanta.

Cu asa afirmatie poate sa-ti fie rusine devil.gif devil.gif Rusine poate sa-ti fie tie...ti-ai dat arama pe fata! jamie.gif Dar nu ma mir....cine traieste in un loc unde pt. bucata de paine "sterpelita" de foame, un copil ramane fara o mana, nu poate decat sa creada ca altii ii impusca in cap!

Bleahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Sorin.
Cla
Si din nou Israel: "Fotos bezeugen den Einsatz von Flechettes im Gaza-Krieg"
Ce sunt Flechettes:

Daca nu stiti germana - ghinion.
M-am saturat sa caut link-uri pe engleza pentru cine e prea lenes sa caute singur.
Si cine vrea pagina tradusa, s-o bage pe google-language tools.

Oricum ma mir ce de "francofila" e România, niciodata n-am vazut aici vreun link frantuzesc, toate pe engleza. Halal! rofl.gif
Cla
QUOTE(exergy33 @ 4 Feb 2009, 05:06 PM) *
Cla, care efectiv a batut cimpii pe acest topic ( parerea mea smile.gif

Ia zi, exergy, de ce. Unde am batut câmpii. Toate link-urile pe care le-am postat au fost relevante. Ca nu-i convin unora, nu-i treaba mea.
Cla
Sderot, Sderot... tâmpenii. Localitatea s-a numit pe vremuri Najd si a fost locuita de palestinieni. Pâna când au fost "curatati".
Israel, sa-ti fie rusine!
exergy33
QUOTE(SORIN @ 5 Feb 2009, 01:14 AM) *
Cu asa afirmatie poate sa-ti fie rusine devil.gif devil.gif Rusine poate sa-ti fie tie...ti-ai dat arama pe fata! jamie.gif Dar nu ma mir....cine traieste in un loc unde pt. bucata de paine "sterpelita" de foame, un copil ramane fara o mana, nu poate decat sa creada ca altii ii impusca in cap!

Bleahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Sorin.

Atunci sa vina cineva neutru si sa explice cum se face ca inchisorile din Iran sunt pline de hoti recidivisti cu ambele miini intregi. rolleyes.gif

TEHRAN - A thief convicted of multiple robberies had four fingers amputated in public in west Iran today, the official IRNA news agency reported.

The 46-year-old, named as F Hosseini, had committed 22 offences, mostly involving opening safes, a judicial official in the western city of Kermanshah said.

Under Iran's Islamic law, repeat offenders face amputation of their fingers for theft, but sentences are seldom carried out, especially in public. In recent years, such sentences have rarely been reported.

The United Nations and rights activists have in the past criticised Iran for such amputations. Iran dismisses the criticism, saying the sentences are part of Islamic sharia law.

- REUTERS

http://www.nzherald.co.nz/crime/news/artic...jectid=10426013

Nu am auzit ca cineva sa moara de "moarte naturala" si in acelasi timp sa aiba corpul gaurit de gloante sau strivit de peretii care i-au cazut in cap pe timpul bombardamentelor.

Copii raniti care au fost dusi la spitalele din Egipt, ceea ce transmite CNN-ul, toate astea sunt fictiuni oare?
Cifrele date in articol sunt fictive sau inventate de medicii din spitale?
http://www.edition.cnn.com/2009/WORLD/meas...ref=mpstoryview

Am spus ca obisnuiesc sa citesc presa israeliana.
Trec pe la Haaretz destul de des.

Two Egyptian children and two police officers were wounded by shrapnel from Israel Air Force bombs near a crossing point at Egypt's border with the Gaza Strip on Sunday, security sources said.

The children, aged two and five, and the two officers were the first Egyptians to be wounded by Israeli bombs since the Israeli offensive against Gaza began on Dec. 27, and were taken to hospitals in el-Arish

http://www.haaretz.com/hasen/spages/1054506.html

Problema e ca vrei sa negi cu tot dinadinsul lucruri pe care realitatea le reveleaza cu cruzime. Cartiere intregi facute moloz, mortii si ranitii tratati ca vai de capul lor prin spitale suprapulate, ... oare nu asta se poate vedea la canalele de televiziune din tarile vestice?

Iar prin felul in care te exprimi faci un deserviciu celor din tabara pro-Israel, desi nu cred ca-ti dai seama.
Cla
exergy... asa ceva nu vrea sa fie vazut, pentru ca ar fi politically incorrect fata de Israel.....?
Dar avem noi sursele noastre. Oricum, tembelizorul meu merge doar noaptea, ca sa pot sa dorm. Pe timp de zi n-am nevoie sa ma prosteasca, si e inchis.
Blakut
Asa e, fiti anti-Israel in continuare. O sa va placa cand s-or arunca in aer arabii prin pietele voastre. O sa va placa cand Iran va trimite nucleara in cap.
exergy33
QUOTE(Blakut @ 5 Feb 2009, 09:14 AM) *
Asa e, fiti anti-Israel in continuare. O sa va placa cand s-or arunca in aer arabii prin pietele voastre. O sa va placa cand Iran va trimite nucleara in cap.

Si care ar fi solutia salvatoare?

Tot pe Haaretz exista un articol scris de Avrum Rosenseweig ... care insa acum a disparut.
JEWISH WORLD / The Jewish people is becoming its own enemy
Degeaba dau click pe linkul catre articol.

http://www.haaretz.com/hasen/pages/SearchEn.jhtml
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.