Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Zi-ne Ce Ai Acum In Cap
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Vexx
In cap am urmatoarele (ca la compunerile din generala): Ma bucur ca am revenit pe forum dupa o absenta destul de lunga si deloc motivata! Bine v-am regasit sanatosi...sper.
DeathQueen
Hello
Cum asta-i primul meu post aici sper sa ma primiti cu bine,si sa-mi fac cat mai multi prieteni printre voi... biggrin.gif
So...salutare tuturor!
Mihai
Bine ai revenit, omu_vexx
Bine ai venit la Han, DeathQueen. Imi doresc la fel de mult sa te simti bine aici si sa iti faci multi prieteni. wink.gif
genicon
Lume noua, cunostinte mai vechi!!!!! 19.gif

In primul rand salut si eu revenirea omului_vex pe forum... sper sa fie una in forta... si nu doar un foc de paie. Ma bucur sa te revad!!!!!! wink.gif

Death Queen - bine ai venit printre noi, suntem siguri ca iti vei face prieteni pe aici pentru ca... este normal la cat de primitoare este atmosfera...lol... Fi pregatita insa, ca e ca un fel de drog... sa nu uiti mancarea pe foc! wink.gif Asa ca, ce sa zic... ma bucur sa va vad, ii astept si pe ceilalti, care se cam lasa asteptati... dry.gif Iar tie D_Queen - sa auzim numai de bine!

(Am zis) 6.gif
DeathQueen
Genicon,noi suntem cunostiintze mai vechi daca iti amintesti si cum m-am hotarat ca e timpul sa mai subscriu si pe alt Forum ca ala nu`mi ajungea..Here I am! laugh.gif
Waaaa,ce ma bucur! tongue.gif
La cat mai multe posturi si noi prieteni imi doresc.... 19.gif
Carmi
Bine venit Death Queen.(acuma as da mana cu tine si probabil as zice inacantata de cunostinta)...da de ce nickul asta?? rolleyes.gif chiar sunt curioasa de istoria lui....
black ice
Welcome!
Ca tot veni vorba de nickuri si istoria lor (btw, si eu sunt curios biggrin.gif ) am putea face un topic pe acest subiect.
genicon
Hehehe... ce imi place mie de black ice - cred ca s-a invatat deja sa deschid eu subiectele propuse de el... Dar acum nu o voi mai face. Astept sa o faca el tongue.gif Nu de alta, dar si mie mi se pare o idee buna!

Death_Queen - cum sa nu stiu mai ca suntem cunostinte mai vechi? Eu ce tot ziceam in postul anterior? blink.gif Hmmm... ma intreb doar cine sau ce te-a facut sa te hotarasti sa intri si pe aici... Sper ca eu biggrin.gif

Cat de cat on-topic - Sunt tare suparat ca nu imi merge prea bine netul si am o gramada de invatat pentru maine... groaznic!!!
Antont
Felicitari Afro pentru ca ai fost aleasa"Membra Lunii"... Ce zici,vrei sa devenim regele si regina balului biggrin.gif ?
Tudy
Pentru cei interesati, maine, vineri 16 mai, e eclipsa de luna. biggrin.gif

Faza partiala incepe la ora 04:03 a.m., atinge faza totala la 05:14 a.m., iar la 07:18 a.m. e gata... smile.gif

Acum, problema e cu "vizibilitatea". In primul rand conteza vremea... Iar in al doilea rand, faza totala nu va fi vizibila din Romania (nu suntem chiar buricu' planetei, cum probabil au crezut unii in 11 august '99 laugh.gif)...

Iar tot ca fapt divers, pe 31 mai are loc o eclipsa inelara de soare, dar din nou, romanii nu vor beneficia decat de o eclipsa partiala... cool.gif

