Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Zi-ne Ce Ai Acum In Cap
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
AIWA
HeHeHe...daca Cain are asa ceva in cap....eu am inghitit in sec....am facut comanda necerasa...si acum imi fac siesta dupa .."ce are Cain in cap" laugh.gif tongue.gif laugh.gif
Adica:
- FRIPTURA DE PORC, CU UN CIUPERCUTZE SI MUJDEI FRECAT CU SMANTINA!!!
- SALATA DE ROSII CU CEAPA SI CEVA CASTRAVETE ARDEI IUTE SI ETC PRIN EA
- VIN ROSU (BUSUIOACA)
genicon
Yo ascult acum Europe - The final countdown si tot ma gandesc la Afrodita... oare a plecat definitiv, oare va mai intra pe forum, oare o sa ii simtim lipsa? Eu deja incep sa i-o simt.
Si, in plus de asta, sunt convins ca susnumitul Cain are inima sfasiata (stiu, frate, cum e, ca si mie mi-a plecat SYD aka Depechemind...) Ma gandeam sa infiintez "Clubul parasitilor pe net..." Hmm... cam asta am eu in cap la ora aceasta tarzie din zi smile.gif blink.gif
BarManRap
Eu sunt aproape rupt de beat . Ma mir ca inca mai vad tastele. Sau de fapt.. doar mi se pare mie ca le mai vad. Oricum, cel mai important este ca azi nu mi s=a mai facut rau.
Am fost la un chef unde s-a baut si s-a stat. Iar cand se statea, luimea bea biggrin.gif Deci va dati seama cam in ce stare sunt acum. Asa ca ma scuzati daca la ora aceasta nu am absolut nimic in cap!
Daphne
Hai sa scriu si eu ...de regula imi pastrez gandurile numai pentru mine, dar azi voi face o exceptie ( poate e de vina berea sau...)

Maine este luni, ziua cea mai nesuferita...si nu am chef sa fac nimic maine...as sta toata ziua acasa si as dormi, dar nu se poate, asa ca... sad.gif ...nu stiu cum este pentru voi ziua de luni da' mie imi produce repulsie...)

A da, acum ascult o melodie care... 35.gif ma ingrozeste, nu va spun ce melodie pentru ca nu stiu cum se numeste...

Cam atat...as putea sa scriu cateva pagini da' nu vreau sa va plictisesc prea atare wink.gif

Va urez o saptamana placuta smile.gif
Cain
Hai ca incet-incet, ne formam familia... smile.gif

AIWA, si friptura aia era impanata cu putin usturoi, si ceva slaninuta afumata, si cu piper, cu cimbru, stropita cu putin vin alb ? NU? Eeeii, atunci e rau. Vezi ca am pus asa ceva http://www.hanuancutei.com/forum/index.php?act...t=ST&f=62&t=369 , poate mai aduci imbunatatiri fripturii asteia.. wink.gif

Daphne, scopul forumului este sa ne impartasim ideile, nu? Sa stii ca daca ideea ta poate schimba lumea, numai daca o spui reusesti... smile.gif
petman
eu acu am in cap groaza ca am de terminat 3 proiecte pina miercuri dimineata si .......imi este foame ca nu am mancat asttazi si nici cafea nu am baut.....
ps. nu vi se pare ca gandurile romanilor se indreapta mai mult spre mancare decat spre alte chestii, in afara de cheltuieli si altele..... acu ma gandesc la nunta mea si a catorva colegi, banchetul la care nu se stie cand se merge si daca se merge .... o gramada de prostii....
ma gandesc ca mi-as schimba calcul cu ceva mai bun dar ca inca nu am bani
genicon
Cain - nu stiu la tine cum e, dar eu tare ma bucur sa vad ca se formeaza "familia" de care zici tu...
petman - vreau sa te contrazic! Ne mai gandim foarte mult si la bautura biggrin.gif
Daphne - Zi-ne, ca daca devii plictisitoare nu mai citim si gata! 19.gif
afrodita - Normal ca ne e dor de tine... normal ca apreciem faptul ca faci tot posibilul sa ne mai vizitezi. Tine-o tot asa!

