abis
28 Jul 2006, 04:53 PM
QUOTE (March @ 28 Jul 2006, 05:47 PM) |
Cand e mai infierbantat cu explicatiile arde-i un pumn tare in piept....daca incearca sa riposteze opreste-l si spunei ca gestul lui e o mare greseala, e impotriva teoriei lui sustinuta mai sus |
Daca tu mi-ai trage un pumn si eu ti-as bate toata familia cum ar fi? Cam asta fac israelienii in Liban.
Daca mi-ai trage un pumn ti-as da si eu tie unul. Dar numai tie; pe parintii, fratii si copii tai i-as lasa in pace.
Superunknown
28 Jul 2006, 05:00 PM
QUOTE |
Alfa, pune mana si cauta Forumuri libaneze si o sa le gasesti pline de asemenea comentarii ! |
Aham, sa cautam cu totzii forumuri LIBANEZE in care bastinasii chatuiesc voios in limba ENGLEZA, in timp ce sint bombardati de israelieni. Doamne, March, cit de naivi ne crezi?!
QUOTE |
Asteapta sa fie de acord cu explicatia ta ( ca doar el e pacifist si contra violentei ) si mai tragei una in piept. |
Excelenta incursiune in mentalul colectiv evreiesc. Si se mai lamenteaza unii ca e antisemitismul in crestere. Explica-i prietenului tau ca exista remedii pentru cei care gindesc ca el: se numesc Auschwitz, Birkenau, Treblinka etc.
carpatic
28 Jul 2006, 05:36 PM
Un montaj de imagini nerecomandat celor slabi de inima.
SORIN
28 Jul 2006, 05:39 PM
QUOTE (abis @ 28 Jul 2006, 05:53 PM) |
Daca tu mi-ai trage un pumn si eu ti-as bate toata familia cum ar fi? Cam asta fac israelienii in Liban.
|
Gresit rau de tot Abis.....daca mi-ai trage un pumn si la riposta ai baga la inaintare copiii si familia...prima data te-as avertiza pe tine si famile...a doua data cand o faci, ai s-o iei rau de tot pe cocoasa, tu si toata familia in spatele caruia te ascunzi. Cam asta fac israelienii in Liban.
N-am auzit ca populatia crestina sau druza din Liban sa fie afectata....interesant de ce doar shiiti o iau la bord. Dar probabil stii tu mai bine....presa din Romanie e la curent cu totul.
SORIN
28 Jul 2006, 05:46 PM
Exact ca si tine fac si shiitii.....dar nu face impresie asupra celor ce mai au putina materie in cap.
Oare de ce nu arata cum se ascund si trag din Moschei, spitale, case civile sau forturi Unifil!
Carpatic...esti baiat istet, asa ca ma mir!
Sorin.
ps. de unde stii si cand au fost facute pozele alea?? Poate sunt facute in timpul rafuielilor dintre ei!!
SORIN
28 Jul 2006, 05:56 PM
Pt. toti cei care sunt indusi in eroare de poze, filme si alte metode de disinformatie menite a modela opinia publica:
http://seconddraft.org/streaming/pallywood.wmvAsa "castiga" ei simpatia....noroc ca nu toti sunt tampiti!
Sorin.
carpatic
28 Jul 2006, 05:59 PM
Sorine, am dat linkul fara explicatii, fiecare are libertatea sa judece si sa considere cum vrea, in problema libaneza nu exista "punct de vedere obiectiv". Sunt convins ca un montaj la fel de socand l-ar putea face si evreii cu imagini de la locul atentatelor sinucigase din ultimii ani sau din locurile unde au cazut rachetele Hezballahului.
Nu conteaza cine omoara mai multi, cei ce omoara civilii sunt la fel de vinovati, din orice parte ar veni.
Felina
28 Jul 2006, 06:08 PM
Sorin, well come back!
SORIN
28 Jul 2006, 06:12 PM
merci Felina
Carpatic...n-am vazut montaje facute de evrei. Te rog sa vezi ce am pus mai sus si ai sa intelegi exact la ce ma refer.
