QUOTE(Marduk @ 29 Jun 2010, 11:43 AM)
Cu alte cuvinte, SCOPUL SCUZA MIJLOACELE, din punctul asta de vedere ce a lasat in urma? o tara devastata de razboi, un popor infometat, lipsit de elitele pe care comunistii, la indemnul celor veniti de la Moscova, s-au grabit sa-i bage prin puscari sau lagare de munca. Eu nu pot sa-i zic bravo nici ei nici celor care s-au uitat in gura ei. Dar tot nu vad legatura cu situatia actuala din Palestina? Poate ca evreii care au "calatorit" in Palestina in acele vremuri chiar au dezechilibrat balanta demografica, asa cum zic unii, in detrimentul arabilor, o fi fost si asta un scop care se pare a fost atins, dar cu romanii ce-or fi avut? or fi citit in Mein Kampf ca romanii sunt un popor de sclavi, mai sclavi decat evreii.
ben_gal
Ti-am raspuns deja, insa am un adaos, caci precedentul meu mesaj [de raspuns] nu a produs reactia asteptata, ci o ocolire a subiectului. Deci mergem inapoi pentru clarifivarea tulburelului:
Ceea ce ai scris aici era raspuns la al meu:
"Ana Pauker a facut rost de Certificate de Calatorie in Israel pentru zeci de mii de evrei.
Chiar si parintilor ei.
Din punctul asta de vedere, BRAVO! Halal comunista! "Acest "ce a lasat" se refera la A. Pauker, probabil. Care razboi? Poate cel Mondial? Poate altul? A mai fost vreunul? Al comunistilor lui Gh. Dej? Uite ce ma deranjeaza pe mine. Ma deranjeaza actele de saracie. Adica de ce te dai nenorocit? Pauker v-a adus comunismul? Dej unde era? Pauker l-a violat pe Dej? L-a silit la ceva? Si daca chiar ar fi facut-o, unde era poporul? Iaca, in 1956 ungurii au facut revolutie, polonejii si cehii au facut si ei galagie impotriva lui Ivan, insa romanul n-a facut NIMIC. Si atunci cind v-ati miscat, ati dat gios un comunist si ati pus pe un altul. Poate ca v-a placut comunismul. Si ce legatura intre necazurile romanilor si plecarea in Palestina? Niste paraziti comunisti au plecat. Foarte bine, nu-i asa? De la nenorocitul de roman sari la arab, ca si el e om si toate astea in sase rinduri numarate. Cu alte cuvinte: mesajul e cam dezlanat si nu prea e raspuns la al meu, insa are un mare merit: e scurt.
Acum la subiect: ceea ce multi nu inteleg este forta magnetului numit ISRAEL care atrage evreii, comunisti sau nu. Pentru UNII evrei comunismul a fost un fel de metoda de a-si omori timpul in asteptarea pasaportului. Aia de v-au mardit in puscarii erau nebuni care nu aveau Israelul in cap precum Pauker si altii [care au avut, adica].
Dca vrei, raspunde la subiect, insa o reactie asemanatoare celeia pe care ai dat-o deja, nu este necesara.
Semnat: evreul cu pana usoara si cuget curat.