eu - sunt cam racit, ma doare gatul si nu am nici un chef sa ma duc maine la scoala... plus ca la 18 am pregatire la romana, n-am tema facuta si parca nici acolo nu m-as duce... sper sa reusesc... blink.gif
Daphne
Dragii mei, nu o spun cu rautate ( nu vreau sa supar pe nimeni, sincer), dar dupa cate scandaluri am vazut pe acest forum...mi-e teama...si incerc sa evit orice conflict. Daca nu postez mult asta nu inseamna ca nu citesc ceea ce scrieti voi pe forum sau altfel spus, nu postez in cadrul unui forum doar pentru ca l-am citit... nu stiu daca ma intelegeti...
BarManRap
Iuuuu... ce scandaluri daphne??? Zi-mi si mie, sa stiu de cine sa ma feresc, sa nu o incurc pe-aici. Ca parca ma vad si pe mine ca tine nepostand de frica. Ce naibi? Asa e pe aici? Eu intelesesm ca e un forum al discutziilor, nu al scandalurilor! Ia zi, cine-s aia de fac scandal, ca-i mananc la desert! biggrin.gif
Deci acum am in cap o mare intrebare si anume: care e faza cu scandalurile? DOar o aberatzie??????? 42.gif
Daphne
Stai linistit, zau...aberam si eu...doar pentru asta este acest topic...hai acum sa spun adevarul...daca m-ai prins acum huh.gif ...nu postez asa mult pentru ca imi place mai mult sa citesc si de multe ori nu prea am inspiratie wink.gif- am sris eu o dedicatie pentru muza mea, nu stiu daca ai citit-o- . Nu iti face griji ca daca se va intoarce la mine ...nu o sa mai puteti tine pasul cu mine cool.gif ...

on topic smile.gif Acum ma gandesc la o seara pe malul marii...ca tot ninge afara, macar sa visez...
Antont
Eu tocmai am aflat ca in toamna iese pe piata Jedi Knight 3, asa ca abia astept sa vina toamna biggrin.gif .
genicon
Influentat de ce a zis Daphne, si eu visez la o seara pe malul marii, insa cu siguranta nu in acelasi fel ca ea.
Ma vad cu o bere intre picioare, privind marea, alaturi de prietena mea... pe care o iubesc enorm... Abia astept vara, sper sa pot merge la mare blink.gif
Gogu - sic! Eu am sanse mai mari sa mi se indeplineasca visul inaintea ta.! biggrin.gif
zmugurel
eu am si eu cap asadar am ceva in el
pentru moment dar asta doar pentru moment si sa dea Domnu' sa nu mai fie nevoie sa am din nou asa ceva in cap ANALIZA FUNCTIONALA, sunt anu IV si am restantza.
Cand nu invat, am mintea impartita la fete o patrime, la arme de vantoare o doime iar restu de o doime.. aa..a patrime am vrut sa zic, la un viitor de ala de al lui genicon "Vad in fatza mea un viitor absent/ Ingropat in prezent/ Iar eu ingropat de cativa ani cu totul in ciment" asta fiindca mai am vreo 2 luni maxim si termin facultatea, sper.
necromanc
Ce am acum in cap ? Nu stiu pentru ca nu am posibilitatea de a vedea. 42.gif

A ce ideei am in cap : sa fiu atent la scris si ma gandesc la o emisiunea care o sa inceapa curand la TV ! ph34r.gif
zmugurel
ness Jacobs, bere Ursus Verde, vointa sa ma duc la invatzat, o fosta prietena blonda, o trasilvaneanca bruneta si .... parca era un meci in seara asta, nu???
Antont
Tocmai mi-am amintit ce bine e sa stai linistit la calculator si sa bei o bere in timp ce navighezi biggrin.gif .In concluzie, mi-am luat beri si stau la comp laugh.gif .
zmugurel
Nessul mi l-am facut eu ca tre sa stau sa tocesc ANALIZA FUNCTIONALA o bucata de noapte
Berea am primit-o de la un coleg de camera (nu stiu de ce, ca aveam castile pe urechi cand a zis motivul si nu am auzit, dar am zis boda prosti)
Femeile ... nelipsite din mintea mea.....

Iar acum mai nou, ma gndesc la niste pijamale si la o paturica asa ca noapte buna............
Antont
Vreau sa vina toamna!
Mihai
Sanatate grabnica! rolleyes.gif
BarManRap
Eu am in cap o durere imensa, ca am ascultat toata ziua la maxim ultimul album al celor de la "la familia" , care mi se pare super. Un nou stil si alea-alea.
Ma enerveaza la culme frigul asta care s-a lasat asa, deodata, ca eu credeam ca vine vara. Bine-mi pare, n-am parale-n buzunare! mad.gif
Mihai
La Multi Ani! 40.gif (sa ma invitati la nunta de aur tongue.gif)
genicon
Eu tocmai am citit ce zice afrodita si o invidiez. UN AN!!!!!! Bravo, afrodita!!!! Si nu, eu nu iti zic la multi ani... iti zic: Mult inainte!!!!!! biggrin.gif
Asa, daca tot am inceput sa vorbesc cu tine, si se vede clar ca nu prea am mare lucru in cap la ora asta - raspuns la PM-ul ala imi mai dai? dry.gif
SYD
Am luat un avertisment pe fanclub.Primul avertisment de anul asta! tongue.gif
Antont
Felicitari si la mai mare! laugh.gif
Mihai
La mai mare, dar nu aici. wink.gif
SYD
QUOTE (Gogu.Telejurnal @ Apr 12 2003, 04:16 PM)
Felicitari si la mai mare! laugh.gif

