Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Zi-ne Ce Ai Acum In Cap
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Carmi
Azi imi e mai bine.....Uite Afro...ca mi-ai dat pupici in avans......
ieri ma certasem rau de tot cu mama nu ne prea intelegeam noi doua caci amandoua suntem orgolioase.....dupa ce de un an imi castig painea si n-am mai luat de la ai mei un ban si fac si faculta la zi si fara taxe acu vor sa renunt la servici.Si stiti de ce? Mi-am picat un examen(de al doilea nu stiu, inca) si in sesiune venind cu juma de norma la servici acuma recuperez si stau cate 12-14 ore la servici.....zic ca n-ar trebui sa stau atat ca innebunesc etc etc. Capac peste toate am fost joi noaptea la un restaurant cu o colega de servici si 2 prieteni de-ai ei .....am iesi la 10 dela servici si am mers "la baute" la o sticla de vin.....pe la 12 ma suna mama si incepe sa-mi zica cuvinte frumoase....ma duc acasa desi am stricat chefu la toti....si -mi zice ca-s stricata ca....etc etc...
eu stau singura si mama a venit sa stea cateva zile la mine (dar nu pentru mine)
exagerez eu ca nu ma duc acasa de la servici???ca daca am chef raman in zilele saptamanii in oras???
as vrea sa ma inteleg mai bine cu mama insa nu suntem capabile sa ne intelegem reciproc.....si sunt deprimata
Black ice un sfat ...de la o deprimata...sa nu ramai singur, nu ma refer fizic...daca esti singur fizic citeste o carte(de preferinta beletristica sau tehnica sau de ce nu diferite carti de duzina despre cum se cuceresc femeile iti garantez un ras sanatos!!), joaca-te heroes sau orice altceva....dar cel mai bine e sa iesi cu prietenii.incearca pariuri stupide,proiecte indraznete, invata o limba straina....(stiu ca suna a sfaturi din reviste de femei dar unele sunt chiar eficace)
si cum zice Geni capu sus!
black ice
yep, mersi de sfaturi, pe jumatate le-am practicat deja biggrin.gif
Afrodita
Nu am timp sa raspund acum, Carmi, ca tre sa-mi fac bagajele sa ma mut, si mai am o groaza de strans, dar mai pe seara sau maine revin cu un raspuns...Scuze sad.gif
Pup iu all!!
Black ice, esti ca mine, numa' ca la mine depresiile tin mai mult, de la 2 saptamani, in sus! biggrin.gif
Uhh, mi-e foame, da' nu am timp sa pap acuma...
Mistinguett
Ok, v-am pus sa va turnati sufletele aici si eu am fost disparuta in actiune. Dar ma scuzati voi, a fost ziua tarii asteia de adoptie si m-am dus sa vad cel mai superb spectacol de artificii ever. As vrea sa pot sa-l descriu dar e destul de imposibil tongue.gif

Carmi: desi parintii isi vad progeniturile ca niste copii incapabili de a trai pe propriile picioare pe viata, cu timpul se mai "inmoaie". Eu iti zic cum am facut cu ai mei la vremea aia, vezi daca s-ar aplica si la tine, ca de functionat functioneaza. Stai cu ea de vorba odata, fara cearta, si fa-o sa-si aduca aminte ea ce facea la varsta ta si apoi intreab-o la ce se asteapta de la tine, cum crede ea ca ar trebui sa-ti traiesti viata. Chiar daca in fata n-o sa-ti dea dreptate realizand toate astea, o sa-si "slabeasca haturile". Asta este, e uman sa uitam, si trebuie sa ni se aduca un pic aminte de una-alta...

