Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Zi-ne Ce Ai Acum In Cap
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Gabriel
genicon , de ce intri beat pe forum ? tongue.gif

ieri am baut pana la 3:30 AM ! 8 Bergenbier si 1 Silva !
Antont
Mi se pare mie sau Moshu scrie pt. prima data pe topicu asta? 40.gif Pina acum te-am vazut doar la jurnal si la mincare smile.gif ...
Ca tot mi-ati facut pofta de bautura, betzivilor, ma duc si eu in oras sa beau ceva tongue.gif ... Voi la ora asta sinteti acasa? Pai acum se iese in oras... 19.gif
genicon
Mosule, imi face nebanuitra placere sa te vad aici. De fapt imi face nebanuita placere sa vad pe toata lumea aici. Daca aveti chef de vorbit, haideti aici sa vorbim... va zic ce vreti voi, va raspund la orice intrebare, numai existentiala sa fie... zic aici, pentru ca nu are rost sa imi maresc aiutea numarul de mesaje... poate maine o sa il rog poe mihai sa le stearga dar... cum e timp... shoot! Facem talkshow sa-l luam pe calinescu tongue.gif
black ice
Intrebari existentiale

1. De ce "prescurtare" este un cuvant asa lung ?
2. De ce soldatii Kamikaze purtau o casca ?
3. De ce se sterilizeaza acele cu care se fac injectiile condamnatilor
la moarte ?
4. Care este sinonimul cuvantului " sinonim " ?
5. De ce nu exista mancare de pisici cu gust de soarece ?
6. Daca nimic nu se lipeste de teflon, cum e lipit teflonul de tigaie ?
7. De ce balerinele merg mereu pe varfuri ? Nu ar fi mai simplu sa angajeze balerine mai inalte ?
8. Vreau sa imi cumpar un bumerang nou. Cum pot sa scap de cel vechi ?
9. De ce localurile deschise non stop au incuietori ?
10. De ce avioanele nu sunt fabricate din acelasi material din care sunt facute cutiile negre ?
11. Cum poate avea Donald nepoti daca nu are frati sau surori ?
12. Adam avea buric ?
13. Daca Superman este asa de destept, de ce isi ia chilotii peste
pantaloni ?
14. Cand faci fotografii cu Mickey la Disneyland, omul din interiorul lui Mickey zambeste ?
15. Cand o masina merge, aerul din interiorul pneului se invarte ?
16. Daca o pisica pica mereu in picioare si o bucata de paine cu unt cade mereu pe partea unsa, ce se intampla daca legam o felie de paine unsa cu unt de spatele unei pisici si o aruncam pe fereastra ?
17. Ce culoare are un cameleon cand se uita intr-o oglinda ?
-----------------------------------------------------------------------
ce ziceai, sa fie existentiale sau sa nu fie, ca n-am auzit bine ca era ceata, dupa cum bine ti-am mai spus pe undeva, candva biggrin.gif
Gabriel
cred ca am mai postat aici. nu mai stiu. de cand cu interfata asta noua am prins drag de Han ! o sa ma vedeti mai des p'aci. pana la urma o sa va plictisiti de mine. vedeti ca sunt foarte certaret si creez numai necazuri. asa am facut pe toate forumurile.

genicon , eu vreau sa te intreb un singur lucru. ce ii zice hotul destept imparatului ? tongue.gif
Rose
28.gif Na, ca i-ati dat de gandit acum...
genicon
Voi incepe intai raspunzandu-i moshului... de fapt... mai bine raspound, maine, ca vad ca si asa nu se baga nimeni acolo... sad.gif

Asa... iar acum sa trecemla intrebarile existentiale ale lui black ice, la care voi raspunde intr-o ordine aleatoare, in ccele ce urmeaza:

1. Pentru ca morcovii sunt mai portocalii decat portocala
2. Pentru ca trebuia sa ii recunoasca si pe ie cineva..
3. Sa nu sufere de vreo boala incurabila dupa...
4. Pleonastic vorbind, intr-un intermezzo fonic, cu iz pestilential de transhumanta infloritorare... sa mor io daca mai stiu ce voiam sa zic...
5. ca sa u le ia placerea de a manca ce muncesc, la fel cum si eu beau ce platesc wink.gif
5. vezi raspunsul la 4.
6. nu, pentru ca alea mai inalte fac "balet la bara"... si e mai bine asa... biggrin.gif
7. te duci in crangasi cu el in buzunar...
8. asta stiu, ca a avut tta magazin: pentru inventar tongue.gif
10. pentru ca o cutie neagra a unui avion e portocaliue (asta pe buine!)
11. ai sa intelegi cu varsta... loool
12. cine e adamm?
13. pentru ca pare mai "mare"...
14 in interiorul lui micket nu este un om, este un extraterestur si normal ca zanbeste, ca noi inca nu stim asta...
15. date tehnice...
16. o prinde elevu' nelu si cine stie ce ii face...
17 nu se stie, pentru ca se ssparge instantaneu ori oglinda ori cameleonul )
18 da! (stiu eu sigur ca era si o intrebare 18...)
genicon
QUOTE (DeathRose @ Sep 3 2003, 12:20 AM)
28.gif Na, ca i-ati dat de gandit acum...

Nu, dar imi iar mult mai mult pana scriu... tongue.gif tongue.gif
Mistinguett
Geni, caz clasic: ai baut tu si ti se balbaie tastatura laugh.gif laugh.gif
Sa nu care cumva sa te duci la culcare. Stai cu noi pana vin lemnele, ok? Si te ajutam noi dupa aia, cu indicatii pretioase. tongue.gif
genicon
Mda... mi-ai amintit de lemne... ufff tongue.gif Oricunm, la culcare nu ma duc... probabil ca in cele din urma o sa puc cu capul pe tastatura si o sa adorm... dar nu o sa se intample prea curand. Nu de alta dar... aaaa... tre sa ma familiarizez cu oul skinm. Ma... nu va suparati pe mine, da e un smili care se misca... un de-ala patratos... eu dau click pe el, ca banuiesc ca mi-l pune la mesaj. Sic!

Doritorii sunt invitati in contunoare sa discute... sunt un bairat prezentabil si... ma rog... vobre! nu fapte!
Lilith
HA HA HA , Ice ce mi-ai placut ! Si GENI ! Esti de belea azi , o sa -ti mai dam sa bei ( de parca azi ti-am dat noi !? asa suna ) .
Rose
Buna idee...parca m-am inveselit pana si eu biggrin.gif ...unde dai si unde crapa
genicon
Nu mai situ ce am facut, dar ma bucur ca v-a placut. biggrin.gif Orcium, acum ma duc sa ma culc, ca deja singurlu ochi pe care il mai tin dechis mi se inchide... Noapte buna, si... ne vedem maine!

P,S> Voi selecta din nou acelasi smilu patratos care face cu ochiul, care va fi, normal o iimioara! Asa... pentu Deathrose.sa se mai inveseleasca....
Mistinguett
Inimioara e, Geni. Dar noua ne place. laugh.gif
Noapte buna. Ce ti-e si cu viata asta, unu doarme altu' se duce sa spele rufe. 50.gif
Rose
40.gif Multumesc, multumesc...Noapte buna!
Lilith
Eu plecasem , dar am gasit calcu“ deschis , credeam ca l-am inchis....Si m-am pus iar pe treaba !Aoleeu,cat e ceasuul ,iar stau !Dar ce e mai frumos decat noaptea ?
GExGE
QUOTE (genicon @ Sep 2 2003, 10:48 PM)
Iar am baut. SI m-am intors si foarte devreme acasa. Deh.. viata grea. Maine vin lemnele si cica trebuie sa ma trezesc devreme. ORicum, nu o sa ajut pe nimeni biggrin.gif

Un moment foarte frumos a fost drumul de intoarcere, cand impreuna cu un vun prieten am strabatut strazike intunecate ale severinului. Si, ce i-a venit liu? Hai sa imi povesteasca mie (care am fost profil uman si nu am facut nici o materie reala dintr-a 10a) despre teorema celor trei perpoendiculare in spatiu si... cum se face un cilindru prin... tanslatie si ceva cu om (omteteie biggrin.gif ceva de genul asta). L-am ascultat, atat cat am putut, apoi m-am gandit in sinea mea ca 6 inmultit cu 4 face 24, mi-am zis ca nu am pierdut mare lucru din viata si l-am lasat sa vorbeasca... Mai nasol a fost ca m-a intrebar la sfarsit daca am inteles. Puteam sa ii zic :NU"? biggrin.gif

