Mihai
10 Jun 2003, 06:19 PM
"Omul traieste pentru a invata."
bdl
10 Jun 2003, 11:28 PM
Cain,
In loc de revolutie mai bine faci o menstruatie,
Nu e revolutie da se lasa cu mult singe.
ypsilonalpha
11 Jun 2003, 07:32 AM
Sau daca vrei sa curga singe, mult singe, te faci barbier, ceva, da' nu prea mai e la moda. Harshti! cu briciul, mai stochezi un cap de client pe etajera, si tot asa.
genicon
11 Jun 2003, 11:10 AM
Eu cred ca asa a inceput si revolutia din '89 - un tip plictisit, si suparat ca nu are cu cine sa bea o bere a scrijelit pe un copac "Hai sa facem o revolutie" SI a fost luat in serios
Daca e asa... Cain? Ma pui si pe mine prim-ministru? Sau... cel putin ministrul invatamantului (sa iau 10 la bac
)
Afrodita
11 Jun 2003, 10:03 PM
Hm...Nu pot sa aberez acum...Desi as avea motive: m-a cam luat berea de cap...Bere bauta in timp ce vizionam meciul Romania-Norvegia...Bere bauta la oboseala, dupa 2 ore de somn si aproape 12 de munca...Bere bauta la olalta cu fumatul a mai bine de jumate de pachet de tigari...Bere bauta la nervi, ca ai nostri au fost atat de tampiti incat au "facilitat" un penalti...Din cauza caruia am terminat la egal...Ce frumos ar fi fost sa-i fi putut bate...
De fapt, nu asta voiam sa zic...Ci ca tocmai am citit caracterizarea mea facuta de Ancuta...Brusc, toata berea din cap s-a evaporat...De ce? Pt ca nu cred ca cineva m-a caracterizat mai bine ca ea...Eu, una, nu aveam asemenea cuvinte pt mine...Tinand cont de faptul ca Ancuta nu a apucat sa citeasca ceea ce scrisesem eu la religie, pe motiv ca am sters foarte multe mesaje de acolo....Sincer, Ancuta draga, am ramas cu gura cascata...Mai cascata ca la dentist....Ancuta, nu puteam sa-ti scriu la jurnal...Insa nici pe PM nu am vrut sa-ti scriu...Cineva , deunazi, imi zicea ca e socat de sinceritatea mea dezarmanta...Si i-am raspuns ca asa stiu sa fiu...Altfel habar nu am cum as putea fi...De aceea scriu aici, ca sa vada toti cat de fin psiholog esti...Nu cred ca ne cunoastem in real life (asta o zic pt restul membrilor), iar ceea ce ai dedus tu din mesaje...Intr-un fel ma socheaza, pt ca ai citit prea adanc in sufletul meu si asta ma sperie...De multe ori incerc sa ascund tristetea, amaraciunea, mahnirea, pt ca astea nu fac bine nimanui...Si da, imi pasa de parerea celorlalti, uneori prea mult, din simplul motiv ca nu prea am incredere in mine...Daca ai sfaturi pt mine, te rog mult, da-mi-le cat mai repede...Cum ziceam, cu un cuvant ma poti ridica la cer, iar cu altul ma poti baga in iadul disperarii...Incredere in viitor am...Pt prima data in viata mea stiu ce am de facut si ce vreau sa fac...Si e bun sentimentul asta...Speranta mi-am pierdut-o o singura data...Nu pot s-o mai pierd acum dupa ce am recastigat-o...Da, sunt o visatoare si o romantica incurabila...Din "zona" asta nu cred ca ma va scoate cineva vreodata
La o singura chestie nu prea m-ai nimerit: ma pasioneaza pana la obsesie domeniul afacerilor si am de gand sa merg pe drumul asta
Cam atat deocamdata....
bubu
12 Jun 2003, 07:18 AM
Am crezut ca am scapat de zodiace, dar uite ca au aparut si aici pe forum.
Daca vreti sa va cititi zodiacul, asteptati jurnalul Ancutei
o fi bine o fi rau
ypsilonalpha
12 Jun 2003, 08:14 AM
Acest @#$%^ si &^$#% de automat de cafea mi-a facut iar figura in dimineata asta. Mi-a inghitit o fisa pe degeaba, iar cafeaua luata in urma celei de-a doua fise mi-a pirlit oleaca mina. Ustura ca naiba! Cred ca e momentul sa scot securea de lupta - asta am io in cap acuma.
