Ok, iaca vine reportaju'! Atentiune!!
Poi alaltaieri am fost la bere cu genicon si prietenul lui.I-am adus in oras, prietenul lui deja era un pic "vesel", genicon s-a tinut bine
Probabil din cauza antrenamentului de la Chintya(daca nu am scris bine, sorry, sunt adormita
)A venit si iubi cu noi, am povestit , am ras, dupa vreo 2 ore a venit si un prieten de-al nostru cu nevasta lui(nasii nostri) si l-au "furat" pe iubi.Am ramas cu geni si prietenu' lui la o bere pana s-a mai inserat.Apoi i-am pacalit si i-am dus un pic pe plaja.Ei nu prea voiau, da' pan' la urma au mers.Mi-am bagat picioarele in apa calda(genicon zicea ca nu-i calda, ca mi se pare), am fumat cate-o tigare pe plaja si am urcat inapoi in oras.Pe la vreo 10 seara sau chiar mai tarziu, au plecat acasa, dupa ce m-au condus pe mine acasa(la faza asta genicon a fost un domn!)
Ieri nu ne-am intalnit.A fost o vreme groaznic de urata si un frig, de simteam cum bate iarna la usa.Din cate am inteles, ei au stat prin hotel si la un barulet de prin Mamaia.Azi tre' sa vina la noi sa vedem niste filme.Da' vad ca-i frumos afara, asa ca, s-ar putea sa amane vazutul filmelor.As vrea sa ma intalnesc si azi cu geni, da' mi-e frica sa nu spuna ca i-am monopolizat vacanta
Sa vad ce zice si el si cum facem, ca bani nu am sa merg in Mamaia
Cam atat deocamdata.Ce-o mai fi, v-oi mai povesti!