Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Zi-ne Ce Ai Acum In Cap
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Figaro
Pai..

Apropo, cum o cheama pe mama Mamei Omida?

Antont
Bunica Omida laugh.gif
Figaro
Stai ca te incurc eu mintenash!

Cum o cheama pe sora verisoarei bunicii Mamei Omida?
Antont
Veta laugh.gif
Figaro
Muahahahahahahah!!! Te-am incuiat! biggrin.gif

N-o cheama nimeni, ca e batrana si surda. Vine singura cand i se face foame. tongue.gif
Antont
Ahaa laugh.gif

Pai si ce, tu tii cu ea? 6.gif
Figaro
Nu. Din princiu tin intotdeauna cu ursul biggrin.gif

Antont
in cazu' asta imi iau jucariile si ma car acasa laugh.gif ... Io tin cu iepurasu', ca ala ii face pe toti sa alerge de nebuni prin padure cind ia extasy laugh.gif
Figaro
Nu poti sa lasi jucariile aici? Le dau la aia micii... si mai scutesc un ban.
Afrodita
28.gif Ahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, va dedic imnul de la Vacanta Mare:
"Noi nu suntem normali, noi nu suntem normali
Voi nu sunteti normali, tanana tana anana ...." 28.gif 28.gif
Figaro
Eu sunt Axinte? biggrin.gif
Hamleet
Mai ... eu nu stiu de Mama Omida sau Mama Miriapod dar in momentul asta (avand in vedere topicul) eu ma gandesc la sex. Am un cheeeeeef wub.gif
GATA, ACUM RADETI!
Figaro
Depinde. Daca esti singur e mai greu. Dar nu imposibil.
Cain
Hamlet, la ora 03:40 nu te gandesti la sex, ce naiba ?!?! Te gandesti la ce terasa sa ajungi, ca e frumos afara, una-alta, care gagica sa o inviti.. la sex te gandesti si tu mai pe seara biggrin.gif
Figaro
O inviti si ea iti raspunde: Da, iubitule, imi place foarte mult sa fac sex. Inainte de operatie, cand eram barbat, faceam foarte mult sex...
Gabriel
de astazi sunt vornic. doresc sa stiu ce avantaje am ...fata de zilele cand eram simplu vataf.

Figaro
Ca vornic ai o litera in plus. Vataf are numai 5 litere.
Gabriel
pai si cand eram haiduc tot 6 litere aveam. deci nu e mare smecherie !
Hamleet
QUOTE (Figaro @ Sep 17 2003, 06:20 PM)
Ca vornic ai o litera in plus. Vataf are numai 5 litere.

Corect wink.gif

Cum mai sa ma gandesc la sex mai pe seara... sad.gif ...pai daca atunci imi venise ?!! blink.gif
Oricum o sa rezolv "problema"...si nu singur.
Adica ce...am cu cine cool.gif
ypsilonalpha
Da, dar se cheama ca ai evoluat de la simplu haiduc la un adevarat gentlemen-vornic. smile.gif (Sau nu e vorba de evolutie, ci de o simpla creatie?!? hm, ia zi, Figaro, ca tu le stii p-astea cu evolutii creationiste, baga mare laugh.gif laugh.gif ...)

Editare ulterioara: am uitat sa bag niste smilie-uri, ca dupa aia fara ei/ele se intelege mesajul pe dos ...