Afrodita
Mersi Gogule,normal ca vreau sa fim regele si regina balului, da' ne voteaza lumea sau ne punem noi pe tron singurei? laugh.gif
Cat despre eclipsa de luna nu am sanse s-o vad ca-s rupta de oboseala si abia astept sa dorm biggrin.gif
bdl
Las ca o vezi in reluare la protv
Afrodita
Probabil, daca mi-or fi dat astia drumu' la cablu, ca zapacitul meu a uitat sa plateasca la timp si ni l-au intrerupt.Ma intreb cum naiba la el acasa nu ii taiasera cablu' dupa mai bine de 6 luni de neplata si aici l-au taiat dupa cateva zile? Romania, ce sa-i faci? mad.gif
genicon
M-am speriat... am auzit ca anul asta zilele orasului meu, care incep de azi, vor fi tinute IN PADURE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! blink.gif blink.gif
Cum zicea si afrodita - Romania, ce sa-i faci????!!!???? Mi se pare ceva foarte ciudat... si sper sa nu ploua sa se innampleasca toata lumea, ca dupa cata bere vom varsa in noi... cine stie care pe unde ajunge... Un lucru e clar totusi - de la anu' Severinu' nu va mai avea padure biggrin.gif
Antont
QUOTE (afrodita @ May 15 2003, 10:39 PM)
Mersi Gogule,normal ca vreau sa fim regele si regina balului, da' ne voteaza lumea sau ne punem noi pe tron singurei? laugh.gif
Cat despre eclipsa de luna nu am sanse s-o vad ca-s rupta de oboseala si abia astept sa dorm biggrin.gif

Daca indrazneste careva sa nu ne voteze, ne punem pe tron noi singuri si traim fericiti pina la adinci batrineti biggrin.gif . Cit despre eclipsa, nu fi suparata, o sa ma uit eu la ea si ti-o povestesc laugh.gif .
Afrodita
Ok, Gogule, asa facem.Si dupa ce suntem pe tron, ii "asuprim" pe cei care nu ne-au votat laugh.gif Si la "coafura" care o am acum, chiar ca as fi buna de pus pe tron laugh.gif hihi, ma laud si eu ca mi-am facut paru' si nimeni nu baga de seama tongue.gif Pai povesteste draga eclipsa, abia astept laugh.gif Uhh, am papat si acum parca mi-e si mai lene sa ma apuc de treaba in casa laugh.gif E greu cu burta plina...
bubu
...e dimineata ora 9 si afara e frumos, ma duc sa beau o cafea cu un brios...si poate mai tirziu ma duc sa fac putin sport smile.gif
genicon
Inca sunt ametit, mahmur, ma doare capul, simt elicopterul... mi-e rau, mi-e somn, imi tremura mainile...
A-nceput de ieri sa cada cate-o bere - acum a stat... smile.gif A stat, ca nu mai intra... Sunt zilele orasului meu... ORASUL MEU! (ce ciudat suna...) Am stat pana pe la 5:30 AM - mai eram noi (eu&friends) si maturatorii smile.gif.. Hmmm... de pe la a 9-a bere am inceput sa uit sirul si numarul si forma... cred ca nu mai simteam nici gustul. Sunt dezamagit de mine, sunt un ratat! ohmy.gif Dar, asta e... se mai intampla... Plus ca m-au "incantat" printre altele Candy si O-Zone... yuck! blink.gif
Antont
QUOTE (afrodita @ May 16 2003, 12:56 PM)
Ok, Gogule, asa facem.Si dupa ce suntem pe tron, ii "asuprim" pe cei care nu ne-au votat laugh.gif Si la "coafura" care o am acum, chiar ca as fi buna de pus pe tron laugh.gif hihi, ma laud si eu ca mi-am facut paru' si nimeni nu baga de seama tongue.gif Pai povesteste draga eclipsa, abia astept laugh.gif Uhh, am papat si acum parca mi-e si mai lene sa ma apuc de treaba in casa laugh.gif E greu cu burta plina...

Foarte de acord, crede-ma ca am talent la asuprit lumea, mai ales cind mi-e lene si am tot felul de pretentii gen mincare la pat,masaj, etc...Acum depinde si de persoanele asuprite, da' ne impartim noi, tu asupresti barbatii si eu femeile biggrin.gif ...Afro, cu eclipsa nu stiu cum facem, ca am consumat licori spirtoase => am fost beat => am ratat eclipsa laugh.gif ..
Antont
QUOTE (genicon @ May 18 2003, 02:40 PM)
Plus ca m-au "incantat" printre altele Candy si O-Zone... yuck! blink.gif

Si pe mine ma incinta candy,dar nu muzica lor smile.gif ....dar la tine cu o-zone e mai grav laugh.gif ....
Afrodita
Lasa Gogule, dam comanda speciala de eclipsa..Sa se faca eclipsa special ca s-o vedem noi, treji si "treji"...mai ales ca eu iau antibiotice si nu pot bea..Genicon, cred ca ai baut si pt mine laugh.gif Si la noi sunt zilele orasului si trebuia sa merg aseara, da' nu am avut sanse, plus ca mi-era o leneeeee..Ca tipa venise fara masina...
Antont
QUOTE (afrodita @ May 18 2003, 04:39 PM)
Lasa Gogule, dam comanda speciala de eclipsa..Sa se faca eclipsa special ca s-o vedem noi, treji si "treji"...mai ales ca eu iau antibiotice si nu pot bea.