Black ice: si eu sunt alta care desi poate vedea partea buna a lucrurilor mai intotdeauna, mai cade in depresie (black hole) din cand in cand. Am ajuns la concluzia ca sufletele sensibile au reactia asta la lumea in care traim. Si sincer, prefer asta decat unei vieti traite superficial si negandite. Tu ce preferi? Stiu ca nu e o stare placuta si uneori ma urasc pentru ca nu pot sa fiu ca un cintezoi intr-o dimineata de primavara in fiecare zi, dar mai stiu ca o sa-mi revin si ca am un suflet mult mai bun decat multi din jurul meu.
Bdl are dreptate, maine va fi mai rau. Esti doar la inceputul durerilor vietii si poate gandul asta te va deprima mai rau initial, dar pe de alta parte te va pregati intr-un anume fel. Vei da de dureri mai mari decat singuratatea si vei trece peste ele, este inevitabil.
Intre timp, daca vrei sa te scoti din starea asta de "funk" sfatul meu este sa incerci sa intri in vorba cu un pusti (care nu-l cunosti deja eventual) cateva minute, intreaba-l de ce vrea el sa se faca cand o sa fie mare. Este incredibil ce perspectiva o sa-ti ofere. Sau daca iti permiti, cumpara unui pusti o inghetata, asa, din senin. Ajuta un batran sa treaca strada, sau fa un fapt bun cuiva, ca se gasesc ocazii. Nu glumesc, ai sa vezi ce sentiment vei avea dupa. Sau du-te in parc, stai pe o banca si uita-te la lumea care trece. Daca nu o sa te simti mai bine dupa aia, vino aici si spune-mi.

C-o fi una, c-o fi alta, felicitari celor in cauza pentru bac. 40.gif
Deci, mai avem liceeni printre noi acum, sau suntem toti oameni mari?
SORIN
QUOTE (Mistinguett @ Jul 5 2003, 08:31 PM)
Sau daca iti permiti, cumpara unui pusti o inghetata, asa, din senin. Ajuta un batran sa treaca strada, sau fa un fapt bun cuiva, ca se gasesc ocazii. Nu glumesc, ai sa vezi ce sentiment vei avea dupa.

Bravo Misti 40.gif

Pana si o " rautate ca mine " cauta sa fac zilnic un bine cuiva ( nu conteaza valoarea ), iar daca trece o zi fara posibilitatea de a face un bine, nu ma culc impacat.

Prieteni...ascultati sfatul lui Misti si o sa va simtiti mult mai bine.

Iar in loc sa cadeti in Black Hole mai bine sa trageti un dive la renumita Blue Hole din Marea Rosie ( Egipt )

Si iar 40.gif Misti

Sorin.
OMU'BUN
Bun (re) gasit la toata lumea, si saru'māna, mama Misti. Tot buna si blānda ai ramas, īntotdeauna cu un sfat īntelept de dat.
Sorine, a trebuit sa fiu tinut o perioada dincolo de "gard" ca sa-ti descopar topicul care m-a cucerit iremediabil. Esti o comoara, si ca orice comoara, trebuie sa te ferecam si sa te pazim, ca nu cumva sa te fure vreun alt forum laugh.gif
Si-acum daca tot s-au trezit adormitii astia de britanici si mi-au dat si mie "verde" catre forum, primul lucru care-l am īn cap, e acela de a ma tine de promisiune, si sa īnfiintez topicul pentru ... refulari : TOBA
Si... sa nu uit ceea ce era cel mai important: Pentru genicon si black ice (poate-o mai fi vreunul dar nu-l stiu...) felicitari din suflet, si nu fiti tristi ca liceul ramāne īn urma, cu toate nebuniile lui. Fiecare fragment din viata, īsi are propria frumusete, si merita pretuit!
genicon
Multam, lume, pentru urari! Va multumesc pentru ca ati fost alaturi de mine (noi) si in timpul examenului, si inainte, si dupa. Si... nu in ultimul rand, va multumesc pentru ca ati avut rabdare sa cititi zeci de posturi in care se amintea de bac... biggrin.gif Acum a trecut, si promit sa tac! wink.gif
Antont
Felicitari pentru bac, coane, tie si colegilor de "suferinta" smile.gif .

