Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Ce Mi-am Cumparat Azi
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
n'ai-b'ai
am cumparat compania unei miorlaitoare tuciurii cu mustati si sosetute albe. nu s-a dat ieftin, o conserva cu ton si toata sunca din pachetul meu, dar acum toarce fericita pe scaunul de alaturi. wub.gif

acuma sa vad cum o conving sa paraseasca biroul ca imediat tre sa lec acasa biggrin.gif
Titus Herbert
tigari si lipston mellow.gif
arrianna
Astazi nu mi-am cumparat nimic in afara unui pachet de tigari,dar sa va zic ce mi-am luat ieri??? wacko.gif
Mi-am luat gratuit un pachet de nervi!
Am plecat de la serviciu chitita sa-mi iau cateva cosmetice de care aveam nevoie si am ajuns acasa cu o pereche se sosete , o geanta si un maiou...!Cosmeticele din gama pe care o vroiam TOATE erau pe 0!Sa ma reprofilez in cazul acesta...ma duc sa dau o raita pe la LB...poate gasesc o pereche de blugi care sa-mi faca cu ochiul...Nimic!Ies si de acolo cu buza umflata!Oki...TRN...KVL...Colectiile lasa de dorit..ies cu buza si mai umflata...!Aaa...inca o chestie..de cand marimea "S" este de fapt un"XL"????Frate..mai exista si oameni "subnutriti"ca mine.. noi astia cu ce ne mai imbracam?????
Gata....imi iau adidasi...!Sau cel putin am avut intentia pana sa intru in magazin si sa constat ca nimic nu-mi placea in asa hal incat sa zic..."DA!TREBUIE SA-I AM!"Alta dezamagire...!SB...hai sa-mi iau rimel ca asta e vital...!20 de minute am stat pana i-a gasit farmacista pretul...!Ma apucasera toti dracii...!Am iesit tunand si fulgerand...!

In taxi deschid punga de cumparaturi...halal zi...!Si uite asa se fac economiile!!!! thumb_yello.gif
Elena Z
lapte
paine
un dvd devil.gif
Serenity
Niste ţepuşe pentru frigarui tongue.gif
dascalita
Papuci si piersici.
tikky
o lingurita lunga pt cafea laugh.gif
nefertiti-old
cafea
cioco
rebus
o bratara (gablont, nu stiu de ce, ca n-am purtat de niste ani)
Erwin
CM11 (Ceresit), Multibat (Lafarge), polistiren expandat, polistiren extrudat... din astea... rofl.gif
nefertiti-old
flori wub.gif
Serenity
Mi-am luat zilele trecute o sapca rosie, "originala". Maaaama ce-mi mai place! wub.gif laugh.gif
contraste
Eu mi-am luat aspirine şi oţet să mă fac puţin gospodină....
dascalita
pepene
Michelle
pantofi aurii tongue.gif
gabitza ^
cablu USB pentru imprimanta.
G.
Cla
Acum iti mai trebuie imprimanta la cablu biggrin.gif
gabitza ^
damnn....stiam eu ca am uitat ceva. biggrin.gif
G.
Cla
rofl.gif flowers.gif
standing_stone
sac de dormit,rucsac cort...si mancare rolleyes.gif
nefertiti-old
catavencii - slab rau
Kyklos
Un monitor SAMSUNG 19'' TFT-LCD aveam nevoie de asa ceva..
Sushi
2 blugi, 1 bluza kaki super faina, 2 tricouri rosii cu inscris Austria pe ele, unu pentru mine (care tocmai l-am stramtat) si unu pentru cineva, 1 compleu sutie-tanga culoare kaki de dantela, 1 tanga cu floricele, 3 tanga de bumbac alb, 2 prosoape, 2 gentutze pentru cd-uri, 1 leu de plus care face uuaauuuaaa daca-l apesi pe burtica, un catel breloc de chei, servetele umede demachiante, 2 suluri de atza alba de efect ca sa-i tricotez la viitorul copil al lui sora-mea (care vine-n martie) botosei dar in drum spre casa am vazut o dama cu un poncho super fain si am decis sa reorientez suluriloe ca pana-n martie mai e vreme.
Am petrecut 4 ore in magazine.
Nu am fost la pantofi dar si maine e o zi.
tikky
o cana metalica (pentru weekendul forumistic la munte jamie.gif ) laugh.gif
Dark Angel
un pandantiv de argint...ca nus' ce ma, dar nu mai port aur de vreo jumatate de na.
Mara
Ieri se pune? Un tricou verde si un colier colorat rau. Deci azi arat ca un colt de jungla. laugh.gif
n'ai-b'ai
alune de padure, niste nadragi trei sferturi pentru aerobic, o felicitare muzicala pentru ziua cuiva, un urangutan portocaliu urias si foarte pufos tot pentru acea persoana si o cutie de teddy (asta pentru subsemnata, ca nu ma mai satur odata de suc si inghetata smile.gif )
cipdecip
Incaltaminte sport de la Kenvelo
nefertiti-old
belet
Mihai
2 kilograme de inghetata sorry.gif
tikky
un dop pentru cada (nici nu va inchipuiti cat de important poate fi) laugh.gif
Sushi
un pulovar negru. O rochie de purtat la blugi neagra. Un compleu (bluza + jerseu) maro ciudat, o bluza colorata, doua perechi de cizme de toamna, o jacheta fara maneci.

