Hehehe, BRAVO GENICOANE!!! FELICITARI!
Intre noi fie vorba, si toti ceilalti de altfel, de cum am intrat in sala de examen de la proba de limba romana si te-am auzit vorbind am stiut ca intri. Fara discutii.
Acum, pentru ceilalti, cum s-a intamplat putin mai pe larg:
- in sala erau 4 elevi + unul care era examinat. cand am intrat eu ghiciti cine era examinat? nimeni altul decat genicon
mi-am luat subiectul, mi-am luat ciorna chiar din fata lui (la propriu) si m-am dus la o banca din spatele lui. asezandu-ma, i-am observat sapca plus faptul ca, intr-o mica paranteza, s-a apucat sa povesteasca de Diogene atunci mi-am dat seama ca el e 100%. genicoane, daca te intorceai atunci, ai fi vazut un zambet pana la urechi pe fata mea.
dupa ce a terminat, am urmat si eu cam la jumatate de ora dupa el. dragutzul, m-a asteptat afara
acolo, asa cum a zis si el, n-am reusit sa ne conversam decat vreo 2-3 minute. nu-i nici o problema, ne vedem la toamna, si cu asta am cam zis tot
eu, din pacate, n-am intrat la Jurnalism (oricat de ironic ar fi, la ceea ce consideram eu ca sunt bun, am obtinut nota cea mai mica - si anume, la eseul care trebuia prezentat. chiar ironic.) dar am intrat la Managementul Afacerilor, tot in cadrul aceleiasi facultati. asa ca, genicoane, oricum ar fi, tot colegi suntem
a,era sa uit: mey genicoane, adica eu blond ti-am parut tie? de saten auzit-ai? anyway, pentru ceilalti, geni e cam cu un cap mai inalt ca mine si'n rest, il stiti si voi: e un tip super. de abia astept sa beau o bere cu el.
mai pe larg, voi povesti, cand voi avea ceva timp, in jurnal....