P.S.
Am scapat pina in toamna cind o sa ne stresati cu admiterea la facultate laugh.gif .
Lilith
““vrei sa simti ca traiesti, vrei ceva nou care sa te faca sa simti viata curgand prin tine. si totusi, nu poti spune ca vrei multe. ““ - black ice , cred ca facem cercul maaaaare, si ne inscriem la asta cativa sigur !! Haideti mai bine sa ne luam de mana , sa facem acel cerc imaginar , si sa ne dam putina energie . Eu am nevoie , tu ai nevoie , ...baietii cu bacul ästa , nu mai spun ...! ! Treaba cu inghetata mi-a placut , buna ideea ! Cu parcul la mine nu tine , ma ia mai rau ; lumea care trece pe langa mine ma face sa vad golul mai mare si mai adanc . Poate sa merg prin multime , desi la fel simt cum se largeste prapastia , dar cred ca slabeste apoi fortele si tragi un pui de somn ca sa mai treaca o zi ...
mogaldeatza

Neata tuturor!
Ce-aveti cu depresia ca sezonu ei e primavara/toamna,nu acum cand
toata lumea( mai putin eu ) wink.gif isi face planuri de vacanta etc,etc..

Inapoi sa te-ntorci nu ai unde/Inainte sa mergi ti-a ramas!

Bafta la noroc!
Lilith
Eeei , mogaldeata , daca ar tine depresia cont doar de sezon ce bine ar fi , asa am fi pregatiti . Stii ce as fi facut eu ? As fi asteptat-o la colt si i-as fi dat in cap ! laugh.gif
genicon
Sunt stresat, plictisit, obosit. Este vacanta, dar nu s-ar zice, cel putin la mine. Super naspa senzatie...
In primul rand vremea este de tot rahatul, bate vantul si e frig, tot timpul innorat... nici macar la baschet nu ma pot duce... stau toata ziua la calculator, ma dor ochii de mor, incep sa fiu tare nervos...
Seara ies in oras, ma intorc, de obicei rupt de beat, intre 1 si 2 si a doua zi ma trezesc ai mei la 9 ca cica trebuie sa-mi invat pentru admitere. M-am saturat de atata invatat si al dracu sa fiu io daca mai citesc ceva! cool.gif
Afrodita
Coane genicoane, n-o face pe-a nebunu' tocmai acuma, ce faci? Te ineci ca tiganu' la mal?
PT cei care vor sa vaza marea saptamana urmatoare: se pare ca vremea se va mai incalzi si ca va fi mai frumos ca zilele trecute..Nu s-au anuntat ploi, desi vantu' inca bate cu destula putere, apa marii e cam rece, dar sambata ma duc s-o-ncerc si va povestesc ce si cum.LA Aqua Magic intrarea e 300 mii , un suc 25 mii, in pretul intrarii sunt incluse si sezloangele (sau sezlongurile, cum e corect?) si plimbatu' peste tot in zona respectiva , insa nu sunt incluse bauturile si mancarea. Pt cei carora le-am dat un nr de connex si pt cei pe care ii intereseaza: acum am orange , ca asa a vrut al meu sa-si ia.Noul numar e:0742/767.848..Cine ma suna , chiar daca raspunde al meu, sa se recomande si sa ceara cu Laura.

Si acum o veste trista:Am sa dau copy+paste la ce am primit in mail:
"Gabita, am si eu o rugaminte la tine. Mai am o singura persoana care-ar putea-o face, dintre cei de la HA , dar eu te prefer pe tine ca esti mai veche. Da, te rog, copy and paste , mesajului acesta si pune-l la "... ce-ti trece prin cap ! ", cu mentiunea expresa ca vine din partea mea.
Multumesc mult si iti raman dator !

