SORIN
29 Jul 2006, 07:42 PM
Cine reuseste sa vada diferenta dintre diferitii soldati?
Greu de inteles realitatea....
Sorin.
Superunknown
29 Jul 2006, 08:14 PM
Induiosatoare demonstratiile de propaganda realizate de March si Sorin. Cum zicea Alfa mai deunazi, maine-poimaine aflam ca Israelul nici macar n-are aviatie... si ca de fapt in Liban, arabii se omoara intre ei (ah, pardon, asta am aflat deja).
Alfa, degeaba iubesti evreii si te simti apropiat civilizatiei ebraice... daca nu adori macelul si nu te excita mirosul singelui de arab, tot antisemit esti...
SORIN
29 Jul 2006, 08:18 PM
QUOTE (Superunknown @ 29 Jul 2006, 09:14 PM) |
Cum zicea Alfa mai deunazi, maine-poimaine aflam ca Israelul nici macar n-are aviatie... |
N-ai sa vezi
Sorin.
alfa
29 Jul 2006, 08:51 PM
Sortinele, inteleg ca semnatura reprezinta un procent important din numarul cuvintelor pe care le debitezi, da` iti fluturi degeaba desenele prescolare. Un soldat adevarat n-o fura pe teatru` de operatiuni, zeci de evrei morti, desi este echipat de superputerea fratiorului. Un soldat adevarat nu casapeste in nestire civili, frustrat de neputinta si incompetenta. Despre soldati adevarati vorbim in momentul confruntarii deschise cu armament similar. Intre cel care detoneaza o bomba intr-o cafenea si cel care o arunca de la adapostul tehnologiei, nu-i nicio diferenta. Cruzimea lasitatii !
SORIN
29 Jul 2006, 08:57 PM
Vad ca tiptil tiptil incerci s-o scalzi si s-o intorci......Unde ai vazut tu soldati la Hezbollah??
Vad ca ai inceput sa ma studiezi...poate vrei si o poza???
Sorin.
btw...de unde stii tu ce inseamna a fi soldat??
Michelle
29 Jul 2006, 09:08 PM
March,referitor la wasp ca am vazut ca tot dai cu presupusu',femeia e in concediu ...nu se cloneaza si nici nu face radacini ca altii pe forume;sau poate nu te-ai gandit ca unii oameni mai au si o viata reala in afara HA
alfa
29 Jul 2006, 09:52 PM
QUOTE |
Vad ca tiptil tiptil incerci s-o scalzi si s-o intorci......Unde ai vazut tu soldati la Hezbollah? |
N-o scald deloc, am spus de la inceput, Hezbollahul este o organizatie terorista, iar Israelul este un stat terorist.
Despre "corectitudinea " mijloacelor folosite am mai postat :
QUOTE |
Arabii, iranienii etc nu sunt mai lasi nici decat americanii, nici decat evreii. Dimpotriva a lupta contra singurei superputeri, impotriva dictaturii e un act de curaj iesit din comun. Nu purced la necugetarea unei lupte in camp deschis pentru ca n-au arme s-o poarte. Atunci cand toti vor avea dreptul sa se inarmeze, cand nesimtirii celui care detine bombe nucleare si cheltuieste anual sume imense pentru inarmare folosind cele mai sofisticate tehnologii, ii va crapa obrazul de rusine cand va pretinde Iranului sa-si opreasca programul nuclear, fii sigur ca vor iesi in camp deschis. Da-le arme si se vor bate in camp deschis cu tine! devil.gif Nu vrei, ti-e frica....Iti place sa vii cu tunul in fata unuia cu mainile goale.... E corect ? O lupta cavalereasca cere egalitatea mijloacelor folosite. cool.gif |
QUOTE |
Vad ca ai inceput sa ma studiezi...poate vrei si o poza??? |
N-as avea ce sa studiez la trei cuvinte, cel mult pot constata. Poza? Nu, multumesc. Sunt lesbi.
QUOTE |
de unde stii tu ce inseamna a fi soldat?? |
Mi-a povestit mamaia la gura sobei in vremurile copilariei.
