Judecare crimelor de razboi ale Germaniei. Anume ale alora care torturau oamenii prin lagare. Au spus "eu doar urmam ordinele". Nu i-a ajutat cu nimic.
Vine acum Obama si spune "ofiterii CIA care au torturat oameni nu vor fi judecati". Nici macar concediati. O taiere de salariu acolo. Sau judecati aia care i-au lasat.
Vine acum Obama si spune "ofiterii CIA care au torturat oameni nu vor fi judecati". Nici macar concediati. O taiere de salariu acolo. Sau judecati aia care i-au lasat.
jet li, la Nürnberg a avut cine sa judece.
Acum nu mai, pt ca se practica un tembelism global...
Acum nu mai, pt ca se practica un tembelism global...
Scopul scuza mijloacele. Daca tortura este folosita impotriva teroristilor de orice fel, nu am nicio problema, daca este folosita impotriva civililor nevinovati atunci nu sunt de acord. In vreme de razboi e nevoie de duritate, de tortura, etc. nemtii foloseau scopolamina pentru a scoate informatii de la prizonieri. Lumea civilizata nu poate trai in teroare, viata in frica si teroare nu are sens, trebuie sa acceptam ca sunt oamenii printre noi care sunt gata sa ne omoare pentru idealurile altora. Nu cred ca este vorba de tembelism global ci doar de faptul ca lumea s-a saturat de teroare, oamenii vor sa traiasca in pace, liniste sa-si creasca copii fara frica, sa calatoreasca in siguranta, etc.