Daca mai iau inca doua, am ban o saptamana pe tot forumul. wink.gif
genicon
Pai vezi mai, SYD? Aici ai luat vreodata un avertisment, un ban, ceva? Nimic!!!! Pai si atunci? Ce mai astepti? I-ati jucariile si muta-te aici!
Glumeam, bine-nteles, ca deh, stiu cum e pe acolo... da sa nu uiti! Si aici e familia ta, casa ta si cum vrei tu sa-i zici! tongue.gif
Eu am in cap o urma de betie, asa, tare ciudata, ca am baut pana la 3 azi-dimineata, si acum e aproape 1 si tot nu mi-a trecut... Sper sa imi treaca - nu suport mahmureala asta nenorocita! Vrea sa bea cineva? tongue.gif
BarManRap
Eu am in cap o intrebare si anume Care este cel mai de succes subiect de pe acest forum? Ma tot intreb asta acum, cand vad ca e ceva lume si deja se posteaza. Nu stiu, poate o sa fac un subiect pe tema asta si o sa debutez astfel si eu.
Deci dupa cum se vede nu am mare lucru in cap, decat niste excelente planuri de viitor. Hahaha!
genicon
Iar nu am fost azi la scoala... hmmm... ciudat...
Vad ca au aparut mai multi membri pe forum, mai multi sunt activi... si asta nu imi poate da decat motive de bucurie. 40.gif
Cred ca o sa beau pentru asta, ca sa ne simtim cu totii bine. Da! Stiu... nu ne simtim TOTI bine daca beau DOAR eu, dar cel putin asta va fi impresia mea. Hai noroc, si la mai mare!
Carmi
la mine in birou se discuta plecarea in strainatate :' n-am de gand sa ma pensionez de la calculatoru' asta' " plecati- oameni buni , plecati" "incerc tot posibilul" "plec in franta pe 6 luni" voi ati pleca? eu inca nu stiu,as pleca si nu; asta deoarece sunt inca la faculta in al 2-lea an si nu m-as indura s-o las balta. cum sa-mi iau o casa? sau o masina? si am cel mai mare salar din anul meu de la faculta. e trist. in franta un tip cu colegiu a intretinut nevasta (casnica) si 4 copii. la noi e imposibil. sunt amarata rau de tot..........si daca n-as munci 40 de ore pe saptamna....sad.gif
black ice
"Ce ai in cap acum?"

o mare durere.....
genicon
Fi mai explicit, ice, ca poate te ajutam cumva...
Eu sunt tare nervos, stresat, alea-alea ca si eu trebuie sa plec pentru o saptamana... asta vineri... si inca mai am atatea lucruri de pus la punct... e tare nasol... blink.gif
Afrodita - poate ma intalnesc cu "al tau" si imi da berea aia pe care mi-o datorai tu. biggrin.gif
black ice
Fi mai explicit, ice, ca poate te ajutam cumva...

nimic deosebit, doar o durere de cap, obisnuita la finele unei zile pline.
Carmi
Afrodita, ai avut noroc, prietenul meu e plecat de 1 an jumate in Austria. Cred ca e inutil sa mai zic cum ne-a indepartat unul de altul asta.(nu ca eram cine stie ce apropiati)
Nu doresc nimanui relatii la distanta! sad.gif
zmugurel
Culmea culmilor, chiar spre topicul asta ma indrepatat cu acelasi gand in cap: o relatie la distanta, si cand colo ia te uita tot despre asta vorbiti si voi.
De fapt eu vreau sa intreb (mai mult sa ma intreb) daca sa incep asa ceva sau nu ? Si cel mai bine ati face daca nu mi-ati da verdicte de alea DA, NU, ci poate sfaturi, in caz de da si in caz de nu. Hoatrarea imi apartine, de la voi vreau experienta care nu o am.... povestita... ca nu am sa aplic nicioadata ce vad sau aud de la altii nici daca as vrea. Nu stiu de ce sunt asa ciudat dar eu nu pot fi nicicum altul decat eu..adica ce va fi va fi ... eu vreau doar sa va aud parerea...
Cam asta am eu in cap acum....
Carmi
Draga Afodita, pana acum nu m-am gandit niciodata serios sa ma mut cu el. In afara de asta eu mai am faculta si nu stiu boaba de germana. Cred uneori ca doar faptul ca n-am gasit un tip sa ma dea gata ma mai face sa zic din inertie " am prieten ...imi pare rau nu mai putem iesi....decat daca ma vrei ca simpla amica..."el oricum are o situatie mai buna, face si el faculta (si-a inghetat anul 2 si acu vrea sa-l continue) insa mama lui e austriaca si ii e usor sa vina si sa plece....
concluzia? Norocoaso.... wink.gif
Carmi
Zmugure vrei sfaturi?poate argumente? depinde foarte mult si de situatie. oricum venind vorba de experienta eu am numa 20 de ani asa ca.....
Da:-investitie sentimentala anterioara (1/2 an cel putin)
-sansa de a fi impreuna in viitor
-nevoia unuia de celalalt si intelegerea
-numai in cazul unei relatii de viitor!!!!
pt nu e tot restul cred ca....
poate te-am lasat cam blink.gif insa asta e tot ce-mi vine minte....
Oana
Knock-Knock!!!
Primiti musafiri??? tongue.gif
bubu
QUOTE (Oana @ Apr 24 2003, 04:40 AM)
Knock-Knock!!!