SORIN
29 Jul 2006, 10:08 PM
E clara diagnoza ta
Next........
alfa
29 Jul 2006, 10:31 PM
Pacat c-ai uitat semnatura de data asta, ar fi fost al saselea cuvant.
Sortinele, m-ai plictisit. Te scutesc de patologia mea, pana cand vei depasi faza cartilor de benzi desenate si postarilor neprihanite gen:
Esti taran
Sortinel
Esti nebun
Sortinel
N-ai sa vezi
Sortinel
Multi pun botul
Sortinel
Limbanezii se impusca intre ei
Sortinel
*
Numai bine !
alfa
axel
29 Jul 2006, 10:44 PM
Iarta-l pe Sorinel. Asa e el, se excita rau cand simte miros de sange de arab.
March
29 Jul 2006, 10:52 PM
QUOTE (alfa @ 29 Jul 2006, 10:51 PM) |
Sortinele, inteleg ca semnatura reprezinta un procent important din numarul cuvintelor pe care le debitezi, da` iti fluturi degeaba desenele prescolare. Un soldat adevarat n-o fura pe teatru` de operatiuni, zeci de evrei morti, desi este echipat de superputerea fratiorului. Un soldat adevarat nu casapeste in nestire civili, frustrat de neputinta si incompetenta. Despre soldati adevarati vorbim in momentul confruntarii deschise cu armament similar. Intre cel care detoneaza o bomba intr-o cafenea si cel care o arunca de la adapostul tehnologiei, nu-i nicio diferenta. Cruzimea lasitatii ! |
asa tovarasa , apasat, acuzator si cu manie pacifisto-internationalista ! de parca ai avea studii stefangheorghiste
sau nu "de parca" ?
March
29 Jul 2006, 10:55 PM
QUOTE (alfa @ 30 Jul 2006, 12:31 AM) |
Pacat c-ai uitat semnatura de data asta, ar fi fost al saselea cuvant. Sortinele, m-ai plictisit. Te scutesc de patologia mea, pana cand vei depasi faza cartilor de benzi desenate si postarilor neprihanite gen:
Esti taran
Sortinel
Esti nebun
Sortinel
N-ai sa vezi
Sortinel
Multi pun botul
Sortinel
Limbanezii se impusca intre ei
Sortinel
*
Numai bine !
alfa |
Ai ajuns la PMS de ai inceput sa arunci cu jigniri ?
March
29 Jul 2006, 10:57 PM
QUOTE (Superunknown @ 29 Jul 2006, 10:14 PM) |
Induiosatoare demonstratiile de propaganda realizate de March si Sorin. |
Alo ! Nedepistii si altermedistii sunt in alta parte !
March
29 Jul 2006, 10:59 PM
QUOTE (Michelle @ 29 Jul 2006, 11:08 PM) |
March,referitor la wasp ca am vazut ca tot dai cu presupusu',femeia e in concediu ...nu se cloneaza si nici nu face radacini ca altii pe forume;sau poate nu te-ai gandit ca unii oameni mai au si o viata reala in afara HA |
Asa o fi daca Alfa a spus mai sus ca e nevasta ei lesbiana !
March
29 Jul 2006, 11:03 PM
QUOTE (axel @ 30 Jul 2006, 12:44 AM) |
Iarta-l pe Sorinel. Asa e el, se excita rau cand simte miros de sange de arab. |
Hopa si matali ca doar ti s-a reintors "prietenul" !
wasp
30 Jul 2006, 09:34 AM
Draga March, pentru linistea ta sufleteasca, m-am intrors ieri din concediu, pentru ca maine sa reintru in campia muncii. Vezi ca o sa mai plec prin septembrie, asa ca nu dispera. Dar sa revenim la subiectul topicului, pe care l-am citit de la cap si pana la coada.... Si am decis sa nu mai postez un rand aici.
March
30 Jul 2006, 09:47 AM
Alta fata a razboiului din Liban - "War Blog"Franta
propune o nou rezolutie ONU cu privire la criza din O.A.
