Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Palestina, O Tara In Care Nu Incap Doua Popoare. Ce-i De Facut?
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Externa
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
March
QUOTE(Cla @ 10 Feb 2008, 11:54 PM) *
Doar stii care-i problema, March, si sa nu ne mintim ieftin.
Israelienii nu vor arabi pe pamantul lor, si arabii cred ca e pamantul lor.
Asa ca n-o sa fie pace in veci.

Pai n-ai auzit ca ambii au aceptat deja ca sa fie un stat palestinian in Cisiordania si Gaza ? Numai ca exista cuiul lui Pepelea, adica Ierusalimul de Est.

Iar ben_gal a fost cat se poate de explicit. Arabii israelienii nu se vor duce niciodata sa traiasca intr-o Palestina independenta.
Cla
QUOTE(March @ 10 Feb 2008, 09:00 PM) *
Pai n-ai auzit ca ambii au aceptat deja ca sa fie un stat palestinian in Cisiordania si Gaza ? Numai ca exista cuiul lui Pepelea, adica Ierusalimul de Est.

O sa fie un stat controlat de aviatia din Washington.
March
QUOTE(Cla @ 11 Feb 2008, 12:11 AM) *
O sa fie un stat controlat de aviatia din Washington.

Si ce ? Germania federala n-a fost controlata atatia ani la fel ?
Cla
Ba da, March. Si nemtii si-au vazut de treaba si au ajuns unde sunt.
Nu-i de comparat cu aruncatorii de pietre.
March
Mana lunga a razbunarii ii ajunge pe teroristi si peste ani !

Imad Mughniyeh, cautat de ani de zile de americani pentru atacurile din Beirut din anul 1980 asupra ambasadei americane si cazarmii puscasilor americani din Beirut, a fost spulberat de o bomba plasata in masina sa la Damasc, in Siria. Imad era in 1980 seful securitatii din cadrul Hezbollah.

Marduk
QUOTE(Cla @ 10 Feb 2008, 10:30 PM) *
Ba da, March. Si nemtii si-au vazut de treaba si au ajuns unde sunt.
Nu-i de comparat cu aruncatorii de pietre.

Cred ca March s-a referit la "podul" de avioane americane si aliate prin care au ajutat Berlinul sa supravietuiasca.
Marduk
O stire cat se poate de interesanta, referitoare la viitorul Palestinei.
Philo
Doar sunt islamisti la Israel.
Nu-i asa?
Hai sa-i rapund clopotului ["clopotel' nu se potriveste pt un moderator atit de sever] care la Islam, SUB-TOPICEL INCHUIAT IN PREZENT, scrie:
Edit: Draga March, aici este topicul Islamul, nu topicul Lapidari...
Daca ai vreun citat concret din Coran prin care sa faci vreo legatura intre islam si aceste crime, te rog sa-l dai, daca nu, asa cum zici chiar tu, lasa-i pe altii care stiu cu adevarat ceva despre Islam...

Cine o fi doamna Edit nu stiu, dar are driptate clopotul.
Trebe intrat la amanunt:
Un sub-topic numit "onoarea familiei la arabi".
Un sub-topic numit "lapidare - marimea pietrelor".
Un sub-topic numit "lapidare - distanta de lansare si ce facem cu mortul/moarta".
Un sub-topic numit "cum trebe sa se imbrace o feshioara islamista" - valul si centura de castitate.
Un sub-topic numit "cum trebe sa se imbrace o fumeie maritata islamista".cine pastreaza cheita centurii.
Un sub-topic numit "cum trebe sa se imbrace un barbat insurat islamist". Salvarii si alte shele.
Un sub-topic numit "cum trebe sa se imbrace un barbatel virginel islamist"
SAMD
caci oricum alta treaba nu avem decit sa luam la PURICAT pe islamisti.
SORIN
Fapte si Date istorice in conflictul Israelian Palestinian.

Natiune si Jerusalem? Israel a fost stat independent inca din anul 1321 inaintea erei noastre.

Refugiatii arabi din zona au inceput sa se numeasca palestinieni si sa adopte natia "Palestiniana" doar in 1967, dupa razboiul de 6 zile, cu douazeci de ani mai tarziu de la formarea si declarareaindependentei statului Israel modern.