... huh.gif la ora asta, treci si tu mai tirziu smile.gif
Oana
QUOTE (bubu @ Apr 24 2003, 01:09 AM)
QUOTE (Oana @ Apr 24 2003, 04:40 AM)
Knock-Knock!!!

... huh.gif la ora asta, treci si tu mai tirziu smile.gif

Etena, nu stiam ca se incuie usa dupa o anumita ora laugh.gif
bubu
..nu se incuie, dar nu mai ciocanii si intra direct...
genicon
Buna ziua si bine v-am regasit, dragii mei! Sunt convins ca va era tare dor de mine biggrin.gif Am revenit si constat cu o imensa bucurie ca s-a marit considerabil numarul persoanelor prezente pe forum si, ceea ce este cel mai bine, sunt multi activi. Brava!!!!!!!!!!! Super!!!!!!! Marfa!!!!!
Ce sa mai zic acum decat ca voi citi tot ce este nou si a aparut de cand am plecat eu si voi reveni in acelasi stil unic si original care mi-a adus atatia fani smile.gif Gata, am terminat cu gluma... Dar serios... chiar imi era dor de han! 19.gif
Carmi
Da unde ai fost draga Genicom? (sac!) wink.gif oricum ma bucur sa vad steluta!
genicon
Am fost si eu plecat intr-o excursie, care mi-a schimbat complet parerea despre romani si Romania, din pacate. Daca mai multa lume ar avea ocazia pe care am avut-o eu, sau cei care o au si au avut-o chiar ar intelege ceva din chestia asta, sunt convins ca in cativa ani Romania nu va mai fi tara asta hulita de toata lumea. Ar trebui sa ni se schimbe mentalitatea, asta am inteles eu de unde am fost.
Oricum, ma bucur ca e cineva pe lumea asta care apreciaza revenirea stelutei si promit sa o vedeti cat mai des de acum in colo. Va pup pe toti si va urez bafta!!!! 19.gif
Mihai
Bine ai revenit, genicon!
(Bine am revenit si eu tongue.gif).
genicon
Doua reveniri multasteptate, pot zice, cu modestia-mi caracteristica... smile.gif Asa ca - bine ai revenit, Mihai (ma rog, eu nu stiam ca ai lipsit, dar mi-am dat eu seama....)
Revenind on-topic - ce am in cap. O groaznica durere, deoarece ieri a fost 1 mai si l-am sarbatorit, ca tot romanul sarbatorind ziua muncii - lenevind. smile.gif Si am si baut groaznic de mult, asa ca inca sunt mahmur... In plus ascult acum Bosquito - Tigano, care imi creaza o stare ciudata de dor si de jale... blink.gif
zmugurel
Am in cap numai flori, ca am fost in gradina boatnica si am fotografiat verdeata inainte ca s-o parjoleasca soarele de vara.
Carmi
ma intreb unde este Gogu, Moshu,Talusa..... sad.gif
genicon
... si Ulysses, si Cain... si Afrodita, la urma urmei, care intra mai rar... blink.gif
Afrodita
Eu va urmaresc din umbra tongue.gif Adica va citesc zilnic insa, daca nu am dispozitia necesara , nu raspund...Am o perioada tare grea si uneori obosesc sa tot fiu optimista si sa incerc orice ca sa fie mai bine...Si atunci devin pesimista si nu mai am chef de nimic(fetelor, va suna cunoscut? sad.gif )Evident, nici de scris...Insa sunt aici mereu, nu va parasesc niciodata(cel putin nu cat timp am net acasa) si ma bucur sa vad ca imi simtiti lipsa...
Cat despre restul lumii nu stiu nimic...Mai ales ma intreb ce o fi cu Cain si Ulises si Gogu...??? blink.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.