Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Zi-ne Ce Ai Acum In Cap
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Rose
Uau, am crezut ca nu vad bine...bravo, Mihai mwah1.gif
Carmi
MIHAI esti cel mai tare!!! felicitari!!! thumb_yello.gif ohyeah.gif king.gif hug.gif clapping.gif
Afrodita
:jump: Mihai nici nu stii ce bucurie mi-ai facut!!! Multam mult de tot!! mwah1.gif Ah si-mi plac si zambaretii noi biggrin.gif
eu zic sa le lasam sa mearga in paralel..Nu strica 2 off-topicuri, la cat de naravasi suntem rofl.gif
Carmi
Uite-l si pe Bubulet...nais tu si iu smile.gif
genicon
QUOTE (Mihai @ Nov 3 2003, 01:42 PM)
... sau daca aveti alte sugestii scrieti aici. spoton.gif

Nu se poate face un backup al ambelor subiecte, pentru orice siguranta si apoi unirea lor? Iar daca se apare biggrin.gif vreo buba, le dezlipim sau bagam backupul in functiune wink.gif
Antont
Ce misto ca s-a recuperat acest subiect. E cel mai marfa din istoria hanului spoton.gif , nu-l lasati sa moara... Nu se poate lipi de acesta ? ohyeah.gif
genicon
Am zis si eu chestia asta si a spus Mihai ca exista riscul sa se piarda din mesaje... Ma gandisem la un back-up pentru orice eventualitate si apoi incercarea de lipire... poate asa o sa mearga...

PESE: BINE AI REVENIT, BATRANE!!!!!!!!!!!!!!!!! IMI ERA DOOOOOOOOOR DE TINE sorry.gif mwah1.gif mwah1.gif biggrin.gif
Vornicum
Imi zice si mie cineva de ce s-a deschis alt "Zi-ne Ce Ai Acum In Cap"?
Care era problema cu asta?
Carmi
Am citit unsure.gif cateva pagini de la inceputurile hanului...si tare am devenit nostalgica
Carmi
QUOTE (Ghost @ 6 May 2003, 11:48 AM)
Baieti si fete, there is no need to worry, Gogu.Telejurnal is back laugh.gif ... :jump:

P-unde umbli acuma Gogule?
Carmi
QUOTE (bubu @ 8 May 2003, 07:36 AM)
Si mie mi-esti drag, zmugurel! love.gif ...dar sint mai timid ...

Si bubu intr-o rabufnire de sentiment biggrin.gif
genicon
Da... subiectul asta este genul de subiect pe care intri si vezi cum erau/aratau/vorbeau membrii hanului la inceputurile lui. Asta e subiect cu valoare istorica, oameni buni! Sunt mandru de mine (si modest...) rofl.gif

Pese: Si eu de fiecare data cand citesc in el ma apuca nostalgiile.... sad.gif
simonsays
io unu tz'am zis, nu mai be' si nu mai citi prostii d'astia .. ca uite ce se intampla ! da' tu, nu si nu... e, plagi si tu ca femeile, atunci ! ohyeah.gif
jkd
am in cap o dilema.. nu stiu ce sa scriu in jurnalul ala... sau ma rog stiu da' nu stiu cu ce sa incep... nu imi ziceti ca tre sa incep cu inceputul. ca nu stiu care inceput.
colectionara
Cu primul biggrin.gif.
cactus
QUOTE (jkd @ 17 Apr 2005, 04:06 PM)
am in cap o dilema.. nu stiu ce sa scriu in jurnalul ala... sau ma rog stiu da' nu stiu cu ce sa incep... nu imi ziceti ca tre sa incep cu inceputul. ca nu stiu care inceput.