A doua editare ulterioara: se le ia naiba de greseli gramaticale!
Figaro
Bine ca nu esti Ban. Ca Ban ai doar trei litere
Afrodita
Ce am acum in cap? Ce sa am? Ca toti baietii probabil sunt calare pe televizoare, deci pe Han, mai putina activitate, al meu e si el plecat sa vada meciul, mie-mi pare rau ca am facut gafa de-aseara cu Gabriel, tre' sa ma duc sa vad un film la 2 persoane pe care nu le suport...Alternativa ar fi sa vina alte 2 persoane pe care nu le suport si sa le-aud cum se cearta "ce film vrea sa vada"...Si alta alternativa ar fi sa ies la plimbat cu 2 amici nebuni, sa bem un suc, sa povestim, bla,bla,bla...Dar nu cred ca vine al meu, singura cu ei nu cred ca ma lasa, ca are nush' ce idei fanteziste in ultimul timp...Cu alte cuvine o noua seara plina de bullshit....M-am saturat...Ca sa nu mai zic ce "zi palpitanta" am avut...Bleah 6.gif
Mistinguett
QUOTE (Figaro @ Sep 17 2003, 05:39 AM)
Yup! Si copii frumosi tongue.gif .

Nope, se zice "Casa de piatra si copii la fel". tongue.gif
allexa
Eu stiam casa de piatra si copii de caramida. tongue.gif
allexa
Hmm... ma gandesc ca am inceput sa devin dependenta de Han biggrin.gif Si nici macar nu incerc sa ma tratez. 40.gif
Mistinguett
laugh.gif Esti de-a noastra acum.... uuuuu.... 3.gif
Vegas2002
Vad ca a prins "microbul" cu Hanu` si draga de Allexa laugh.gif
Bine ai venit pe Han Allexa,nu ai sa te plictisesti aici 40.gif
dificilaold
Ce am acum in cap?
1.Ce ma bucur ca pot "hanui" pe aici
2. Sa cumpar o priza cu impamantare
3.Sa-mi iau ceva de argint ( asta e o idee permanenta)
Diana-Maria
hm...
1."Poetica" lui Arsitotel
2. unde o gasesc
3. de ce n-au reeditat-o din 2000?
dificilaold
Lucruri nepermise:
1.ciocolata
2.Concediu
3.marire de salar smile.gif
genicon
Am fost azi din nou la scoala. Si acum chiar am ajuns prin clase. smile.gif
Despre liceul nostru se zice ca este unul rau famat si ca la toate colturile prin el se vand droguri. Asta pentru ca acum vreo 2-3 ani l-au prins pe unu'. Lume rea... nu e asa cum se zice... dar invidia scoate multe vorbe (este cel mai bun liceu din oras wink.gif ). Dar... avand in vedere ca cei de-a 9a nu stiu daca este adevar sau realitate, am facut putina baza de ei. Avand in vedere ca eram si imbracat adecvat, am trecut prin toate clasele si i-am intrebat daca vor droguri. Se uitau la mine ca la felu' 14. Cred ca o sa se retraga multi din liceu... laugh.gif
Am fost cu doua colege (si ele arata f.f.f. bine tongue.gif ) si a venit unu de-a 9a la mine sa ma intrebe daca suntem din liceu, ca lui ii place de una dintre ele. Hehehe. am chemat fata care, ca o nesimtita, a facut baza de el. Foarte subtila, ca de obicei. M-am amuzat teribil. Poate ca mi-am luat multe injuraturi, dar este abia inceputul. Maine vrem sa dam iama in timpul orelor, ca avem niste profesori "buni prieteni" si... vreo 2-3 pe care chiar vrem sa ii vedem (singurii care merita). Ce bine e ca nu mai poti fi exmatriculat laugh.gif
Carmi
Si nici macar parintii chemati la scoala sau nota scazuta la purtare!!!ce vremuri!!
Afrodita
Mai, Coane, voi aveti de gand sa terorizati tot liceul pana plecati?? laugh.gif 28.gif..Lasa-i mai, ca raman cu sechele 28.gif
melcodobelc
Oare nu s-o fi gasind 'Poetica' lui Aristotel pe vreun raft in biblioteca publica din orasul lui D-M ? dry.gif ... macar in editia 1998 daca nu 2000 ...
Carmi
fratilor imi sunteti dragi!!!mi-i drag forumu....
mai ales cate unii din forumisti..... 30.gif
Brotacul
QUOTE (penetratorul din carpati @ Mar 26 2003, 05:53 PM)
Ce sa-i maizic lu moshu ma? Ca el si asa e batut de soarta! Ii tot zic in fiecare zi si tot nu se prinde nimic de el!

