Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Ce Mi-am Cumparat Azi
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Zed
Numai 500 ?! Pai e o antichitate . Super pret . Te invidiez . cry.gif
Imi doream sa fie o brosa . smile.gif
Iti doresc sa te bucuri multi ani de "bijuteria" achizitionata . hug.gif
flori
Multumesc Zed! smile.gif hug.gif
Mihai
QUOTE (flori @ 25 Oct 2006, 09:13 PM)
Chiar un pian adevarat! L-am cumparat la o licitatie cu 500E... smile.gif Este din 1860 executat de un renumit mester german. Cred ca ma costa mai mult transportul, as vrea sa-l aduc in RO.
A! si mai trebuie sa si invat sa cint la pian!

brow.gif
Esti sigura ca nu e pacaleala? hmm.gif
flori
Mihai! smile.gif sint experta! Si lucrez in domeniu deci sigur nu e pacaleala! Daca nu gasesc cu ce sa-l transport in Ro voi fi nevoita sa-l vind mai departe in licitatie! laugh.gif Din pacate!
Mihai
Flori, pana nu il vezi si pana nu il vede si un alt expert, permite-mi sa-mi exprim neincrederea asupra faptului ca ti-ar fi vandut cineva un pian de un secol si jumatate cu 500 de euro. wink.gif
Sushi
chitara lui barbatu-meu, rece, o costat 200 de euro...
flori
Pai eu l-am vazut l-am studiat si sint sigura ca e original! De altfel am foarte multe ocazii de astea! Dar pianul asta chiar mi-a placut!
Si suna asa frumos!!!:wub:
Singura problema e cum il transport in RO!
dor
un pix la 5mii biggrin.gif
tikky
un poster cu purcelusi roz laugh.gif
Serenity
Prajiiiiiii!! yay.gif
flori
Un sucitor.
Sushi
2 chiloti
1 belitor de legume+fructe
1 shaker
2 kg calamari
1 kg schrimps
2 deodorante
Nefertiti
vopsea pentru uşi
pensulă
diluant
sana
struguri
2 ziare
Yvonne
Nimic, dar as vrea sa-mi iau ceva albastru.
Serenity
Conserva de sarmale laugh.gif
Endgegner
Sere, aia din reclama cu "multchumesc, mami"?
Kitty
Eu vreau idei pt cadouri...la modul ca vreau sa cer ce sa mi se ia sau sa stiu macar ce sa-mi cumpar sad.gif Parfum nu vreau, blugi pot sa-mi iau si fara sa fie ziua mea tongue.gif cizme la fel, dar as vrea totusi ceva special si care sa-mi stea si bine cry.gif
alysoft2003
Un BMW. BMW-ul este cadoul ideal. Si se asorteaza la orice. Garantez ca o sa iti vina bine wink.gif laugh.gif
Kitty
laugh.gif Spune-i asta lu' genicon rofl.gif
Oiski-Poiski
Raclette

o probam in WE , miam, miam
Yvonne
Soldatei de plumb pentru colectia mea.
Deh...
Yvonne
Un ou Kinder si inauntru era o maimuta albastra. Vreo aluzie..... ohyeah.gif
Olaf
Narghilea si tutun cu aroma de trandafiri. biggrin.gif
Yvonne
Ieri. Un ren mare de plus.
tikky
QUOTE (Don Quijote @ 19 Nov 2006, 05:51 PM)
Un ou Kinder

6 oua Kinder cu surprize laugh.gif
Yvonne
QUOTE (tikky @ 12 Dec 2006, 12:08 PM)