(P.S. Cafeaua de la aparat e remarcabil de buna pentru un automat.)
genicon
12 Jun 2003, 12:54 PM
ypsi - iti zic acum o lege de-a lui Murphy - "Nu functioneaza? Nu-i nimic! Ia un ciocan mai mare!"
Eu... ce sa zic? Astazi a fost ziua de "adio" la scoala... destul de trista... mi-am terminat ciclul (liceal
) si... a fost cum nu ma asteptam... dupa ce 4 ani de zile nu ziceam decat ca abia astept sa termin liceul... o sa imi fie greu fara lumea pe care am cunoscut-o acolo, dar asta e! Faza cea mai nasoala e ca vine bacul, si eu nu am invatat nimic (in loc sa invat, stau aici pe forum.) Deci - voi sunteti vinovati!!!!!!!!!!!!
M-a suparat si pe mine meciul de aseara... ca am fost intr-un barulet (unul dintre putinele cu TV din oras) unde se faceau (gratis) pariuri sau... pronosticuri pentru scorul final. Se castigau 10 beri daca nimereai... Si noi am fost 8 la masa, am scris scoruri diferite, dar nici unul nu a pus 1-1. Asa ca am plecat amarati acasa, si mai treji decat se cuvenea
Carmi
12 Jun 2003, 07:57 PM
Sunt deprimata....am citit posturile de la avort.....ma framanta indoiala....voi fi oare o mama buna?se zice ca maternitatea se invata. eu sunt mult prea impulsiva si incapatanata si uituca.....si nerabdatoare.oare la ce varsta se fac copii? ce stiu eu despre viata asta? abia am rasarit si deja ma cred desteapta......la 20 de ani hihihi, nici macar nu am trecut ca si Afro prin atatea experiente de viata.....
oi fi o pustoaica obsedata de sex? care insa nu simte partea spirituala a "sportului"?acum ma indoiesc de propria-mi asa zisa "maturitate" (asa ma consider fata de restul fetelor de varsta mea....modestia). e curajul si tupeul meu prefacut? daca am avut noroc de prieteni care au avut grija de mine si nu m-au ranit asa va fi oare toata viata?
floare albastra floare albastra.......
Carmi
12 Jun 2003, 08:32 PM
Noapte buna Mihai!!
Mihai
12 Jun 2003, 09:29 PM
Noapte Buna!
(Cred ca doarme deja la ora asta
).
man
12 Jun 2003, 10:30 PM
Salut,.. iaka am venit si io pe acilea, in vizita la han,... la invitatia administratiei, facuta pe alt forum.
Acolo mi-au reprosat administratorii ca-s prea "prolific",.. ca scriu prea mult si ei nu mai prididesc cu cititul.
Trebuie sa recunosc ca forumul acesta pare cam "altfel" pentru mine, lipsind si o situatie a posturilor zilnice in ordine cronlogica, indiferent de categoria forumului,.. dar poate ma insel io,.. sau asa trebuie sa fie ...
pentru cine nu are ce face, puteti arunca o privire si pe paginile mele;
www.techirghiol.com
... nu este un site comercial, deci nu fac nici o reclama cu astepatari finaciale,... este numai asa, de amorul artei si pentru promovarea unui colt de pamant romanesc...
... in continuare,... va doresc o noapte placuta
Mihai
12 Jun 2003, 10:34 PM
Bine ai venit la Han!
Adica administratorii de acolo te-au invitat sa vizitezi acest forum?
Pentru mesajele noi, foloseste optiunea 'Arata mesajele noi', de la inceputul fiecarei pagini.
man
12 Jun 2003, 10:40 PM
QUOTE (Mihai @ Jun 13 2003, 12:09 AM) |
Bine ai venit la Han! Adica administratorii de acolo te-au invitat sa vizitezi acest forum? Pentru mesajele noi, foloseste optiunea 'Arata mesajele noi', de la inceputul fiecarei pagini. |
.. nu, sigur ca nu, eu am venit la invitatia voastra,.. administratorii de acolo mi-au dat numai de inteles ca scriu prea mult pentru forumul lor "linistit",.. si ca nu prea ma inteleg...