Stiam eu ca orice minune tine doar trei zile, dar nu credeam sa mi se intample si mie... Dupa ce am fost tinut " pe dinafara " o buna perioada de timp, am rasuflat usurat cand am vazut ca in sfarsit pot intra. Din pacate sunt din nou pus in situatia de a privi "printre zabrele". De data asta nu mai am nici rabdarea si nici intelegerea de l-anceput. Pacat ca incepuse sa-mi placa. Imi cer scuze de la cei care imi vor simti lipsa, dar va trebui sa renunt la calitatea de membru pe acest forum. Cred ca stiu si incotro ma voi indrepta, si probabil va mai dura un timp pana ii voi cunoaste pe baietii de acolo si ei pe mine ( e un forum abia in formare !), dar macar voi fi "on" si "off" la latitudinea mea si nu a altcuiva!
Multumesc tuturor si... sa fiti iubiti!
Omu'-Tare-Suparat!"

"Faptul ca nici tu nu poti intra , ma pune pe ganduri...Sa fie oare o... razmeritatza a serverelor ?

Nu , nu am fost tinut "pe tusa" de nimeni dintre cei de la han, dimpotriva, am primit mesaje private de felicitari..."din partea Hanului !!!" de la persoane pe care nu credeam ca le pot deveni simpatic vreodata...

Dar am cam inceput sa ma satur ! Nu de voi, se intelege, care sunteti (cu mici exceptii ... ) niste oameni deosebiti, cu mult bun simt si caractere frumoase. M-am saturat de starea de "asteptare", in fata careia sunt pus. Poate toate astea nu-s intamplatoare... Poate "rolul" meu s-a epuizat, iar acum va trebui sa ma infiintez pe o alta "scena", cu alti "actori" si alt "public". Daca aici, la Hanu' Ancutei, voi primi aplauze sau huiduieli pentru prestatia mea, ramane la aprecierea fiecaruia! Personal imi cer iertare daca am deranjat pe cineva la vreun topic.

Multumesc inca o data si... mult noroc in viata, tuturor!!"

"Din pacate eu inca nu pot intra decat prin "anonymizer", fara posibilitatea de a interveni. Serverul meu de-aici e de vina si nu altcineva. Astia updateaza mult prea tarziu datele. Cat despre mesaje, poate nu m-am exprimat eu corect, de ai inteles exact contrar... Tocmai ca am primit mesaje care mi-au intarit convingerea ca Hanul are oameni deosebiti, chiar daca la prima vedere nu par... Nu, n-are nimeni nimic cu mine (iar daca a avut cineva, probabil si-a dat seama mai tarziu ca s-a pripit...)
Da, trimite, te rog, daca esti draguta, mesajele mele. As fi renuntat, probabil la idee, daca macar acum as fi putut intra. Dar cum sunt tot off, nu prea vad ce mi-ar mai ramane de facut.
Multumesc inc-o data pt gest.
Cu bine!"
Aceste mesaje vin de la Omu' bun, dupa cum sper ca v-ati dat seama deja...Am incercat sa-l fac sa se razgandeasca, insa inca nu am reusit...Sa speram ca totusi va reveni asupra deciziei luate sad.gif