6 oua Kinder cu surprize laugh.gif

...si ce era in ele....le ador.... sorry.gif
tikky
o masinuta, o maimutica buddhista cu palarie galbena, un creion sub forma de omulet, o fantoma pisica cu zar in interior si inca doua figurine neidentificabile
Yvonne
thumb_yello.gif
si eu vreau hh.gif
Cla
Mi-am luat de la ebay un ou de lemn, le sparg pe toate, si pe Kinder biggrin.gif
Yvonne
QUOTE (Cla @ 12 Dec 2006, 12:53 PM)
Mi-am luat de la ebay un ou de lemn, le sparg pe toate, si pe Kinder biggrin.gif

si io am unul....vedeta de Pasti.
Serenity
Geaca de ski si un fular grooooos si luuung si albastru biggrin.gif
ausländer
Sansa E260
tikky
nuci (o sa le imbrac in poleiala tongue.gif )
ausländer
Cravata biggrin.gif
Erwin
burghie pentru lemn, adaptor magnetic pentru şurubelniţă, prelungitor flexibil pentru cheile tubulare (ca să poţi strânge şuruburi după colţ)

spoton.gif
passenger
sosete cu degete laugh.gif yeah.gif

user posted image
Erwin
Oooo... passenger! sunt superbe! dar să le pozezi cu picioarele înăuntru! rofl.gif
Yvonne
Fusta neagra de dantela. Scurta. Cu volane hh.gif Numa buna de dansat Lambada. sorry.gif
Mara
Nimic... dar pe la 3 ma duc in magazine! rolleyes.gif yeah.gif
Serenity
Na, te intorsesi? biggrin.gif

Mie Mosu' mi-am luat azi un hanorac alb moale si fluffy tongue.gif Pacat ca nu-l primesc decat la Craciun... sad.gif

Si maine cred ca-mi mai iau Mosu' cate ceva... laugh.gif
Serenity
Yap, mi-am mai luat Mosu' ceva si astazi.... biggrin.gif O pereche de cizme negre din piele intoarsa! Numai cu urlete, plansete si dat din picioare ca un copil prost si razgaiat m-ar mai fi putut dezlipi cineva de ele sorry.gif
Yvonne
O bluza lunga de in cu niste aplicatii ca de broderie. Numa ca-i de primavara. hh.gif
n'ai-b'ai
lasa ca nu mai dureaza mult pana vine primavara smile.gif

eu mi-am luat (in ordinea cumparaturilor) cafea - ca de cateva zile plang la servici dupa ness si tot uit sa cumpar, un pachet de guma, o legatura de praz, un ruj, caise uscate, o poseta pentru mama, o pereche de manusi pentru mine, o carte sotului meu si bilete la teatru pentru niste prieteni, ca amandoi is gabriei. caisele le-am mancat deja smile.gif
Yvonne
Caise adevarate ? smile.gif
Mrs. Rogers
QUOTE (n'ai-b'ai @ 30 Jan 2007, 04:13 PM)
si bilete la teatru pentru niste prieteni, ca amandoi is gabriei. caisele le-am mancat deja smile.gif

E Sf Gavril cumva?
n'ai-b'ai
nu vazui intrebarile astea ieri smile.gif

DQ, adevarate-adevarate da uscate. deshidratate cum se mai zice in oareshce limbaj. foarte bune, m-m-m ...
toxic, da, a fost aseara ... rofl.gif

azi mi-am cumparat: agrafe pentru par, un iaurt si-o ciocolata amaruie. si-acum mi-e foame cry.gif
Yvonne
QUOTE (n'ai-b'ai @ 31 Jan 2007, 03:48 PM)

DQ, adevarate-adevarate da uscate. deshidratate cum se mai zice in oareshce limbaj. foarte bune, m-m-m ...
toxic, da, a fost aseara ... rofl.gif

Ma gandeam eu. smile.gif
flori
Mi-am cumparat un sacou pe care-l vazusem cu 2 luni inainte si de atunci tot visez la el. Nu m-am indurat sa dau 200 de euro atunci si bine am facut ca acum l-am luat cu 100E... spoton.gif
Yvonne
Bratari de argint. Iar. ohyeah.gif
Serenity
O conserva de peste....
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.