Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Zi-ne Ce Ai Acum In Cap
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Vegas2002
Ce am eu in cap acum? Sincer,tare mult asi vrea sa fiu la mare,pe plaja si sa stau la soare sa ma bronzez laugh.gif
genicon
Vine toamna... am realizat cu tristete acest lucru si citind postul lui Vegas... E frig, nu am mai purtat pantaloni scurti de o gramada de timp. Si de ieri seara ploua intr-una... Asta mai trebuia, dupa meciul de aseara - ploaie. Totul e nasol, totul e aiurea. Inca o data ******* ***** ****** domnului Meyer.... 50.gif
Afrodita
Off, draga Geni, nu mai fi atat de trist...Ce sa facem daca nu am avut bani ca danezii sa-i dam?? Ce sa facem daca am jucat corect si, cum zicea Chivu, le-am dat o lectie de fotbal?? PE el tot banu il intereseaza, ca din asta tocmai si-a mai ridicat o vila, animalu!!! 24.gif Si bineinteles, golul alora nu trebuia sa fie pus la socoteala...Trebuiau sa fie 3 sau 4 minute de prelungiri, atat!! Daca voia mai mult trebuia sa anunte mai mult...Aia au dat golul in minutul 4.40 de prelungiri...So, cum ziceau baietii aseara:"mi-as fi dorit sa am o pusca cu luneta si, cand l-as fi prins in vizor , sa-i zbor creierii nemernicului" 50.gif Mda, Chivu si Munteanu plangeau, iar fufa aia de reporterita nu mai pleca dreq' o data sa-i lase in pace!! 24.gif
Ce-am acum in cap?? Atat de mult mi-as fi dorit sa fie azi soare, insa ploua de la 6 dimineata 24.gif
allexa
De-abia astept sa ajung acasa, ca am o stare de-mi vine sa ma bat singura 2.gif
Mistinguett
Allexa, Bine-ai venit la Han!

Nu stiu daca e in cap sau in oase, dar am o mare lene si un milion de lucruri de facut. Asta e, vorba ardeleanului, Daca-i musai,-i musai. Buh-bye.
allexa
Multumesc de primire smile.gif
Mie nu-mi place sa-i zic lene. Suna mai bine "oboseala" biggrin.gif
Vegas2002
Astazi tare mult as fi vrut sa ma plimb,sa merg mult pe jos,sa casc ochii pe ici pe colo smile.gif Afara este un timp superb,sint cam 32 de grade C si este cum nu se poate mai bine,nu mai sint caldurile nimicitoare din vara (au fost si 46 de grade C,serios).De citeva zile stau cu geamurile deschise in casa de dimineata si pina seara.Ieri la prinz am mincat afara,pe balcon,la aer curat,a fost f. bine si placut.
Valheru
@vegas: nu esti in romania nu ?
sau nickul tocma asta sugereaza?
Rose
Cred ca o raceala...asta am eu in cap acum... 50.gif
Aggelos
Abia m-am trezit.... o cafeaaaaaaaaa
Antont
Acum 5(cinci) minute m-am trezit, de fapt am fost trezit (evident am uitat sa-mi inchid telefonul), stau trintit pe scaun in fata compului, fumez o tigara si injur aceasta vreme mizerabila. Pe linga asta mi s-a pus pata sa vad Tomb Raider 2(doi) si nu stiu de unde naiba sa fac rost de film. Inutil de mentionat ca pe linga toate astea mi-e si o lene de zile mari (ma si mir ca am reusit sa scriu mesaju' asta lung laugh.gif )...
genicon
Vegas... te invidiez. De unde asa caldura??? Mie de vreo doua zile imi dardaie si oasele... sad.gif

Si, asa cum zicea allexa, si eu sunt tare "obosit" de cand m-am trezit. Am ajuns tarziu acasa si m-au trezit ai mei devreme. A fost ziua unei tipe, o prietena de-a Cynthiei, de care noi nu stiam, dar s-a intamplat sa fim acolo. Am fost intai intr-o pizzerie care se inchide la 23, dar au facut un efort pentru noi (clienti vechi) si au stat o juma de ora peste program. Am plecat prin ploaie apoi spre un club, care era plin si am ajuns in barul nostru de suflet - Amadeus. Acolo m-a batut Cynthia la biliard de m-a rupt... biggrin.gif Data viitoare o fac eu! wink.gif In rest... stau si tremur ca e un frig demential si mi-e lene sa imi caut ceva haine mai groase...