EDIT: Si curelele potrivite ca si culoare cu rochia si cu compleul. Posete nu mi-am luat ca-s proasta.
Sushi
ääääääääääh si ochelari de soare ca ai mei s-o stricat si m-o luat durerea de cap... rolleyes.gif
Michelle
o rochie de purtat la blugi?? ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
contraste
O pereche de pantaloni dintr-o piele sintetică supraelastică pentru vreme de ploaie şi un pomişor de gheare pentru pisoiii mei.
Tyra
1 pachet de tigari. Numai de asta am avut bani. sad.gif
Sushi
QUOTE (Michelle @ 31 Aug 2006, 06:07 PM)
o rochie de purtat la blugi?? ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

am strambat si eu din nas dar cand am vazut cum arata pe colega-mea mi-o picat ochii si-am probat si eu dar in alta culoare sa nu aratam ca pupezele la serviciu si ne complimentam reciproc, arata foarte bine (mai ales ca acuma nu mai am burta devil.gif ).
Michelle
E o noo moda?Si nu stiu eu??? rolleyes.gif Prin ce ar trebui sa se caracterizeze o rochie de purtat la blugi? wink.gif
Cucu Mucu
QUOTE (Michelle @ 31 Aug 2006, 07:45 PM)
Prin ce ar trebui sa se caracterizeze o rochie de purtat la blugi? wink.gif

Un top transparent? cool.gif
Sushi
QUOTE (Michelle @ 31 Aug 2006, 06:45 PM)
E o noo moda?Si nu stiu eu??? rolleyes.gif Prin ce ar trebui sa se caracterizeze o rochie de purtat la blugi? wink.gif

amu e uda c-am spalat-o da cand se usca imi trag o poza s-o vezi
Cucu Mucu
Are, bre, top transparent?
Michelle
Ti-l arata numai daca pui la schimb poze cum va imbaiati la intalnire in paraias in costum de bebelus! sorry.gif
Titus Herbert
carnati si marar.
Titus Herbert
o carte. biggrin.gif
Titus Herbert
mi-am luat ..alta carte care se numeste Herbert mellow.gif
Kristin
...n-am loc sa scriu aici, ca e prea mic spatiul. Am fost la supermarket, stiti voi rofl.gif

Printre altele, struguri. Multi.
Michelle
un laptop woot_jump.gif de-abia astept sa-i instalam toate cele,e mai puterniceanu decit compu' asta de pe care tastez
Sushi
cat ai dat pe el? ca si io vreau sa-mi fac cadou unul de craciun...
flori
Pian! wub.gif
Zed
Flori , Un pian adevarat ?! Spune ca-i o brosa cry.gif
flori
Chiar un pian adevarat! L-am cumparat la o licitatie cu 500E... smile.gif Este din 1860 executat de un renumit mester german. Cred ca ma costa mai mult transportul, as vrea sa-l aduc in RO.
A! si mai trebuie sa si invat sa cint la pian!
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.