Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Ce Mi-am Cumparat Azi
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Cla
QUOTE(Afrodita @ 15 Sep 2007, 02:21 PM) *
Ba mi-e foarte dor si iubesc gropile de acasa smile.gif O sa ma plimb curand si pe acolo smile.gif Cu masina cu tot harhar.gif

Cu tot m-as plimba si io, dar nu cu masina... spoton.gif
Serenity
Imprimanta si memory stick blink.gif , pelerina hmm.gif si un marker galben ca nu m-am putut abtine sorry.gif
Afrodita
Tigari si bilete de tren rofl.gif Bine ca avui bani si de astea biggrin.gif
flori
Mi-am cumparat bilet de avion sa plec iar in Ro...1 euro biletu si 40 euro taxele!!! Pe 13 dec plec iar in Ro!!!
Zed
Flori , cu ce airline si de unde ?! ohmy.gif
Cla
Well done, flori!! thumb_yello.gif ce pret simbolic... blink.gif
Zed
Gata , am aflat singura . laugh.gif
Sushi
mi-am comandat toale de pe bonprix si neckermann ohyeah.gif
Endgegner
another load of wall tiles wacko.gif ranting.gif
flori
QUOTE(Cla @ 18 Sep 2007, 12:54 PM) *
Well done, flori!! thumb_yello.gif ce pret simbolic... blink.gif

nu stiu ce ai descoperit singura dar eu am cumparat la wizzair!

uf m-am incurcat iar prin chestiile astea noi de pe forum...raspunsul este pentru zed! Dar si pentru alti curiosi!
tikky
cizme biggrin.gif ... ca vine iarna
flori
Mi-am cumparat o lampa din trodelmarkt! Nu e lampa lui Aladin...dar sper macar sa ma lumineze in Ro cind se ia curentu!
Cla
Freac-o sa revina biggrin.gif Aladin, lampa sau curentul, egal, ce te astepti de la Trödelmarkt... wink.gif

Was just a joke, flori. biggrin.gif

Freac-o trotzdem, sa-ti zica Aladin când se taie curentul rofl.gif
Rehael
Bicicleta. rolleyes.gif
Gavrochette
Banane si salata licklips.gif
Afrodita
Mi-am cumparat o lampa din trodelmarkt! Nu e lampa lui Aladin...dar sper macar sa ma lumineze in Ro cind se ia curentu!

Da' un' te duci mataluta in Ro de se ia curentu si tre sa cari lampi de la Nemtia sau pe unde-oi fi? Vizitezi cumva Cucuietii din Deal sau aia din Vale? Nu de alta da' in Ro nu se mai ia curentu' din 1989 decat in caz de probleme tehnice, adica o data la enshpe ani, sau tu n-ai mai fost in Ro de pe vremea raposatilor si a epocii de aur?

Nu de alta, da' mi-s mica si curioasa si eu....
jude
Afro, daca vine la mine in (sat) oras e posibil sa-i foloseasca. Cand ploua mai tare se ia curentul vreo cateva minute. blink.gif
Anyway, eu mi-am cumparat (pusa de mama) tigaie, umerase si ibric. Pentru ca, nu-i asa, in Bucuresti nu sunt magazine. blink.gif
flori
QUOTE(Afrodita @ 26 Sep 2007, 05:18 AM) *
Da' un' te duci mataluta in Ro de se ia curentu si tre sa cari lampi de la Nemtia sau pe unde-oi fi? Vizitezi cumva Cucuietii din Deal sau aia din Vale? Nu de alta da' in Ro nu se mai ia curentu' din 1989 decat in caz de probleme tehnice, adica o data la enshpe ani, sau tu n-ai mai fost in Ro de pe vremea raposatilor si a epocii de aur?

Nu de alta, da' mi-s mica si curioasa si eu....