Ia cateva minute pana se descarca, dar merita.....
Sorin.
March
28 Jul 2006, 06:15 PM
Sorineee ! Ce mai faci maiii !
Bine te-ai reintors aici
Asa se mai echilibreaza situatia
March
28 Jul 2006, 06:18 PM
QUOTE (Superunknown @ 28 Jul 2006, 07:00 PM) |
Excelenta incursiune in mentalul colectiv evreiesc. Si se mai lamenteaza unii ca e antisemitismul in crestere. Explica-i prietenului tau ca exista remedii pentru cei care gindesc ca el: se numesc Auschwitz, Birkenau, Treblinka etc. |
Asta propavaduiti voi acolo la ND sau alte altermedii ? Lasa-i pe altii sa vorbeasca contra evreilor ! Au mai mare credibilitate ca voi !
SORIN
28 Jul 2006, 06:20 PM
Ma uit pana cand sunt tolerate asemenea mesaje:
QUOTE |
Excelenta incursiune in mentalul colectiv evreiesc. Si se mai lamenteaza unii ca e antisemitismul in crestere. Explica-i prietenului tau ca exista remedii pentru cei care gindesc ca el: se numesc Auschwitz, Birkenau, Treblinka etc. |
Sorin.
contraste
28 Jul 2006, 06:20 PM
Au dat adineauri la TV la stiri pe B1 ca sunt cadavrele negre fara a fi fost incendiu. De aceea se presupune ca s-ar fi folosit arme chimice.... Grav...
March
28 Jul 2006, 06:22 PM
QUOTE (Superunknown @ 28 Jul 2006, 07:00 PM) |
QUOTE | Alfa, pune mana si cauta Forumuri libaneze si o sa le gasesti pline de asemenea comentarii ! |
Aham, sa cautam cu totzii forumuri LIBANEZE in care bastinasii chatuiesc voios in limba ENGLEZA, in timp ce sint bombardati de israelieni. Doamne, March, cit de naivi ne crezi?!
|
Da, libanezii au si forumuri cu discutii in limba engleza ! Si sub bombe sunt shiiti( anti-libanezi !) ceilalti n-au nici o treaba cu razboiul asta si evreii n-au nimic cu ei !
SORIN
28 Jul 2006, 06:26 PM
QUOTE (contraste @ 28 Jul 2006, 07:20 PM) |
Au dat adineauri la TV la stiri pe B1 ca sunt cadavrele negre fara a fi fost incendiu. De aceea se presupune ca s-ar fi folosit arme chimice.... Grav... |
Nu e adevarat Contraste.....vezi filmul atasat de mine mai sus si ai sa intelegi!!
Sorin.
contraste
28 Jul 2006, 06:33 PM
Tocmai am terminat de vizionat filmul.....
SORIN
28 Jul 2006, 06:53 PM
Acum ai inteles cum merge vrajeala?
Din pacate multi pun botu.......
Sorin.
March
28 Jul 2006, 06:54 PM
QUOTE (SORIN @ 28 Jul 2006, 08:26 PM) |
QUOTE (contraste @ 28 Jul 2006, 07:20 PM) | Au dat adineauri la TV la stiri pe B1 ca sunt cadavrele negre fara a fi fost incendiu. De aceea se presupune ca s-ar fi folosit arme chimice.... Grav... |
Nu e adevarat Contraste.....vezi filmul atasat de mine mai sus si ai sa intelegi!!
Sorin.
|
L-am vazut tot. Si am vazut cu gugistiuci de la ziare precum NYT inghit castravetele cu totul. Auzi, mortul cade de pe targa si urca apoi inapoi !
( asta-i numai un exemplu din filmul ala !) Iar la sfarsit toti copii aia impuscati apar razand si topaind !
Iar naivii gugustiuci din presa liberala americana (si nu numai) inghit hapuri din astea in mod frecvent !