Da ......................... frig era ?
Mistinguett
Nu stiu cum o fi la Genicon, dar la mine a venit toamna. Ieri a fost prima zi de toamna cand am tremurat efectiv. Sub 20 C. De "jaca". Am avut o glorioasa vara care n-a durat nici 2 luni... Si cica iarna o sa fie si mai rea ca anul trecut. Urasc vremea asta. Ma mut in sud. laugh.gif
Vegas2002
Aici in Vegas inca este cald si frumos,37-38 C,dar am avut parte de niste ploi care de mult timp nu se mai vedeau pe aici.
Afrodita
Ok, deci
1.Geni si blaky, mor de ras, ma tavalesc pe jos, abia apuc sa scriu 28.gif
2.Geni sau Mihai, sa nu cumva sa editati mesajele astea sau sa le stergeti ca eu ma duc la somn si vreau sa le vad maine dimineata.
3.Misti la noi ploua, e rece si urat de vreo 2-3 zile, acum o saptamana am simtit miros de iarna, cred ca si toamna asta va fi scurta si iarna anaibii de lunga si friguroasa...
Aceastea fiind spuse, eu ma duc la somnic , somn usor si conversatie placuta si voua!! Sau spor la treaba wink.gif
Gabriel
QUOTE (Lilith @ Sep 3 2003, 02:19 AM)
Dar ce e mai frumos decat noaptea ?

rinocerii si hipopotamii sunt mult mai frumosi decat noaptea ! si alte o multime de lucruri sunt mai frumoase decat noaptea.
asa sa stii !
Afrodita
Ba nuuuuuuuuu, noaptea pe malul marii e cea mai frumoasa, nu-i asa Lilith?? wink.gif biggrin.gif
genicon
Da... se pare ca era prea frig (trebuia aseara sa ne intalnim si cu Gexge, dar nu a reusit sa ajunga...) si eu cam subtire imbracat. Asa ca acum nu stiu de ce ma doare capul - bautura sau faptul ca am racit. Probabil amandoua. Imi lacrimeaza ochii, printre altele biggrin.gif , de nu e adevarat. Ma enerveaza chestia asta! Si, in plus, mai sunt si treaz de la 8!!! dimineata ca, asa cum am zis eu... lemnele alea nenorocite. Cred ca o sa stau in casa cateva zile, mai ales daca va continua vantul asta nebun si enervant... sad.gif
Afrodita
Mda, ca tot veni vorba de lemne...Tre' sa-mi iau si eu tot lemne, ca veni frigu' asta imputit prea devreme si nu mai pot sa-mi bag nici un alt fel de caldura...Ramane pt la vara...Si mor de draci, ca in camera unde am compu' nu am soba...Sa vedeti ce postari rare si scurte si la obiect o sa am laugh.gif
No, pai te-ai culcat la 3 si te-ai trezit la 8? laugh.gif Io m-am culcat la 5 si m-a trezit idioata asta de matza la 9...Vad ca si-a facut obicei sa ma trezeasca la ore marinale...Azi m-a muscat "tandru" de barbie laugh.gif
P.S.: Genicoane, e misto ca ai sa stai in casa, inseamna ca te vedem mai des pe net tongue.gif laugh.gif
Antont
Ce vreme nashpa sad.gif ....
Geni, ai rezolvat cu lemnele alea?

P.S.
Si sa stiti ca cea mai frumoasa e Kawasaki ZX10R 30.gif , si sa nu indrazniti sa ma contraziceti tongue.gif ....