Din 1272 inaintea erei noastre, pana in ziua de azi, evreii au fost independenti o mie de ani si timp de 3300 de ani au avut reprezentanta continua pe pamantul statului Israel.

Singura perioada cand arabii au condus aceste locuri, a durat 22 de ani si asta din anul 635 inaintea erei noastre.

De peste 3300 de ani, Jerusalem e capitala unica si locul sfant al evreilor si niciodata n-a fost capitala vreunui neam sau popor arab sau musulman. Pana si regatul Iordanian, cand a primit Jerusalemul sub regimul lor, nu l-a transformat in capitala, iar iordanienii nici macar n-au calcat pe strazile lui.

Jerusalem apare in VT peste 700 de ori, in timp ce in Quran nu apare nici macar odata.

Regele David a fondat Jerusalemul, piciorul lui Mohamad n-a calcat prin el.

Evreii se roaga cu fata la Jerusalem - arabii musulmani cu fata la Mecca. Deci arabii care stau intre Jerusalem si Mecca se roaga cu dosul la Jerusalem.

In 1948, timpul razboiului de independenta, 68% din arabii care au fugit si s-au refugiat, n-au vazut un soldat sau evreu armat. Au fugit dupa sfatul Immamilor lor.

Refugiatii arabi nu au fost primiti in nici o tara araba ca cetateni cu drepturi egale si sunt tratati de fratii lor arabi ca niste vasali.

Arabii au 8 state, evreii unul.

Arabii au atacat de 7 ori si mereu au pierdut.

Israelul are o populatie de 5.5 milioane de evrei, inconjurata de circa 150 milioane de arabi la granite.

In constitutia Fatah apare lichidarea statului Israel ca termen obligatoriu. Israelul le-a cedat toata Gaza si majoritatea terenului din Cisiordania, le-a dat autonomie si in plus le-a dat arme de razboi.

In cei 20 de ani cat guvernul de la Amman a guvernat Jerusalem, majoritatea locurilor sfinte evreilor au fost distruse si evreii n-au fost lasati sa le viziteze.

Guvernul Israelian a deschis toate locurile sfinte Musulmanilor sI Creatinilor si conducerea acestor locuri e in mana Biserici sau Wakf.

Din cele 175 de decizii ONU in legatura cu conflictul arab evreu, 97 de decizii au fost date impotriva statului IL si asta pana in anul 1990.

Din cele 690 de decizii ONU luate pana in 1990, 429 au fost impotriva statului IL.

Unde a fost acelasi ONU cand Iordania timp de 20 de ani a distrus 58 de sinagogi in Jerusalem??

Unde a fost acel ONU cand Iordanienii au distrus complet cimitirul sfant al evreilor de pe muntele Maslinilor??

Unde a fost tot acel ONU cand Iordanienii n-au dat voie evreilor sa calce pe locurile lor sfinte ca Zidul Plangerii??

Va urez o Super Duminica si o lectura placuta......

Sorin.
March
QUOTE(SORIN @ 15 Mar 2008, 11:44 PM) *
Jerusalem apare in VT peste 700 de ori, in timp ce in Quran nu apare nici macar odata.

Nici macar odata sub forma "Al-Quds" sau "Baitul-Maqdis" ? unsure.gif N-am stiut asta !
exergy33
QUOTE(March @ 16 Mar 2008, 11:49 AM) *
Nici macar odata sub forma "Al-Quds" sau "Baitul-Maqdis" ? unsure.gif N-am stiut asta !

Numele ca atare nu apare niciodata mentionat in Qur'an, desi arabii interpreteaza textul cuprins in a saptesprezecea Surah ca fiind calatoria nocturna si a lui Mohammad la Ierusalim.
Aceasta Surah se numeste Bani Isra'il (cei nascuti din spita lui Israil, sau urmasii lui Israil)
Dar tinind cont ca titlurile unor Surah au fost schimbate sau adaugite pe parcursul timpului, e foarte posibil ca si aceasta Surah sa fi capatat un titlu potrivit, din considerente religioase ... si chiar politice ).
Oricum, intre titlu si text nu exista nici o legatura.
Sunt voci in lumea islamica care pun la indoiala autenticitatea celor relatate in Bani Isra-il. Argumentele lor sunt de bun simt, sunt logice si se pot verifica pe baza informatiilor istorice si arheologice.
Textul de mai jos este scris de un musulman. smile.gif

Keeping this thought in mind, let’s look at the night journey specifically. Muhammad made his night journey sometime between 617 and 624 A.D.3 According to the Qur’an, Muhammad visited the farthest mosque (al-Aqsa) at this time. However, there was no mosque in Jerusalem that existed at that time.