Bolt
28 Jul 2006, 07:24 PM
Abis :
QUOTE |
Daca tu mi-ai trage un pumn si eu ti-as bate toata familia cum ar fi? Cam asta fac israelienii in Liban. |
Incerci o reductie imposibila. Cand familia ta tolereaza tendintele tale si chiar te incurajeaza sa ma lovesti, e la fel de culpabila ca si tine. Israelienii in Liban fac ordine in familie. Insa sunt moderati, eu as fi ocupat tot Libanul. Pana cand ? Pana vine la guvernare un regim capabil de pace. Cu asemenea lichele, treaba se rezolva din radacina. Adica un terorist bun e unul, nu mort (da ceva bataie de cap), ci pur si simplu vaporizat. Dar nu numai el ci si mediul de recrutare pt. ca altfel rasar altii in trena "martirilor". Ca sa nu moara si nevinovati, acestia trebuie sa se dezica de ei si sa solicite guvernului scoaterea in afara legii a acestor miscari iar daca acesta nu reactioneaza (se face ca nu vede sau chiar incurajeaza), atunci cei ramasi in viata dupa ce cei in legitima aparare au dat bomba, sa se certe cu acel guvern responsabil de necazul lor. Eu nu ma pot plange de boala pe care am tolerat-o. Cat despre naivii care si-ai facut case intr-un astfel de stat, in contextul efervescentelor zonale si a actualei politici globale cu privire la terorismul islamic...cred ca am mai zis-o : naivitatea costa.
QUOTE |
Un montaj de imagini nerecomandat celor slabi de inima. |
Trebuie trimis celor care trebuiau sa aibe grija de poporul libanez ca asa ceva sa nu se intample. Aceleasi imagini se regasesc oriunde terorismul islamist a actionat.
SORIN
28 Jul 2006, 07:25 PM
Coane
March......faci misto de noi?? Cum mortu cade de pe targa si se pune pe ea singur??
Nu era civil impuscat de evrei...adica aia mint si filmele desigur sunt trucate
Sorin.
alfa
28 Jul 2006, 07:54 PM
QUOTE (SORIN @ 28 Jul 2006, 06:46 PM) |
ps. de unde stii si cand au fost facute pozele alea?? Poate sunt facute in timpul rafuielilor dintre ei!! |
Eu am auzit ca Solomon nici n-a dat cu bombardeaua de fapt. Asa se spune pe "forumurile " libaneze.
alfa
28 Jul 2006, 07:58 PM
QUOTE (March @ 28 Jul 2006, 04:59 PM) |
Alfa, pune mana si cauta Forumuri libaneze si o sa le gasesti pline de asemenea comentarii ! |
Alta treaba n-am decat sa caut foumuri libaneze...
Da-ne sursa, sa vaza si privirea noastra incetosata ce fel de limbanezi sunt aia.
March
28 Jul 2006, 08:13 PM
QUOTE (alfa @ 28 Jul 2006, 09:58 PM) |
QUOTE (March @ 28 Jul 2006, 04:59 PM) |
Alta treaba n-am decat sa caut foumuri libaneze... Da-ne sursa, sa vaza si privirea noastra incetosata ce fel de limbanezi sunt aia. |
Pai daca vrei sa nu fii manipulat trebuie sa citesti mai multe. Nu numai site-urile pro-hizballahe !
Si vrei sa-i vezi pe forumistii aia libanezii la fata ? De ce ? E deajuns numai sa-i citesti cum spun : "
Al Nasrou li Nasroullah "
Uite ce mai zice unul :
Al Manar ( adica tv hezbollahilor )
spreads the casualities over the days so as not to provide large numbers...its on average 2 to 3 casualities per day...
the real number is reported to the lebanese army because HA "martyrs" are treated as regular army martyrs in the sense they get pension etc...courtesy of the poor taxpayer...anyways...from what I heard it is pretty high...
those killed were mostly in their vehicules or in their flats...as targetted by IAF strikes...whenever they tell u citizen x was killed by a strike on his car on the road from a to b...then its 90% a HA guy....
4 weeks before the abduction of the soldiers, the HA big shots all moved out of their homes and invited other families to move in.
they knew what they were planning...
