Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Zi-ne Ce Ai Acum In Cap
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
genicon
Ia uite ce grija are lumea de mine... biggrin.gif Ia fiti atenti, voi, astia, care stati in Bucuresti, cum va purtati cu mine pe han, ca daca va purtati prea bine, va jur ca nu mai scapati de mine. Ce naibi? biggrin.gif Doar vin acolo si nu cunosc pe nimeni. Doar pe voi va am.................................................................................................. Faceti cinste cu o bere? biggrin.gif unsure.gif

Edit: WOW!!!! 3 Mesaje in acelasi timp - 8:35!!!! Cred ca este un record al hanului!! Superb! Dar... care e faza cu regele oltenilor? blink.gif (bine te-am regasit, oltene!)
Rose
Doar daca te porti frumos tongue.gif
genicon
Spal geamuri, dau cu matura, gatesc. Fac ORICE vrei tu. Dar de la fete nu vreau bere.... rolleyes.gif
Rose
laugh.gif laugh.gif Chiar asa? Faci si ordine prin biblioteci? blink.gif
genicon
Nu! biggrin.gif Nu imi place sa ma ating de carti... Pentru ca in copilarie (vorbesc de parca as avea 100 de ani biggrin.gif ) de fiecare data cand puneam mana pe o carte cu intentia de a o citi, adormeam instantaneu. Si nu as vrea ca, odata ajuns la tine acasa, sa adorm rolleyes.gif

P.S. Ma bucur ca nu ai nimic de obiectat asupra faptului ca nu vreau bere de la fete wink.gif
Rose
28.gif

Pai...am vrut sa zic ceva, nu neaparat de obiectat tongue.gif , dar am uitat intre timp... blush.gif
genicon
Il vad pe lista userilor activi, asa ca ii urez "bun venit printre noi, muritorii!" lui BDL!!!!!!!!! 40.gif Te asteptam bedeleu', si mai mult asteptam sa ne povestesti cum ti-au dansat fetele pe masa... laugh.gif
Vegas2002
Am o pofta nebuna sa ies sa ma plimb si sa fac multe poze 40.gif 40.gif
Mistinguett
Bdl-ul apare si el in vreo 2 zile si abia astept si eu. Vreau povesti din Romania, cu fete dansand pe masa au ba...
Antont
Eu nu vreau povesti, ma multumesc cu fetele biggrin.gif ....Dansu' e optional laugh.gif ...
genicon
Ghostule, pe unde ne-ai umblat? Ia zi repede ce motocicliste si motociclete ai frecventat... tongue.gif

Acum am in cap numai lucruri de bine pentru minunatele mele colege. Bacul s-a terminat acum cateva luni si tot atunci credeam ca s-au terminat si banii pe care i-am dar pentru protocol. Se pare ca nu a fost asa... Au mai ramas vreo 400 de mii, care au fost de ajuns pentru niste sucuri si tigari astazi. Mai exista si oamnei cinstiti! laugh.gif
Antont
Salut Geni(coane)...
Pai pe unde sa umblu?...Prin oras, cu treburi, alea alea...Nu prea am stat pe acasa in ultimele zile smile.gif ...Motociclete nu am frecventat in ultimele zile, si deja intru naibii in sevraj. Tre' sa dau o tura cit de curind sad.gif ... Iar fete motocicliste nu cunosc, din pacate. Chiar man, mi-ai dat o idee.. Ce misto ar fi sa cunosc o tipa de asta.Si sa aiba si moto. Un supersport de ala suparat. Sa iesim asa impreuna in oras si pe sosea. Iti dai seama ce fata ar face oamenii, sa oprim asa la o terasa. Faza asta bate toate mertzanele si beemerele din lume laugh.gif ....