... ceea ce eu la randul meu nu inteleg,.. incerc sa folosesc cea mai primordiala si comuna limba romaneasca,.. he he he
fara vulagrisme sau jigniri,.. dar acceptanta aceasta nu-i la indemana orisicui ?!
Ma rog,.. o poveste mai lunga,.. voi disparea la culcare acum,.. am citit threadurile voastre cu sexualitatea si erotica,.. foarte interesante, si scrise intr-o atmosfera libera si totusi normala si de bun simt,.. de apreciat...
salutari...
Dianna
13 Jun 2003, 05:09 AM
man, sa stii ca te inteleg. Am vizitat si alte forumuri dar asta mi s-a parut cel mai civilizat. Atmosfera este mai deschisa cand nu citesti injuraturi si declaratii de razbunare.
Ahem... am exagerat putin la declaratiile de razbunare dar n-am fost nici departe de ce se intampla pe unele forumuri.
Carmi, scuza-ma ca ma bag ca musca-n lapte
dar sa stii ca n-ai de ce sa te ingrijorezi. O femeie se simte altfel cu un copil in brate. Asta n-o stiu din proprie experienta
, dar am avut grija de copiii matusei mele de cand eram de 10 ani. Matusa mea mi-a dat sa fumez o tigara cand am fost de 7 ani. Asta a fost prima si ultima oara (hehe). Atunci era tare zvapaiata (nu cred ca esti asa, vb doar de matusica mea draga
) Dupa ce s-a casatorit si a ramas insarcinata s-a cam schimbat in spre bine. Avea mare grija la ce facea, nu fuma, mancaruri sanatoase, etc. Vreau sa zic ca toti o sa trecem prin asta odata si-odata. Eu cred ca daca o mama isi iubeste copiii, o sa faca tot ce-i sta in putinta sa fie ei fericiti si-o sa-i creasca cum crede ea ca-i bine.
Afrodita
13 Jun 2003, 08:06 AM
Man, bine ai venit!! Si bine ca ai venit, poate asa-mi mai scade mie limbarnita
Sau cel putin am cu cine sporovai
Carmi, revin mai tarziu cu un edit sa-ti zic ceva.
man
13 Jun 2003, 08:29 AM
pai eu ziceam sa ma mai linistesc, sa fac o cura de abtinere, sa-mi mai vad si de treburi,.. he he he
adevarul este ca ma cam plictisii in ultimul timp si incercam sa vad si eu ce mai gandesc sau mai pun la cale altii,...
eu am fost multi ani, ocupat numai cu mine insumi, si cu cativa de prin prejur,.. in ultimul timp incerc sa-mi "descoper" semenii si in internet, prin personajele virtuale pe care le reprezinta,.. uneori este fascinant,.. din pacate poate, multi care ar avea cate ceva cu adevarat interesant de spus, nu indraznesc, sau daca o fac, foarte timid sau renunta la primele "obstacole" ...
pe unele forumuri mai "impulsive", consider ca poate fi si un exercitiu de stapanire de sine, sa nu te ofuschezi neaparat la prima aluzie poate mai indrazneata la persoana sau ideiile tale
... in general apreciez replicile si contrele la idei si nu la persoana, consider ca este mai fair...
o zi buna
genicon
13 Jun 2003, 12:18 PM
Salutare, man!
Nu ti-am citit decat aceste 3 posturi de pe acest thread, dar sa sti ca imi place de tine
Dupa cum vezi, ca o nota discordanta fata de alte forumuri (daca tot este sa facem comparatii) acesta nu ia in calcul mesajele de aici, de pe Poiana lui Iocan, care este zona libera - de aberatii, de off-topicuri etc. Un lucru bun, zic eu. Si, in plus, ca sa vezi ca lumea nu scrie doar de dragul de a aduna posturi (chiar daca mai sunt pers. cu multe posturi, sunt ca tine - au limbarita
) uita-te chiar aici - unul dintre forumurile cu cele mai multe posturi, si nici nu se iau in considerare.
In alta ordine de idei, acest forum este unul care se conduce dupa motto-ul "Arta de a conversa" asa ca nu si-ar avea nici un rost vlulgaritatile si jignirile la persoana. Si da, replicile si contrele la idei sunt binevenite, atata timp cat nu lezeaza persoana, sau nu reiese din acea "contra" ceva de genul: "esti prost"
Asadar, iti zic si eu "Bun gasit" la Han, sa ai o shedere cat mai placuta si... nu uita! Forumul este asa cum ni-l facem noi, membrii!