Afro, mi-e lene sa-ti raspund la subiectul ala " Unde bem ceva?", asa ca iti scriu aici. Honey, din pacate sigur nu pot sa ajung la data aia in Bucuresti, cel mai probabil ca la o intilnire forumistica voi ajunge abia la anu'... Da' vreau sa vad poze... Si beti o bere si pt mine, ca tocmai ce l-am citit pe mosh si mi-a facut pofta cu berea aia ceheasca biggrin.gif ....
Antont
Da' matinali sinteti.... Eu m-am culcat (ma rog, m-am dus sa dorm) la 3.30 si m-am trezit acum 20 de minute tongue.gif...
Lilith
Moshule , ramai tu cu rinocerii si cu hipopotamii tai , na ! Si io raman cu noaptea mea (daca mai e si pe plaja ... ham...prea multe...) si sa vezi ytu ce strangi rinocerii de gāt biggrin.gif .O sa-i pierzi in noapte , maaaa laugh.gif
Antont
Eu am mai multe chestii in cap la ora asta:

1. Am observat cu bucurie ca forumul "Masini" s-a transformat in "Masini si motociclete" . Bravo Mihai smile.gif 40.gif .
2. Tocmai am terminat de ingurgitat o mare cantitate de hrana, intocmai ca animalul indeobste cunoscut sub numele de porc, si mi-a venit geniala idee sa ma duc in oras sa beau o bere (sau mai multe, in fine).... Problema e ca mi-e teribil de lene sa ma deplasez pina la taxi, si sint si nehotarit daca sa ma duc(sa beau, vezi mai sus)... Ce sa fac?
3.Mai aveam ceva de comunicat, dar am uitat intre timp. Daca imi amintesc, va spun smile.gif...
Lilith
In final , ai plecat au ba ?
menthoru'
Ce-am acum in cap?
Cred ca multa cofeina, prea multa nicotina si exagerat de multa oboseala.
Bleach .. pesimist mai sunt ... Have fun ... life is like a box of chocolate tongue.gif
Antont
Quote Lilith:

In final , ai plecat au ba ?

Da...biggrin.gif ........Si acum m-am intors un pic ametit laugh.gif ...arunc si eu o privire aici si ma duc la somn smile.gif
Mistinguett
Menthoru' - esti pesimista sau alb ca varul? Nu cred ca avem nimic impotriva personalitatilor multiple, dar sa ne anunti la inceputul posturilor cine "vorbeste", sa stim si noi daca's gandurile partii feminine sau masculine. Nu de alta, dar sa fii inteles/leasa corect, nu? laugh.gif
menthoru'
Yup, ur right. E tarziu si nu mai vad bine. Am verificat. Inca sunt XY cromozomial vorbind smile.gif
Scapare de tiparnita. Oricum a picat bine cu multiplele personalitati biggrin.gif
Hamleet
In momentul asta ma simt excelent chiar daca sunt la servici...si imi urmez "planul" meu: ...tocmai am fost la o plimbarica scurta si acum ma delectez cu un trabuc si o carte. Mai incolo cred ca intru pe internet si mai vorbesc cu prietenii "abandonati" in Romanica...

Am uitat sa va spun: ieri am fost un detectiv singuratic in China iar maine....nu stiu inca, va anunt biggrin.gif
carmina
Bai ce caaaaaaaaaaassccccccccc! blush.gif Je vais a mon lit....
Rose
ohmy.gif Da' ce s-a intamplat cu toata lumea de se culca la ore din astea??
black ice
eu cred ca voi adormi pe tastatura....'o fi de la vreme biggrin.gif
Rose
Da...sigur e de la vreme...pana si eu pic in fata monitorului blink.gif
genicon
Sigur ca e de la vreme... vreme de dormit, vreme de betie... vreme de orice, doar vreme sa fie! Hmmm... sunt proaspat trezit din somn, si se vede ca inca nu mi-au revenit toate simturile, in special cele care ma ajuta sa gandesc. Nu stiu cum s-or numi biggrin.gif Oricum, pentru o zi mareata ca aceasta care se anunta proaspat inceputa... BUNA DIMINEATA, PARINTE! biggrin.gif (v-am zis ca ma fac preot? tongue.gif )

P.S. Carmina... cand ne zici si noua ce si cum a fost la examen?
Afrodita
Sar'na parinte biggrin.gif Mey, ma bucur ca-mi mere netu', mai acu' o ora facea figuri, ptiu sa nu fie de deochi biggrin.gif
Parinte, sa nu uiti de spovedanie, bre, ca dupa aia zice lumea ca nu-ti faci treaba klumea laugh.gif
Mda, se pare ca acum imi "merge" exploreru', insa sa mor daca vad ce-mi scrie lumea pe yahoo...Incep sa ma enerveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzzz!!! mad.gif
Antont
Amu' mam trezit si io ...Evident ca nu tre' sa mai mentionez ca ma (beep) o lene crunta laugh.gif ...
Buna dimineata forum!