Afrodita...esti tu micuta si curioasa da nu-i nimic de mirare ca in Ro cade curentu la cea mai mica adiere de vint si asta peste tot nu numai la Cucuietii din deal ca instalatiile sint de pe timpu lui ceasca si cei care lucreaza pe acolo sint orice numa meseriasi nu...ca meseriasii sint plecati prin tari straine. Deci nu-i de mirare ca in casa fiecarui roman o lampa este un obiect foarte necesar...dar asta pe care am cumparat-o eu este chiar un obiect frumos si-mi place foarte mult...mai ales acu ca am ascultat sfatu lui cla si am frecat-o s-a facut tare frumoasa e din alama si a devenit stralucitoare e chiar un obiect decorativ deosebit ma bucur tare mult de achizitia pe care am facut-o cu 10€...problema este ca nu are sticla...stie cineva pe unde se gasesc sticle de lampa?
flori
QUOTE(Cla @ 23 Sep 2007, 08:27 PM) *
Freac-o sa revina biggrin.gif Aladin, lampa sau curentul, egal, ce te astepti de la Trödelmarkt... wink.gif

Was just a joke, flori. biggrin.gif

Freac-o trotzdem, sa-ti zica Aladin când se taie curentul rofl.gif

rofl.gif Pai uite ca ti-am ascultat sfatu si am frecat-o...si mi-am pus dorinta sa gasesc si sticla dar pina una alta Aladin nu si-a facut datoria...mai astept. Poate stii tu pe unde se gasesc sticle de lampa pe aici prin nemtia?
Serenity
QUOTE(flori @ 26 Sep 2007, 08:52 PM) *
Afrodita...esti tu micuta si curioasa da nu-i nimic de mirare ca in Ro cade curentu la cea mai mica adiere de vint si asta peste tot nu numai la Cucuietii din deal ca instalatiile sint de pe timpu lui ceasca si cei care lucreaza pe acolo sint orice numa meseriasi nu...ca meseriasii sint plecati prin tari straine. Deci nu-i de mirare ca in casa fiecarui roman o lampa este un obiect foarte necesar...dar asta pe care am cumparat-o eu este chiar un obiect frumos si-mi place foarte mult...mai ales acu ca am ascultat sfatu lui cla si am frecat-o s-a facut tare frumoasa e din alama si a devenit stralucitoare e chiar un obiect decorativ deosebit ma bucur tare mult de achizitia pe care am facut-o cu 10€...problema este ca nu are sticla...stie cineva pe unde se gasesc sticle de lampa?

Doamne, Flori, nu-mi vine sa cred ce citesc... Tu chiar ai o parere jalnica despre Romania, vad. Eu, una, m-am simtit jignita cand am citit postul tau. Mie nu mi-a cazut curentul de 10 ani, pe putin... si vorba aia, stau la Resita, care e un orasel ca vai de el, nu metropola. Si meseriasii de care am dat eu, cand am avut probleme, nu doar ca stiau meserie, dar erau si oameni de nota 10. Nu zic ca nu sunt si meseriasi prosti, sau ca in unele locuri, ocazional, apare cate o avarie si se intrerupe curentul o jumatate de ora... dar sa nu generalizam! Mai sunt si romani pe HA carora nu le pica tocmai bine comentariile de genul asta.
flori
Hai mai... ce va suparati asa de repede doar n-am dat cu paru! Uite eu ma duc in Ro cam la 3-4 luni odata si de citeva ori s-a intimplat sa se se ia curentu din diferite motive dar asta nu inseamna ca am incercat sa jignesc pe cineva! Oricum daca cineva se simte lovit in orgoliu lui de roman din cauza lampii mele imi cer scuze si declar ca nu defectiunile care se intimpla in Ro m-a determinat sa cumpar lampa ci faptul ca e mai romantic la lumina lampii si eu o sa par mai frumoasa rofl.gif da acu seros vorbesc uite chiar e o afacere rentabila in Ro Simbad
Afrodita
Draga flori, sfatul meu e sa-ti mentii dosul frumos acolo in Nemtia ta unde totul e perfect si minunat. De asemenea te sfatuiesc sa nu mai vorbesti/scrii romaneste, nu de alta, da' e rusine mare sa stie nemtzalaii tai ca tu vii din zona de unde s-a inventat epoca de piatra.
Si apoi te mai sfatuiesc sa te cari de pe Han, nu de alta, da' nu faci decat sa jignesti tot romanul care se simte roman pana in maduva oaselor!