Edit: Neatza Ghostule si bine ai venit in lumea noastra, cea a lenesilor infrigurati wink.gif
Afrodita
Si uite cum se aduna asa lenesii din intreaga tara (eventual lume) biggrin.gif Pe langa faptul ca mi-e rau, nu am dormit bine, bla,bla,bla, am o lene in oase, de mi-e lene sa stau si la comp...Si mor de frig, da' sobele inca nu-s defundate, lemne ioc, iar hainele groase sunt in cea mai friguroasa camera asa ca nu ma vad calcand pe-acolo pana nu da soarele laugh.gif Matzuca mea draga doarme pe scaun langa mine, tolanita pe niste hainute, eu fumez si incerc sa-mi fac curaj sa ma ridic, sa ies pana la bucatarie sa-mi pun ceva de mancare...Si de acolo sa merg la doctor(care e vis-avis) sa-i vad programul sa stiu cand ii fac o vizeta...Da' cred ca ma duc maine pana a el laugh.gif Am uitat sa mentionez ca in toata lenea asta a mea, am o fericire "inexplicabila" biggrin.gif Da' tot nu va zic de ce-hihihi..
Antont
QUOTE (genicon @ Sep 13 2003, 12:34 PM)
Edit: Neatza Ghostule si bine ai venit in lumea noastra, cea a lenesilor infrigurati wink.gif

Neata Genicoane, si bine te-am (re)gasit biggrin.gif... Frate, tin sa-ti multumesc , mi-ai daruit un inceput de zi superb http://www.hanuancutei.com/forum/index.php...indpost&p=28542 ... Cu riscul sa ma repet, you're insane, man laugh.gif ...

Afro, join the club (al lenesilor)...Vad ca ne tot stringem, hai sa infiintam un partid, ceva laugh.gif ...

Edit:
Acestea fiind zise, ma car sa maninc ca sint mort de foame 11.gif ...
Afrodita
Hehe, si io ma car in curand sa pap ca-s lihnita laugh.gif Dar mai intai mai discut cu cineva care are o idee geniala(sper biggrin.gif )
genicon
Aseara am fost la ziua unei prietene si s-a intamplat o faza cum nu vazusem decat prin filme biggrin.gif La clubul la care am fost nu era decat o singura baie si s-a nimerit ca eu si o fata (pe care o stiam wink.gif ) sa avem aceeasi nevoie in acelasi timp... Sau ma rog, relativ, ca ea era acolo...
Ce am vazut cand am intrat in baie? O fatza speriata privindu-ma si tinandu-se cu mana de pantaloni. I se crapasera si trebuia sa ii tina cu mana pentru a nu pica. Nu stia ce sa faca. Intamplator, la pantalonii mei (tot pentru a nu pica de pe mine din motiv de larg) aveam o curea. M-am oferit sa i-o dau, a acceptat. Ei, si cum statea ea asa cu pantalonii aproape picati, eu tragand de curea, intra in baie o alta tipa. Face niste ochi mari, baga capul in pamant, zice "Ma scuzati" si iese. laugh.gif
Sper doar sa nu isi fi facut parere proasta despre mine, ca dupa vreo 2 minute am iesit din baie... laugh.gif
Nana Floare
Mor de ras...tocmai am descoperit jocul cuvintelor 40.gif 40.gif 40.gif ... Si imi imaginez scena traita de Genicon laugh.gif .
Afrodita
Vaaai, Genicoane, chiar ca ai patit ca in filme laugh.gif
O alta faza, tot ca in filme am patit-o si eu azi cand m-am trezit.Fratele lu' iubi la comp, eu , in gandul meu:"Ma duc la baie si apoi repede la comp sa nu se trezeasca iubi"...Zis si facut...Intre timp aud o voce mai baritonala in camera, in gandul meu:"Mama ma-sii s-a trezit o data cu mine, pa-pa comp azi mad.gif "..Si ies, cu pantalonii in mana , evident, chioara de somn, ma incheiam la pantaloni., cand colo, in fata mea statea "tata socru" cu o privire larga si tare bucuros ca ma vede, ma ia la pupat, io cu pantalonii in mana nu realizam cine e...Va dati seama ce fata aveam, insa el s-a comportat ireprosabil, nici macar nu si-a coborat privirea laugh.gif Eu rosie ca focul incercam sa incropesc o discutie cu el..Nu reuseam sa zic decat balbaieli...Acum il astept cu cafea si fursecuri sa ma revansez laugh.gif
Cidul
QUOTE (genicon @ Sep 14 2003, 02:32 PM)
Intamplator, la pantalonii mei (tot pentru a nu pica de pe mine din motiv de larg) aveam o curea. M-am oferit sa i-o dau, a acceptat.