Afrodita
Tot io sunt! Revin cu un nou post pt ca am uitat sa zic ceva, dar nu voiam sa pierd postul de mai inainte, ca vad ca-mi face figuri hanu' si se ascunde de mine laugh.gif : pt cei care vor sa corespondeze cu mine, in cazul in care hanul nu va functiona sau nu voi fi gasita la tel, ma gasiti la adresa d_afroditad@yahoo.com sau la yahoo messenger, cu id-ul d_afroditad.
Va pupicesc!
OMU'BUN
Intamplator sau nu, de data asta n-a trebuit sa astept asa de mult ca si data trecuta, iar asta ma face sa ma simt putin vinovat. Am inteles mai tarziu ca si altii aveau probleme, dar cand constatam ( prin "anonymizer") ca ei sunt "on" iar eu "off" imi imaginam ca iarasi urmeaza sa trec prin lunga asteptare si tocmai de aceea n-am revenit asupra deiziei, nici la cel de-al treilea mesaj! Acum ... a trecut, iar eu sunt intr-o usoara dilema: sa mai plec definitiv dincolo? Sa ma impart intre ele? Sau sa-l las pe celalalt? Sincer, nu prea ma simt bine in doua locuri; parca nu-s niciunde "acasa" ... cu-ai mei...
Oricum, pana una alta, bine v-am regasit ! Daca aveti pareri, spuneti-le si... dati-ma afara cat mai repede sad.gif
Lilith
Eei, uite ca acum am reusit si eu sa intru! Eu la cateva zile iar am ““bucuria““ si-mi da eroare, sau va vad si nu pot sa scriu...acum am zis sa mai incerc o data, inainte de culcare ,ca de doua zile tot incerc. Credeam ca doar la mine e, ca de cand am intrat scriu din trei in trei zile, sau cand vrea forumul sa se deschida .
Mistinguett
Omu' Bun, nu lua personal ce s-a intamplat. Cred ca au fost probleme cu serverul si nimeni nu a putut accesa forumul. Mie mi s-a intamplat de 3 ori, prima data a durat aproape 2 zile, apoi cateva ore. Usor de vazut de fapt in numarul de mesaje postate - uita-te la 7-8 iulie si n-ai sa vezi prea multe.
Iar chestia cu "on" si "off" mie mi-a spus cineva pe messenger ca sunt pe forum cand nu eram unsure.gif - nu inteleg cum se poate intampla asta, dar uite ca se intampla.
Nu te-a tinut nimeni pe afara, in orice caz. Sunt convinsa ca Mihai va rezolva problemele curand si totul o sa fie lapte si miere. biggrin.gif
Unde sa pleci? Unde ai sa te simti tu mai acasa ca aici? Ia zi.

p.s. tocmai cand sa postez asta, iar am dat de eroare - dar uite cateva ore mai tarziu, reusesc.
bubu
Hey OMU'BUN tu esti una din persoanele pe care le apreciez cel mai mult de pe forum desi nu am avut ocazia sa schimbam pareri.Ti am citit cu placere aproape toate posturile tale.Ar fi o greseala sa pleci din motivul asta.Eu nu am putut sa intru pe forum 3 zile la rind si am inceput sa intru si eu la banuieli...dar timpul,le rezolva pe toate dupa cum bine sti.Ieri la fel nu am putu intra?...se pare ca Mihai este in concediu si forumul a cam luat-o razna in privinta asta...Oricum se simte lipsa lui.
Omu'Bun, eu apreciez oamenii din umbra nu le zic si nici nu le arat, faptul ca ti am spus tie acum, sper sa insemne ceva pentru tine, si sint sigur ca multa lume te apreciaza pe aici, esti unul dintre cei mai echilibrati forumisti smile.gif , deci ...
Mistinguett
Adica restul suntem niste dezechilibrati laugh.gif
bubu
Misti cu 2,3 plumbi cred ca se rezolva problema si la noi mai putin echilibratii biggrin.gif
mogaldeatza

Neatza!
Apropo de intrat pe forum.Si eu am patit kstia asta si culmea
dupa ce am trimis mes. la adresa indicata am reusit sa intru.
Sa fi fost o proba de fidelitate? rolleyes.gif
Iar acu in cap am muuuulte ganduri alandala din cz de intrat
in concediu .Adica tb sa-mi aranjez pg in functie de buget mad.gif
ceea ce nu-mi place.
A si parca m-as duce sa vad si un film.Asta ar fi mai simplu de facut.
Mistinguett
mogaldeatza, tu esti stenodactilografa la tribunal?
Mi-au trebuit vreo 5 incercari sa inteleg ce pg ai de aranjat laugh.gif ...cu alelalte m-am descurcat mai usor.
mogaldeatza

