Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Ce Mi-am Cumparat Azi
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Kitty
3 gogoshi, un pateu cu branza si tzigari biggrin.gif m-am rasfatzat, ce pot sa zic? laugh.gif
carrad
vreau si eu kestia mea de cauciuc...numa' sa nu fie roz, ca nu mai suport devil.gif
Serenity
De ce nu roz?! yikes.gif rofl.gif E culoarea noului sezon, e culoarea fetelor care se plimba prin mall, e o culoare mega-trendy si ultra-fancy. Zau ca nu inteleg de unde aversiunea asta.. rofl.gif

Oricum, am scos adineauri agentica mea roz-cu-coperti-de-catifea de la Cosmopolitan si am notat toate datele de nastere. Iar in curand va veti putea mandri cu cpropria voastra chestie-roz-de-cauciuc biggrin.gif rofl.gif

Kitty n-o sa sufle o vorba, o am la mana evil.gif Eventual poate o conving sa-mi spuna mie, ca deja nu prea mai stiu despre ce e vorba laugh.gif
Michelle
...apropo de roz... eu in vizita la madame Tussaud in vara aceasta ...stam o ora la coada la bilete...si din cele circa cele 150 de persoane care serpuiau in fata ochilor mei la coada...pe cine credeti ca-mi cade privirea?un roman super-mega-celebru...cantaretul de talie internationala ...aceasta" voce de aur " jamie.gif a muzicii usoare romanesti...doamnelor si domnilor F U E G O hh.gif ...de era sa cad pe spate de emotie ca ma mir si cum de naiba mi-am amintit numele lui!!...alaturi prietena/sotia/consoarta ma rog ce-o fi fost...toata imbracata IN ROZ...da,frati si surori !in roz...pantofi roz cu toc cui,pantaloni bufanti roz,maieu roz,geanta roz...ce mai conteaza ca rozurile acelea nu se armonizau deloc,fata era ROZ...vreau sa spun se vedea de pe coastele Americii ca ea venea din Romania si ca in Romania se poarta rozul rofl.gif ...nu mai era nimeni la coada asa de exceptional imbracata!!! rofl.gif
Kitty
Serenity am uitat sa mentionez faptul ca eu vreau propria-mea-chestie-roz-de-cauciuc dar sa fie bleu daca se poate laugh.gif multumesc! mwah1.gif
Serenity
Adica FUEGO are prietena?!?! yikes.gif La dracu'! cry.gif E o greseala in scenariu, pe tocurile alea roz trebuia sa fiu eu!!! frusty.gif roflmao.gif

Kitty, nici o problema. Eu iti dau chestia-roz-de-cauciuc si tu o colorezi in bleu cu markerul biggrin.gif
fatality
exista marker care sa coloreze rozul in bleu? :\
Kitty
fatality...pe han exista orice...
Serenity...sper ca nu nimeresc un marker bleu care sa nu mearga tongue.gif
Serenity
Daca nu merge, nu e in nici un caz vina mea! unsure.gif tongue.gif
simonsays
..desi ai putea folosi direct markeru blio, si nustiuceu_roz il pui in vitrina.. sau il porti pe exterior.. spoton.gif

Sere.. din descrierea Michellei, as fi JURAT ca tu esti consoarta lui fuego !! rofl.gif
Sushi
cine baterille chestiei mele roz-liliachiu de cauciuc este FUEGO??????????????????????????????
Serenity
Oh, Carmencita, n-ai auzit de FUEGO??????? yikes.gif

Iote-l:

user posted image

Nu-i asa ca e barbatul caruia orice mama viseaza sa-i spuna "ginerica"? rolleyes.gif wub.gif roflmao.gif

Sere.. din descrierea Michellei, as fi JURAT ca tu esti consoarta lui fuego !!

