Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Zi-ne Ce Ai Acum In Cap
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
genicon
Excelent link, Misti! 40.gif 40.gif 40.gif
Mistinguett
Pentru cine apuca sa citeasca mesajul asta si se scoala dimineata devreme biggrin.gif , uitati-va la webcam-ul nr. 2 din Times Square (il gasiti la Natura si Turism - Webcams din lumea intreaga) la ora 6 dimineata (2 iunie, ora Romaniei) si mai vorbim dupa aceea... wink.gif

Genicon, tu stii ce inseamna o ora de de-astea zilnic? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Afrodita
Ce am in cap??Pe langa tot felul de scenarii ce s-ar potrivi filmelor de groaza sau sf si care nu ma lasa sa dorm la ora 5 dimineata , am si o imagine a mea cum il strang de gat pe Mihai!! mad.gif Dragul meu, ce ai facut hanului??De ce nu ai lasat mai multe skinuri??? Pt okisorii mei care-s vai de capul lor, metallica era perfect!!! Acum ma ustura ochii si am senzatia ca or sa-mi iasa din orbite de la bleu-ul asta!!!Te rog, revino la formatul initial, plssssssss, ca asa , mai mult de 15 minute la 2 zile nu mai pot sta la han sad.gif sad.gif
genicon
Misti - nu stiu, dar imi inchipui smile.gif
Afrodita - schimbarile mereu sunt "schimbari", dar cu timpul se transforma in rutina. Probabil te vei obisnui cu "noul look"

In ceea ce priveste topicul, ce sa zic? Acum ar trebui sa fiu la scoala, dar se pare ca nu sunt... Trebuia sa vad noul look si aseara nu am putut intra pe net... asa ca iata-ma sacrificand ora de filozofie... smile.gif
Am ramas placut impresionat de "Povestea mea" din cadrul fostei Cafenele, si mi se pare super interesanta ideea Ancutei (care, btw, este un mister pt mine blink.gif ). Hmm... ce pacat ca se apropie bacul... rolleyes.gif
Mihai
@Afrodita: ai revenit la skinul Metallica biggrin.gif
Cain
Sa mor io de nu ma oftic ... voi nu mai scrieti chiar nimic ?!?!? Ma plimb de prost prin forumuri.. si nimic....nici o opinie, cat de mica.... Grrr 50.gif Cred ca o sa plec acasa ! Imi string acum jucariile...
Afrodita
Multam mult Mihai, pup iuuuuuuu! biggrin.gif
Mihai
Cu placere wink.gif
Mistinguett
Ma alatur si eu Afroditei

29.gif
Mihai
rolleyes.gif Ce pot sa spun decat wub.gif
Mistinguett
Ei, si tocmai am spart o oglinda. Si nu mai aveam decat 3 ani de ghinioane ramasi de la ultima care am spart-o... laugh.gif
genicon
QUOTE (Cain @ Jun 3 2003, 05:05 PM)
Sa mor io de nu ma oftic ... voi nu mai scrieti chiar nimic ?!?!? Ma plimb de prost prin forumuri.. si nimic....nici o opinie, cat de mica.... Grrr 50.gif Cred ca o sa plec acasa ! Imi string acum jucariile...

Cain, eu chiar incepusem sa ma bucur ca incep sa fie din ce in ce mai multe mesaje si lumea a inceput sa scrie... E drept, au inceput sa apara si off-topicurile, dar unde nu apar? smile.gif Sau... nu la asta te refereai? blink.gif
Tudy
QUOTE (Mistinguett @ Jun 4 2003, 07:31 AM)
Ei, si tocmai am spart o oglinda. Si nu mai aveam decat 3 ani de ghinioane ramasi de la ultima care am spart-o... laugh.gif

biggrin.gif Eu mai am vreo 2 ani...
Cain
Nu genicoane, nu mai scriu oamenii astia nimic... sau aproape... de fapt cred ca intru eu prea des pe forum, cam o data la jumatate de ora... mama, ce activitate am la servici... biggrin.gif
Mihai
Ieri au fost scrise 135 de mesaje. Adica un mesaj la fiecare 10 minute biggrin.gif
ypsilonalpha
Sintem niste lenesi, asta e, ce sa ne mai ascundem dupa cires. Sa-i dam bitsche, sa incheiem postarile de primavara pe suprafete cit mai intinse, pentru niste recolte mari, sigure si stabile de off-topicuri smile.gif Ia mai postati, mai flacai! hai, hai! laugh.gif
Tudy
[Off-Topic] 28.gif [/Off-Topic]
Mistinguett
QUOTE (Tudy @ Jun 4 2003, 09:21 AM)
QUOTE (Mistinguett @ Jun 4 2003, 07:31 AM)

biggrin.gif Eu mai am vreo 2 ani...

