...A incuraja niste proteste la adresa unui guvern care duce tara spre comunism nu mi se pare deloc un lucru rau...
Nationalism nu comunism. Ingerintele USA au fost solicitate de transnationalele care se temeau ca vor pierde beneficiile, exploatand o tara pe care n-o respectau, interesele lor fiind mai importante decat poporul brazilian.
...in Brazilia americanii nu au incalcat niciun tratat international la care erau parte.
Erau semnatari ai chartei ONU, membri fondatori prin care se obligau sa nu se amestece in problemele interne ale nici unei tari, dar ei au procedat la fel cam ca rusii.
Cum adica imi respecti credinta?
Adica daca tu asta crezi, eu nu vreau sa nu tin cot de credinta ta.
... in afara de interesele Moscovei...
Sunt roman, cum as putea sa respect interesele Rusiei? ma jignesti, nu-mi respecti "credinta" aceea ca eu cred ca atat USA cat si Rusia isi apara interesele, confruntandu-se pentru aceste interese in dauna tarilor, popoarelor pe care le manipuleaza prin diferite procedee, care difera doar prin stilul abordat.
Eu vreau sa cred doar ceea ce este adevarat.
ESTI PREGATIT SA CUNOSTI ADEVARUL? Te-a initiat cineva in aceasta "taina"? ma gandesc ca s-ar putea sa faci o criza daca vei afla adevarul.
...(cum ca toti sunt la fel desi numai unii isi ataca militar vecinii, anexeaza teritoriile altora... este o idee nu doar falsa, ci profund nociva.
Falsa pentru ca tu nu esti de acord cu ideea respectiva? este doar o parere personala, de ce ar fi nociva? ti-e teama ca influenteaza pe cineva? Eu cred ca rusii au stilul lor in a-si prezerva interesele, iar americanii stilul lor, dar si unii si altii ATACA, ANEXEAZA etc.