28 Jul 2006, 08:25 PM
QUOTE (March @ 28 Jul 2006, 09:13 PM) |
QUOTE (alfa @ 28 Jul 2006, 09:58 PM) | QUOTE (March @ 28 Jul 2006, 04:59 PM) |
Alta treaba n-am decat sa caut foumuri libaneze... Da-ne sursa, sa vaza si privirea noastra incetosata ce fel de limbanezi sunt aia. |
Pai daca vrei sa nu fii manipulat trebuie sa citesti mai multe. Nu numai site-urile pro-hizballahe ! Si vrei sa-i vezi pe forumistii aia libanezii la fata ? De ce ? E deajuns numai sa-i citesti cum spun : " Al Nasrou li Nasroullah " |
Daca-mi tocesti bruma de rabdare cu abureli, vei sfarsi prin a ma plictisi. Lasa procedee d-astea a la exergy, parca ea mai acuza influente dubioase si marcheaza, cum e normal, sursa. Ai "forumul" libanez sau nu ?
alfa
28 Jul 2006, 08:36 PM
Ce sa fac March, io-s mai dobitoc, m-am lasat tarat in itele manipularii tesute de mass-media internationala. Nu citisem adevarul pe "forumurile" libaneze.
Mai era cineva p-aici care sustinea ca nu exista poze cu stele, facute de N.A.S.A., fiind trucaje pentru impresia artistica .
SORIN
28 Jul 2006, 09:34 PM
Se pare ca esti......si mai ales cand vorbesti de unu singur!!
Dupa ce ai sa iesi din sat...mai vorbim!!
Sorin.
alfa
28 Jul 2006, 09:49 PM
Pacat ca nu doare..., altfel n-ai mai raspunde cuiva pe care-l acuzi ca vorbeste singur.
Ce sa discutam ? Consuma-ti momentul vesel impreuna cu amicul March, citand "forumuri libaneze"
Maine -poimaine vom auzi ca Israelul nici macar n-are aviatie. Eu prefer agentiile de presa serioase...
March
28 Jul 2006, 09:56 PM
Cla
28 Jul 2006, 10:06 PM
QUOTE (March @ 28 Jul 2006, 09:56 PM) |
Bancul sfarsitului de saptamana
Iran: We're Not Giving Military Support to Hezbollah
Friday, July 28, 2006 Associated Press
TEHRAN, Iran — Iran's foreign ministry on Friday denied allegations that Tehran has provided military support to Hezbollah in its fight against Israel, a day after President Bush sharply criticized Iran's role in the bloody fighting. "Our support has been spiritual. If we had military support, we would announce it. ... We don't have any hidden business," ministry spokesman Hamid Reza Asefi said on state-run television |
Bancul...
"Are you Romanian?"
"Sorry, I'd have to ask google"
March
28 Jul 2006, 10:11 PM
Nasrallahului i-a intrat frica in salvari !
Hezbollah leader said to be hiding in Iranian Embassy
The Washington Times
By Bill Gertz
Intelligence reports indicate the leader of Hezbollah is hiding in a foreign mission in Beirut, possibly the Iranian Embassy, according to U.S. and Israeli officials.
Israeli military and intelligence forces are continuing to hunt for Sheik Hassan Nasrallah, Hezbollah's secretary-general, who fled his headquarters in Beirut shortly before Israeli jets bombed the building last week.
"We think he is in an embassy," said one U.S. official with access to the intelligence reports, while Israeli intelligence speculates Sheik Nasrallah is hiding in the Iranian Embassy.
But other reports from the region indicate Sheik Nasrallah may be in Damascus. A Kuwaiti newspaper, Al-Seyassah, reported from the Syrian capital yesterday that Sheik Nasrallah was seen moving through the city with Syrian guards in an intelligence agency car, Associated Press reported. He was dressed in civilian clothes, not his normal clerical robe.
