Coane genicoane, n-o face pe-a nebunu' tocmai acuma, ce faci? Te ineci ca tiganu' la mal?
PT cei care vor sa vaza marea saptamana urmatoare: se pare ca vremea se va mai incalzi si ca va fi mai frumos ca zilele trecute..Nu s-au anuntat ploi, desi vantu' inca bate cu destula putere, apa marii e cam rece, dar sambata ma duc s-o-ncerc si va povestesc ce si cum.LA Aqua Magic intrarea e 300 mii , un suc 25 mii, in pretul intrarii sunt incluse si sezloangele (sau sezlongurile, cum e corect?) si plimbatu' peste tot in zona respectiva , insa nu sunt incluse bauturile si mancarea. Pt cei carora le-am dat un nr de connex si pt cei pe care ii intereseaza: acum am orange , ca asa a vrut al meu sa-si ia.Noul numar e:0742/767.848..Cine ma suna , chiar daca raspunde al meu, sa se recomande si sa ceara cu Laura.
Si acum o veste trista:Am sa dau copy+paste la ce am primit in mail:
"Gabita, am si eu o rugaminte la tine. Mai am o singura persoana care-ar putea-o face, dintre cei de la HA , dar eu te prefer pe tine ca esti mai veche. Da, te rog, copy and paste , mesajului acesta si pune-l la "... ce-ti trece prin cap ! ", cu mentiunea expresa ca vine din partea mea.
Multumesc mult si iti raman dator !
Stiam eu ca orice minune tine doar trei zile, dar nu credeam sa mi se intample si mie... Dupa ce am fost tinut " pe dinafara " o buna perioada de timp, am rasuflat usurat cand am vazut ca in sfarsit pot intra. Din pacate sunt din nou pus in situatia de a privi "printre zabrele". De data asta nu mai am nici rabdarea si nici intelegerea de l-anceput. Pacat ca incepuse sa-mi placa. Imi cer scuze de la cei care imi vor simti lipsa, dar va trebui sa renunt la calitatea de membru pe acest forum. Cred ca stiu si incotro ma voi indrepta, si probabil va mai dura un timp pana ii voi cunoaste pe baietii de acolo si ei pe mine ( e un forum abia in formare !), dar macar voi fi "on" si "off" la latitudinea mea si nu a altcuiva!
Multumesc tuturor si... sa fiti iubiti!
Omu'-Tare-Suparat!"
"Faptul ca nici tu nu poti intra , ma pune pe ganduri...Sa fie oare o... razmeritatza a serverelor ?
Nu , nu am fost tinut "pe tusa" de nimeni dintre cei de la han, dimpotriva, am primit mesaje private de felicitari..."din partea Hanului !!!" de la persoane pe care nu credeam ca le pot deveni simpatic vreodata...
Dar am cam inceput sa ma satur ! Nu de voi, se intelege, care sunteti (cu mici exceptii ... ) niste oameni deosebiti, cu mult bun simt si caractere frumoase. M-am saturat de starea de "asteptare", in fata careia sunt pus. Poate toate astea nu-s intamplatoare... Poate "rolul" meu s-a epuizat, iar acum va trebui sa ma infiintez pe o alta "scena", cu alti "actori" si alt "public". Daca aici, la Hanu' Ancutei, voi primi aplauze sau huiduieli pentru prestatia mea, ramane la aprecierea fiecaruia! Personal imi cer iertare daca am deranjat pe cineva la vreun topic.
Multumesc inca o data si... mult noroc in viata, tuturor!!"
"Din pacate eu inca nu pot intra decat prin "anonymizer", fara posibilitatea de a interveni. Serverul meu de-aici e de vina si nu altcineva. Astia updateaza mult prea tarziu datele. Cat despre mesaje, poate nu m-am exprimat eu corect, de ai inteles exact contrar... Tocmai ca am primit mesaje care mi-au intarit convingerea ca Hanul are oameni deosebiti, chiar daca la prima vedere nu par... Nu, n-are nimeni nimic cu mine (iar daca a avut cineva, probabil si-a dat seama mai tarziu ca s-a pripit...)
Da, trimite, te rog, daca esti draguta, mesajele mele. As fi renuntat, probabil la idee, daca macar acum as fi putut intra. Dar cum sunt tot off, nu prea vad ce mi-ar mai ramane de facut.
Multumesc inc-o data pt gest.
Cu bine!"
Aceste mesaje vin de la Omu' bun, dupa cum sper ca v-ati dat seama deja...Am incercat sa-l fac sa se razgandeasca, insa inca nu am reusit...Sa speram ca totusi va reveni asupra deciziei luate