Eh, asa se intampla cand esti popular.. Toata lumea incearca sa te copieze, nu trebuie sa ne suparam.. rofl.gif roflmao.gif
Kitty
fuego, e un pepe mai gras si mai alb si mai nemacho si mai ne pepe tongue.gif
iar in caz ca nu stii cine e pepe: un tip pitic, negricios, paros, iubitu' lu aia din numai iubirea de si-a pus silicoane si e tuta rau...am uitat cum o cheama sorry.gif
Serenity
Si-o pus silinoane Zavoranca?? ohmy.gif Doamne, maine poimaine o sa aflu ca Abramburica face scoala de soferi.. hh.gif laugh.gif
Kitty
Zavoranca o chema, da!!! si mai cum? unsure.gif Oanaa!!! yey!!! si-a pus silicoane sa-i placa lu pepito mai mult de ea! mai bine isi lua o chestie-roz-de-cauciuc laugh.gif
Serenity
Acu' pepito o sa-i spuna ca nu mai e femeia de care s-a indragostit si-o s-o lase cu buza umflata, iar el o sa fuga cu un tanar portughez care a stiut dintotdeauna sa aprecieze genele lui lungi si arcuite.. Clar, iesea mai ieftin cu o chestie-roz-de-cauciuc.
Sushi
Am un amic cu antena si o sa ma duc la el sa vad si eu macar un episod din "Numai izbirea" ca m-ati facut curioasa. Pe Pepe l-am prins inca pe cind eram acasa, avea un videoclip cu una in fusta mini ce intindea haine in balcon parca si el dedesubt cinta si dadea din miini parca. Pe Fuego nu-l stiu dar seamana cu adi copilul minune cind era proaspat barberit.
Kitty
"numai iubirea" s-a terminat... cry.gif tongue.gif mai bine dai google la Oana Zavoranu wink.gif
simonsays
sau mai bine nu ... spoton.gif
Michelle
...mai exact ieri...in urma unui scandal conjugal din grupa celor..."tu nu faci curatenie pe birou,uite ce mizerie e!!...cine eu ohmy.gif ??...ba tu!" samd ...declararea pacii s-a produs cind sotul a afirmat ,din greseala, uite,mergem sa-ti iau ceva frumos,iti dau toate cardurile si pinurile moment in care m-a pufnit rasu' devil.gif ...iar pe el dupa ce mi-am luat tot ce-mi trebuia..(.paltonash si pulovarash) ...plansu' ohyeah.gif
Sushi
si biroul? hh.gif
Fitzcarraldo
QUOTE (Serenity @ 24 Sep 2005, 12:21 AM)
Oh, Carmencita, n-ai auzit de FUEGO??????? yikes.gif

Iote-l:

user posted image

Saracu' ....
Vexx
De parca nu era de-ajuns o poza dezgustatoare pe pagina... ranting.gif
Sushi
QUOTE (Vexx @ 25 Sep 2005, 01:19 PM)
De parca nu era de-ajuns o poza dezgustatoare pe pagina... ranting.gif

Invidiosule! jamie.gif
Vexx
harhar.gif
Eclectic
Alo !!!!!!! Mancam !!!!!!!!!! ranting.gif
Serenity
Ce-aveti bre cu viitorul meu ex-sot??? 50.gif rofl.gif

Am zis eu ceva mai sus (sau pe undeva) ca pe mine oriunde m-ai duce, la piese auto sau magazin cu articole de vanatoare, nu ma las pan' nu plec cu plasa plina. Eh, de dimineata cand am plecat de acasa am fost intrebata de ce mama naibii iau bani cu mine ca in varf de munte chiar de-ai vrea n-ai ce sa cumperi.. Iacata ca io m-am intors cu un borcan maare de smantana din aia buna-buna de vaca hranita cu iarba grasa de munte, vreun kil de urda, un plasoi de bureti, o punga de afine si-un calendar pe care mi l-a facut cadou un nene de la pensiune laugh.gif
simonsays
afinele alea sper ca le tratezi cu un kil de zahar, si doua de palinca, da ??? spoton.gif
Serenity
Mai incape discutie? rolleyes.gif
simonsays
pai de la tine ma astept la orice.. chiar si sa le lasi pe mana unei gospodine, sa faca gem cu ele... rofl.gif harhar.gif
Felina
Sere, zi repede ce faci cu plasoiu de bureti, ca ma roade curiozitatea ( si invidia evil.gif )
Mara
ciumperci cu smantana? licklips.gif
Felina
QUOTE (Mara @ 26 Sep 2005, 02:15 PM)
ciumperci cu smantana? licklips.gif