Nu ,bre ,da-s lenesa biggrin.gif .
mogaldeatza

...asta mi se trage din faculta cand aveam cursuri kilometrice rolleyes.gif
si bagam prescurtari grupa mare
genicon
Omu'bun - cum sa nu mai intri pe forum, fratele meu? Ce face vaporul nostru fara subcapitan? Vrei sa esuam? biggrin.gif Hai, mai, lasa-l naibi de net cu problemele lui, ca si pe mine m-au secat... Trebuie sa fim niste luptatori si sa nu-i facem pe plac... adica daca el nu ne lasa sa iontram, noi sa ne incapatanam si sa o facem. In plus, nu ne permitem sa pierdem o persoana ca tine de pe forum... asa ca - word up!!!!!!!!!!!!!!!! 19.gif
Afrodita
Asa, asa , incurajati-l, ca daca ii ziceam numa' io ca-l iubim toti poate zicea ca-s dezechilibrata laugh.gif
Pup iu all si o sa-mi fie dor de voi, ca nu mai am timp asa de mult de sta cu voi sad.gif Cat de curand o sa plec undeva pt o saptamana si atunci chiar ca nu voi sta de net, ca ma voi ocupa cu prostioare laugh.gif
bubu
Te duci in Turcia cumva...? rolleyes.gif
Afrodita
Nope..Zilele astea am programata o vizita la mama si daca tot ma duc pe-acolo poate ajung si pe la Slanic Moldova, daca nu acum, cel putin ajung acolo sigur la sfarsitul lunii asteia.Apoi mai vreau sa incep niste cursuri, care o sa-mi ia si alea din timp, ca, deh! ore, practica, invatat, plus ce mai am de facut acasa si tot asa...Si da, se intrevede si o excursie pe meleaguri straine, dar nu in Turcia, cel putin nu de data asta...Prin Ankara(parca?) s-ar putea sa ajung anul urmator....
OMU'BUN
Iata-ma din nou intrat (oare pentru cat timp de data asta, ca-mi ies pe nas asteptarile?...) si ma grabesc sa spun cate ceva desi ora e destul de inaintata...
Am indraznit sa arunc o privire in "Jurnalul lui Misti" si dupa ce mi-am incalzit sufletul langa sensibilitatea care abunda, am iesit in varful picioarelor... Incep sa am remuscari ca nu i-am dat trei puncte la "clasament".
Altceva ce mai am eu prin cap este: pentru Mihai, Sorin, Bubu,Genicon, Afrodita, Iarina, Carmi si nu mai vorbesc de Misti, ce sa va m-ai spun, ma simt coplesit! blush.gif V-as invita la un chef la restaurantu' ala pe care-l lauda Misti, da' n-are halcohol, mai fratilor laugh.gif
Mistinguett
Are berica, Omule laugh.gif Din belsug, inca.
Dar vorba e, de ce asteptari vorbesti tu? Ca n-au mai fost probleme cu forumul - a rezolvat Mihai problemele care au fost. unsure.gif
OMU'BUN
Misti, draguta, o fi rezolvat Mihai problemele, nu zic bai, dar la ale mele a cam ridicat neputiincios din umeri si m-a consolat cum s-a priceput, urandu-mi sa devin si eu "on" cat s-o putea de repede. Si ui-te ca abia acum s-a putut! Da' eu zic ca-i bine si-acum...
Cat despre localul ala renumit in delicatese, nu stiu de ce am inteles eu cand am dat clic, ca-i...prohibit... (La ceea ce-ai vrut tu sa arati acum, cred c-ai observat ca nu prea se poate "intra"...) Da', noi te credem pe cuvant, si te rugam sa mai treci tu pe-acolo ca sa nu te piarda aia de "Client fidel", ca poate-om avea ceva discont cand vom ajunge si noi, aia mai nacajatzi din Europa unsure.gif
Mistinguett
QUOTE (OMU'BUN @ Jul 12 2003, 09:41 PM)
(La ceea ce-ai vrut tu sa arati acum, cred c-ai observat ca nu prea se poate "intra"...)

blink.gif Nu inteleg nici ce am vrut eu sa arat acum nici cu intrarea... Te superi daca te rog sa-mi explici?
Mihai
QUOTE (OMU'BUN @ Jul 13 2003, 04:41 AM)
Misti, draguta, o fi rezolvat Mihai problemele, nu zic bai, dar la ale mele a cam ridicat neputiincios din umeri si m-a consolat cum s-a priceput, urandu-mi sa devin si eu "on" cat s-o putea de repede. Si ui-te ca abia acum s-a putut! Da' eu zic ca-i bine si-acum...

