QUOTE(axel @ 9 Feb 2009, 04:43 PM)
Aberatia asta de unde ai scos-o? (cu politicienii amatori, usor de controlat si santajat)
chiar asa este axel....la noi, ACUM, politicienii amatori sint generati de votul uninominal.....si ti-am spus si scopul (politicienii amatori, sustinuti de "popor" nu au pe nimeni care sa-i apere asa ca sint santajabili si coruptibili, exact ce au unii nevoie pentru o dictatura democratica....).
stiu ca tu la fel ca multi aveti o conceptie rudimentara despre ce e aia democratie....sti tu cine tine ORICE tara stabila? e simplu: platitorii de salarii....
in orice tara democratica normala din lumea asta, politicienii profesionisti sint sustinuti de platitorii de salarii, care platitori de salarii ii si sustin sa ajunga politicieni (fundatii, burse masterate/doctarate, pozitii in structura de conducere economica si, in mod natural, intrarea in politica).
stiu ca e greu de priceput si sint exasperat cind vad atitea conceptii rudimentare despre ce e aia democratie.....nu te obosi sa-mi raspunzi....mai bine judeca la rece cu capul tau direct si personal.....
sa-ti dau si indicatii: council on foreign relations, bilderberg, comisia trilaterala, g7,...si multe alte organizatii care aduna politicieni profesionisti, platitori de salarii si oameni cu functii inalte in stat...
ei tin lumea stabila, ei fac planuri cu bataie lunga care sint puse in practica indiferent de cine este efectiv la putere la un moment dat....
asta este frumusetea democratiei: lumea este condusa de profesionisti si pare-se ca este foarte bine condusa date fiind imensele lucruri bune care s-au intimplat si in romania in doar 20 de ani....