QUOTE(flori @ 26 Sep 2007, 08:52 PM)
Afrodita...esti tu micuta si curioasa da nu-i nimic de mirare ca in Ro cade curentu la cea mai mica adiere de vint si asta peste tot nu numai la Cucuietii din deal ca instalatiile sint de pe timpu lui ceasca si cei care lucreaza pe acolo sint orice numa meseriasi nu...ca meseriasii sint plecati prin tari straine. Deci nu-i de mirare ca in casa fiecarui roman o lampa este un obiect foarte necesar...dar asta pe care am cumparat-o eu este chiar un obiect frumos si-mi place foarte mult...mai ales acu ca am ascultat sfatu lui cla si am frecat-o s-a facut tare frumoasa e din alama si a devenit stralucitoare e chiar un obiect decorativ deosebit ma bucur tare mult de achizitia pe care am facut-o cu 10€...problema este ca nu are sticla...stie cineva pe unde se gasesc sticle de lampa?
Doamne, Flori, nu-mi vine sa cred ce citesc... Tu chiar ai o parere jalnica despre Romania, vad. Eu, una, m-am simtit jignita cand am citit postul tau. Mie nu mi-a cazut curentul de 10 ani, pe putin... si vorba aia, stau la Resita, care e un orasel ca vai de el, nu metropola. Si meseriasii de care am dat eu, cand am avut probleme, nu doar ca stiau meserie, dar erau si oameni de nota 10. Nu zic ca nu sunt si meseriasi prosti, sau ca in unele locuri, ocazional, apare cate o avarie si se intrerupe curentul o jumatate de ora... dar sa nu generalizam! Mai sunt si romani pe HA carora nu le pica tocmai bine comentariile de genul asta.