The Dome of the Rock was built by Caliph Abd al Mâlik in the late 7th century, ‘Umar built the original al-Aqsa mosque soon after 637 A.D. (Abdel Malik rebuilt al-Aqsa though.) So where did Muhammad visit? Let’s examine this in more detail.

Glorified by He who carried His servant [Muhammad] by night from the masjid al-haram [Mecca] to the masjid al-Aqsa [Jerusalem?]

So just where is this masjid al-Aqsa? The more relevant questions is where was the masjid al-Aqsa in the year 624? This is the question that a Muslim must answer. Could it be Jerusalem? The evidence clearly indicates it cannot. This is because there was no mosque in Jerusalem at the time, neither is Jerusalem named in the Qur’an, nor is the night journey even named in the later mosques built in Jerusalem!

No Mosque in Jerusalem at the Time of the Night Journey

http://www.muslimhope.com/NightJourney.htm
Marduk
QUOTE(SORIN @ 15 Mar 2008, 09:44 PM) *

Fapte si Date istorice in conflictul Israelian Palestinian.
Natiune si Jerusalem? Israel a fost stat independent inca din anul 1321 inaintea erei noastre.

Nu stiu de unde ai aceste informatii dar eu nu sunt de acord cu afirmatia ta.
Refugiatii arabi din zona au inceput sa se numeasca palestinieni si sa adopte natia "Palestiniana" doar in 1967, dupa razboiul de 6 zile, cu douazeci de ani mai tarziu de la formarea si declarareaindependentei statului Israel modern.

Am explicat de unde vine numele de Palestina, faptul ca arabii au inceput sa-si spuna palestinieni ma duce cu gandul la romi sau rromi.
Din 1272 inaintea erei noastre, pana in ziua de azi, evreii au fost independenti o mie de ani si timp de 3300 de ani au avut reprezentanta continua pe pamantul statului Israel.

Nu sunt de acord cu acesta afirmatie, sursele tale nu concorda cu sursele mele, probabil.
Singura perioada cand arabii au condus aceste locuri, a durat 22 de ani si asta din anul 635 inaintea erei noastre.

Este clar ca ai gresit anii si erele, cel putin in exprimare, altfel afirmatia este un nonsens.
De peste 3300 de ani, Jerusalem e capitala unica si locul sfant al evreilor si niciodata n-a fost capitala vreunui neam sau popor arab sau musulman. Pana si regatul Iordanian, cand a primit Jerusalemul sub regimul lor, nu l-a transformat in capitala, iar iordanienii nici macar n-au calcat pe strazile lui.

Dupa cucerirea Ierusalimului de catre babilonieni si pana in 1948, acest oras a fost un oras cosmopolit la fel ca Beirutul sau Damascul. Loc in care se intersectau rute si interes comerciale ale mai multor natiuni
Refugiatii arabi nu au fost primiti in nici o tara araba ca cetateni cu drepturi egale si sunt tratati de fratii lor arabi ca niste vasali.

Corect. Mai degraba ca niste arabi de rang inferior.
Arabii au 8 state, evreii unul.

Dupa revolutia bolsevica, rusii (evreii din conducerea partidului bolsevic) au planuit infiintarea unui stat evreiesc (republica sovietica) undeva in Siberia. Proiectul a fost abandonat dupa marea epurare.
In constitutia Fatah apare lichidarea statului Israel ca termen obligatoriu. Israelul le-a cedat toata Gaza si majoritatea terenului din Cisiordania, le-a dat autonomie si in plus le-a dat arme de razboi.

Multe se pot schimba un lumea araba de la o ora la alta, dar de la an la an. Vom vedea ce se va intampla, un lucru este sigur, razboiul nu este calea de urmat pentru nici unul dintre cei implicati in acest conflict.
March
QUOTE(marduk @ 16 Mar 2008, 03:23 PM) *
Dupa revolutia bolsevica, rusii (evreii din conducerea partidului bolsevic) au planuit infiintarea unui stat evreiesc (republica sovietica) undeva in Siberia. Proiectul a fost abandonat dupa marea epurare.