ciuperci <> bureti evil.gif
Vornicum
bureti = ciuperci toata ziua. spoton.gif
Mara
QUOTE (Felina @ 26 Sep 2005, 02:30 PM)

Era generic, tu. Bre, carcotasa lume! tongue.gif
Oiski-Poiski
Ciuperci pane ? drool.gif
De unde o mao gasit ala afine la ora asta ? Si eu vreauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Felina
QUOTE (Mara @ 26 Sep 2005, 02:34 PM)
QUOTE (Felina @ 26 Sep 2005, 02:30 PM)

Era generic, tu. Bre, carcotasa lume! tongue.gif

Generic din ala de la televizor? blink.gif
Genericul de la emisiunea carcotasilor? blink.gif
nu inteleg... sad.gif
Serenity
Pai.. pana la urma nu ie bureti, ci ciumperci nu-stiu-de-care sorry.gif Si dupa ce-am dezbatut indelung problema, m-am horatat sa le fac pane.. pe plita si ciulama. E bun? tongue.gif (si daca mai raman, bag si la congelator laugh.gif )

smioane, adevaru' e ca mie mi-e cam lene sa fac afinele alea laugh.gif Da' daca le face gospodina dulceata pe care dup-aia o amestec in stomac cu palinca, are ceva? ohyeah.gif
Mara
@Felina: adica general... ptiu! tongue.gif

@Sere: nu vrei tu sa faci ciuperci cu smantana? Zau ca sunt o minunatie si am si luat reteta originala, din Bucovina... wink.gif
Felina
harhar.gif
Mara
Da' si generic era corect spus. harhar.gif

Si daca ma mai laud mult ce reteta buna stiu si nimeni-nimeni nu ma intreaba cum e, imi iau jucarioarele si... ma apuc de munca! laugh.gif
carrad
lasa reteta, mara!
sa vedem poza! biggrin.gif
Mara
Pai n-am zis ca am si incercat-o! Am mancat in concediu si a fost excelenta. rolleyes.gif
Serenity
Ba vreau! biggrin.gif Ai scris pe undeva reteta? rolleyes.gif
simonsays
QUOTE (Serenity @ 26 Sep 2005, 03:47 PM)
smioane, adevaru' e ca mie mi-e cam lene sa fac afinele alea laugh.gif Da' daca le face gospodina dulceata pe care dup-aia o amestec in stomac cu palinca, are ceva? ohyeah.gif

na, poti sa incerci ... spoton.gif

MARAAAAA !! RETZETAAAA !! biggrin.gif
Mara
Pai asa, asteptam sa fiu un picut rugata! laugh.gif

aci
mutulica
mi-am cumparat bere. whisky am...
de acum... am doua ore ca sa incep sa ma simt bine... cam atit imi ia pina le termin
nefertiti-old
Un almanah rebus.

P.S. De unde vine cuvantul 'almanah'? unsure.gif unsure.gif
Oiski-Poiski
O plapuma pentru pat (ca vine Felina iarna laugh.gif ) , o pereche de blugi pentru motanul cel mic si un rucsac pentru mine pe care de cand vreau sa mi-l cumpar ca sa-l arunc pe cel vechi carpit si rascarpit.
Fitzcarraldo
Un Mercedes 300 d. M-am indragostit de ea, vreau sa-i fac geamuri negre si s-o vopsesc neagra. In urma acestui eveniment m-am imbatat de fericire. wink.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.