Vorba e, acum am 10 ani, sau doar 7, aia 3 se prescriu? laugh.gif
ypsilonalpha
Depinde unde ai spart oglinzile. Daca le-ai spart in America, 10 ani de ghinion ca-i sentinta cumulativa (daca intri cu masina in pravalia de oglinzi si le spargi pe toate, faci un milion de ani de ghinion ca popa). Daca le-ai spart la noi in tara, faci pedeapsa maxima, 7 ani, dar cum stim cu totii ca ai o comportare ireprosabila, o sa scapi doar cu 1 an de ghinion, si nici ala de-adevaratelea. Am zis! biggrin.gif
Mistinguett
Darn ohmy.gif

laugh.gif
Cain
QUOTE (ypsilonalpha @ Jun 5 2003, 08:50 AM)
in America, 10 ani de ghinion ca-i sentinta cumulativa ...

Si uite cum isi manifesta unii vocatiile avocatesti ... biggrin.gif

" Darn ohmy.gif " > WHAT ??? ohmy.gif

Mihai, sint sigur ca au fost scrise dupa ce am plecat de la servici... E clar, cineva ma pandeste, sta cu ochiul pe mine, ma urmareste, ma apasa, ma... aaaaaahhhhh
ypsilonalpha
Linisteste-te, nu te mai zbate, esti pe miini bune! NOI l-am capturat si pe Mos Craciun, si pe iepurasul de Pasti, ba chiar si pe cei trei crai de la rasarit, si tocmai tu era sa ne scapi?!? Boon ... acu' ca te-ai linistit, aculta la mine: "Ai dreptul sa nu spui nimic; tot ce spui poate fi folosit impotriva ta; ai dreptul la un avocat din oficiu .... laugh.gif
Antont
QUOTE (ypsilonalpha @ Jun 5 2003, 08:50 AM)
Daca le-ai spart la noi in tara, faci pedeapsa maxima, 7 ani, dar cum stim cu totii ca ai o comportare ireprosabila, o sa scapi doar cu 1 an de ghinion, si nici ala de-adevaratelea. Am zis! biggrin.gif

Dar daca recidivezi, la cei 7 ani se adauga si anii ramasi de la pedeapsa anterioara laugh.gif .
Carmi
hihi cred ca am dormit peste noapte la han ca n-am dat log out......ma care ati mai fost pe aici ca nush ce-am facut az noapte! laugh.gif
Carmi
uiiiii l-am vazut pe Oribilul Mosh!!!!!! 40.gif 40.gif 40.gif
Afrodita
Unde, unde?? biggrin.gif
Misti, no, d-apai vezi, iti gasii si avocati daca nu aveai laugh.gif
Uff, asa as dormi, dar de oboseala nici ca pot dry.gif
ypsilonalpha
E ora unu noaptea, oameni buni, si totul e linistit, cu exceptia dobitocului de betiv care a inceput acuma sa cinte sub fereastra mea ... noroc ca e inca in stare sa se deplaseze si-n curind n-o sa-l mai aud. Dormiti in pace, cetateni!
genicon
Cam ca betivul ala, radeam de unul singur in camera, citind ce-a zis ypsi laugh.gif Oameni fara probleme, ce sa faci?

In ceea ce-l priveste pe OM (oribilul mosh) eu am reusit sa ii descopar prezenta pe Natura si Turism... sper sa apara din ce in ce mai des, si prin cat mai multe locuri smile.gif Se pare ca are Carmi instinctul ala feminin despre care se tot vorbeste...

Acum, ca sa fiu putin 50.gif Carmi zice "ma care ati mai fost pe aici ca nush ce-am facut az noapte!" Hehehe... ca sa nu zic lucruri mai dure (toate in gluma, normal) ma limitez la urmatoarele: Te apucase cumva si pe tine dorinta de a canta pe sub ferestrele oamenilor? tongue.gif
Carmi
Ma Geni sa stii ca daca ma apuc eu sa cant e vai si amar de lume......si stii de ce? ca piesa care o fredonez si din care cant fragmente cel mai des e One Metallica.......e groaznic!!! laugh.gif nici macar prietenul meu nu ma suporta, intotdeauna blush.gif
genicon
Hmm... misto avatarul smile.gif E cumva tricoul ala ud? tongue.gif
ypsilonalpha
Nu vom sti pina nu vom da un zoom. Aaaa ... nu merge! Hm ... propun atunci sa se scoata limitarile alea aberante tongue.gif de la avatar, cu maxim 100x100 de linii (sau cite or fi) si maxim nu-stiu-citi kilo pentru fisierul-avatar. Sa votam deci, tovarashi!
Afrodita
Ce am acum in cap? O groaza de chestii...Ma enerveaza ca iar a inceput sa ma doara maseaua...
A! Voiam sa zic ca mi-am schimbat avatarul.Si-mi plac multe din cele noi puse de Mihai, insa mi se pare ca asta seamana un pic cu mine rolleyes.gif biggrin.gif Va place?
Mistinguett
Mie imi place, Afrodita, desi si eu ma obisnuisem cu celalalt, dar orice invat are si dezvat smile.gif
Afrodita
Ei, na!! Ia obisnuiti-va cu asta caci asa am de gand sa arat in curand!! tongue.gif Nu vedeti cat mister si ce senzualitate razbate din aceasta poza? rolleyes.gif
black ice
Nu vedeti cat mister si ce senzualitate razbate din aceasta poza? 

trebuie sa recunoasteti ca are dreptate biggrin.gif

ps: am postat doar ca sa vad cum ii "sade" avatarului meu sub cel al afroditei. tongue.gif
genicon
QUOTE (afrodita @ Jun 7 2003, 10:31 PM)
Ia obisnuiti-va cu asta caci asa am de gand sa arat in curand!!