Regiunea Autonoma Evreeiasca a existat in cadrul URSS ( Extremul Orient al Federatiei Ruse ) ! Si nu evreii au decis asta ci Stalin personal in baza teoriiei lui privind "Chestiunea Nationala " .
Trebuie sa vezi documentarul L'Chayim, Comrade Stalin! dat pe "Discovery Channel ".
Philo
Aceasta calatorie nocturna si a lui Mohammad la Ierusalim prezinta mult interes pentru mine.
Daca a fost chemat sa urce la Dumnezeu, de ce nu a urcat din Mecca?
Vine omul tocmai in Ierusalim. Ce? E al lui? A cerut voie de la cineva?
Mai apoi spune ca e al lui.
Sa fim seriosi.
Biblia aminteste de Ierusalim ca oras sfint de peste 700 de ori, pe cind Coranul niciodata.
Cind musulmanii se roaga ei isi indreapta fata spre Mecca si posteriorul spre Ierusalim.
Evreii nu au o Mecca ci doar Ierusalim.
Eu nu inteleg logica asta a musulmanilor privitor la contestatia Orasului Sfint.
Prea multa galagie fondata pe nimic.
Marduk
Se pare ca palestinienii au gasit o solutie pentru asi pastra pamanturile.
SORIN
Coane Marduk.....ala nu o sa pateasca nimic..nu-l lasa israelienii!!

Sorin.
Cla

Da-mi un Kalaschnikow sau o Uzi in mâna si as sti ce ar trebui !!

Nu va spun de unde am informatiile, ca mi-i lene si sila sa le traduc.
Marduk
Ce ar trebui? Poate ne explici ce este cu schita (harta) postata. unsure.gif
Marduk
Palestinienii insista pentru infiintarea unui stat palestinian, evreii conditioneaza aparitia acestui stat de securitatea statului Israel.
Marduk
Tactica evreilor ramane neschimbata, mi-ai trimis o racheta, iti trimit 10, pentru un evreu mort, 10 palestinieni morti. Un joc periculos de escaladare a conflictului bazat pe numarul atacurilor, victimelor, pagubelor, etc.
SORIN
Are dreptate Marduk.....evreii sunt prosti la matematica!! Ecuatia ar trebuii sa fie unul la o mie! Si tot asa tabla de inmultire pana-si baga arabii mintile in cap si se lasa de sportul asta periculos cu rachete si al de atentate.

Sorin.
March
Salut Sorine !

Tu ce stii despre situatia soldatului Gilad ? unsure.gif Nu-l dau nici pentru 1000 de palestinieni ?
SORIN
Salut Sefu......Vezi coane ca nici Marduk nu intelege, exact ca si compatriotii lui din BALEGASTINA........

Ma refer la faptul ca evrei sunt microcefali la tema de matematica. Si arabii care au fost cei mai tari la tema asta, se fenteaza singuri!! Exact cum am spus...unul= 1000!

Acum fi atent noua ecuatie mondiala pt. ca am sa primesc eu Nobel: Arabii nu dau unul pt. o mie.......au sa piarda 10000 si au sa ramana fara unul!

Ai vazut ce afeceristi buni sun baletinienii astia?? Acum intelegi cum au ajunt in faza asta avansata de prosperitate???

Sorin.
March
QUOTE(SORIN @ 29 Oct 2009, 07:35 PM) *
Ma refer la faptul ca evrei sunt microcefali la tema de matematica.
Sorin.

rofl.gif La Algebra vrei sa spui. Ca vine de la arabi ! biggrin.gif
SORIN
Nu ma pricep la asa ceva.....doar stiu sa numar cand ma supara cineva!!

Sorin.
Marduk
QUOTE(SORIN @ 29 Oct 2009, 05:35 PM) *
exact ca si compatriotii lui din BALEGASTINA........

multi dintre compatrioti mei traiesc azi in Israel, e drept ca sunt si cateva ratacite prin Gaza sau Cisiordania, dar poate ca ai dreptate, de fapt toti traiesc in Palestina.

