Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Ce Mi-am Cumparat Azi
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Dark Angel
mda...si cand s-or usca te uiti la ele.
Mistinguett
Ce fraiera sunt, uite ca la asta nu m-am gandit rofl.gif

Serios, n-au timp sa se usuce, schimb rimelul la 3 saptamani-o luna maxim. De obicei imi cumpar cate 3-4 ca sa le am la indemana, iar astea au fost aproape gratis - de la $7.50 reduse la jumate si apoi $2 off la fiecare, nici $12 pe toate 6.
surzi
mi-am cumparat super geaca wub.gif comfy, puffy, calduroasa, caramizie, lunga pana la genunchi, cu o gluga eleganta.....ce mai?..... m-am invartit de nu stiu cate ori prin fata oglinzii, cu un aer triumfator, eu si geaca mea caramizie tongue.gif
Serenity
Din ciclul "Nu astazi, dar zilele trecute" eu zilele trecute am fost la un targ de una alta si pur si simplu m-am indragostit de un ursulet maaaaare, aaaaalllb si ieeeeftin biggrin.gif Cam cidat sa-ti cumperi singura jucarii de plus dar cu dragostea nu te intalnesti in fiecare zi.. asa ca am facut-o! biggrin.gif Si sunt fericita! laugh.gif ....cu toate ca Nicu - cum il cheama pe domnul urs - sta acum inghesuit intr-un dulap de teama motanului care l-ar chilari in secunda unu... tongue.gif
Fitzcarraldo
O firma, legala ... rofl.gif nu-mi vine sa cred.
skrningrid
nimic deosebit
o cutie de algozone forte!!!!!!!!!
Aramis
- o pereche de ghetute imblanite, scurte, de piele, foarte frumoase smile.gif
- un parfum si un spray pierre cardin
Cla
O soacra... si ieftina... rofl.gif
Fitzcarraldo
QUOTE (Cla @ 9 Dec 2005, 08:04 PM)
O soacra... si ieftina... rofl.gif

rofl.gif

Cojoc. L-am luat de gura lu' mama, nu gandeam ca am sa port asa ceva vreodata, da' ma aranjeaza.
Serenity
Flori, bine-nteles ca o poti lua ca pe o invitatie biggrin.gif Mai ales ca o sa fac si eu acelasi lucru devil.gif si-o sa vin cu tine laugh.gif In legatura cu preturile, frate-meu sta doua saptamani cu 40 si ceva de euroi... E mult? unsure.gif
Oiski-Poiski
O bluza f.f.f frumoasa si un pulover si mai f.f.f.f frumos rolleyes.gif rolleyes.gif

Fitzcarraldo
Hartoage (multe). Pentru o autentificare de semnatura 500.000 ohmy.gif Toata chestia durat 3 secunde.
Elena Z
nimic.... desi am avut planuri mari cry.gif
Olaf
O bagheta, o conserva de peste (file de macrou cu 9 mirodenii!) si o bere Pelforth bruna. In mod normal, m-ar fi incantat berea cel mai mult, dar la foamea pe care o am in mine... drool.gif
flori
rigips, nipluri, tevi, gresie, faianta, baterii, pasta verde, cinepa, fitinguri si multe altele pe care nu mai stiu cum se numesc dar costa o gramada de bani si ma seaca! laugh.gif
Olaf
Foie gras, gem de smochine, 12 sticle de Hoegaarden, iaurt, jambon cru... si altele smile.gif
Ares_mE
O geaca barbateasca mare de tot care imi place la nebunie pentru ca e foarte calduroasa si o pereche de manusi.
Fitzcarraldo
Bautura, tigari, motorina ...
edittha
mi-am cumparat bradut de craciun, globulete albastre si tot felul de podoabe tot albastre .
Mara
Beteala, globuri, instalatie pom si diseara gatesc bradul!!! rolleyes.gif
Kitty
Mami a luat un brad artificial acum 2 ani, cred, pe motiv ca, desi miroase frumos unul natural si altfel senzatia, prefera sa nu fie ea motivul pentru care an de an se taie mai multi brazi tongue.gif Nu ca nu i-ar placea brazii ci pur si simplu ii place sa-i vada acolo in padure, langa o cabanutza sus pe munte biggrin.gif
Sper ca v-am convins sa nu mai cumparati brazi, da? harhar.gif
eyes_wide_shut
Creioane colorate si o carte de colorat.
Mara
QUOTE (Kitty @ 19 Dec 2005, 04:42 PM)
Sper ca v-am convins sa nu mai cumparati brazi, da? harhar.gif