Am mai spus: nu am nici o putere asupra ISP-ului tau. Este foarte posibil ca acesta sa fi facut un back-up al datelor cu vechea configurare, de unde si aceasta noua perioada de asteptare.
OMU'BUN
Misti, eu am postat aseara aproape imediat dupa tine, si undeva a aparut o casuta cu un x care nu putea fi accesata... Dupa care a disparut...subit, facandu-ma pe mine acum sa cred ca eram ori beat, ori adormit, ori amandoua laugh.gif Mi-am imaginat ca la ceea ce scrisesesi tu, ai vrut sa adaugi vreun "stop-cadru" cu bericica de care spuneai... si nu s-a "lipit" poza... Imi pare rau pentru deruta E la fel ca la alte sectiuni: vorbesc unii despre poze sau avataruri care intre timp au fost scoase, (sau schimbate) iar cine nu a fost atunci "pe faza" , cade in... gol!
OMU'BUN
Am vizualizat TOATE mesajele lui gand Cred ca are un suflet deschis si curat... Si, prinsi de problemele intrarii pe forum, nu i-a spus nimeni pana acum un... gand bun! Bun venit printre noi, gand ! Ne bucuram sa te avem in preajma!
gand
Omu'bun..multumesc de primire, am intrat intamplator aici..hm (topicu asta)
Carmi
Pentru invingatorii nostrii GENI Si BLACK ICE le tin pumnii la admitere!!
Bafta multa baieti!! 40.gif
Mistinguett
Si pentru Tudy, deasemenea. Dar unde e Tudy? de mult nu l-am mai vazut pe aici...
OMU'BUN
"Mai , draga" - vorba lu' nea' Iliescu, s-a imbogatit forumul nostru cu inca o personalitate de marca! Studiindu-l pe Copernic ( ei, nu va speriati ca nu de Copernic cel celebru e vorba sad.gif ) prima impresie a fost de persoana serioasa, cu profunde cunostinte in filozofie, istorie si sunt convins ca si in alte domenii, straluceste ca un diamant cu multe karate. Cand insa am trecut din intamplare pe la"misogini", domnia-sa m-a facut praf! Pai se poate asa ceva? Doamnelor, mai cu seama cele blonde, nu-l luati in seama! Sa nu va inscrieti la cursurile lui ! Va rog !!!
Mistinguett
Vreau sa spun aici Bun venit la Han si sedere placuta celor noi inscrisi - Copernic, gand, cris, Endless... si daca am uitat pe cineva, sa-mi fie cu iertare, urarea este pentru toata lumea.

Si felicitari lui Sorin pentru "Membrul lunii" 40.gif
Afrodita
Felicitari lui Sorin, scuze ca am intarziat cu felicitarile! blush.gif
Multa bafta celor care dau admiterea in toamna!!
Si treceti si pe la jurnalul meu din cand in cand, ca observ ca in ultimul timp cam am nevoie de atentie laugh.gif
Misti , draga, Di ci n-ai raspuns matalutza pi yahoo,ha? Te-ai dat disparuta repede!! tongue.gif Lilith, Carmi, undea-ti disparut fetele? Atta? Mey, mi-i dor de-o palavrageala cu voi, asa ca-ntre femei biggrin.gif Daca io am multa treaba, imi lipsiti tare mult!! sad.gif
genicon
Multumesc, lume, pentru urari... duminica merg sa ma inscriu! biggrin.gif

Si acum sa fac si eu niste urari, asa cum zicea afrodita, ceva mai tarziu... dar mai bine acum decat niciodatat smile.gif Asadar, membrului lunii - un bravo 40.gif din inima sila cat mai multe distinctii de acest gen. Bravo, oltene! wink.gif
SORIN