U.S. officials confirmed the existence of intelligence reports about Sheik Nasrallah hiding in a Beirut embassy after Israel's Ma'ariv newspaper reported Wednesday that the Hezbollah leader was thought to be in the Iranian Embassy. The newspaper, quoting intelligence officials, said Sheik Nasrallah has set up an operations center in an embassy basement that is coordinating Hezbollah attacks.
March
28 Jul 2006, 10:14 PM
QUOTE (Cla @ 29 Jul 2006, 12:06 AM) |
Bancul... "Are you Romanian?" "Sorry, I'd have to ask google" |
Te-a muscat vreun tzantzar acum la miez de noapte ?
Cla
28 Jul 2006, 10:34 PM
Nu. Doar milioane dintre ei, cred ca-s trimisi de Doubbleyou Bush
abcd
29 Jul 2006, 05:14 AM
QUOTE |
totusi nimeni nu comenteaza de unde au hizbollah fonduri, si cine alimenteaza aceasta lupta cu israelul... adica iranul siit |
Nu se stie, e secret! In schimb se stie cine alimenteaza Israelul
“Almost all of the weapons used by Israel are from the United States. There might be a couple French fighter planes that they’re using, but its F-16s made in Fort Worth, Texas; its Apache helicopters; its Sparrow and Sidewinder missiles; it’s all from the United States.”
There has been no real “discussion of the fact that all of the Israeli arsenal is from the United States, and that that is in contravention to U.S. law. to the Arms Export Control Act, which says that U.S.-origin weapons are only to be used for self-defense and for internal security.”
“Israel has always been the largest recipient of military aid from the United States, [and] that that’s actually increased since 2001.”
“Military aid stands at about $3 billion a year. That’s about $500 for every Israeli citizen that the United States provides on an annual basis. And then, weapons sales, most recently, since the Bush administration came into power, we’re looking at $6.3 billion worth of weaponry sold to Israel.”
“…essentially the United States provides 20% of the Israeli military budget on an annual basis, and then about 70% of that money that is given from the United States, from U.S. taxpayers, to Israel is then spent on weapons from Lockheed Martin and Boeing and Raytheon. Most other countries don’t have that sort of cash relationship, where they go straight to U.S. corporations with U.S. money to buy weapons that are then used in the Occupied Territories and against Lebanon.”
“In 1981, the last time there was a full-on invasion by the Israeli government into Lebanon, the Reagan administration cut military aid and froze weapons sales to Israel, while it did an investigation of whether or not the weapons were being used for self-defensive and internal security purposes.”
Source: DemocracyNow! Transcript of U.S. Arming of Israel: How US Weapons Manufacturers Profit From Middle East Conflict
SORIN
29 Jul 2006, 10:36 AM
QUOTE |
There has been no real “discussion of the fact that all of the Israeli arsenal is from the United States, and that that is in contravention to U.S. law. to the Arms Export Control Act, which says that U.S.-origin weapons are only to be used for self-defense and for internal security.” |
Mai citeste odata.....chiar asa sunt folosite de Istael pt. self-defense !!
Daca nu crezi....citeste mai jos:
Hizbullah attacks along Israel's northern border May 2000 - June 2006
1 Jun 2006
Chronological list of events along Israel's northern border in which Israeli civilians and/or soldiers were killed since the IDF pullout of Lebanon in May 2000.
The following is a chronological list of events along Israel's northern border in which Israeli civilians or soldiers were killed or wounded since May 2000:
27 May 2006 - An IDF soldier was wounded when Katyushas were fired at an army base at Mt. Meron in the upper Galilee.
27 Dec 2005 - A branch of a Palestinian organization connected to Al-Qaida fired 6 Katyushas, damaging a house in Kiryat Shmona and a house in Metulla. In response, the IAF attacked a training base of the Popular Front, south of Beirut.
21 Nov 2005 - An attempt to kidnap an IDF soldier was foiled when paratroopers patrolling near Rajar village discerned a Hizbullah unit approaching. Private David Markovitz opened fire, killing all four. In a heavy attack of mortars and Katyusha rockets that ensued, nine soldiers and and two civilians were injured.