Ei, de ce nu ai zis asa? 30.gif Mult succes si sper ca eu sa fiu primul care va afla cand maretul eveniment va avea loc... Nu vreau altceva, decat o vizita pana in Constanta, o poza si un autograf (doar atat 30.gif )
Afrodita
Eh, Black Ice, dupa cum se vede ii "sade" bine biggrin.gif
Hahaha, Geni, dar de cand sunt vedeta de vrei autograf?? biggrin.gif Oricum, ai zis, ai zis, asa ca , te astept p-acilea!!
andREI
'ce s-o fi luat genicon de postu meu? si de ce nu mai ii merge connexu'??!
Antont
M-am indragostit 30.gif ... Am o noua pasiune. Si inainte sa ma intrebati daca e blonda,roscata sau bruneta, va spun ca e vorba de o motocicleta sport( d'aia suparata, de viteza biggrin.gif ). In weekend am plecat afara din oras cu niste prieteni, si unul a venit cu o Yamaha de aia adevarata, cu care m-am dat si eu un pic 40.gif . Trebuie neaparat sa-mi iau "A"-ul si o jucarie de aia... Mama, ce senzatii biggrin.gif .........
genicon
QUOTE (andREI @ Jun 9 2003, 05:22 AM)
'ce s-o fi luat genicon de postu meu? si de ce nu mai ii merge connexu'??!

aaaa... nu imi dau seama despre ce post vorbesti, ca, din pacate, pe la Muzica, m-am luat de mai multe si ti-am zis prin PM mesajele. tongue.gif
In ceea ce priveste telefonul, daca la mine te refereai... nu mai merge ca mi-a fost furat (de mult, e drept) si inca nu mi-am cumparat altul. Oricum, voi anunta in locul potrivit cand imi voi cumpara un tel nou (la fel cum am anuntat si ca mi-a disparut biggrin.gif )

Ghost - ce sa zic? Mult inainte cu noua ta iubire si, daca vrei tu, cand impliniti un an impreuna (sau chiar 6 luni) poate dai de baut, ca asa e frumos wink.gif
Antont
Dau coane, sigur ca dau, da asteapta si tu sa o iau intii, ca inca e stadiu de proiect smile.gif .
Gabriel
de ce majoritatea userilor de pe Hanul ANcutei au blank la data nasterii ? eu de unde stiu cu ce fel de oameni vorbesc aici ? tineri , batrani ?
ypsilonalpha
Pentru caaaa... e mai interesanjt jocu', sa incerci sa-ti dai seama de virsta celorlalti dupa ceea ce scriu, dupa diverse amanunte din viata lor. Maistrul Serlac Holmas ar fi incintat sa se joace aici de-a deductiile.
genicon
Da, Moshule, sa sti ca si eu sunt de acord cu tine. Nu imi place chestia asta... Mai ales ca l-am auzit pe Mihai ca media de varsta pe forum este 35-40 ani (nush daca a vorbit serios) si asa ma simt printre cei mai tineri (laolalta cu blackice si tudy daca nu ma insel - ca parca si ei dau bacul biggrin.gif )

P.S. Andrei, nu m-am lamurit blink.gif

Later edit: Si mai am o suparare mare, mare... Unde e Ancuta, ca n-am mai vazut-o pe aici??? Sper ca nu a fost tinuta peste program la han si nu mai are forta de munca... tongue.gif
Mihai
@Genicon: vorbeam de o media de 30-35 de ani, dar m-am inselat. Calculata cu varstele declarate acum, rezultatul este pe undeva pe la 27 de ani.
Cain
Iar n-am cu cine sa beau o bere.... si se anunta o ploaie de toaaata frumusetea. Iar plec cu tacsiu acasa... sad.gif Ce plictiseala... BAH, hai s-o punem de o revolutie !!!
Carmi
de catifea???sau d'aia cu mult sange (inabusit)?
necromanc
Acum ma gandesc cum ar fi sa stiu tot ce tine de programe de calculatoare , in special partea de interenet.
Mihai
Ar fi o plictiseala...nu ai mai avea nimic de invatat.
necromanc
Nu cred ca ar fi o plictiseala.
As pune in practica tot ce stiu si as creea tot felul de lucruri interesante.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.