Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Ce Mi-am Cumparat Azi
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Cla
Ma duc si-mi iau de la Peco un pachet de tutun 38.gif

Pe naiba, ploua afara, mâine rofl.gif
Serenity
Rulouri cu frisma... mmmm... drool.gif (adica popularele samroluri, da' astia-s mai fitosi si le spun rulouri cu frisca).
Cla
Tigari... pentru zonele interzise devil.gif rofl.gif
Afrodita
Nu azi, da' ieri mi-am luat doo bluzice frumoase ce m-au costat fix cat intrarea la club rofl.gif Da' macar am "amintiri placute" de la club si probabil voi avea si cu bluzitele rofl.gif
Afrodita
O poseta mare maaaaaaareeeeee, e tunel deja rofl.gif Dar e super practica pentru faculta biggrin.gif

Si o umbrela, da' tot n-am gasit-o pe aia de o voiam sad.gif

Ah si o prajiturica biggrin.gif Ce mi-am mai lins degetele dupa ea licklips.gif
Rehael
Un urs. L-am culcat deja cu vaca. Ce bine le sta!

tongue.gif
axel
iPod touch

De fapt nu l-am cumparat azi. Azi mi-a venit prin posta.
fiica_lunii
Mi-am cumparat o femeie ieftina. Adica cea mai ieftina femeie. O cheama Eugenia si i se mai spune Ieftinica smile.gif)
Cam asta aveau mai interesant la simularea aia de magazin (nu-mi plac chipsurile).
Serenity
Un pardesiu si un sacou pe care le cautam de vreo 3 ani.... Mai trebuie sa scurtez pardesiul si sa dau jos umerasii la sacou si voi fi o fata fericita biggrin.gif
tikky
o mini-lampa cu generator de ioni negativi si un evantai wacko.gif
Michaela*
gaufre cu miere si gem, o esarfa de matase si o ulcica simpla din lut pictata asa de frumooos smile.gif
Serenity
Eu am fost la supermarket, deci: conopida, rosii, banane laugh.gif , energizant, prajituri, paine, apa, ton, maioneza... hmm.gif ... si nu mai stiu laugh.gif
Nefertiti
O carte despre dieta mediteraneana, inclusiv cu retete. ohyeah.gif
simonsays
Ih, da' dece DIEATA, soro ?!? hmm.gif
Nefertiti
Pen'ca asa ii zice, daddy ohyeah.gif . Nu e vorba de o dieta in sens clasic, ci de un anumit gen de mancaruri, asa cum se fac ele prin zona Mediteranei. Sunt si cu carne, stai linistit. harhar.gif

Am apucat sa rasfoiesc un pic cartea aia si are niste chestiuni foarte faine prin ea.
simonsays
Si eu care credeam ca esti pedepsita... rofl.gif
Ce gasesti bun-bunut, si cu ingrediente usor de gasit, da si tu la altii ! wink.gif
Nefertiti
Dada, o sa mai bag cate o reteta de acolo.
Serenity
Simion vruse sa zica "Ce gasesti bun-bunut si cu CARNE laugh.gif tongue.gif, si cu ingrediente usor de gasit, da si tu la altii ! wink.gif"
bdl
Nu azi, cam cu o saptamina in urma cred....un televizor "mare cit inima ta" " mare cit inima ta" ...tralala....si un dvd nou care merge cu discuri albastre...cica e mai bune alea... mwah1.gif
simonsays
QUOTE(Serenity @ 26 Feb 2008, 10:55 PM) *
Simion vruse sa zica "Ce gasesti bun-bunut si cu CARNE laugh.gif tongue.gif, si cu ingrediente usor de gasit, da si tu la altii ! wink.gif"

Da' ce, exista si mancare FARA carne ?!? unsure.gif
lucianmoinea
Eu mi-am cumparat (si) azi carti de pe internet, de la un anticariat. Puteti sa incercati si voi. Scapati de caldura si de traficul si zgomotul din oras cand iesiti la cumparaturiAnticariat si carti online
Serenity
Traiasca internetul, in curand vom putea sa nu mai iesim pentru nimic din casa! yay.gif

Si apropo de asta, eu mi-am cumparat un abonament bun la net biggrin.gif
Serenity
"Plansul lui Nietzsche"... YEAH! spoton.gif
Anitra
Eu, un tricou ohyeah.gif
Nefertiti
Dulceata de macese! ohyeah.gif
Anitra
Hai mai,cum dulceata de macese? Faci clatite?
Serenity
Io imi luai doo carti de care-s tare bucuroasa biggrin.gif
Data'q
În sfârşit am găsit şi mi-am luat un ceas de mână care să simt că mi se potriveşte acum şi care să mi-l pot permite ca preţ.
Erwin
mi-am luat un memory stick de 8 GB şi mi-aduc aminte cu "drag" de vremea când aveam harddisk de 30MB pe 286! wub.gif
Afrodita
Io mi-am luat o fustita si un lantisor si un set : lantuc si cercei biggrin.gif rolleyes.gif (si smaili cu doo codite care suge inocent din acadea rolleyes.gif )

Si mai acum cateva zile mi-am luat vreo 4 bluzite, doo camasi, o pereche de pantaloni si un cardigan.