SORIN
Interesant ce zice ala.....

http://hosem.gotdns.com/Colonel-Richard-Ke...one-Report.html

Sorin.
Marduk
nu este numai interesant, este o realitate, asa cum discriminatii nostri folosesc copiii in diverse actiuni si gruparile palestiniene se folosesc de proprii cetateni drept scuturi incriminand apoi guvernul pentru fel de fel de incalcari ale drepturilor omului.
Marduk
Parerea me este ca Israelul a gresit interceptand convoiul cu ajutoare pentru Palestinienii din Gaza. Nu stiu ce a stat la baza acestei hotarari dar militarii au gresit or au fost prost informati. Se putea proceda si altfel, civilizat, doar convoiul fusese luat in colimator cu mult timp inainte. Nu au obtinut nimic, au intaratat ONG-urile din Turcia si au atatat si mai mult spiritele in lumea araba. Ce nu inteleg este ca Egiptul a participat la aceasta blocada prelungita a fasiei Gaza, or daca este sa judecam democratic ar fi trebuit oprite doar transporturile de arme si nimic altceva. Sa vedem ce va iesi din aceasta eroare tactica a evreilor, care par sa nu inteleaga ca toleranta poate aduce si avantaje mai ales cand controlezi doar armele nu si painea.
abis
Spune-mi si mie mai multe, nu am apucat sa citesc prea mult despre eveniment:
- convoiul era in apele internationale, ori in cele israeliene?
- israelienii au prezentat dovezi care sa ateste ca nu puteau opri convoiul altfel decat prin deschiderea focului?
- militarii au descoperit in vapoare ajutoare umanitare, ori armament si explozibili?
- militarii au publicat inregistrari din care sa rezulte ca au fost atacati, asa cum declara, "cu o violenta extrema", sau nu?
- au prezentat israelienii dovezi in sprijinul afirmatiilor ca cei care au organizat transportul respectiv ar fi membri Al Qaida si Hamas, sau nu?
turbo trabant
pacat ca au fost numai 10 morti, trebuiau folosite niste torpile si toti fundationistii astia sa fi executat un titanic 2.0. numai ca meediterana e cam calda la ora asta a verii deci nu puteau alde leonardo di caprio sa crape inghetati.

pentru cine se intreaba de ce israelienii au deschis focul , pliz si video link

http://edition.cnn.com/2010/WORLD/meast/06...dex.html?hpt=T1

pentru fratii din palestina, ne batem ca la noi in colentina.
March
QUOTE(abis @ 1 Jun 2010, 11:02 AM) *
- israelienii au prezentat dovezi care sa ateste ca nu puteau opri convoiul altfel decat prin deschiderea focului?
- militarii au descoperit in vapoare ajutoare umanitare, ori armament si explozibili?
- militarii au publicat inregistrari din care sa rezulte ca au fost atacati, asa cum declara, "cu o violenta extrema", sau nu?
- au prezentat israelienii dovezi in sprijinul afirmatiilor ca cei care au organizat transportul respectiv ar fi membri Al Qaida si Hamas, sau nu?

Inainte de a pune asemenea intrebari, fa o pauza cu Taxescu si urmareste informatiile si prezentarile de pe posturile straine !
turbo trabant
sau poate sa il intrebe pe taxescu ca, vorba aia, capitan de nava ani de zile stie cum e cand te someaza vreo marina militara sa opresti.

am inteles gresit sau erau si vreo 12 de parlamentari europeni pe acolo? protestez oficial fata de israelieni ca nu au torpilat navele alea si eventual ceva napalm pe deasupra, asa de siguranta:)
abis
March, de-aia intreb, pentru ca nu pot urmari posturile straine de care zici.
March
Pana si televiziunea din Grecia a prezentat un film in care se vedea cum "pasnicii" activisti de extrema stanga ( printre care si importanti cetateni israelieni de origina araba - islamisti adica !!) au sarit cu rangi si topoare pe soldatii aia care coborau din elicoptere pe puntea vasului. Un soldat a fost arucat pur si simplu peste bord. In aceste conditii membrii comandourilor IDF au fost obligati sa deschida focul .