Nuuuuu! tongue.gif
mdA!
tata nu citeste forumul, si deci a luat deja bradulet bradut dragut
Cla
Daca a crescut frumos, drept, macar poti sa faci dupa Craciun o sabie din el.
Ce sa faci din unu de plastic, de care mai ai nevoie anul viitor wink.gif
Nightwind
Eu mi-am luat un pic de curaj sa mai dau pe la Han.
Oiski-Poiski
tocmai mi-am cumparat o caciula de lana din aia norvegiana cu un pompon in varful capului si cu doua chestii ce atarna de la urechi rofl.gif rofl.gif

Cla
secret.gif Ex-a mea primeste de Craciun una cu tampon sub urechi biggrin.gif
Kyklos
Cumparaturi de Craciun
Apa minerala
Bere
Vin
Suc
........
Porumb
Serenity
Nu am gasit nici astazi nici un brad in piata! hh.gif .... Resita! 50.gif
tikky
ghete groase.. in ton cu sezonul cold.gif
dascalita
O bluza+fular asortat...
Cla
2 bilete pt Whisbone Ash in Ianuarie dance.gif
Fitzcarraldo
Adidasi / mouse optic / centrala cacaturi d-astea pt. casa. Am o dilema acum, Audi sau Mercedes.
gabitza ^
maruntzisuri...deo, servetele, chipsuri, suc, solutie pentru parbriz...acum o sa ma duc sa caut manusi ca nu mai am si sufar. sad.gif
G.
flori
1pereche de ginsi foarte sic, o pereche de pantaloni din velur bej si doua perechi de pantaloni din material matasos negru f.eleganti! Un tricou pt. la vara! Un hanorac din lina visiniu cu gluga, o camasa groasa matlasata si un plovar pentru iubitul meu si un plovar pentru copilu meu pe care o sa i-l duc data viitoare cind ma duc in Ro. Da sa nu credeti ca am cheltuit foarte multi bani ( cca.2 mil.) si sint de calitate foarte buna! In Romania n-as fi gasit niciodata asa ceva!
mutulica
mi-am mai luat un ceas...
jude
Nu chiar azi, ieri dimineata....bilet de tren spre casa. cry.gif cry.gif
Carmi
Azi mi-am loat o sticla de apa minirala...si damn ca nu stiu unde este!! mad.gif
Michelle
daca faci pipi des...probabil ai beut-o deja!
Felina
un iaurt
Carmi
Damn ca tot n-am gasit-o ....de cand intru des pe han observ ca incep sa uit sorry.gif

Mishela nu vorbim despre alcooale sa nu stiu ce fac cu lucrurile hh.gif

da ciudat e ca nu-mi amintesc sa fi mers des la 00 sorry.gif rofl.gif
Fitzcarraldo
Tastatura. Nu stiu s-o instalez sad.gif . O bluza de la zara si un tricou.
kellu_kretz
o paine.. un pachet de tigari si o bricheta unsure.gif
mutulica
mi-am luat dvd-uri
Fitzcarraldo
Am dat la schimb 6230 - ul pe un 6230 i nou + o mica diferenta. E foamea mare.
Olaf
Credit la telefon smile.gif
Olaf
Acumulatori + incarcator, o tigaie, o antena pt. televizor, cateva carti...
contraste
Eu o crema antireumatica de la Foreverliving!
Ca asa mi s-a nazarit mie de cand cu gerurile astea !
mutulica
mi-am mai luat un ceas
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.