Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Atacurile Din Liban
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Externa
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
beer7
QUOTE (axel @ 13 Sep 2006, 09:31 AM)
@beer7: teoria conspiratiei, hah? Acum trebuie sa te credem pe cuvant, ca presa e cenzurata, nu? wink.gif

http://www.intelligence.org.il/eng/sib/4_05/tun.htm

nu,vai de mine!! de ce sa ma crezi pe cuvant tocmai
pe mine?

off topic... tongue.gif

cei care ar trebui sa scrie despre toate aceste lucruri
sunt tocmai ziaristii marilor agentii de presa acreditati in
fasia gaza

de ce nu o fac?din minimum 2 motive:
1--pur si simplu le este frica
2--culoarea lor politica nu prea le permite sa-si faca
meseria in mod obiectiv

exact ca pe vremea raposatului yassir,indraznea cineva
dintre ziaristii acreditati in zona sa-l mangaie macar cu
o adiere de critica?

March
Din ciclul : Hotul striga hotul !! tongue.gif

Hizbollah guilty of war crimes, Amnesty says

LONDON (Reuters) - Lebanese guerrilla group Hizbollah committed war crimes in its conflict with Israel by targeting civilians with rockets packed with metal ball bearings, rights group Amnesty International said on Thursday.

It said around a quarter of the nearly 4,000 rockets that Hizbollah launched into Israel during the 34-day war were fired directly into urban areas
SORIN
Vrajeala coane cu Amnes.....doar evreii au facut crime hh.gif hh.gif

Sorin.
ducoro
Ce sa ma comentez aici ?  Ar mai fi de spus ca 'economia palestiniana' este aproape inexistenta .
Putina agricultura , putin turism , ... si ceva comert .
Fara bani din afara ei nu ar putea  supravietui.  smile.gif

multora le place asa caci daca ar fi existenta atunci ar trebui sa si munceasca !!!!
crezi ca le-ar placea !!!
este mai bine sa zbieri si sa te vaiti, sa mai si te autodetonezi pe ici pe colo si ......................doar atit ! ohmy.gif
axel
@beer7: scuteste-ne cu propaganda israeliana. Macar puteai sa-ti alegi si tu un site neterminat in .il . Site-uri care sunt credibile doar cand nu discuta despre politica.
abis
ducoro:

Este o adevarata "perla" cugetarea ta cum ca cineva ar fi atat de lenes incat ar prefera autodetonarea muncii... Faptul ca de atatia zeci de ani nu se gaseste o solutie viabila pentru probleme Orientului Mijlociu se datoreaza in primul rand intelegerii superficiale a problemelor de acolo...

In alta ordine de idei, am o propunere: haideti sa discutam pe topicul asta doar despre Liban, iar despre Palestina pe topicurile potrivite.
mutulica
de acord, sa discutam despre Liban...
pare ca desi cu greu, castile albastre ajung in zona, si usor usor se instaureaza pacea.
intrebare... daca ataca guerilla hizbollah un post al castilor albastre... cum ar trebui sa reactioneze comunitatea internationala?
abis
In primul rand castile albastre trebuie sa fie in stare sa riposteze, indiferent cine le ataca...
SORIN
Aici ai perfecta dreptate Abis ...sa fie in stare sa riposteze si s-o faca in caz de nevoie.

Dar din pacate e vorba de Casti Albastre si nu de forte Nato....asta-i buba!

Sorin.

Superunknown
QUOTE (mutulica @ 15 Sep 2006, 09:34 AM)
intrebare... daca ataca guerilla hizbollah un post al castilor albastre... cum ar trebui sa reactioneze comunitatea internationala?

Asa cum a reactionat si cind armata israeliana a atacat un astfel de post al reprezentantilor ONU: sa "condamne cu fermitate" gestul si atit wink.gif
abis
QUOTE (SORIN @ 15 Sep 2006, 10:53 AM)
Dar din pacate e vorba de Casti Albastre si nu de forte Nato....

Trupe NATO sau ONU, nu prea conteaza. Conteaza numarul trupelor, echipamentul si mandatul.
SORIN
Ba chiar conteaza......vezi care-i diferenta si ai sa-ti dai seama!!