Ah azi mi-am luat si oja si body scrub rolleyes.gif

Dap, in sfarsit am decis sa am grije si de mine sorry.gif (si logic ca trebuia sa ma laud laugh.gif )
SORIN
Noi, aia mai aNdicapati te primim si fara bluzite, camasi si al de pantaloni snog.gif

Sorin.
Jonathan
Mi-am pus carlig la masina. thumb_yello.gif
Serenity
O conserva, un AXION si 6 chiftele laugh.gif
SORIN
QUOTE(Jonathan @ 20 Nov 2008, 10:15 PM) *
Mi-am pus carlig la masina. thumb_yello.gif

Dai cu ea la peste coaneeeeeeeeee??????????? rofl.gif rofl.gif

Sorin.
Afrodita
rofl.gif

Sa-ti traiasca axionu', ca-s convinsa ca restu' s-au dus deja, Sere rofl.gif

Sorine mwah1.gif si tie hug.gif
Nefertiti
O carte si pufuleti. drool.gif
Serenity
QUOTE(Afrodita @ 22 Nov 2008, 12:31 AM) *
Sa-ti traiasca axionu', ca-s convinsa ca restu' s-au dus deja, Sere rofl.gif

Chiftelele alea se dusesera inca dinainte sa ajung cu ele la casa sa le platesc rofl.gif Muream de foame.
mutulica
mi-am luat 3 cutii cu ciocolata...incep cura de slabire smile.gif
Cla
Azi mi-am cumparat casti AKG T940AFC wireless... ulala.gif
Din "nefericire" n-o sa mai calc pe cabluri, ca sa mi le rup din urechi rofl.gif
Themis
Cla, o sa vina handy castile alea cand se naste nepotelul! "Doarme copilul!" ohmy.gif

No, eu mi-am luat azi vreo 4 bluzite, un sacouas, o fustita, un pantalon si o curea. Toate de la Reitmans, echivalentul lui Steilmans in Canada.
Ce e mai curios e ca sotul m-a felicitat, ca niciodata, pt. ca am prins totul in super sale (50-70% off) si am dat putin peste 100 $ in total. laugh.gif
Cla
QUOTE(Themis @ 29 Jul 2009, 03:52 AM) *
Cla, o sa vina handy castile alea cand se naste nepotelul! "Doarme copilul!"

Ca bine zici, în curând o sa vina handy de-astea care o sa înlocuiasca sex-ul. Mai ales când plânge copilul, atunci precis ca-ti trece cheful rofl.gif
Dar eu nu mai am de-a face cu asa ceva. Ma "bucur" doar pt. fiu-meu spoton.gif

*edit: Pentru cine nu stie - Handy se zice pe germana la "telefonul mobil", desi nu e cuvânt german
Erwin
"Travel Health Insurance" ohyeah.gif
Cla
QUOTE(Erwin @ 29 Jul 2009, 11:06 PM) *
"Travel Health Insurance" ohyeah.gif

N-ar fi rea la o gripa porcina rofl.gif
Nefertiti
nuga ohyeah.gif
dascalita
savarine sorry.gif
laleleverzi
mi-am cumparat o tigara electronica, de care sunt foarte multumita. e foarte simplu de utilizat, mai ales ca am un pachetel in care tin si filtrele si tigara iar ca sa o incarc nu trebuie decat sa pun pachetul la incarcat cu totul. nu m-am ingrasat absolut deloc pentru ca mi-am luat rezerve cu nicotina, iar nicotina e cea care intrevine in echilibrul glicemiei din organism, iar daca redeuci unsor cate un pic din nicotina, nu exista nici un risc sa te ingrasi, pt ca organismul se adapteaza foarte rapid. asa ca tigara electronica este cea mai buna metoda ca sa te lasi de fumat. pot sa va dau si nr de tel de unde am cumparat-o 0728 767 498 www.renuntalafumat.ro te sfatuiesc sa oo incerci si tu, cred ca e cea mai simpla metoda.
Nefertiti
struguri
Nefertiti
o carte wub.gif
Nefertiti
struguri
busuioc
un cutit laugh.gif
alvita
cafea
Serenity
Intrebare e: ce NU mi-am luat azi? biggrin.gif .... bilet de tramvai! laugh.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.