Carmi
13 Jun 2003, 05:05 PM
Multumesc Dianna (nu consider ca intervii fara sens.....ma simt bie asa)
si tie Afro anticipat
Man god bless ya and welcome!!!
genicon
17 Jun 2003, 11:30 AM
Mare stres, mare... se apropie bacul... nu mai prididesc cu invatatul... Ma, da multi scriitori am mai avut! La germana sunt bata "Ich kan nicht sprechen Deutsch" (sunt convins ca nu am scris corect) asa ca nu pot decat sa sper un prof de treaba...
Istoria... e si ea la pamant, cel putin pentru mine - s-au intamplat prea multe, la naiba! Dar... tre sa fiu optimist! Si ma pregatesc intens pentru proba de sport...
Acum, reintrand, dupa o pauza de DOAR o zi, vad ca a mai aparut lume, sau cel putin a inceput mai multa lume sa fie activa.. si asta e foarte bine, parerea mea
Pacat ca nu pot INCA sa ii cunosc mai bine... dar revin si trag tare!
Cain
17 Jun 2003, 04:27 PM
QUOTE (genicon @ Jun 17 2003, 12:05 PM) |
Si ma pregatesc intens pentru proba de sport... : |
Sticla de era de fier, ce brand aveam.... !!!
Carmi
18 Jun 2003, 08:01 PM
Ma bucur!!!
oaspetele
19 Jun 2003, 07:11 AM
QUOTE (genicon @ Jun 17 2003, 01:05 PM) |
Mare stres, mare... se apropie bacul... nu mai prididesc cu invatatul... Ma, da multi scriitori am mai avut! La germana sunt bata "Ich kan nicht sprechen Deutsch" (sunt convins ca nu am scris corect) asa ca nu pot decat sa sper un prof de treaba... |
Ich kann nicht Deutsch sprechen.
da nu ai fost departe .
Afrodita
19 Jun 2003, 09:49 AM
QUOTE (Carmi @ Jun 12 2003, 08:32 PM) |
Sunt deprimata....am citit posturile de la avort.....ma framanta indoiala....voi fi oare o mama buna?se zice ca maternitatea se invata. eu sunt mult prea impulsiva si incapatanata si uituca.....si nerabdatoare.oare la ce varsta se fac copii? ce stiu eu despre viata asta? abia am rasarit si deja ma cred desteapta......la 20 de ani hihihi, nici macar nu am trecut ca si Afro prin atatea experiente de viata..... oi fi o pustoaica obsedata de sex? care insa nu simte partea spirituala a "sportului"?acum ma indoiesc de propria-mi asa zisa "maturitate" (asa ma consider fata de restul fetelor de varsta mea....modestia). e curajul si tupeul meu prefacut? daca am avut noroc de prieteni care au avut grija de mine si nu m-au ranit asa va fi oare toata viata? floare albastra floare albastra....... |
Draga Carmi, scuze ca nu am revenit mai devreme cu completarea, insa de la munca intru doar ca sa citesc, rar postez, ca am niste colege cam bagacioase si nu vreau sa vada multe din ce am scris eu aici...Doar pe una singura cred ca am s-o las sa citeasca si poate se va inscrie si ea...
De ce sa fii deprimata,draguta? Ai dreptate, maternitatea se invata si sunt sigura ca vei fi o mama buna.Nu poti sa fii o mama rea atata timp cat iti iubesti copii si stii sa ti-i apropii sa ti-i faci prieteni.Si mama mea a gresit mult, dar nu o judec si o iubesc la nebunie, pt ca e extraordinara:imi e mereu alaturi, chiar daca e la 570km distanta...Crede-ma ca nu te va lasa copilul sa uiti de el Sunt foarte bagaciosi si daca nu ii bagi in seama fac ei vreo boacana ca sa-i observi...Copii se fac la varsta la care esti tu pregatita, insa sa nu ii faci prea tarziu, ca-ti va fi tie greu cu sarcina, fizic vorbind.