Daca pantalonii tai pica fara curea, si cureaua i-ai dat-o acelei fete, sa inteleg ca ai mers cu pantalonii in vine prin bar? rolleyes.gif
genicon
Nu, Cidule, exageram putin. Nu pica asa, chiar de tot, raman undeva pe la jumatatea.aaa... fundului?!?! smile.gif ORicum, tot asa stateau si cu cureaua, dar ma simteam eu mai sigur si mai proaspat laugh.gif Nu conta totusi prea mult, ca imi mai picau din cand in cand pantalonii, mai ales cand eram ceva mai slab (ca deh... tot pe aceiasi ii am si acum biggrin.gif ). Asa cum ziceam eu prin alt topic - vremuri, dom'le, vremuri...

Revenind la ce am eu in cap... o mare bucurie azi. Dupa cum probabil stiti, a inceput scoala. Si eu m-am intalnit cu fostele colege acolo unde ne-am petrecut noi mai mult timp decat la ore in cei patru ani de liceu - in pizzerie. A fost superb - fosti colegi, lume multa, cunoscuti. Maine cred ca dam o tura si pe la scoala, sa vedem ce si cum... sa ne mai injure profii biggrin.gif Ca-n vremurile bune... biggrin.gif
Afrodita
Ce norocos esti sad.gif La mine in clasa nu s-au facut reuniuni din astea sau daca s-au facut nu am fost chemata ca "nu eram de-a lor", adik cu bani si fitze sad.gif Anyway, daca se va face reuniunea aia de 10 ani de la absolvire ma duc, numai asa , ca sa le fac in ciuda laugh.gif Sa vada ca si fara bani poti ajunge cineva in viata biggrin.gif (pt ca am de gand sa ajung foarte "departe" in 8 ani de-acum in colo -hihihi ) Distractie placuta si maine...
Mi-e dor de scoala, abia astept sa fiu si eu studenta...La anu' sigur voi fi!! 40.gif
Carmi
Afro iti urez bafta sa fii studenta....e misto. (pana nu lucrezi:) )