In regula biggrin.gif ...Da' atunci comandam eclipsa dupa ce termini cu antibioticele biggrin.gif . Daca e circ,circ sa fie smile.gif .....
Afrodita
Perfect asa..Atunci bagam eclipsa pe saptamana cealalta laugh.gif
Antont
In regula. Sa fie de soare sau de luna, sa stim ce dispozitii sa dam supusilor biggrin.gif ?
Afrodita
Uhh, chiar ca topic de aberatii laugh.gif Deci sa aberam in continuare: o eclipsa totala de soare nu ar strica, pt ca aia din '99 nu s-a vazut klumea de la bacau laugh.gif
tirpitz
nu s-a vazut bine nici din Bucuresti (pentru cei care erau cu "elicopterul". Si pentru ca titlul sectiunii este "zi-ne ce-ai acum in cap" ma intreb daca membrii forumului s-au intalnit vreodata> sau este interzis?
Afrodita
Nu este interzis ,dar nici nu am avut ocazia sa ne intalnim.Oricum, e greu ca atatia oameni din colturi diferite ale tarii, sa aiba si timp si dispozitie sa se intalneasca.
bubu
Propunere pentru Afrodita.
Propun schimbarea nick-ului tau in "Afrodita+iubi" biggrin.gif
genicon
loool bubu! Buna idee... dar atunci nu am mai fi in aceleasi relatii cu afrodita... decat daca, cumva, acel iubi de dupa plus va fi Gogu, regele cu care imparte ea jumatate de tron sau cat o imparti. blink.gif

Aseara au fost focurile de artificii! 19.gif Cele mai marfa de pana acum!!! Super... pacat ca se auzea un comentator stupid al evenimentului - "Si acum o bubuitoare in forma de palmier... EXTRAORDINAR!!!!!!.... si inca una, in forma de crizantema!!!!!.... " Penibil... mai ales pentru aia care inca mai vedeau... ca nu prea luau formele pe care le vedea "stimabilul" prezentator... 17.gif

tirpitz - membrii inca nu s-au intalnit, si daca esti interesat, da un click pe linkul asta: Stabilim unde bem ceva 19.gif
tirpitz
genicon, iti multumesc de pont
Cain
Ce am in cap? Azi, marti, doozecimaidouamiitrei, ora cincijumate, NAM CU CINE SA BEAU O BERE DUPA SERVICI F**UI MAMA EI DE VIATA !!! mad.gif 50.gif 24.gif 52.gif 51.gif Offffff
Carmi
Parca ar fi un film horror ce-ai postat tu, mai Cain......e chiar asa de rau?
genicon
Sugestie Cain: bea berea aia inainte sau in timpul serviciului... asa poate mai gasesti cu cine wink.gif

Eu - ce sa zic? Iar va voi vorbi de BAC... pentru ca devine un laitmotiv al vietii mele... din pacate sad.gif Asa cum e afro cu iubi... sunt eu cu bacul... obsedat verbal zic (sa nu spun oral, ca se interpreteaza 6.gif )... Faza e ca ar fi bine sa puneti mana de la mana, sa va rugati sa-l iau naibi, ca daca nu... va tot stresez cu al bac pana-l iau... si asta nu va veti dori...
Azi tre sa invat Alexandru Lapusneanul si Plumb... Bafta mie! dry.gif
Afrodita
Bah, 2 opere ce nu mi-ai placut niciodata 6.gif Si sa stii ca si pe mine ma enerveaza bacu' pt ca tre' sa-l dea o prietena de-a mea si io nu am cu cine iesi la plaja, ca singura nu prea ma pasioneaza mad.gif
Cain
Bafta barbate. smile.gif

Carmi, nu stiu daca stii senzatia cand termini o zi de lucru tampita, cu adevarat tampita, fara cap, coada, fara logica, sictirit, cu chef de a vedea o fata zimbitoare, sa stai la o taclala cu cineva care-ti face placere.... Ei, daca stii, ma intelegi dece ...
Antont
Si eu sint obsedat de ceva in momentul de fata,dar nu de bac biggrin.gif . Oricum,sint sigur ca nu veti ghici despre ce e vorba biggrin.gif ....
bdl
Mai fratilor,
Da pestii unde se duc cind ploua ca sa nu se ude? blink.gif
Cain
Se duc in.. aia masii.. biggrin.gif Se ascund sub parasute ma, cum unde ?!?! tongue.gif
genicon
QUOTE (Gogu.Telejurnal @ May 21 2003, 04:02 PM)
Oricum,sint sigur ca nu veti ghici despre ce e vorba biggrin.gif ....