Am ajuns in sfarsit.....asta da' realizare.....cica se da gratis papanasi la Bucur Obor
Brotacul
QUOTE (melcodobelc @ Sep 18 2003, 09:00 PM)
Oare nu s-o fi gasind 'Poetica' lui Aristotel pe vreun raft in biblioteca publica din orasul lui D-M ? dry.gif ... macar in editia 1998 daca nu 2000 ...

asta suna ca si cum mai intreba de becuri...vaci galactice...mere cosanzene
Brotacul
QUOTE (Carmi @ Sep 19 2003, 04:24 PM)
fratilor imi sunteti dragi!!!mi-i drag forumu....
mai ales cate unii din forumisti..... 30.gif

tongue.gif si noi te iubim.....foarte mult.......sincer
Brotacul
Vad ca multa lume sta acasa decat sa umble brambura......ok renunt
Mihai
Bine ai venit la Han, Brotacul! smile.gif
Brotacul
In sfarsit cineva...credeam ca vorbesc singur ...Multumesc frumos
Mistinguett
S-a spus de multe ori, dar se pare ca nu ajunge la destinatari mesajul... Am decis sa scriu aici inca o data pentru ca este probabil cel mai citit subiect de pe forum.

Oameni buni, nu mai scrieti mesaje consecutive, mai ales din cele de cateva cuvinte. Daca raspundeti mai multor persoane, folositi optiunea de citat (QUOTE) din mesajul persoanei careia ii raspundeti, sau folositi un simplu "@ x-ulescu".

Deasemenea, pentru 12 ore aveti posibilitatea de "EDIT" al mesajului vostru in cazul in care vreti sa modificati sau sa adaugati ceva.

In alta ordine de idei, bun venit celor noi inscrisi! 19.gif
allexa
Ma gandesc ca e 1 noaptea la mine si eu inca mai bantui pe aici. 28.gif
SORIN
Cam bate vantul pe aici pe la Han sad.gif

Sorin.
Rose
sad.gif
Deci nu mi se pare doar mie... unsure.gif
cameron
Sa vedeti voi dimineata la 7..cand il deschid eu odata cu pc-ul..e frig rau..si e pustiu..toti dorm pe tastatura..
Da vizionez casetele cu bataile sau comediile care s-au petrecut noaptea..si pana vin musterii..trece timpul repede..
genicon
Hehehe... se simte lipsa mea! Se vede ca nu am intrat pana acum pe forum laugh.gif

Ce sa zic? M-am intors acum 20 de minute de la Craiova, sunt rupt de somn si mai ales disperat ca am fost cu ai mei si nu am putut fuma. Trag tigare din tigare de cand am venit... Oricum, plictiseala mare in excursia asta de azi si multa oboseala acumulata...

Am observat ca au mai aparut cativa membrii noi, pe care ii salut si le urez bun venit cu aceasta ocazie si mai astept cateva posturi de la unul in special... pentru ca imi aduce aminte tare de un fost membru... wink.gif Cel putin avatarul... Investigam si vedem ce si cum. biggrin.gif

Bine te-am regasit, han! laugh.gif
Rose
biggrin.gif Bine ai revenit, geni! 31.gif Si noua ne-a fost dor de tine tongue.gif

P.S. las-o mai moale cu tigarile tongue.gif ca asa am facut si eu mai devreme si acum sunt cam foarte ametita wacko.gif
SORIN
Geni, ai venit de alegerea 'Regelui Oltenilor ' laugh.gif

Sorin.
Brotacul
Sanatate sa fie de ambele parti"!!!!!!
Ce bulibaseala taica!
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.