Multumesc Toturor pt. Onoarea acordata !! 40.gif

Sorin.
Afrodita
Pup iu, Sorine!! O meritai din plin!! Abia astept sa vad si alti castigatori, caci multi merita titlul de membrul lunii!! blush.gif
genicon
Aseara am fost rupt de beat... sau azi-noapte, azi-dimineata... luati-o cum vreti. A fost cheful de "adio" - de parca as plecat definitiv din oras. smile.gif
Oricum - alcool cat incape, si din pacate la mine, ca la toti ceilalti a incaput cam mult. Acum ma doare capul ingrozitor si doar daca ma gandesc la mancare mi se face rau. E groaznic. E unul din momentele alea in care iti vine sa zici ca nu mai bei niciodata in viata ta... laugh.gif

Ma rog, faza interesanta este ca dupa ce am plecat, am dus fata acasa (cu un taxi, ca picioarele mele nu voiau sa mearga) si am reusit sa ii zic taximetristului unde sa ma duca si pe mine. Partea proasta e ca am adormit, pur si simplu in taxi biggrin.gif Insa am avut noroc cu un baiat de treaba, care nu m-a plimbat aiurea prin oras, ba mai mult, dupa ce m-a trezit, m-a ajutat sa cobor din masina si m-a dus pana in fata portii. smile.gif Oare mi-am facut un nou prieten? laugh.gif
Antont
Tocmai m-am intors de la festivalul de motociclism de la Timisoara. A fost absolut superb. Multe motoare tari de tot, femei beton, multa bere, concerte, striptease, betie, motociclete turate la maxim, fum, arome de benzina si cauciuc ars ( traiasca burnout-urile) biggrin.gif , si cel mai important, subsemnatul s-a plimbat pe un Ducati. Atmosfera cea mai faina si cea mai relaxata pe care am gasit-o de multa vreme. Pina si putinii politisti care erau prin zona au fost de treaba 6.gif .
genicon
Felicitari domnu' Ghost! Se pare ca pasiunea ta prinde incet-incet viata.

Ei... eu sunt acum in Bucuresti, m-am inscris azi la faculta si daca da Domnu sa intre black ice pe net, ne vom intalni maine la 18... abia astept.

Ce sa zic? Multa lume aici, mult prea multa fata de orasul cu care m-am obisnuit eu, galagie peste limitele bunului simt... smile.gif Chiar acum, in clubul in care sunt eu, este o galagie infernala. Sa nu mai vorbesc de caldura... Am mancat si eu shaorma care este extraordinara... abia astept sa mi se faca iarasi foame. Hmmm... este un baietele aici care se uita la mine si incearca sa vada ce scriu. Poate daca reuseste si vede, o sa se opreasca smile.gif Ma rog... cam atat acum de aici din Bucuresti, vin si maine cu noi detalii, spernad sa dau de black ice...
Lilith
Am vazut azi la Pro tv (la mama , eu n-am smile.gif ) ca au inceput deja examenele pt admiterea la facultate . Asa ca , succes , baieti , succes tuturor ,sper sa va iasa totul bine !!!
mogaldeatza

Eu sunt in concediu si din cauza de canicula ies doar seara din barlog.
Ne-am abonat ,eu si gasca la o terasa linstita unde bem bere si ne gandim daca
asa va fi si la pensie. rolleyes.gif
Cam deprimant , asa ca ma gandesc sa-mi iau rucsacul si sa plec cateva zile pe coclauri
poate ma mai dezmortesc.
Bafta tuturor celor ce aspira la ..."functia" de student.O sa va placa!
Oden
Da, mi se intampla si mie pe acest forum...dar, nu-i nimic, daca nu inteleg dupa avertisment, le dam si banare, ca e pentru toti!

Uite d-aia mi-e sila mie sa scriu mai multe pe aici....tot felul de amenintari, lovituri, tras de urechi.....atmosfera de pirnaie....bleah.....sa fiti sanatosi....si la punga grosi, pe mine nu ma mai prindeti pe aici.....
Administratoare! trebuia sa-i trimiti un privat, nu sa te dai mare pe aici...ca vezi doamne tu ai piinea si cutitu!!!!
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.