Toata aceasta tevatura periculoasa a fost organizata cu incuviintarea ( tacita ) a islamistului premier al Turciei . Care se joaca cu focul de ceva timp !! Vrea sa joace rolul de " cocos" in lumea musulmana din O.A. dar care s-ar putea s-o sfarseasca rau ( vezi si procesele pe care le-a deschis contra unor inalti generali ai armatei turcesti )
turbo trabant
israelienii au gresit: au fost prea putini si prost inarmati. au mizat ca astia vor fi pasnici si speriati de elicopetere si asalt.

inclin sa cred ca pacifistii au pregatit o capcana stiind ca va veni asaltul, se vede din imaginile din elicopter cum se misca organizat pe punte.
abis
In cazul in care a fost o capcana, Israelul a cazut in ea. A reactionat cu o brutalitate exagerata - lucru care ii sporeste izolarea, nu are decat de pierdut de pe urma evenimentului.
turbo trabant
ba eu cred ca au reactionat cu o brutalitate prea redusa, cand debarca un comando din asta ii face chisalita pe toti pacifistii daca vrea. dar nu au vrut si au ezitat. pacifistii au simtit probabil ca nu au ordin sa traga si le-au dat-o in cap.

pacat, vroiam sa vad ceva parlamentari europeni trimisi pe fundul meediteranei, un fel de unicameral facut de israelieni smile.gif. chiar as vrea sa ii vad pe tupeisti cum explica prezenta lor acolo si daca deconteaza plimbarea cu barcutele pe spinarea contribuabililor ioropeni.

sper ca vaporul urmator sa fie numai cu parlamentari si intampinat si de aviatie si de marina.
Marduk
E posibil sa fi fost o capcana, ciudat este ca in aceasta capcana cad doi vechi amici Turcia si Israelul. Pentru UE ca si pentru Turcia devine din ce in ce mai clar ca Ankara este dincolo de Bosfor si acolo va ramane pentru mult timp. Israelienii in schimb risca sa primeasca sanctiuni din partea ONU, nu ca m-as astepta la cine stie ce sanctiuni dar "capcana" asta vine la foarte scurt timp dupa ce lumea a aflat cu certitudine ca evreii chiar au arme nucleare, nu ca nu s-ar fi stiut asta dar stirea cu actiunea pacifistilor se leaga. Pentru mine este ca si cum cineva incearca sa loveasca Israelul cu aceleasi arme pe care israelienii le-au folosit impotriva britanicilor, mai urmeaza sa vedem convoaie cu palestinieni din intrega lume acostand in Gaza. Pe langa Turcia si Israel din aceasta intamplare unele priviri purtatoare de burnuz se vor inderpta si catre Egiptul cel cartitor si emancipat, care impreuna cu Israelul sustine aceasta blocada. Acuma ca egiptenii fac asta de frica fratilor palestinieni fie din cauze de extremism fie pur comerciale s-ar putea sa intereseze mai putin mai ales acum cand emirul Mubarak se pregateste sa predea stafeta fiului sau, ca doar asa sade bine intr-o "democratie" araba. Sa vedem ce se mai intampla un lucru este insa clar evreii trebuie sa schimbe ceva in tactica lor.
turbo trabant
marduk, nici vorba de sanctiuni, ONU a scaldat-o la faza asta cu niste fraze bombastice si atat, nu exista nici o baza legala pentru asta.
pacifistii astia au fost niste simpli spargatori de blocada iar de obicei spargatorii de blocada patesc mult mai rau (scufundare). restul e gargara si piar.

singurul prostanac impresionat de melodrama asta va fi abramburel care va comite in curand o prostie vizavi de israel in numele "pacii in orientul mijlociu" aceasta fata morgana.
March
Nu se va intampla nimic. Ca si in cazul asasinatelor din Dubai. A mai auzit cineva de vreo reusita a investigatiei ? Si asasinatele alea a fost ceva cu mult, mult mai bubuitor decat actiunea asta din Mediterana.
March
QUOTE(turbo trabant @ 1 Jun 2010, 05:20 PM) *
pacat, vroiam sa vad ceva parlamentari europeni trimisi pe fundul meediteranei, un fel de unicameral facut de israelieni smile.gif. chiar as vrea sa ii vad pe tupeisti cum explica prezenta lor acolo si daca deconteaza plimbarea cu barcutele pe spinarea contribuabililor ioropeni.

rofl.gif rofl.gif

Iar tupeistii aia precis sunt unii care primesc ceva parale din directia O.A. devil.gif
turbo trabant
baieti, degeaba va macinati gandul la chestia cu palestina.

israelul a vazut ca nimeni nu ii mai ajuta (a se citi prostul de la clasa alba) asa ca merg pe cont propriu si fac ce vor. nu sunt limitati decat de niste vagi principii morale si norme internationale.