Superunknown
30 Jul 2006, 12:29 PM
QUOTE (March @ 30 Jul 2006, 12:55 AM) |
Ai ajuns la PMS de ai inceput sa arunci cu jigniri ? |
Vezi ca iar ai dat-o in trolling si flooding. Ai postat sase mesaje la rind fara continut, fara legatura cu subiectul, doar cu atacuri la persoana. Chiar daca moderatorul nu se sesizeaza, e bine sa stii ca n-ai de-a face numai cu oameni naivi; tehnicile tale (si ale lui "Sorin") sint "fumate" de mult si nu prea mai pacalesc pe nimeni.
March
30 Jul 2006, 12:51 PM
QUOTE (Superunknown @ 30 Jul 2006, 02:29 PM) |
QUOTE (March @ 30 Jul 2006, 12:55 AM) | Ai ajuns la PMS de ai inceput sa arunci cu jigniri ? |
Vezi ca iar ai dat-o in trolling si flooding. Ai postat sase mesaje la rind fara continut, fara legatura cu subiectul, doar cu atacuri la persoana. Chiar daca moderatorul nu se sesizeaza, e bine sa stii ca n-ai de-a face numai cu oameni naivi; tehnicile tale (si ale lui "Sorin") sint "fumate" de mult si nu prea mai pacalesc pe nimeni.
|
Lasa-te mai de turnatorii ! Am dat raspunsuri corepunzatoare postarilor "on topic" ! Inclusiv celor ale tale .
March
30 Jul 2006, 01:00 PM
Hizbullah has threatened to attack Jewish targets outside of Israel as well. And they have proved their willingness to do so, as evidenced by their attack on a Jewish Community Center in Buenos Aires, in 1994, in which they collaborated with Argentine neo-Nazis to murder many Jews, including children.
The collaboration between neo-Nazis and Islamic terrorists to murder Jews should come as no surprise to anyone familiar with the history of the collaboration between the Palestinian leadership and Hitler during World War II
The Grand Mufti of Jerusalem, Haj Amin al-Husseini, who was recognized as the official leader of the Palestinians during this period, was a virulent anti-Semite whose hatred of Jews was both religious and racial. He became a close ally and adviser to Adolf Hitler, and an active supporter of the "final solution," the mass murder of European Jewry. In 1940, he asked the Axis powers to settle the Jewish problem in Palestine in accordance with the "racial interests of the Arabs and along lines similar to those used to solve the Jewish question in Germany." He urged Hitler to extend the final solution to the Jewish refugees who had reached Palestine, and he advised Hitler, in 1943, when it was well known what was happening in Poland's death camps, to send the Jews to "Poland, in order thereby to protect oneself from their menace."
Hizbullah's goal is not the "liberation" of Palestine. Its members are not Palestinian. They are Islamic extremists who want to "liberate" all Islamic land, which includes all of Israel proper, including Tel Aviv, from the "crusaders," a term that includes Jews and Christians (even though Jews were among the victims of the Crusades). The fight against Hizbullah is a fight against anti-Jewish, anti- Christian, and humanistic values. If Hizbullah terrorism is not stopped in southern Lebanon, it will be coming to a theater, church, or synagogue near you.
Cla
30 Jul 2006, 01:40 PM
March, esti abonat la chestiile astea, primesti ceva pt copiat?
March
30 Jul 2006, 02:11 PM
QUOTE (Cla @ 30 Jul 2006, 03:40 PM) |
March, esti abonat la chestiile astea, primesti ceva pt copiat? |
Vezi ca vorbea unu' pe aici de provocari !!
Asa ca fa niste comentarii la cele postate. Sau vrei traducere ?
alfa
30 Jul 2006, 02:37 PM
QUOTE (Cla @ 30 Jul 2006, 02:40 PM) |
March, esti abonat la chestiile astea, primesti ceva pt copiat? |
Pe March il platesc cu produse. Ceapa rosie sambata si usturoi verde duminica. Oricum el e avansat, intre 10 si 15 cuvinte pe postare.
Ce sa comentam, Mars? Pseudo-stiinta penibila de pe site-uri de propaganda crestina sau ce or fi alea ? Nu e prezentat niciun document din care sa rezulte ca nu stiu ce lider, al-Husseini, i-ar fi cerut lu`Hitler sa aplice solutia finala in Palestina, teritoriul pe care nu cred ca l-a ocupat vreodata.
Lasa-ne cu site-uri obscure si propaganda religioasa !