Ba da, Gogu. Am ghicit eu! - Esti obsedat ca s-ar putea sa nu iau eu bacul (Doamne fere!), esti obsedat ca a plecat Ulysess ...aaaa! sa nu uit! Esti obsedat si de femei, bautura, sex! (nu neaparat in ordinea asta 6.gif )

Cain - Multam pentru urari... Aceleasi urari de bine si de bafta merg si spre Tudy! 19.gif
Antont
QUOTE (genicon @ May 22 2003, 07:30 PM)
[/QUOTE]
Esti obsedat si de femei, bautura, sex! (nu neaparat in ordinea asta 6.gif )

Frate, eu sper sa-ti iei bacul, iar in ceea ce priveste obsesia mea, n-ai ghicit biggrin.gif ...
Alea de care zici tu sint obsesiile de zi cu zi, nu se iau in calcul laugh.gif ...
Lasa ca peste citeva zile iti spun despre ce e vorba.
bubu
'neata Mihai... cool.gif
bubu
Ciprian..'neata si tie smile.gif
Mihai
Buna dimineata, bubu! smile.gif
Antont
QUOTE (Gogu.Telejurnal @ May 23 2003, 01:57 PM)
[/QUOTE]
in ceea ce priveste obsesia mea, n-ai ghicit biggrin.gif ...

Ladies and gentlemen, I have Enter(ed) the Matrix. laugh.gif .

Traducere:
Eram obsedat sa fac rost de jocul asta, acum e la mine pe hard 40.gif , deci rezulta ca urmatoarele zile voi intra foooarte rar pe forum smile.gif .
Stimati colegi, la buna vedere si sa nu faceti prostii cit lipsesc biggrin.gif ...
genicon
Eu am intrat, am iesit... am intrat, am iesit... si tot asa... Oare am facut un fel de cyber-sex cu Matrix??? biggrin.gif
Carmi
uiiiiiii!i'm back am ras una buna astazi da nu la bancuri ci ....va las pe voi sa ghiciti (haha de parca ati avea chef!!) unde.......
Daphne
Acu ascult niste muzica orientala si ma gandesc la ziua de maine ( care de fapt e azi). am chef de vorba, da' toata lumea doarme la ora asta sad.gif

Imi doresc sa am mai mult timp, ziua mi se pare prea mica, de-as gasi o solutie sa o prelungesc... unsure.gif Nu reusesc sa fac nici jumatate din ceea ce imi propun, daca as reusi sa pacalesc timpul...mmm ar fi dragut sa deschid un topic pe tema asta..la filosofie cred, sa vad voi cum va descurcati cu timpul, ce reprezinta pentru voi...
bubu
BDL-ule, tu nu ne-ai spus de unde vine nick-ul tau? dry.gif ...sint curios unsure.gif
genicon
Romaniiiieeeee, tara mea de dor!

Joi, in timpul emisiunii. smile.gif Tema - "Barbatul roman - intre MIT si realitate". Suna dupa maxim 30 de sec o ascultatoare (saraca, ori era nebuna, ori beata, ori drogata - mi-am dat seama dupa felul in care vorbea laugh.gif ) sa ma felicite, ca in sfarsit am avut curajul sa zic o mare realitate - ca barbatii se gandesc numai la MICI si femei! blink.gif "Ca asa face ei - te ia de gat pe strada, <<Hai la un mic!>> si dupa aia te baga in camera" Toata lumea a ras la interventia asta telefonica (dandu-mi seama de interlocutor, am lungit-o peste 5min smile.gif) Ma rog, va dati seama ca dupa aceea au fost gramada de telefoane care au facut-o praf pe "biata" femeie.
Aceasta insa nu s-a lasat - spre sfarsitul emisiunii suna din nou, PLANGAND!!!! si zicandu-mi ca ea nu are nici o vina, a inteles cuvantul gresit, ca stie si ea sa faca diferenta dintre MIC si TIC! blink.gif Hilar... "Mare ti-e gradina, Doamne!"
Mistinguett
Pentru ca m-ai facut sa rad in hohote, asa, de dimineata, te recompensez:

http://streetsmartstv.warnerbros.com/
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.