Geni si eu cunosc stilu ala de pantaloni de pica de pe tine.....ma refeream la cei largi care ajung pe la mijlocul fundului..... tongue.gif
Afrodita
Tks iubita biggrin.gif Nu m-ar deranja sa am si servici si scoala...Oricum incep cu serviciul laugh.gif As fi mult mai ocupata si imi doresc asta la nebunie acum, cand am prea mult timp liber biggrin.gif
genicon
@Carmi: Si... nu-i asa ca sunt marfa???????? biggrin.gif laugh.gif
Carmi
intr-adevar mai ales cand sunt de camumflaj (sau verde army ) si ai chilotei tanga de culoare portocalie....care se vad strident
Afrodita
MI L-AU FURAT PE REEEEEEEEEX!!! 50.gif 24.gif Tampitii dracului, m-au lasat si fara catelul asta *smilly care plangeeeeeeeeee* A plecat al meu sa-l caute, sper sa-l gaseasca sad.gif Il vreau inapooooooooooooooooooi!! sad.gif sad.gif
Mistinguett
Ca sa nu ma dati disparuta, un 31.gif pentru toata lumea. Mi-e dor de voi. Ultimele 2 zile au fost crunte (dar frumoase) si o sa detailez la jurnal cat de curand.
Ma mananca limba (alias buricul degetelor) sa raspund la multe subiecte, dar nu am timp. Dar ca sa stiti, precum Big Brother, va citesc zilnic. laugh.gif

Afrodita
Bine ca esti cu noi iubita, scrii tu cand ai timp biggrin.gif
Nu l-am gasit pe Rex, dupa toate probabilitatile l-au luat niste tigani de la noi din cartier si l-au vandut de mult sad.gif (adik de azi de la amiaza)...O sa vorbim cu niste cunostinte sa "intre-n ei" sa "investigheze"...Tare mi-e ca ar sa iasa taraboi mare de tot aici pe strada...Dintr-o casa de-a lui iubi au fost evacuati 85 de femei si copii tigani, ca barbatii erau la munca si doar DIAS-ul a reusit sa-i scoata...In casa astalalta , nationalizata,of course, tot cu 3 etaje, ma intreb cati or sta...Asta doar asa, ca sa stiu cati o sa ne "pandeasca la colt" laugh.gif
allexa
Se pare ca la aceste ore am in cap numai cum sa ajung mai repede acasa rolleyes.gif
Antont
Eu ma distrez la max in momentul asta, povestesc pe messenger despre betii cu domnul Cain biggrin.gif ....
genicon
Eu fix despre dureri de cap as vorbi biggrin.gif Nu de alta, dar m-a trezit un prieten acum o jumatate de ora, intrand peste mine in camera sa ma intrebe daca vreau sa stau cu el la Bucuresti. Sper ca nu s-a suparat prea tare cand l-am dat afara biggrin.gif Sper sa il gaseasca Rex-ul Afroditei sa-i lase niste urme pe undeva... laugh.gif Daca nu, macar un T-Rex, ceva...
Afrodita
Care Rex, ca nu mai e sad.gif Daca ai uitat Rex era ala mai rau, cu capul si gatul alb sad.gif Era prost, ma latra de fiecare data cand ieseam de la dush in halat, avea o placere deosebita sa ma linga pe nas , niciodata nu manca din castronelu' lui si latra pe toata lumea, dar era al meu si-l vreau inapoi sad.gif
Dupa cum se vede tot suparata sunt dry.gif
genicon
Lasa mai afro... tot raul spre bine wink.gif
Smile - si maine va fi mai bine smile.gif
menthoru'
Ce-am in cap ... o fata frumoasa, ganduri nebunesti biggrin.gif, si un mare somn.
Antont
Azi am gasit un papagal...unu adevarat..pe bune biggrin.gif... E specia Nimphea si e super dragut. E pui inca smile.gif ...