Se incearca asimilarea islamismului cu fascismul, asa numitul islamo-fascism de care am auzit si eu recent, in fapt o alta manevra a propagandei, in genul celei care lipeste eticheta terorismului de-o singura parte.
March
30 Jul 2006, 03:31 PM
QUOTE (alfa @ 30 Jul 2006, 04:37 PM) |
Nu e prezentat niciun document din care sa rezulte ca nu stiu ce lider, al-Husseini, i-ar fi cerut lu`Hitler sa aplice solutia finala in Palestina, teritoriul pe care nu cred ca l-a ocupat vreodata.
|
1941 - Marele Mufti al Jerusalimului in vizita la prietenul Hitler
Once in Berlin, the Mufti
received an enthusiastic reception by the "Islamische Zentralinstitut" and the whole Islamic community of Germany, which welcomed him as the "Führer of the Arabic world." In an introductory speech, he called the Jews the "most fierce enemies of the Muslims" and an "ever corruptive element" in the world.
Husseini soon became an honored guest of the Nazi leadership and met on several occasions with Hitler.
He personally lobbied the Führer against the plan to let Jews leave Hungary, fearing they would immigrate to Palestine.
He also strongly intervened when Adolf Eichman tried to cut a deal with the British government to exchange German POWs for 5000 Jewish children who also could have fled to Palestine.
The Mufti's protests with the SS were successful, as the children were sent to death camps in Poland instead. One German officer noted in his journals that the Mufti would
liked to have seen the Jews "preferably all killed." On a visit to Auschwitz, he reportedly admonished the guards running the gas chambers to work more diligently. Throughout the war, he appeared regularly on German radio broadcasts to the Middle East, preaching his pro-Nazi, anti-Semitic message to the Arab masses back home.
Hitler's Mein Kampf currently ranks sixth on the best-seller list among Palestinian Arabs.off-topic : Alfa , controleaza-ti limbajul . Nu-ti mai pune poalele in cap
Cla
30 Jul 2006, 04:02 PM
QUOTE (March @ 30 Jul 2006, 02:11 PM) |
QUOTE (Cla @ 30 Jul 2006, 03:40 PM) | March, esti abonat la chestiile astea, primesti ceva pt copiat? |
Vezi ca vorbea unu' pe aici de provocari !! Asa ca fa niste comentarii la cele postate. Sau vrei traducere ? |
Nu stiu cine a provocat, nici nu ma intereseaza, sau crezi ca n-am toata ziua ceva mai bine de facut decat sa citesc pe-aici...
Si ce fel de comentarii vrei la "cele postate"? Sa comentez ziare sau ce? Altceva n-ai pe-aici decat niste pagini din io stiu ce ziare.
Si...aah,...stiu sa citesc, March. Chiar si pe site-uri englezesti.
Dar nici nu pot sa-ti spun ce ma plicti...
Scuze daca te simti provocat, dar tu chiar ca o provoci sa fii.
Si acum nu mai scriu aici, ca daca mi-as da drumul, as fi in mod automat etichetat ca antisemit.
Sa se retina: Si arabii-s semiti la fel ca ailalti. Asa ca n-ar tine chestia...
Mai bine am bea o bere impreuna, macar am face treaba
axel
30 Jul 2006, 04:47 PM
@March: Dar alte informatii de alti arabi antisemiti n-ai gasit? Vezi, cauta prin Biblie ca poate gasesti ceva. Eventual mai cauta si in istoria mai recenta. Asa, cam pe la perioada cruciadelor
alfa
30 Jul 2006, 05:13 PM
O fi fost in vizita. Si ? Antonescu n-a dat p-acolo? Ba se spune c-a maturat si cativa evrei p-aici. De ce nu vorbim despre ortodoxismo-nazism sau despre poporul roman fascist ? Astea-s povesti nemuritoare scoase la interval pentru a sugera apropieri aberante.
QUOTE |
off-topic : Alfa , controleaza-ti limbajul . Nu-ti mai pune poalele in cap |
Te laudam, te-am trecut la avansati. Numara si vei obtine intre 10 si 15 cuvinte.