Ai vazut cum Hezballah a luptat cu Israelul........crezi oare ca o sa se sperie de niste trupe de observatie care de multe ori nici nu-s in stare sa comunice intre ei? hh.gif

Nu-i vede nici o parte nici de la juma de metru si sigur nu ajung nici la calcaiul Hezbollah sau Israel din punct de vedere a dotarii tehnice si a pregatirii de combat!

Asa ca raman doar niste marionete intre ciocan si nicovala...asta pana cand iar se lasa cu galceava......atunci au s-o tuleasca primii!

Sorin.
March
Si apoi cum o sa raspunda prin foc contra "fratilor", trupe ONU indoneziene sau malaeziene ?! Cred ca mai degraba o sa strige la unison : Allahu-o-akbar !!
abis
Daca "fratii" ii ataca, trebuie sa-si salveze pielea, nu? Si apoi, cel care te ataca nu-ti mai este frate...
SORIN
??????????????????????? blink.gif

Sorin.
ducoro
ohmy.gif ohmy.gif
QUOTE (abis @ 15 Sep 2006, 02:12 PM)
Daca "fratii" ii ataca, trebuie sa-si salveze pielea, nu? Si apoi, cel care te ataca nu-ti mai este frate...

asta da "cugetare" ! nu ca nu mi-ar place insa este in totala concordanta cu religiile tolerante !!!
Oare sa fie vorba de "ochi pentru ochi " ????? ohmy.gif
apopo, oare cu bani din Iordania, Liban, Siria ori Egipt si-au facut case palestinienii, sau cu banii cistigati in urma faptului ca aveau locuri de munca in teritoriul Israelian !?!
SORIN
Iar ii mananca in dos:

Hizbullah members throw rockets at IDF near border

Published: 09.21.06, 20:27

Hizbullah members threw rocks at IDF forces Thursday morning near the electronic border fence. UN forces were mobilized to the area, but the stone throwers dispersed before they arrived.

Sorin.
ducoro
probabil nu le-a trecut limbricii si trebuiesc scarpinati din nou !!! rofl.gif hh.gif
carpatic
Hizbullah members throw rockets at IDF near border

Hizbullah members threw rocks at IDF forces

Rocket propelled rocks ?? blink.gif Arme de-astea avansate cu siguranta ca vin de la iranieni.
ducoro
tongue.gif
pai ca doar nu le-a dat israelienii imprumut ca sa arunce apoi in ei ????? ohmy.gif devil.gif
SORIN
Cum ai stiut??

Sorin.
ducoro
ohmy.gif
eu cred ca arabii astia au ceva masochist in ei, ca de fiecare data fac ei ce fac si ii intarita pe israelieni, doar le-o va mai trage pe "bulevardul spinarii" !!! laugh.gif ohmy.gif
abis
QUOTE (SORIN @ 21 Sep 2006, 08:41 PM)
Hizbullah members threw rocks at IDF forces Thursday morning near the electronic border fence. UN forces were mobilized to the area, but the stone throwers dispersed before they arrived.

Da' sigur erau membri ai Hezbollah?
SORIN
Mult mai sigur ca au fost membrii Green Peace deghizati........................

Sorin.
abis
Am intrebat pentru ca din cate stiu membrii Hezbollah ataca cu armament militar, nu cu pietre. Pare mai mult o actiune izolata a unui grup de adolescenti rebeli... Iar afilierea la o grupare militanta pare mai degraba o speculatie a celor care au redactat stirea.
SORIN
user posted image

Imbracati cu bluze galbene cu emblema de mai sus, tinund steaguri ca mai sus, pe masini lipite poze cu Nasralah, oare asta e o speculatie??

Abis.................