Pai tre sa te hotarashti ce-a fost prima data - oul sau gaina... ohyeah.gif
bufnitza
In primu' rind sa urez Buna dimineataaaa !!!! tuturor forumistilor , cu mentiunea ca-mi sinteti tare dragi ! sorry.gif
Si-n al doilea rind vreau o cafea , cu laptic ... servita de Mr. Kevin Spacey in persoana , ca sa am "The first day of the rest of my life " ( daca s-ar putea cu Mr.-ul nu as zice nu , fiindca ma fascineaza individu' ---- macar o saptamina , un wek-end ...ceva ) . Da' as avea oarece dubii , dat fiind ca nu prea se stie orientarea sexuala a lui .
Da , Doamne , sa-i placa Bufnitza , pentru el The Owl .
Ce face buha dupa o noapte complet alba .... rofl.gif roflmao.gif
indubitabil
buna dimineata, dragilor!
simonsays
domle, in primu rand va rog LASATI THREADU ASTA SA SE DUCA ! exista unul identic deasupra. asta a fost prima varianta, recuperata de Mihai, cand forumul a avut niscai probleme, si au disparut diverse chestii. a fost recuperat de nostalgie, nu de functionalitate. explicatiile fiind date, ma astept sa nu mai scrie aici decat cineva care are grave probleme de intelegere. multam.
Vornicum
Dimpotriva, mi se pare o idee isteata a lui Mihai chestia asta cu 2 topicuri in care sa se posteze. Dak nu vrei sa postezi in primul , postezi aici.
10 +
Vornicum
Sa incep eu sa aprind iarasi lumina.

Buna ziua forumisti!
genicon
N-are rost sa se porcaiasca 2 subiecte... Rog din suflet un moderator, sau pe Mihai sa inchida acest subiect pentru a evita ca ceva ce a fost foarte frumos si a ramas ca o amintire extraordinar de frumoasa in mintea si sufletul multor forumisti sa devina un nou teren de refulari si atacuri personale.

VA ROOOOOG!
Vornicum
Nu intelegi, mai nene.
Ideea e ca sa se evite eventuale conflicte.
Nu-ti place acolo, postezi aici.
QUOTE (Mihai)
Ultima data cand am incercat sa unesc doua topicuri mari a 'crapat' tabelul.

Mai bine discutam in fiecare... sau daca aveti alte sugestii scrieti aici.

Omul asta a zis o treaba. Si e administratorul forumului.
simonsays
nu intelegi tu, bai gibonule; ideea e sa nu spurci cu simpla ta prezenta un thread fain, asa cum ai spurcat un han intreg; intelege ca nu iti poti creea o zona A TA pe han; aici totul este public, comun, nu e zona de defulari pt bolnavi psihici ca tine; pt tine exista sanatorii...
genicon
Mai nene, cred ca tu nu intelegi. Ala care vrea si cauta conflicte in Poiana, citeste toate subiectele. Asa ca nu se evita nimic. Dar daca se inchide acest subiect, se evita transformarea unui subiect frumos intr-unul de "toata lumea vs. me". Acestea fiind zise, te rog din suflet sa nu mi te mai adresezi, sa te comporti ca si cand nu as exista, sa nu mai vorbesti nimic cu mine, la adresa mea sau la adresa prietenilor mei. Pentru mine nu existi ca om, vreau din suflet sa nu exist pentru tine.
Eclectic
Editat
divido

Guys!! Guys .... ce se intampla aici?
aveam si io ceva ACUM in cap si am intrat aici.... puhh .... ce se intampla ???? unsure.gif

oricum ... mi-a placut de simonsays .....

"Grupul petrecaretilor de pe Han saluta grupul handicapatilor congenitali, si le ureaza drum bun catre cuptor " thumb_yello.gif
divido

daca tot esti pe aici... salutari Barry cu un singur i 44.gif
SORIN
Vornicele...pana acum am tacut si n-am intervenit sau te-am insultat....totusi se pare ca-ti strangi latu-n juru capului singur!

Pe aici ti-ai luat deja un one way ticket ...foloseste-l pana n-o sa fie nevoie sa te impinga cineva, ca latu e deja strans la maxim.

Sa te impui cu forta nu merge...daca esti Barbat cedeaza singur thumb_yello.gif

Succes in continuare....

Sorin.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.