Ai timp sa treci prin experiente de viata, stai linistita, nu-ti fa tu griji din astea.Ai doar 20 ani, ai tot timpul si zi mersi ca nu ai trecut prin greutati ca mine, caci eu am avut greutati de la o varsta prea frageda, eu nu prea stiu ce e aia copilarie si-mi pare rau.Asa ca bucura-te cat poti de viata si ce e frumos, ca ai timp si de greutati.
Hahaha, la 20 ani toata lumea e obsedata de sex, inclusiv eu As face sex non-stop, numa' calare pe al meu as sta...Si daca nu fac acum "sa ma satur" (vorba vine, ca nu cred ca am sa ma satur vreodata) , cand crezi ca vom face? LA 50 ani? Poate da domnu' si-oi face sex si atunci
Sa speram ca nu vei intalni prieteni care sa-ti tradeze increderea si sa-ti faca rau...Eu am avut "prieteni" din astia o gramada...Macar tu sa nu ai!!
Nu-ti fa probleme de copil de pe acum...Ai timp..Eu una as vrea sa-l fac la 25 ani..Sa speram ca pana atunci mi se stabilizeaza si mie viata...
Carmi
20 Jun 2003, 09:48 AM
Mersi mult Afro......esti draguta.....
genicon
20 Jun 2003, 12:19 PM
Ma, eu, unul, m-am saturat de invatat...
Si aseara a fost si ultima mea emisiune... mi-au dat vacanta, in cele din urma. Hehehe. Si s-a sarbatorit cum se cuvine - bere peste bere. Pe parcurs ce timpul se scurgea ireversibil, la fel facea si berea, si emisiunea parca devenea mai interesanta. Am pus melodii de cred ca m-au blestemat toti ascultatorii fideli (de la hip hop predominant, am pus The Doors, Nirvana, Prodigy
). Oricum, a fost misto... am oferit si premiu - sticla mea de apa minerala. Da... a sunat cineva. Dovada ca romanului nu conteaza ce-i dai, atata timp cat ii dai... Normal ca apa minerala am baut-o...
Tare ma intreb acum - oare ce-or fi facut colegii mei daca a venit tipa sa-si ridice "premiul" ?
Daphne
20 Jun 2003, 05:01 PM
Invatati copii si iar ivatati, as putea spune ca acest an ( clasa a XII-a) este cel mai greu, aveti de trecut doua examene importante ale vietii...Eu urez multa bafta celor care dau in acest an bacalaureatul, admiterea, sa aveti incredere in voi si va fi totul bine. Si astept cinstea dupa ce ati scapat de greu
Si acum sa revenim la subiect
E vineri si sunt fericita, dar obosita in acelasi timp, sper sa am un week-end plin de odihna dar nu lipsit de distractie.
Gabriel
21 Jun 2003, 01:08 AM
Citeam forumul cu jurnalele. Si am dat peste jurnalul Mariei , care mi s-a parut deosebit. Am vazut ca scriu acolo doua persoane : atta si Black Ice. E una si aceiasi ?
Oricum...frumos scris. Si mie imi place la Vama Veche !
asta imi trece prin minte...si intreb si eu aici...ca voi probabil ii cunoasteti pe cei doi...sau pe respectivul/respectiva....
Mistinguett
21 Jun 2003, 05:01 AM
Moshule, atta si black ice sunt 2 persoane diferite - atta e fata si black ice baiat. Se impletesc frumos povestile lor, nu?
genicon, black ice si tudy, si cine mai da bac-ul acum: multa bafta, copii!!! mai aveti un pic si treceti de greu, si eu una va tin pumnii!
Gabriel
21 Jun 2003, 09:34 AM
Da. Foarte frumos se impletesc povestile lor. Probabil au fost impreuna la Vama Veche.
genicon
21 Jun 2003, 08:45 PM
DE suparare si necaz, am iesit cu prietenii mei la fel de suparazi si necajiti la o bericicaa , asa, inaite de bac... Bine-tneles ca nu a fost doar o bericica, au fost mai mult, e tot mai multe, si tot asa pana cand am inceput sa radem de taota faza asta cu examenu l si cu tot... Ma rog, se zice ca cele ce rade la urma rade mai bine, dar... da-=o-n colo de treaba! Macar acum sea ne amuzam si noi, ce naivi, nu? Ca duapa aia, cine stie cui ii mai arde de glume si alte alea...