Sorin.
abis
Pai vezi daca nu dai stirea competa de la inceput, se pot crea confuzii... Deci tipii care aruncau cu pietre purtau tricouri si steaguri ale Hezbollah, de asta esti sigur ca erau membri ai miscarii?
mutulica
eu cred ca erau martieni camuflati ...
sau brazilieni, ca se potrivesc culorile
ducoro
nu cred ca erau brazilieni , ca au prea mult galben,.......... de la explozii !!! devil.gif ohmy.gif
carpatic
Tricouri ? Uite, acum imi pare rau ca nu mi-am luat si eu niste tricouri cand am trecut prin Baalbeck, puteam acum sa ies prin oras si sa fiu arestat ca terorist, chiar fara sa arunc cu pietre. A, si steaguri de-astea pe fond galben. Si poze cu 'baiatu' (cu Khomeini am, de mai demult tongue.gif )
Afilierea ideologica la miscare e foarte larga in Liban, asta Sorine o stii foarte bine. De la un act de bravada si de fronda pana la a acuza miscarea ca-i ataca pe evrei din nou e totusi o cale, pe care o parcurgi doar daca abia astepti sa 'scarpini' pe cineva si in lipsa de tinte credibile te legi de niste copii care dau cu pietre.
abcd
Misiunea din Liban a fost indeplinita! Acum vor trece la Iran cu ajutorul americanilor! Ce e asa de greu de vazut ca intregul orient mijlociu va fi facut varza, trecut prin "sabie" si renascut dupa planurile Israelului care va domina zona peste cel mult 20 de ani!
March
Asa ca fii atent cum vorbesti ! Bratul lor lung poate ajunge si la tine ! rofl.gif
SORIN
QUOTE (abcd @ 23 Sep 2006, 04:36 PM)
Misiunea din Liban a fost indeplinita! Acum vor trece la Iran cu ajutorul americanilor! Ce e asa de greu de vazut ca intregul orient mijlociu va fi facut varza, trecut prin "sabie" si renascut dupa planurile Israelului care va domina zona peste cel mult 20 de ani!

E prima data cand ai inteles cum merge treaba thumb_yello.gif

Niciodata nu e tarziu mwah1.gif mwah1.gif mwah1.gif

Sorin.
abcd
QUOTE (SORIN @ 23 Sep 2006, 06:25 PM)
QUOTE (abcd @ 23 Sep 2006, 04:36 PM)

E prima data cand ai inteles cum merge treaba thumb_yello.gif

Niciodata nu e tarziu mwah1.gif mwah1.gif mwah1.gif

Sorin.

Sorin, am inteles "cum merge treaba"de cand am realizat ca nu pot face pact cu comunistii si am luat atitudine! Tot asa si in cazul de fata, cand incepi sa intelegi ca unii te iau de prost si mai si fluiera dupa tine, te opresti si....cel putin iti permiti sa gandesti...liber!
Pina acum tendintele totalitare de dominare ale lumii au fost "decent" ascunse in spatele lozincilor bombastice, " liberte, egalite...democratie" blugi si McDonalds, acum sint din ce in ce mai fatise, mai obraznice si mai violente.
Ar fi mult prea simplist sa spun ca mi-ar placea cu evreii si nu cu arabii, comunistii erau romani din neamul meu si tot criminali s-au numit!
SORIN
Alta disinformatie a evreilor blink.gif blink.gif .....cititi cu atentie

http://english.aljazeera.net/NR/exeres/5C3...86B9232871A.htm

Sorin.

March
A fost asasinat Pierre Gemayel, ministru crestin al industriilor din guvernul libanez si un critic vehement al implicarii Siriei in afacerile libaneze ! Este al treilea politician anti-sirian ucis de la asasinarea fostului PM Hariri.

Pierre Gemayel, in varsta de 34 de ani era fiul lui Amin Gemayel fost presedinte al Libanului si nepotul lui Pierre Gemayel , fondatorul Partidului Kataeb ( Falangist ) !

Se pare ca Hamas incearca sa rastoarne guvernul libanez pe motiv ca-i pro-american . Miroase a razboi civil !
SORIN
Acest razboi n-a incetat niciodata, doar focul a fost mai domol sad.gif Si iar au sa vina unii care o sa-i acuze pe evrei si nu pe Hezbollah, Sirieni si Iranieni!

De peste 30 de ani se taie intre ei, iar adevaratul razboi e cel demografic.......vai de mama crestinilor din Liban, cand shiitii au sa fie majoritatea!

Am mai spus si repet.....tinta nu sunt evreii si statul lor...tinta e oricine ce nu e musulman shiit sad.gif

Sorin.
Uncle Sam
QUOTE (SORIN @ 21 Nov 2006, 06:56 PM)
De peste 30 de ani se taie intre ei...

Se taie intre ei de sute de ani, nu doar de 30. Si daca am sterge America si Israelul de pe harta tot ar gasi ei un pretext sa se supere pe cineva, pe danezi de exemplu ca au publicat niste caricaturi. O populatie inapoiata, usor de intoxicat si de manipulat religios.
ahmadin
In timpul razboiului din Liban Israelul a folosit armament neconventional intezis de forumurile internationale.
SURSA

SI AICI

Armele interzise ale lui Saddam nu au fost gasite pana acum din simplul fapt ca nu au cautat unde trebuia.
Sa le CAUTE IN ISRAEL.