Btw, super misto faza aia ca ai zis la scoala ca vinzi droguri 19.gif ...Imi aduc aminte de mine, dupa bac, cind fumam pe coridor linga cancelarie...Ce rau eram ! tongue.gif
genicon
Hehehe... pai inseamna ca am uitat eu sa spun - asa am intrat in liceu. Cu tigarea aprinsa, si m-am plimbat pe toate coridoarele. M-au vazut si cativa profi da' n-au zis nimic. Cel putin nu in fatza, ca mi-am muscat limba de vreo 3 ori laugh.gif

P.S. Sa-mi trimiti si mie, pls. din pozele primite... ca imi iau motor daca imi place ce vad biggrin.gif rolleyes.gif
eldergod
am descoperit hanul si imi place ... s-ar putea sa petrec mult timp p'aci ... daca nu ma vede shefu wink.gif
Mihai
Bine ai venit la Han, eldergod! smile.gif
Mistinguett
Bine-ai venit la Han, eldergod!

Si am vazut ca a aparut Omu' Bun! 40.gif Omule, asteptam raport complet - stiu ca a fost scurt, dar sa ne zici si noua daca ti-ai "reincarcat bateriile". 31.gif
Vegas2002
Vreau sa fie gata mincarea cit mai repede ca sa maninc,la asta ma gindesc eu acum laugh.gif laugh.gif
Antont
QUOTE (genicon @ Sep 22 2003, 02:43 PM)
Sa-mi trimiti si mie, pls. din pozele primite... ca imi iau motor daca imi place ce vad 

Iti trimit coane, dar pina acum pauza...n-am primit nimic smile.gif...ehhh....pierderea lor laugh.gif..

LATER EDIT:

Tocmai am vorbit cu un amic smile.gif....Ma duc sa ma plimb cu motoru' 30.gif 40.gif
OMU'BUN
Bine v-am regasit, va spun tuturor celor mai noi si mai vechi! Nu ma intrebati cum a fost ca-mi vine sa plec inapoi ! S-au intamplat multe! Poate voi avea puterea si timpul necesar sa scriu despre asta, intr-o zi!...
Acum incerc sa-mi revin si sa ma reacomodez ...
Misti, nu stiu daca voi fi in stare pt un raport ...complet! As vrea sa cred ca da, dar am nevoie de timp. Acum inca mai am urme adanci, si nu pot sa spun ca le-am dat deja la spate, odata cu aterizarea avionului in UK.
Cat despre "baterii" ? Da, le-am reincarcat, dar amperajul ar fi putut fi imbunatatit... sad.gif
Scarlet
HMMM... ce am in cap..... !!! multe, in primul rand, am numai cunostiinte de biologie, medicina, farmacologie, pentru simplul fapt ca dupa data de 1.10. 2003 voi sustine cel mai important examen de pana acum.... voi fi sau nu promovata, asta in masura in care voi fi competenta (caci NU AM PILE!!!)....!

Urati-mi succes si..... promovare fara "bete-n roate" !!!

Scarlet 30.gif

"Si maine este o zi !" wink.gif
Hamleet
Off topic: BAFTAAAA MUUULTAAA wink.gif
Carmi
bafta Scarlet!

omu buun ? P-unde esti???
Scarlet
VA MULTUMESC MULT !!! am nevoie de "sustinerea voastra"...! cate "tampeniutze" trebuie sa stii la acest concurs.... Ufff! trebuie sa treaca odata si odata..! va anunt la vremea respectiva !

THANKS ONCE AGAIN !!! 30.gif

Scarlet

genicon
Bafta multa, Scarlet! wink.gif
Bine ai revenit, Omule Bun! E bine ca a fost bine... wink.gif
@Hamlet - cred ca asta e singurul topic la care nu poate exista off-topic. Asa ca... fara mila! biggrin.gif
Antont
Am revenit! Mi-am luat portia de "drog" pe ziua de azi biggrin.gif...

P.S.

Bafta la exam, Scarlet smile.gif ...
Hamleet
TOTAL ON TOPIC: urati-mi si mie bafta maine la interviu!

NA laugh.gif
Carmi
tinem pumnii hamleet......sa ne comunici rezultatu
Antont
Bafta Hamleet!