Ce sa va mai zic? Nush de ce, mi s-a aprins un apetit extraordinar de scris... si chiar as scrie mai mult daca as avea ce... importatn, deci, azi, este ca am baut bere... multeA! Si asta e important! Noi sa fim sanatosi, s la bine, si la rau! Heehehehehe
Afrodita
21 Jun 2003, 10:07 PM
Hahaha, genicoane, iti recomand sa nu mai scrii la bautura , ca scrii precum vorbesti
adica foarte impleticit...O doamne, abia astept sa ne intalnim cu totii, te imbat sa rad live de tine
pardon, de cum vorbesti la bautura voiam sa zic...Iar daca te imbat pe tine, cert e ca ai sa razi si tu de cum vorbesc io
ypsilonalpha
21 Jun 2003, 10:37 PM
Si piticii? Unde sint PITICII? In reclama erau nenumarati PITICI, frumosi, aspectuosi, inalti, demni, impreuna la bine si la rau!!!
Unde ie PITICII, I say? ah, pe creierul meu, booon, m-am linistit, hai la culcare cu totii, tu primul, Somnorila ... ce, nu ti-e somn, narodule, ai baut cafea? Mars la culcare, hai, on the double, sa nu ma faci sa iau o aspirina ...
(Scuzati, eu tocmai am baut o sticla de vin. Noapte buna!)
Mistinguett
21 Jun 2003, 10:55 PM
Dat fiind ca nu prea am cuvinte, va dau un link - ultima chestie la moda in "body mutilation" - si sper sa cititi articolul pana la ultimul paragraf...
http://story.news.yahoo.com/news?tmpl=stor...guesplitting_dc
bdl
21 Jun 2003, 11:32 PM
E veche, misty,
Lizard man isi zice dementul si a fost si prin niste show-uri.Cam naspa sa-ti bage unul ca ala limba-n gura cind te pupa.Te controleaza de amindoua amigdalelel odata.
Mistinguett
21 Jun 2003, 11:49 PM
OK, uita-te un pic pe site-ul asta. Daca nu vomiti, esti mare.
http://www.bmezine.com/
bdl
21 Jun 2003, 11:58 PM
Misty,
Iti dau un link pe pm, sa-mi spui cum te simti pe urma.Dar numai dupa ce spui ca vrei sa-l vezi.Poate ca il sti deja, link-ul tau arata niste excentrici, acolo sint chestii reale.Asa ca zi-mi daca vrei sa-ti incerci norocul.
Mistinguett
22 Jun 2003, 12:16 AM
OK, am stomac bun
escu
22 Jun 2003, 08:21 AM
Ce am in cap acum? O farima din ce a intrat de-a lungul timpului.
escu
genicon
22 Jun 2003, 11:27 AM
Wow! Mi-am recitit postul de aseara...
Imi cer scuze tuturor celor care au avut rabdarea sa il citeasca...
Oricum, am ajuns si la o chestie buna cu toata treaba asta - afrodita si bere
Abia astept si eu sa ne intalnim, sa ne imbatam ca porcii... si vedem noi care de care rade. Zic totusi sa nu-l uitam pe ypsi, ca sa cautam dupa aia impreuna piticii
Afrodita
22 Jun 2003, 02:28 PM
Haha, genicoane, ai dreptate, noi ca noi, da' daca-l uitam pe ypsi si se supara si vine cu piticii dupa el? Cu armata aia de pitici?? Ce ne facem, dom'ne atunshia? Ha? Ashea ca mai bine il luam la un pahar de vin, fo 3 sticle de bere, fo 100 wisky-liky si tot asa...Si om vedea noi p-orma care ai cui pitici ii gaseste
Mistinguett
22 Jun 2003, 09:02 PM
Sunt foarte (placut) impresionata de faptul ca, nu numai ca genicon stie cine e Dan Aldea, dar mai stie si versurile cantecelor lui...
Antont
23 Jun 2003, 04:31 AM
Sint al naibii de obosit...Stau si ma intreb de ce pana mea nu ma invat minte odata, sa traiesc si eu ca un tip normal. Din nou am fost intr-un club, m-am imbatat, am cheltuit bani aiurea, am agatat-o pe una, etc ,alea alea....Culmea e ca mi-am promis sa nu mai fac de astea. Sint satul pina peste cap si timpeniile astea imi lasa un gust amar. De ce naiba nu reusesc sa ma abtin??? Culmea e ca treburile astea nu mai imi produc nici o placere, ba din contra.