Cain, sa vezi faza aiurea. Tocmai am vazut ca s-a incheiat votu' pt forumistul lunii. Regele si regina sunt Afro si Genicon tongue.gif...Felicitari ambilor. Noi am iesit pe locu' 3(trei). Faza mai naspa e ca facem pereche laugh.gif ...Daca comentati ceva, va impusc laugh.gif
Afrodita
Ia sa vad cum ma impusti:
Cain si Ghost fac cea mai frumoasa pereche de pe forum 28.gif tongue.gif
Mistinguett
Ah, mi-ai luat-o inainte. laugh.gif Si eu zic la fel. Sunt la zid, legata la ochi, cu mainile legate la spate... Shoot! laugh.gif
Afrodita
Rugaminte: Nu mai postati , va roooooog!! Macar 5 minute ca-s in urma rau de tot laugh.gif Ma lupt de vreo ora sa ajung "la zi" cu subectele si nu reuseeeeeeeeeesc 6.gif 28.gif
Evident, era o gluma, dar io tot ma oftic ca nu pot sa va ajung din urma laugh.gif Acu' sa nu va opriti din postat din cauza mea ca ma omoara Mihai-hihihihi
Figaro
QUOTE (afrodita @ Sep 17 2003, 09:33 AM)
Cain si Ghost fac cea mai frumoasa pereche de pe forum 28.gif tongue.gif

Si ce se ureaza de obicei unei tinere perechi? smile.gif
Afrodita
Aaa...Casa de piatra? biggrin.gif 28.gif
Figaro
Yup! Si copii frumosi tongue.gif . Cu clonarea asta... se poate.
genicon
Hehehe... ce imi place mie threadul asta! biggrin.gif Aici aflii ultimele barfe si noutati. Habar-n-aveam de incheierea voturilor sau de faptul ca sunt "rege". Ma bucur, din cate inteleg, ca exista si o regina. Hehehe... ce face marea asta din om! Nu stiti voi, ca ne-am vorbit noi la mare sa castigam impreuna acest titlu... ca unde-s doi, puterea creste. wink.gif Acum, toti cei care vor participa la intalnirea forumistica, nu au decat motive de bucurie - vor cunoaste regele si regina tongue.gif Ah... ce frumos este sa te umflii in pene. Hihihi...
Acum, vreau sa le multumesc din suflet tutuLor ceRol care m-au votat, le promit ca voi face sa devina realitate absolut tot ce am promis in timpul campaniei si abia astept "ultimul dans" - cel dintre rege si regina. Desi cred ca mai interesant o sa fie cel al perechii cu numarul 2 laugh.gif
Afrodita
Care dans, mey? Ca ziceai ca nu ai de gand sa dansezi tongue.gif Hai sa bem un laptic impreuna, asa ca rege si regina ce suntem laugh.gif (apropos, beau lapte si mananc snaksuri laugh.gif )
Da, da astept si eu dansul de nunta al perechii nr 2 28.gif 28.gif(se pare ca ei inca nu au citit aici)
Antont
Moamaaaaa......deci ati pus-o...

Afro, Misti, Geni, Figaro, insirati-va la zid 51.gif

biggrin.gif

Yeah baby cool.gif ...I'm bad 6.gif

Figaro
Eu nu vreau sa fiu rege... Sunt prea multi regi in Romania. Regele Mihai, Imparatul Iulian... Prea multi!
Afrodita
Hahaha, Genicoaneeeee, ia uite la Ghost, mama, pune regele si regina la zid laugh.gif Vaaaai, cat tupeu tongue.gif Mey, pe noi nu ne poti impusca, avem armata laugh.gif 28.gif
Antont
Ba pot....cu pusca cu luneta 51.gif .... Si armata nu-mi poate face nic' ca ma sui pe moto si am taiat-o 6.gif ....

Sa-mi trag una' ce ma stiu cool.gif ...

tongue.gif
Figaro
Eu vreau sa fiu ales Mama Omida. smile.gif
Cain
BAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!! CACU !! CAACUMAIAUDEVOI !!!!!!!!!!!!! Casa de piatra, da ? Biiineeee.. LAS' CA V-O COC EU !!!!
Antont
@Figaro:

Eu vreau sa fiu ales Mama Omida.

Te votez io biggrin.gif
Da cine o sa fie Tata Omida laugh.gif ?
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.