Du-te draga si freaca-te cu lampa, ca vad ca altceva mai bun oricum nu esti in stare sa faci!

Tare mi-e mie ca de aia se ia curentul pe unde te duci: se chinuie lumea sa te convinga sa nu mai calci pe-acolo, da' nu pricepi si pace!
Serenity
Pai avem orgoliul sensibil, flori... ca toata lumea arunca cu noroi in tara asta, de cate ori are ocazia. Eu una sunt satula pana in gat sa aud cat rahat e in Romania... jur, zi de zi aud asta... chiar m-am saturat. Lasa dom'le ca nu e asa de rau. Eu, una n-as pleca de aici, sincer spun.
flori
Mai fetelor stati un pic luati-o mai usurel...nu inteleg ce v-ati infierbintat asa...departe de mine sa jignesc pe cineva si cred ca e o chestie de interpretare. Eu n-am avut nici o intentie sa va jignesc cu atit mai mult ca nu am facut nici o comparatie intre Germania si Romania...Nu stiu de unde si pina unde ati luat-o pe panta asta si v-ati inversunat asa impotriva mea. Este un adevar ca in Ro sint lucruri care lasa de dorit si nu o spun numai eu...uite aici ceva mai relevant!Pana de curent
Asta nu inseamna ca nu sint romanca si ca nu-mi iubesc tara...asa cum e ea. Dar de ce sa nu recunoastem realitatea?
flori
QUOTE(Afrodita @ 26 Sep 2007, 08:21 PM) *
Draga flori, sfatul meu e sa-ti mentii dosul frumos acolo in Nemtia ta unde totul e perfect si minunat. De asemenea te sfatuiesc sa nu mai vorbesti/scrii romaneste, nu de alta, da' e rusine mare sa stie nemtzalaii tai ca tu vii din zona de unde s-a inventat epoca de piatra.
Si apoi te mai sfatuiesc sa te cari de pe Han, nu de alta, da' nu faci decat sa jignesti tot romanul care se simte roman pana in maduva oaselor!

Du-te draga si freaca-te cu lampa, ca vad ca altceva mai bun oricum nu esti in stare sa faci!

Tare mi-e mie ca de aia se ia curentul pe unde te duci: se chinuie lumea sa te convinga sa nu mai calci pe-acolo, da' nu pricepi si pace!

blink.gif Aveam o impresie mai buna despre tine si nu inteleg iesirea asta!
Afrodita
Pai poate cand vei inceta sa mai arunci cu noroi in tara care te-o nascut si ai crescut, poate atunci ai sa intelegi iesirea asta!
Nu zice nimeni ca e roza treaba in Ro, dar nici nu e atat de neagra incat sa arunci cu noroi si sa faci haz de ce se intampla in tara cu fiece ocazie pe care o ai!

Cat despre impresia despre mine, sa stii ca nu ma loveste cu nimic ca ti-ai schimbat-o au ba din simplul motiv ca nu ma pasioneaza oamenii care nu stiu sa isi aprecieze originile si o data plecati din tara nu stiu sa faca altceva decat sa arunce cu vorbe urate despre tara lor!
Serenity
QUOTE(flori @ 26 Sep 2007, 09:39 PM) *
Mai fetelor stati un pic luati-o mai usurel...nu inteleg ce v-ati infierbintat asa...departe de mine sa jignesc pe cineva si cred ca e o chestie de interpretare. Eu n-am avut nici o intentie sa va jignesc cu atit mai mult ca nu am facut nici o comparatie intre Germania si Romania...Nu stiu de unde si pina unde ati luat-o pe panta asta si v-ati inversunat asa impotriva mea. Este un adevar ca in Ro sint lucruri care lasa de dorit si nu o spun numai eu...uite aici ceva mai relevant!Pana de curent
Asta nu inseamna ca nu sint romanca si ca nu-mi iubesc tara...asa cum e ea. Dar de ce sa nu recunoastem realitatea?