Armata israeliana incarcand rachete cu munitie atomica.

user posted image

Idem

user posted image

user posted image

Si urmarile din Beirut:

user posted image

Cine detine si foloseste armament interzis si isi terorizeaza vecinii? Cine e adevartul stat terorist dinPrinetul Mijlociu? Who is the axix of evil? wink.gif
March
Ce faci ? Ai venit sa aprinzi un fitil pe aici ? Noi am cam incheiat discutiile la acest topic tongue.gif
ducoro
a venit caldura si s-a trezit din letargie !!!!
si-apoi la cite mesaje are scrise este clar ca vrea sa provoace !
insa din cite mi-aduc aminte Israelul nu a incercat niciodata sa-si "deranjeze" vecinii !
ahmadin
insa din cite mi-aduc aminte Israelul nu a incercat niciodata sa-si "deranjeze" vecinii !

Nu, doar le-a ocupat teritoriile si le-a omorat oamenii. In rest au fost niste vecini model.
In liban de ce au intrat vara asta imi poate explica cineva? Au distrus orasele si infrastructura, au omorat copii si civili nevinovati cu arme interzise iar miscarea hezbollah e bine mersi la locul ei? De ce? Pai daca i-ar fi anihilat pe aia, in viitor ce pretexte ar mai avea sa intervia in Liban? Teritoriile palestiniene sunt de prin `60 si ceva sub ocupatie in ciuda rezolutiei ONU care a cerut acum vreo 30 de ani Israelului sa se retraga din teritorii. Nu s-au mai retras nici pana la ora asta. Ce stat din lume isi mai permite sa faca asa ceva fara sa primesca nicio sanctiune?
3 milioane de palestinieni traiesc sub ocupatie fara sa aiba voie sa circule dintr-un loc in altul, de fapt teritoriile alea sunt un urias lagar. Se spune ca evreii au trecut printr-un holocaust, pai incep sa cred si eu ca or fi trecut, de la nazisti trebuie sa fi furat meseria....
ducoro
bine enzalame !
hai ca te las !
poate te dumiresti singur !
ohmy.gif
SORIN
Ahmad....ai fost tu si ai vazut cu ochii tai sau vorbesti din al' de citite prin bresa Romana?? hh.gif

In liban de ce au intrat vara asta imi poate explica cineva?

Cam mult timp a trecut de atunci si inca n-ai inteles cry.gif

Au distrus orasele si infrastructura

Care exact?? Te rog niste exemple de orase distruse..............

Teritoriile palestiniene sunt de prin `60 si ceva sub ocupatie

Ce sunt alea teritorii palestiniene?? Sau cumva palestina a fost cumva un stat independent, sau un stat recunoscut de ONU, asa ca acesta sa ceara cuiva sa se retraga din aceasta Balestina?? blink.gif

3 milioane de palestinieni traiesc sub ocupatie fara sa aiba voie sa circule dintr-un loc in altul, de fapt teritoriile alea sunt un urias lagar.

Asa ai dedus tu din paginile N.D.?? Recomand sa-ti schimbi sursele de informare!!

Se spune ca evreii au trecut printr-un holocaust, pai incep sa cred si eu ca or fi trecut, de la nazisti trebuie sa fi furat meseria....

Se spune pe aici ca dupa o asemenea afirmatie, ar trebui sa fi dat afara de pe acest site......dar norocul tau e ca mai sunt cativa forumisti care gandesc stramb ca tine pe aici!! sad.gif

Sorin.
March
QUOTE (ahmadin @ 28 Nov 2006, 04:09 PM)

Nu, doar le-a ocupat teritoriile si le-a omorat oamenii. In rest au fost niste vecini model.
In liban de ce au intrat vara asta imi poate explica cineva? Au distrus orasele si infrastructura, au omorat copii si civili nevinovati cu arme interzise iar miscarea hezbollah e bine mersi la locul ei? De ce? Pai daca i-ar fi anihilat pe aia, in viitor ce pretexte ar mai avea sa intervia in Liban? Teritoriile palestiniene sunt de prin `60 si ceva sub ocupatie in ciuda rezolutiei ONU care a cerut acum vreo 30 de ani Israelului sa se retraga din teritorii. Nu s-au mai retras nici pana la ora asta. Ce stat din lume isi mai permite sa faca asa ceva fara sa primesca nicio sanctiune?
3 milioane de palestinieni traiesc sub ocupatie fara sa aiba voie sa circule dintr-un loc in altul, de fapt teritoriile alea sunt un urias lagar. Se spune ca evreii au trecut printr-un holocaust, pai incep sa cred si eu ca or fi trecut, de la nazisti trebuie sa fi furat meseria....