Superunknown
30 Jul 2006, 05:22 PM
QUOTE (March @ 30 Jul 2006, 03:00 PM) |
Hizbullah has threatened to attack Jewish targets outside of Israel as well. And they have proved their willingness to do so, as evidenced by their attack on a Jewish Community Center in Buenos Aires, in 1994, in which they collaborated with Argentine neo-Nazis to murder many Jews, including children. |
March, cum poti sa-ti subminezi singur cauza, aducind vorba de atentatele de la Buenos Aires din 1992 si 1994 (si mai ales producindu-l drept sursa pe Alan Dershowitz, neobositul militant al sionismului in America)? Ma asteptam sa fii la curent cu faptul ca justitia argentiniana a eliminat pista Hezbollah in cazul celor doua atentate si se indreapta acum spre pista... Mossad! Exact, sint dovezi care sugereaza implicarea serviciilor secrete israeliene in cele doua atentate "antisemite":
Statele unite vor sa se foloseasca de amintirea atentatelor de la Buenos Aires din 1992 si 1994 pentru a da amploare dosarului contra musulmanilor siiti. Majoritatea enciclopediilor continua intr-adevar sa atribuie aceste masacre Hezbollah-ului sau Iranului. Dar aceste acuzatii nu mai sint de actualitate, intre timp justitia argentiniana s-a orientat spre o pista israeliana. Din acel moment, Washington a inceput sa faca presiuni pentru a bloca o ancheta care devine jenanta. (Thierry Meyssan)Argentina 1992-1994: doua atentate suspecte au provocat 92 de morti; in 2005, adevarul iese la iveala in privinta complicitatii israeliene, americane si a unor lideri argentinieni; ONU trebuie sa ia pozitie. (Fernando Paolella)
March
30 Jul 2006, 05:25 PM
QUOTE (alfa @ 30 Jul 2006, 07:13 PM) |
QUOTE | off-topic : Alfa , controleaza-ti limbajul . Nu-ti mai pune poalele in cap |
Te laudam, te-am trecut la avansati. Numara si vei obtine intre 10 si 15 cuvinte. |
Mai bine asa decat o suta ce formeaza o gramada de gunoi ! Si iti spun din nou , ai grija cu pusul poalelor in cap pentru ca ti se vad... "gogosarii" !
March
30 Jul 2006, 05:40 PM
O fi fost in vizita. Si ? Antonescu n-a dat p-acolo? Ba se spune c-a maturat si cativa evrei p-aici. De ce nu vorbim despre ortodoxismo-nazism sau despre poporul roman fascist ? Astea-s povesti nemuritoare scoase la interval pentru a sugera apropieri aberante.
|
He-he-he ! Te-au lovit la lingurica informatiile alea, ai ? Si te racaie acum ca ai cerut dovezi ! Si nu incerca iar introducerea in discutie a
ghiveciului machedonesc manipulator pentru a abate atentia de la ceea ce nu-ti convine. Spune clar daca informatiile alea despre muftiul ala nazist sunt adevarate sau nu ! Auzi...Antonescu, ortodoxie ...
SORIN
30 Jul 2006, 05:47 PM
March....nu de mult s-a instalat la el in sat cablul de net.....si merge cu viteza submarinului ala de la flota lui Ceasca...ala "imbracat" in cauciuc ca sa nu-l prinda radaru.
Asa ca te rog sa-l iei mai usurel........
Sorin.
alfa
30 Jul 2006, 05:52 PM
Auci, mi-a intepenit limba-n clenci ! Mi se uscara clantele, nenicule! M-ai terorizat la axonion cu stirea.
Poa` sa fie adevarat, l-a vizitat pe Hiclar, au baut o bere rece la racoarea serii, au admirat o pulpa germana la cabaret, care-i problema ? D-aici si pana la a-i socoti pe palestenienii de azi nazisti, e ca si cum ai crede ca poporul roman e hiclerist.
contraste
30 Jul 2006, 05:56 PM
Dacă apare şi Talusa, precis se închide topicul!
carpatic
30 Jul 2006, 05:59 PM
Dupa masacrul de la Qana libanezii nu mai vor "cease fire", ci razbunare. Condi nu mai e primita la Beirut, sediul UN e asediat de demonstranti si Nasrallah castiga tot mai mult suport din partea libanezilor.