Flori, eu nu m-am inversunat... doar ca, SINCER, nu asta e realitatea. In ziare/la stiri sunt prezentate doar partile nasoale, credeam ca stii asta. In filmele produse in Ro la fel. Eu iti spun din experienta mea de roman care traieste in romania, si a tuturor cunostintelor mele care traiesc in Ro ca nu e asa! Stiu ca intentia ta nu a vrut sa jignesti, dar efectul asta a fost. Ma deranjeaza ca romanii care pleaca dincolo nu fac decat sa o balacareasca si sa le fie rusine cu ea, spre deosebire de strainii care sunt de multe ori incantati de ce gasesc...
flori
Iote bre in ce a degenerat faptul ca mi-am cumparat o amarita de lampa...nu credeam sa ajungem de la asta la discutii asa de...filozofice sau mai binezis psiho...logice...si mai ales of-topice.
Asta e...! In Ro avem de toate si mai bune si mai rele si razboi si libertate si noroi si stele...dar mie-mi plac numai alea bune! Voi trageti ce concluzii vreti! Cu asta am terminat discutia!!!
La provocari nu raspund cine are chef de cearta sa-si gaseasca un loc de dat cu capu!
Gavrochette
QUOTE(Serenity @ 26 Sep 2007, 08:25 PM) *
Eu, una n-as pleca de aici, sincer spun.

Nici eu n-as fi plecat daca Fat Frumos nu era francez... Dar chiar si asa, cand aud pe cineva vorbind Romania de rau, il iau in colti pana pricepe ca nu tot ce vede la tv e si adevarat!

In alta ordine de idei, si on-topic, azi am inceput sa facem cumparaturile lunare, dar dupa prima tura ne-am zis ca pe azi ajunge, ca era un frig afara de-mi devenisera degetele albastre dupa cinci minute de incarcat cumparaturile in portbagaj. Macar avem ce manca pana maine: chipsuri, alune, tortillas, castraveti, mere si struguri rofl.gif A, avem si Cola rofl.gif
axel
Afrodita, Serenity, lasati va rog floricica in pace! mad.gif Ce aveti cu ea? Vine si ea din cand in cand in Romania, ca sa se simta ca in albie de porci (ca asa considera domnia sa ca este Romania). In felul acesta se simte mult mai bine despre pozitia in care e acum (adica unde ea locuieste acum, la nemtia sau nu mai stiu unde). Nu se simte deloc ratata, vazand cat de naspa e la Romania biggrin.gif
Afrodita
Ah, axel, ai venit prea tarziu rofl.gif Acu' cica ar trebui sa ne gasim loc de dat cu capul rofl.gif Eu una prefer un loc de dat cu pumnul, ia ghiciti de unde-mi iau locul ala? biggrin.gif
Serenity
laugh.gif Bai lume, cum dracu am ajuns sa ne certam la "Ce mi-am cuparat azi"? rofl.gif

P.S. Vezi flori, de-aia ti-am atras atentia, nu pentru ca m-as fi inversunat impotriva ta. Deja sunt trei care au sarit cu gura, si probabil multi altii carora le-a picat prost comentariul... Tocmai pentru ca intenti ta nu e sa jignesti ar trebui sa ai grija cum te exprimi cand vine vorba de Romania, pentru ca un comentariu deplasat iti poate atrage antipatia multora, si sunt sigura ca nu vrei asta. Romanii sunt sensibili la capitolul asta. Au si motive, pana la urma. But hell, nu-s eu moderator sa calmez spiritele p-aici... tongue.gif

On-topic: azi nu mi-am luat nimic, dar ieri mi-am luat cremvusti laugh.gif
Afrodita
Ti-ai luat tu ieri cremwusti, io mi-am luat toba, parizer si niste cas afumat super bun licklips.gif

Si ieri si azi mi-am luat cate un budweiser biggrin.gif Da'... Ori e prea putina licoare in sticla, ori am eu probleme, ca dupa ce abia ii dau de gust, s-o si gatat sticla si n-apuc sa pricep de ce e cea mai minunata bere hmm.gif Cred ca tre' sa-mi iau o lada ca sa aflu asta rofl.gif