Bre Ahmadine,
Trebuia sa alegi si matali un nick mai... neutru , ca sa te credem ca esti obiectiv oarecum. tongue.gif Sau oi fi cumva vreo clona a clonei care a fost redusa la tacere nu de mult de catre Seful acestui forum ?!? Ca prea ai aparut asa out of the blue ( cum zic inglizii) pe topicul asta !

Si ca sa te invit la un comentariu on-topic : Ce ne poti spune de incercarile Hamas de a darma guvernul lui Saniora ?

Saaalam Aaalecum ! smile.gif
ahmadin
Nu trebuie sa ma crezi pe mine, am dat niste surse acolo...
Ce are hamas cu libanul? Vrei sa zici hizballah. Si eu ce treaba am cu ei? Ce are basescu de vrea sa distruga guvernul taricean. Una e politichia si una e sa comiti masacre in numele autoapararii. Repet, de ce nu au fost instare sa loveasca in hezbollah si au atacat sistematic infrastructura unei tari care nu i-a agresat cu nimic?
Nu mai incerca sa deturnezi discutia si admite evidentele, Israelul este un stat terorist sustinut de SUA, daca nu ar fi SUA, israelul ar disparea de pe harta. Ar fi rau pentru ca evreii s-ar intoarce peste noi si numai de asa "cetateni" nu avem nevoie... Pe de alta parte nu poti ignora ceea ce se intampla acolo e un adevarat holocaust. Saddam a fost un criminal si pentru asta va fi spanzurat, insa criminalii ceilalti bombardeaza in continuare civili nevinovati, distrug case sistematic si tin sub ocupatie 3 milioane de oman i fara ca cineva sa se sinchiseasca.
Justitia internationala seamana tot mai mult cu cea americana (fie`i tarana usoara lui Teo Peter).
March
Marhabba Ahmadine,
Bre imi intaresti convingerea aia cu clona clonei interzise de El Chefe recent ohyeah.gif

Da, am gresit, nu-i ' Hamas ci Hizballah da' tot dreaqul ala e, da' colorat altfel ! Deci cum e cu darmarea guvernului Saniora ?

Shukran
SORIN
QUOTE (ahmadin @ 28 Nov 2006, 02:47 PM)
In timpul razboiului din Liban Israelul a folosit armament neconventional intezis de forumurile internationale.
SURSA

SI AICI

Armata israeliana incarcand rachete cu munitie atomica.

Coane Ahmad...sursele tale tale sun vechi si trase de par rau de tot sad.gif De mult anchetele ONU au raportat ca nu au fost folosite arma interzise la Geneva.

Oare alte surse mai serioase decat radio islam, obiectiv-ul di suceava si cotidianu nu ai gasit laugh.gif laugh.gif laugh.gif Tare e faza asta roflmao.gif roflmao.gif

Unde ai auzit tu coane ca MLRS sa traga rachete atomice....vezi ca ti-am dat numele la ce ai vazut in poze, asa ca poti cauta singur.

Sper sa gasesti surse mai serioase de data asta...pana atunci te invit sa te mai uiti pe pozele de la www.radioislam.org ...probabil ca-ti fac placere!!

Cand ai sa ai ceva serios de spus, poate am sa-ti raspund.......

Sorin.
ducoro
QUOTE (ahmadin @ 28 Nov 2006, 06:54 PM)

Justitia internationala seamana tot mai mult cu cea americana (fie`i tarana usoara lui Teo Peter).

tataie lasa-l in pace pe Teo!!!
si daca nu mai ai argumente TACI !
ca nu stiu de fapt de ce faci valuri in ape mici ! ohmy.gif
March
QUOTE (ducoro @ 28 Nov 2006, 08:47 PM)
ca nu stiu de fapt de ce faci valuri in ape mici ! ohmy.gif

Nu stii ? Pai sa-si rastoarne singur barca laugh.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.