Ce nashpa....
Ma duc sa ma culc, ma doare capu' ....
genicon
23 Jun 2003, 12:38 PM
Suntem niste forumisti alcoolici - in ultimele posturi doar despre asta se vorbeste
Asa... eu am trecut cu bine de prima proba la bac - oralul la romana. Tinem pumnii in continuare lui black ice si Tudy, care se pare ca inca traiesc emotia (si cate mai sunt...
)
Edit: Misti, sincer sa fiu, daca te referi la "om bun..." , nu stiam ca il cheama Aldea pe cel ce canta, dar... mi se pare ceva imposibil si inadmisibil sa nu sti macar versurile
Antont
23 Jun 2003, 12:59 PM
Felicitari Genicon si bafta tie si celorlalti la urmatoarele examene
.
Mi-e si frica sa ma gindesc cit de tare te vei imbata dupa ce iti iei bac-ul
.
Daphne
23 Jun 2003, 05:56 PM
Bravo, genicon!!!! Sa iei note mari la celalte probe! Ce subiecte ai avut? De fapt nu cred ca ai chef sa povestesti despre asta acum...
Tuturor celor care dau bac-ul le urez multa multa bafta, o sa vedeti ca nu-i asa greu pe cum pare...
On topic: Mi-am adus si eu aminte cum a fost cand am dat bac-ul, mi-e dor, parca l-as mai da inca o data, glumeam
Inca o data multa bafta! Si nu uitati sa cinstiti dupa ce scapati de examene
Balauru
23 Jun 2003, 07:33 PM
Ce-mi trece acum prin cap e ca am cazut din lac in putz.
Mi-a zis prietenul meu, ca forumul asta nu e de mine. Si culmea, sunt cel mai in varsta dintre voi dar cu mintea cea tanara si libera. ( ar trebui sa va dea de gandit) Nu a iesit din gura mea nici o injuratura si moderatorul mi-a inchis un topic, fara sa primeasca reclamatii, doar asa, ca nu-i placea lui. Ma rog, el e atotputernicul, dar mie-mi place libertatea. A folosi cuvintele in toata puterea lor. Si daca e o sectiune de sex cu avertisment "fierbinte" las-o bre sa fie un pic fierbinte. Sau fa un sondaj. Tu nu ai nici o vina, ca la orice forum, exista "cetatenii" si cei fara cetatenie. Ori banati, ori pleaca singuri. Eu imi pregatesc plecarea. Mai ma invart un pic si plec.
Cu respect.
Carmi
23 Jun 2003, 07:45 PM
Si ce faci ma Balaure iei toate forumurile la rand te baneaza ....si te muti pe alea straine???
Mihai
23 Jun 2003, 07:49 PM
Balauru >> ti-am explicat si pe PM de ce am inchis acel subiect. Era tema de caterinca, si, desi se numeste 'Dragoste si Sex', discutiile trebuie sa fie totusi on-topic. Dupa cum incepuse, cu 5 mesaje care nu spuneau nimic, era clar ca nimeni nu va fi interesat sa povesteasca celorlalti detaliat ultima aventura sexuala.
Mistinguett
23 Jun 2003, 08:02 PM
Balaure, am avut placerea sa-ti citesc posturile, si mi-ar pare rau sa pleci. Sper sa reconsideri.
In privinta subiectului inchis, trebuie sa recunosti ca nu s-a aruncat nimeni sa raspunda serios intrebarii tale, nici macar cei foarte tineri -despre care se crede in general ca stau cu mana pe shlitz non-stop. "Fierbinte" spune descrierea, dar mai spune si "in limitele bunului simt" - ori sa descrii in amanunt ce faci tu cu partenerul intrece limita asta si apartine pe un forum porno.
Ma indoiesc ca esti cel mai in varsta de pe forum, dar daca e asa, atunci ar trebui sa apreciezi ca este singurul forum fara injuraturi si cuvinte porcoase. Libertatea poate fi exprimata si civilizat. Crede-ma ca in viata de zi cu zi sunt foarte "libera" de gura, si sunt convinsa ca multi din cei ce posteaza aici sunt cu "ea" in gura zilnic, problema este ca alta putere are cuvantul scris si alta cuvantul rostit.
Acum m-ai facut curioasa sa-ti stiu varsta
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,
click aici.