Acest atac imbecil a fost cel mai mare favor pe care IDF putea sa-l faca inamicilor lor.
Desi am dat de o multime de poze de la locul macelului, nu le mai pun aici nici cu link, cine vrea poate sa le caute.
Dintre moNstrele de mentalitate sanatoasa a unora, cititi articolul de
aici . Oricat li s-ar parea multor oameni civilizati ca e o opinie singulara, ea e inpartasita de mult mai multi oameni decat ar crede si ar vrea unii ca mine, ca tine, care mai avem inca mintea intreaga.
Un fragment relevant:
QUOTE |
When fighting against a terror organization that along with its patrons declares again and again that its goal is to destroy us, is it illogical or illegitimate that we make some moral compromises? Should we not consciously decide to lower our moral standards in order to strike an enemy that has the moral capacity of horse thieves and drug dealers? I have no problem considering myself less moral if it will save the life of one Golani soldier. For him I am ready to wash the Hizbullah terrorists with fire. I am ready to do the same to their helpers, their collaborators, the ones who turn a blind eye, and all those in contact with Hizbullah. May their innocents die instead of ours. Following the Bint Jbeil disaster we cannot allow ourselves the moral luxury of chirurgical military operations that end in Rambam hospital chirurgic department. We are in the middle of a war, and this war must be won while crushing Hizbullah and all that it represents. We need to strike hard - and we should be allowed to feel good about it.
|
Iata inca o mostra de intelepciune, de aceeasi teapa :
QUOTE |
The Yesha Rabbinical Council announced in response to an IDF attack in Kfar Qanna that "according to Jewish law, during a time of battle and war, there is no such term as 'innocents' of the enemy."
All of the discussions on Christian morality are weakening the spirit of the army and the nation and are costing us in the blood of our soldiers and civilians," the statement said. |
In cazul in care credeti ca inventez, citatul e preluat tot de la Ynet, adica fix de
aici Ei da, asa e mi-am largit aria surselor de informare si bine am facut, acum vad mai bine ce intinsa si adanca e prostia.
alfa
30 Jul 2006, 05:59 PM
QUOTE (SORIN @ 30 Jul 2006, 06:47 PM) |
March....nu de mult s-a instalat la el in sat cablul de net.....si merge cu viteza submarinului ala de la flota lui Ceasca...ala "imbracat" in cauciuc ca sa nu-l prinda radaru.
Asa ca te rog sa-l iei mai usurel........
Sorin. |
Sortinele, au intrerupt transmisia pe Cartoon Network si n-ai ce face ?
SORIN
30 Jul 2006, 06:15 PM
QUOTE (contraste @ 30 Jul 2006, 06:56 PM) |
Dacă apare şi Talusa, precis se închide topicul! |
Ceva despre filmul vazut?? Talusa probabil e ocupat cu razboiul!!
Sorin.
alfa
30 Jul 2006, 06:30 PM
QUOTE (March @ 30 Jul 2006, 06:25 PM) |
QUOTE | off-topic : Alfa , controleaza-ti limbajul . Nu-ti mai pune poalele in cap |
Te laudam, te-am trecut la avansati. Numara si vei obtine intre 10 si 15 cuvinte. |
Si iti spun din nou , ai grija cu pusul poalelor in cap pentru ca ti se vad... "gogosarii" ! |
Ti s-a facut de limbuit fructe de padure, mars ! De cand n-ai mai halit o salatica a la maman acas`. Cu gogosari rumeni !
SORIN
30 Jul 2006, 06:35 PM
QUOTE |
Oricat li s-ar parea multor oameni civilizati ca e o opinie singulara, ea e inpartasita de mult mai multi oameni decat ar crede si ar vrea unii ca mine, ca tine, care mai avem inca mintea intreaga. |
Depinde ce inseamna civilizatie si minte intreaga
Carpatic....cu toata stima ( si fara ghilimele ) fata de tine...ai vazut filmul ce ti-am recomandat??
In legatura cu
Rafi Ginat ......ala e om cu mintea intreaga......Prietene Carpatic...mai vorbim dupa prima bomba in o gradinita din Romania.