29 June 2005 - More than 20 mortars were fired from across the border. Cpl. Uzi Peretz of the Golani Brigade was killed and four soldiers wounded, including the unit's doctor. Fire was exchanged and helicopters and planes attacked five Hizbullah outposts in the Reches Ramim area.
7 Apr 2005 - Two Israeli Arabs from the village of Rajar on the Israel-Lebanon border were kidnapped by Hizbullah operatives and held in captivity for four days in an attempt to obtain information on Israel.
9 Jan 2005 - An explosive device was detonated against an IDF patrol at Nahal Sion. One Israeli soldier was killed, and a UN officer was killed.
20 July 2004 - Hizbullah sniper fired at an IDF post in the western sector of the Israeli-Lebanese border. Two IDF soldiers were killed.
7 May 2004 - Fire in the Mt. Dov sector. IDF soldier Dennis Leminov was killed, and two other soldiers were severely wounded. The IDF returned fire.
19 Jan 2004 - An anti-tank missile was fired at IDF D9 while neutralizing explosive charges near Zari’t. An IDF soldier, Yan Rotzenski, was killed and another soldier was severely wounded.
6 Oct 2003 - Staff Sgt. David Solomonov was killed when Hizbullah fired at an IDF force south of the Fatma Gate in the eastern sector. In addition, the Hizbullah fired missiles and rockets at an IDF post in the Reches Ramim area.
10 Aug 2003 - Haviv Dadon, 16, of Shlomi, was struck in the chest and killed by shrapnel from an anti-aircraft shell fired by Hizbullah terrorists in Lebanon. Four others were wounded.
20 Jul 2003 - Hizbullah snipers fired on an Israeli outpost near Shtula, killing two Israeli soldiers.
7 May 2003 - Hizbullah attacked IDF positions in the Sheba farms with heavy rocket, mortar, and small arms fire. One Israeli soldier was killed and five others were wounded in the attack.
29 Aug 2002 - Fire at an IDF post in the Mt. Dov sector. IDF soldier Ofer Misali was killed, and two other soldiers were lightly wounded.
12 Mar 2002 - Infiltration: In a shooting attack on the Shlomi- Metzuba route. Six Israelis civilians were killed, among them IDF officer Lt. German Rojkov.
14 Apr 2001 - Fire at an IDF post in the Mt. Dov sector. IDF soldier Elad Litvak was killed.
16 Feb 2001- Fire at an IDF convoy on Mt. Dov. IDF soldier Elad Shneor was killed, and three other soldiers were wounded.
26 Nov 2000 - A charge was detonated near an IDF convoy. IDF soldier Khalil Taher was killed and two other soldiers were wounded.
7 Oct 2000 - Kidnapping: Three IDF soldiers: Adi Avitan, Omer Soued and Binyamin Avraham were kidnapped by the Hizballah from the Mt. Dov sector.
* * *
In addition, Hizbullah was involved in terrorist acts carried out by affiliated Palestinian terrorist cells in Israel:
28 Apr 2001 - A 60 year-old Israeli man was found stabbed to death in Kfar Ba'aneh, near Carmiel in Galilee. The terrorists responsible for the attack were apprehended in July. Six members of a Hizbullah-linked Palestinian terrorist cell responsible for the murder were arrested in July. The murder was the initiation rite of the organization.
1 Apr 2001 - A 42 year-old Israeli woman was stabbed to death in Haifa. Her murder was the initiation rite of a terrorist cell, whose members were apprehended in July. Six members of a Hizbullah-linked Palestinian terrorist cell responsible for the murder, originally thought to be criminally motivated, were arrested in July. The murder was the initiation rite of one of the terrorists into the organization.
Sorin.
alfa
29 Jul 2006, 11:04 AM
Sa mai citeasca o data ca se ocoleste subiectul, ca nu exista o dezbatere serioasa ?