Si mi-am luat si mere si ceai de menta biggrin.gif Si laptic si cereale, ce mai? Iara am umplut frigiderul, sper sa nu se mai strice mancarea de data asta rofl.gif
Sushi
QUOTE(jude @ 26 Sep 2007, 07:21 AM) *
Afro, daca vine la mine in (sat) oras e posibil sa-i foloseasca. Cand ploua mai tare se ia curentul vreo cateva minute. blink.gif

si aici e la fel in caz de furtuna sau ploaie intensa
Cla
Afro, ai Budweiser ceha sau americana?
E o diferenta ca de la cer la pamant... wink.gif drunk.gif
Sushi
ciocolata de mejan
prune uscate
lamai
frisca lichida, lapte, unt
aluat de foietaj
ficat de porc
ceapa
cartofi
conserve pt Lucky
nisip pt Lucky
ardei la borcan
2 covrigi din astia de-ai lor
Afrodita
Cla, m-am dus la cosu de gunoi, am scos sticla din el (era gol, numa' sticla, nu va ganditi la prostii harhar.gif ) si surpriza mare: nici ceha, nici americana, ci... Londoneza! Dap fabricata la Londra, deci autohtona cum ar veni vorba. Daca e sa gasesc una din alelalte doua, pe care s-o iau? Pe aia americana?
Serenity
Suchi, mama, ce faci bun?

Baaaaaaaa.... vreau si eu Budweiser! harhar.gif tongue.gif
Cla
@Afro: pe aia ceha, neaparat drunk.gif
Aia americana suna a ceva diluata cu apa... apa avem si noi la robinet wink.gif
Nu stiu cum e aia engleza, sorry... smile.gif
Afrodita
Pai vino aci mama, ca-ti iau cata vrei biggrin.gif

Sau pune mana si fa-ti bani de bere rofl.gif harhar.gif
SORIN
Un Jericho 941 FBL!!

Sorin.
flori
Hei Sorine sa-l porti cu placere si mai ales sa-ti fie de folos! Cred ca o sa-ti prinda bine ca dusmanii sint peste tot! rofl.gif
Erwin
cred că l-a luat ca obiect de decor biggrin.gif spoton.gif
Cla
QUOTE(SORIN @ 27 Sep 2007, 09:28 PM) *
Un Jericho 941 FBL!!

Sorin.

Shoot, don't talk rofl.gif

Sper sa-ti dea siguranta Sorine, si sa nu fii nevoit sa-l folosesti thumb_yello.gif
Decât la vânatoare de serpi & stuff biggrin.gif
flori
Ba mai bine de hiene ca asteapta dupa colt cu ochii sclipind... ohyeah.gif asa e in desert, tre sa fii inarmat pina-n dinti daca nu vrei sa te trezesti sfasiat rofl.gif
Afrodita
Bag sama ca pe cineva mananca in cur rau de tot ohyeah.gif

Cla: nici eu nu reusesc sa-mi dau seama cum e londoneza, ca ti-am spus: pana ii dau o idee de gust, s-o si terminat sticla rofl.gif

Azi mi-am luat tigari si niste placintele tare bune licklips.gif m-am bucurat de "dimineata" biggrin.gif
SORIN
QUOTE(Afrodita @ 28 Sep 2007, 03:12 PM) *
Bag sama ca pe cineva mananca in cur rau de tot ohyeah.gif

Se pare ca nu ai inteles...

Sorin.
Cla
QUOTE(Afrodita @ 28 Sep 2007, 03:12 PM) *
Cla: nici eu nu reusesc sa-mi dau seama cum e londoneza, ca ti-am spus: pana ii dau o idee de gust, s-o si terminat sticla rofl.gif

Asta-i un aspect bun .... si s-o terminat sticla rofl.gif
Erwin
azi o să-mi cumpăr ceva... da încă nu ştiu ce, e noapte şi prăvăliile-s închise! rofl.gif
Afrodita
Ia-ti tigari de la non-stop rofl.gif Si ceva bere rofl.gif

Io mi-am luat doar tigari si niste placintele super bune licklips.gif Desi ar trebui sa-mi iau lentile la ochelari si inca un set de sertare unsure.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.