Genicon:
v-am zis ca ma fac preot?

Nu ne-ai zis si oricum nu te credem tongue.gif

Afro:
Incep sa ma enerveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzzz!!!

Respira adinc si impune-ti calmul smile.gif ...

Sa vedeti ce se va enerva pe mine pentru faza asta, da' o fac pentru binele tau honey, macar asa uiti de netu' care nu vrea sa mearga si exploreru' care face figuri biggrin.gif ....
Afrodita
Uhh, honey, sar-na de sfat...Nu ma supar ca vaz ca-mi merge si yahoo-ul si exploreru' biggrin.gif Si sunt happy ca vorbesc cu cine voiam biggrin.gif
Carmi
Hai evribodi in da hanu mare,
Lili tanx pentru sfat !
in sfarsit dau iama prin han ca tare demult n-am fost.
Da vad ca s-a marit binisor hanu si-s multi p-acilea.
In rest tot neschimbati: bautori (nu zic cine ph34r.gif ) vitezomani, analfableti in rest numa fete de treba!! biggrin.gif 19.gif
Antont
Good morning, han...Hello Carmi...Stai si tu mai mult pe aici, mai lasa-l naibii de job smile.gif ....Acum am observat si eu tot felul de schimbari majore pe han....Daca imi amintesc bine ieri nu erau, sau sint eu inca ametit de la bautura tongue.gif ...
Antont
Fir-ar sa fie, nu mai am tigari .... Ar trebui sa ma car sa-mi iau, mi-ar prinde bine o cafea si o gura de aer curat, da' evident ca iar mi-e lene si nu stiu cum sa ma montez sa ies odata din casa...
Afrodita
Uhh, ce am in cap?? 5 carute de nervi!!!! Pt ca nimic din ce-mi propusesem nu-mi iese mad.gif Da' totodata mai am in cap ceva, o idee tare buna, pe care trebuia s-o am eu de mult...Adik se pare ca m-am mai maturizat cu o juma' de treapta biggrin.gif Si abia astept sa pot pune in practica ideea aia...Nici nu-mi pot da seama cum dracu am fost atat de inconstienta pana acum si nu m-am gandit la zile negre...
Macar gandul ca m-am desteptat in al doishpilea ceas imi mai alunga jumate de caruta de nervi biggrin.gif
Si am sa il iau rau de guler pe al meu ca iar mi-a fumat aproape toate tigarile!!! mad.gif
Antont
Nu mai pot.... Am nevoie de-o tigara si-o cafea... Am fugit... See ya all later smile.gif ...
Carmi
Heeeeeeeeeeeei aveti grija de plamani si de creieri!!
Afro nu-ti mai arde neuronii dejaba what's done is done sau in traducere ata ete nu te mai irita ia o portie de bancuri biggrin.gif
Mai fantoma tu tremuri la vederea unei supersport si la lipsa de tigari ???spune tu daca se pot compara astea doua?? blink.gif
Antont
QUOTE (Carmi @ Sep 6 2003, 02:06 PM)
Mai fantoma tu tremuri la vederea unei supersport si la lipsa de tigari ???spune tu daca se pot compara astea doua?? blink.gif

Dear Carmi, deci nu raspund la astfel de provocari, ca sa nu le spun lovituri sub centura laugh.gif ...
Cum pe moment supersportu' nu e, ma multumesc cu o tigara, in asteptarea momentului cind va fi tongue.gif ....

Si normal ca astea doua nu se pot compara, da' mai are rost sa zic treaba asta ? smile.gif
Carmi
Kawasaki ninja sau Dunhill verzi? unsure.gif

"Dear Carmi, deci nu raspund la astfel de provocari" tocmai ai facut-o!

sorry nu sunt asa de violenta din fire si n-am vrut chiar sub centura wink.gif

Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.