NA laugh.gif
Sagitarius
Multa bafta si vreau sa stii ca-ti voi tine pumnii Scarlet 30.gif
Mihai
Bafta! thumb_yello.gif
Carmi
uiiiii ce emoticon nou aveeeeem!!!! spoton.gif hh.gif cry.gif yikes.gif
Antont
Ce misto sint....Beton ( nu din ala pe care-l vad io cind cad cu moto) yikes.gif
thumb_yello.gif devil.gif
Ares
Cam tarziu, dar BAFTAAAA MULTA DE TOT, big H.
Fa-i praf 23.gif

PS. Felicitari Mihai pentru noii smiley pe care ni i-ai daruit hh.gif shifty.gif
Mihai
Va plac? woot_jump.gif

Poate mai adaug altii pe parcurs spoton.gif
Antont
Sint super adevarati...Mai adauga pls spoton.gif
Mihai
Ok, voi incerca! cheese1.gif

Sper sa fiti cu totii: cloud9.gif
Ares
Da! Da! Da! Mai vrem!!!! woot_jump.gif
Super bestial -> cloud9.gif
Antont
Io vreau unu cu ceva moto. Nu sint?
Mihai
Ar mai fi un zambaret dedicat Ancutei: diepig.gif

Va rog nu folositi prea des acest zambaret, pentru ca este relativ mare si se poate descarca mai greu.
Mistinguett
Dat fiind ca am ras cu lacrimi, vreau sa impartasesc: am un mp3 (nu e piratat laugh.gif ) cu o melodie tiganeasca si nu stiu cum sa vi-l dau sa-l ascultati decat daca-l trimit in mail. Daca vreti sa radeti pe ziua de azi (garantat) dati-mi un pm cu mail-ul vostru si vi-l trimit. Sau ziceti cum altfel as putea sa-l impartasesc.
Lilith
Om bun , bine ai venit , acum am vazut . Intoarcerea e grea , stiu ...dar ai sa te repui , usor usor , ai incredere .
Hamleet
MULTUMESC MULT la ALL !
Diseara e "faza" si promit sa-i.... spoton.gif
angi
Eu sunt super fericita ca am venit in Romania (am sosit ieri dimineata) si n-am de gand sa mai plec pt. muuuuuulta vreme ! cloud9.gif
Hamleet
A vazut cineva pe aici aeroportul din Praga?...e mare, e....cum e?
Hamleet
QUOTE (angi @ Sep 24 2003, 10:20 AM)
Eu sunt super fericita ca am venit in Romania (am sosit ieri dimineata) si n-am de gand sa mai plec pt. muuuuuulta vreme !

Bine ai rvenit rolleyes.gif
Sper ca o sa mai stai pe aici wub.gif
Mistinguett
Hamleet, stai linistit ca nu s-a pierdut! Curaj, imi imaginez cat iti e de greu - dar o sa fie bine. O sa va sune cand o sa poata si ai sa auzi ce nemaipomenit s-a descurcat. Si tu sa ne spui si noua, ok?
N-am trecut prin aeroportul din Praga, dar nu cred sa fie mai mare decat Otopeniul.

12.gif
Mihai
Va era dor de topicul acesta? rolleyes.gif
black ice
Dap, tocmai l-ai facut fericit pe omul din dreapta mea biggrin.gif geni, that is.
genicon
Mda... cand mi-a zis blacky de revenirea acestui subiect nu mi-am putut masca bucuria si am ridicat mainile in aer. Tare bucuros sunt! Ati dat nastere uneia dintre cele mai fericite zile din viata mea.

Acum, insa, vine intrebarea - ce facem cu el? Il lipim nou-nascutului sau... il lasam sa se stinga incet? dunno.gif
Mihai
Ultima data cand am incercat sa unesc doua topicuri mari a 'crapat' tabelul. devil.gif

Mai bine discutam in fiecare... sau daca aveti alte sugestii scrieti aici. spoton.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.