se poate face pace si asa, dand in bot inamicului pana cere pace in genunchi si se chisa de frica pe el. sincer, ma intereseaza atat de putin si daca in timpul obtinerii pacii o mierlesc toti "activistii pentru pace" atunci va fi liniste dupa aia de o sa ne tiuie urechile.

restul sunt detalii.
abis
QUOTE(turbo trabant @ 1 Jun 2010, 05:59 PM) *
israelul a vazut ca nimeni nu ii mai ajuta (a se citi prostul de la clasa alba) asa ca merg pe cont propriu si fac ce vor

Nu pot face ce vor daca este adevarat ca nu-i mai ajuta nimeni. wink.gif

Analiza Stratfor
turbo trabant
eh abis se vede ca nu ii stii pe israelieni.
March
Evreii iranieni condamna cu ayatolaha manie atacul " Sionistilor" asupra flotilei nevinovate.
Cla
QUOTE(Marduk @ 31 May 2010, 05:56 PM) *
Parerea me este ca Israelul a gresit interceptand convoiul cu ajutoare pentru Palestinienii din Gaza. Nu stiu ce a stat la baza acestei hotarari dar militarii au gresit or au fost prost informati. Se putea proceda si altfel, civilizat, doar convoiul fusese luat in colimator cu mult timp inainte. Nu au obtinut nimic, au intaratat ONG-urile din Turcia si au atatat si mai mult spiritele in lumea araba. Ce nu inteleg este ca Egiptul a participat la aceasta blocada prelungita a fasiei Gaza, or daca este sa judecam democratic ar fi trebuit oprite doar transporturile de arme si nimic altceva. Sa vedem ce va iesi din aceasta eroare tactica a evreilor

Lasa ca-i bine, foarte bine. Si uite asa isi dau arama pe fata. Nu as zice eroare, ci teroare.
Tot Knesset-ul ar trebui aruncat in mare. Dar mai inainte de asta, spânzurat.

Fâsia Gaza e cea mai mare închisoare pe lumea asta. Rusine sa le fie israelienilor, ma refer la politicieni, porcii dracului. Fie si kosher.
Cla
QUOTE(Marduk @ 1 Jun 2010, 04:30 PM) *
foarte scurt timp dupa ce lumea a aflat cu certitudine ca evreii chiar au arme nucleare

rofl.gif Nohat, asa ceva... Hai chiar, de-abia acum o stii??!
Jimmy Carter a zis ca Israel are 150 bombe atomice. http://en.wikipedia.org/wiki/Dimona
turbo trabant
QUOTE(Cla @ 1 Jun 2010, 06:41 PM) *
Fâsia Gaza e cea mai mare închisoare pe lumea asta. Rusine sa le fie israelienilor

adauga si pe fratii lui boborul gazan, egiptenii.

inchisoarea asta are cheia inauntrul celulei dar cei din inchisoare nu vor sa iasa. de ce sa te bati pentru libertate cand vin moca "ajutoarili" si esti "victima" mass-media? nu mai bine o freci la rece cu cauza boborului si opresiunea ? daca te superi mai arunci cateva rachete peste zid, mai bagi o manea cu dujmanii infideli sionisti, navestisti sau ce dracu or mai fi ca trebuie ca boborul gazan sa aiba dujmani, nu se poate fara. si uite asa trece cate un deceniu, doua si tot acolo e situatiunea.

cand fratii balestinieni nu o sa mai fie mangaiati pe crestet de diversi (inclusiv ue) atunci va fi pace acolo. pana atunci har-har, bum-bum, poc-poc dupa bunul principiu ochi pentru ochi, dinte pentru dinte.

abis
QUOTE(turbo trabant @ 2 Jun 2010, 01:35 PM) *
inchisoarea asta are cheia inauntrul celulei dar cei din inchisoare nu vor sa iasa. de ce sa te bati pentru libertate cand vin moca "ajutoarili" si esti "victima" mass-media?

Ai senzatia ca oamenii de acolo huzuresc, ca e o fericire sa traiesti in Gaza?

Cei de acolo sunt de doua ori prizonieri: odata, din cauza izolarii si blocadei impuse de Israel si sustinuta de Egipt; a doua oara, din cauza Hamas, care controleaza zona.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.