Self-defense zici...In primul rand self-defense inseamna apararea SUA
, ca Israelul nu-i self
pentru armele americane, in al doilea rand afla ca pistolarul de la Uasinton a emis relativ recent teoria dupa care esti in legitima aparare cata vreme ataci, fara limite, orice sursa a unui "potential" pericol. ( atacuri preventive ) Cum fiecare armata a altui stat e un "potential" pericol, oricine are dreptul sa loveasca pe toata lumea.
O justificare tampita a dreptului fortei.
Poate faci si lista atacurilor israeliene din Liban, Palestina etc. in care au murit de sute de ori mai multi civili. Si arabii pot invoca autoapararea. Acolo e lupta pentru pamant, in care unii, copii din flori, sunt hraniti la tzatza marii superputeri nepartinitoare si altii, copii vitregi, sunt huliti si alungati.
SORIN
29 Jul 2006, 12:16 PM
Iar faci varza din toate
Uite cum a inceput tarasenia:
Hizbullah attacks northern Israel and Israel's response
12 Jul 2006
On July 12, 2006 eight IDF soldiers were killed and two kidnapped, following an attack of the Hizbullah terror organization on the border with Lebanon. Hizbullah simultaneously launched Katyusha attacks against Israel. The IDF responded with Operation Change of Direction. Sanatate.....
Sorin.
March
29 Jul 2006, 12:24 PM
QUOTE (alfa @ 29 Jul 2006, 01:04 PM) |
Sa mai citeasca o data ca se ocoleste subiectul, ca nu exista o dezbatere serioasa ? Self-defense zici...In primul rand self-defense inseamna apararea SUA , ca Israelul nu-i self pentru armele americane, in al doilea rand afla ca pistolarul de la Uasinton a emis relativ recent teoria dupa care esti in legitima aparare cata vreme ataci, fara limite, orice sursa a unui "potential" pericol. ( atacuri preventive ) Cum fiecare armata a altui stat e un "potential" pericol, oricine are dreptul sa loveasca pe toata lumea. O justificare tampita a dreptului fortei. Poate faci si lista atacurilor israeliene din Liban, Palestina etc. in care au murit de sute de ori mai multi civili. Si arabii pot invoca autoapararea. Acolo e lupta pentru pamant, in care unii, copii din flori, sunt hraniti la tzatza marii superputeri nepartinitoare si altii, copii vitregi, sunt huliti si alungati. |
Uraaa ! Traiasca, traisca, traiasca....lupta pentru pace intre popoare !
Jos imperialismul !
SORIN
29 Jul 2006, 12:31 PM
Coaneeeeeee
March....vad ca si tie iti plac aia care scriu mult fara sa spuna nimic
Alfa..............
QUOTE |
Self-defense zici...In primul rand self-defense inseamna apararea SUA , ca Israelul nu-i self pentru armele americane |
As zice sa mai sapi putin inainte sa te faci de ras
Sorin.
March
29 Jul 2006, 12:49 PM
Alfa,
Uite aici ceva care te va face sa deschizi sampania ( pe sest, ca n-ai voie alcool , doar stii !
)
1) Unde duce dragostea hizbollahilor
fata de propriul popor !
2) Hizballahi arunca rachetele cu
precizie asupra armatei dusmane evitand populatia civila !
Vizionare placuta !
alfa
29 Jul 2006, 02:34 PM
Am sosit de la coada vacii sa imprastii balegarul, inecat in propria voma. Orb din nascarea mintii, trezesc induiosari si primesc explicatii. Cand zicem ca producem pentru AUTOaparare e vorba de armele destinate sa ne apere pe NOI INSINE. Daca ciocanind o teasta va raspunde iar ecoul, va urma.
QUOTE |
Uraaa ! Traiasca, traisca, traiasca....lupta pentru pace intre popoare ! Jos imperialismul ! |
De ce sa fie pace cand poa` sa fie razbel ?
QUOTE |
1) Unde duce dragostea hizbollahilor fata de propriul popor ! |
N-am inteles nimic, par sa se ascunda intr-o cladire apropiata, dracu stie ce o fi aia, pe care David cel viteaz o face zob. Ce voiai sa ramana in bataia focului ? Tu ce ai fi facut ?