Sorin.
ps. tine minte....nu suntem departe de acea bomba
Cla
30 Jul 2006, 06:39 PM
Aici miroase a un pit stop pt alfa romeo
alfa
30 Jul 2006, 06:39 PM
Carpatic
QUOTE |
Dupa masacrul de la Qana |
March
30 Jul 2006, 08:09 PM
Supremul
carcalac doi bani nu da pe suferinta poporului libanez ( indiferent de religie) . Pentru doi amarati de soldati israelieni prefera sa vada distrus jumatate din Liban ! Pentru asta trebuie zdrobit cat mai urgent :
7/16/2006 Clip No. 1194
Hizbullah Secretary-General Hassan Nasrallah: We Are Fighting the Battle of the Islamic Nation, not of Lebanon
Following are excerpts from an address given by Hizbullah Secretary-General Hassan Nasrallah, which aired on Al-Manar TV on July 16, 2006.
March
30 Jul 2006, 08:29 PM
Fascismul islamist este azi un pericol tot atat de mare ca si nazismul sau comunismul sovietic ( Sen. Rick Santorum )
Islamic Fascism the Enemy, Not Terror, Says Santorum
By Monisha Bansal
CNSNews.com Staff Writer
July 21, 2006
(CNSNews.com) - The United States is not fighting a war against terrorism so much as a war against Islamic fascism, U.S. Sen. Rick Santorum (R-Pa.) said Thursday.
"Some say we're fighting a war on terror. That's like saying World War II was a war on blitzkrieg. Terror, like blitzkrieg is a tactic of war, used by our enemy," said Santorum at the National Press Club in Washington, D.C. "It is not the enemy.
"In World War II we fought Nazism and Japanese imperialism. Today, we are fighting against Islamic fascism," he said.
Santorum labeled Islamic fascism "truly evil" and added that it poses "as big a threat today as Nazism or Soviet Communism."
"Islamic fascism is the great test of this generation," he said
jet li
31 Jul 2006, 12:40 AM
Orice razboi e gresit ! Make love not war !
Pe bune
SORIN
31 Jul 2006, 01:45 AM
jet li asa sa fie cum spui tu, dar din pacate ramane doar un slogan!
Nu exact de ce, dar am impresia ca scenariul din Qana a fost altul decat cel Israelian!
In curand o sa stim exact....
Sorin.
SORIN
31 Jul 2006, 02:18 AM
Un exemplu din avertizarile IDF la adresa populatie civile:
IDF warns Lebanese citizens to evacuate villages :
"To all citizens south of the Litani River
Due to the terror activities being carried out against the State of Israel from within your villages and homes, the IDF is forced to respond immediately against these activities, even within your villages. For your safety! We call upon you to evacuate your villages and move north of the Litani River."Oare dupa atatea zile de razboi, bietii civili inca n-au inteles situatia, sau altcineva i-a impiedicat sa se evacueze???
Sorin.
axel
31 Jul 2006, 02:49 AM
Sorinele, poate unora nu le place sa fie refugiati
axel
31 Jul 2006, 03:53 AM
Changing Reaction
Tide of Arab Opinion Turns to Support for Hezbollah (New York Times)
DAMASCUS, Syria, July 27 — At the onset of the Lebanese crisis, Arab governments, starting with Saudi Arabia, slammed Hezbollah for recklessly provoking a war, providing what the United States and Israel took as a wink and a nod to continue the fight.
Now, with hundreds of Lebanese dead and Hezbollah holding out against the vaunted Israeli military for more than two weeks, the tide of public opinion across the Arab world is surging behind the organization, transforming the Shiite group’s leader, Sheik Hassan Nasrallah, into a folk hero and forcing a change in official statements.Continuarea:
http://www.nytimes.com/2006/07/28/world/mi...agewanted=print
axel
31 Jul 2006, 04:08 AM
axel
31 Jul 2006, 04:12 AM
QUOTE |
Nu exact de ce, dar am impresia ca scenariul din Qana a fost altul decat cel Israelian! |
Al draq Hezbolah, puse mana si pe avion de bombardament israelian
SORIN
31 Jul 2006, 05:43 AM
irelevant si OFF-topic ca de obicei!
Sorin.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,
click aici.