SORIN
29 Jul 2006, 02:49 PM
QUOTE |
Am sosit de la coada vacii sa imprastii balegarul, inecat in propria voma. |
Eu doar ti-am "ridicat"...si singur ai dat cu capul
Probabil ca se trage de la sampania aia.....dar March te-a avertizat si ce-si face omu cu mana lui, e bun facut!
Sanatate.....
Sorin.
alfa
29 Jul 2006, 02:54 PM
QUOTE (SORIN @ 29 Jul 2006, 03:49 PM) |
QUOTE | Am sosit de la coada vacii sa imprastii balegarul, inecat in propria voma. |
Eu doar ti-am "ridicat"...si singur ai dat cu capul Probabil ca se trage de la sampania aia.....dar March te-a avertizat si ce-si face omu cu mana lui, e bun facut! Sanatate..... Sorin. |
Mi-ai "ridicat" si am dat cu unul dintre "capete".
Ti-a placut ?
p.s. poate intr-un tarziu prinzi si ideea.
SORIN
29 Jul 2006, 03:09 PM
Am prins idea de mult..adica ca evreii v-o trag indiferent de circumstante...
Sus, jos dar tot doar in cap
Sanatate.....
Sorin.
alfa
29 Jul 2006, 03:26 PM
Poti impletici jargon pueril cu bufoneria ta anosta cat doresti, ridicolul stupiditatii poate fi amuzant , da` pluralul nu s-aplica. Nu-mi amintesc de nicio alungire la tras oral cu cerul gurii din partea vreunei reprezentante a natiei. Nu-i jigni.
Sa cresti mare !
March
29 Jul 2006, 04:04 PM
Tanti Alfa,
Io de abia acum bagai de seama "F" ala din coada !!
Care ma pune pe ganduri ! Deci
wasp lanseaza topicul asta si curios dispare. Dupa care preiei matali stafeta cu tot tacamul, "iubitoare" de evrei , plansul pe umarul arabilor, stilul comentariilor, etcaetera . Deci esti cumva vreo clonutza sau vreo nepoata de-a ei ?
SORIN
29 Jul 2006, 05:44 PM
E nenea.....
Pacat ca in ciuda varstei n-a "gustat" decat ura!
Sorin.
alfa
29 Jul 2006, 05:58 PM
Sunt lesbiana, e nevasta-mea! Nascut cu vesnicia la sat, crescut cu pasiunea vacii, imi place sa le trag de tzatze sa tasneasca laptele, am uitat sa ma duc la scoala. Am batut campul cu oile la cererea parintilor. Ea mi-a oblojit retardarea, d-aia seamana si nu rasare stilul. M-a invatat tot ce stiu, de la abecedar.
Mai degraba ma simt apropiat civilizatiei ebraice decat celei musulmane pe care, recunosc , n-o prea inteleg. Simpatizez cu evreii. Einstein, Spinoza, Nietzsche, Th.Mann, Freud si multe alte somitati au fost evrei. Da` zelul admirativ n-are a face cu dezgustul provocat de psihozele care vindeca ranile terorismului promovand extinctia generalizata a adversarilor imaginari ( potentiali dupa ultimele cugetari ale descreierului de la Uasinton ).
Iubesc evreii, urasc macelarii !
March
29 Jul 2006, 06:39 PM
Nu brea brigep , dar boati tu esti casatorit cu baiat d-al nostru balestinian
contraste
29 Jul 2006, 06:46 PM
March,, treci pe sticlă!
Vei avea succes garantat ! Pun o pilă la Ghiuri Pascu!
March
29 Jul 2006, 06:50 PM
QUOTE (contraste @ 29 Jul 2006, 08:46 PM) |
March,, treci pe sticlă! Vei avea succes garantat ! Pun o pilă la Ghiuri Pascu! |
Cred ca fac o pauza aici. Nici un un pic de feminitate aici , numai tropait de cizme si zanganit de AKM ! Asa ca vin sa citesc niste poezii la tine
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,
click aici.