Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Zi-ne Ce Ai Acum In Cap
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Mihai
Oden, urmareste activitatea celui la care m-am referit si dupa aia comenteaza te rog. Multumesc.
Antont
Cum stai cu admiterea Genicoane? Bafta mare !... si nu minca prea multe shaorme, mai bine fa burta de la bere smile.gif .
Carmi
Mi-e dor de verile in care stateam cate 3 luni la cabane in munti, gratare mici etc etc ....
mi-e dor de fragute
si cel mai grav e ca nu am timp nici macar sa intru oe han....smilie care boceste cu 5 randuri de lacrimi

inca odata iti multumesc Sorine......
Geni TudY & black i bafta multa si felicitari pentru ce ati realizat pana acum....
Ghost cand mai afli de asa manifestari "culturale" da si tu o sfoara in tzara.....
Afro mama nu-s bucureateanca.....
Iata-l si pe Oden ....vroiam sa te trec pe lista de disparuti.....

Ah da Coane ai grija de ficat mama ca esti inca tinar!!! 19.gif
Antont
Carmi, daca te referi la festivalul bikerilor, mai sunt patru intilniri in acest sezon, dupa cum urmeaza biggrin.gif :
25-27 iulie la Sibiu;
1-3 august la Tirgu-Mures;
15-17 august la Odorheiul Secuiesc;
22-24 august la Bucuresti.

Daca mergi pe la vreuna iti doresc distractie maxima 19.gif .
biggrin.gif
SYD
Hehe! Buna ziua! M-am intors cu un scop: Vreau sa-mi fac reclama la site.
Pe fanclub n-am sanse sad.gif , asa ca m-am gandit sa mi-l pun aici. se poate?
Atunci, vizitati http://www.sensation.as.ro/main.html
si bineinteles... http://www.baitu.as.ro/index_1.html

wink.gif
Mihai
Bine ai revenit!
Frumos realizat site-ul, doar ca textul acela scroll este enervant...inlocuieste-l cu unul static sau cu un fade in...
SYD
textul care se misca?
niciodata! tongue.gif

Ce-i ala in fade-in?
Mistinguett
Vreau sa aud odata de la baietii astia ai nostrii (black ice, geni, tudy) ca s-au facut studenti. Ma omoara suspansul asta. laugh.gif
atta
cate neveste are genicon?
genicon
Hehehe... cred ca am doar una... smile.gif Da' ma dadeam si eu mare pe aici tongue.gif

Boon! Acum... sa trecem si la chestii serioase.
In primul rand, vreau sa va multumesc inca o data pentru urari, pentru ca ati fost alaturi de mine - stiti ca asta a contat foarte mult. (pupacioasa de Afrodita, ingrijorata mamica Misti, olteanul meu Sorin, bikerul inrait dornic de adrenalina - Ghost, misoginul si idolul Cain si toata lumea... nu am, din pacate, mintea atat de limpede incat sa ii amintesc pe toti... mai sunt Mihai, Atta, Iarina 31.gif ...ufff... TOTI, MA! TOTI! wink.gif )

In primul rand... pe black ice nu am avut ocazia sa il conversez decat vreo 2 minutele... eram amandoi stresati, grabiti... pacat. Mi-ar fi placut sa vorbim mai mult. Este un baiat extraordinar. Si nu va lasati impresionati de nickul lui - e un tip blond cu niste ochi asa de albastri, ca daca as fi fata probabil m-as indragosti de el. Word up, FRATE!

A fost un moment esential in viata mea... Imi doream foarte mult sa ajung acolo. Am avut emotii groaznice, a fost greu, a fost frica, dar pana la urma... am intrat. Sunt super fericit. Mai multe voi zice maine probabil in jurnal.

VA MULTUMESC INCA O DATA TUTUROR CELOR CARE ATI FOST CU MINE (stiu ca am o exprimare de 2 bani dar sunt dupa un drum de 6 ore, nedormit si nespalat... "pup iu all!" laugh.gif )
Antont
Bravo coane, felicitari pentru reusita si sa bei o bere si pentru mine biggrin.gif ....

P.S.

Viata de student rulez la greu, asa ca profita smile.gif
Mistinguett
Geni, Felicitari!!! Sa curga sampania, dati foc la artificii! 31.gif
Nici nu ai idee ce mult ma bucur. 40.gif

Black ice si Tudy, astept rapoarte si de la voi - si cred ca nu-s singura...
OMU'BUN
Geni, daca tot n-am apucat sa-ti urez succes, (sper sa nu crezi ca ti-as fi dorit ... contrariul wink.gif ) macar sa ma alatur celor care se autoinvita la celebrarea cu sampanie... Felicitari, Geni... Ai... facut-o si p-asta !!!
black ice
Hehehe, BRAVO GENICOANE!!! FELICITARI!
Intre noi fie vorba, si toti ceilalti de altfel, de cum am intrat in sala de examen de la proba de limba romana si te-am auzit vorbind am stiut ca intri. Fara discutii.

Acum, pentru ceilalti, cum s-a intamplat putin mai pe larg:
- in sala erau 4 elevi + unul care era examinat. cand am intrat eu ghiciti cine era examinat? nimeni altul decat genicon smile.gif mi-am luat subiectul, mi-am luat ciorna chiar din fata lui (la propriu) si m-am dus la o banca din spatele lui. asezandu-ma, i-am observat sapca plus faptul ca, intr-o mica paranteza, s-a apucat sa povesteasca de Diogene atunci mi-am dat seama ca el e 100%. genicoane, daca te intorceai atunci, ai fi vazut un zambet pana la urechi pe fata mea.
dupa ce a terminat, am urmat si eu cam la jumatate de ora dupa el. dragutzul, m-a asteptat afara biggrin.gif
acolo, asa cum a zis si el, n-am reusit sa ne conversam decat vreo 2-3 minute. nu-i nici o problema, ne vedem la toamna, si cu asta am cam zis tot biggrin.gif
eu, din pacate, n-am intrat la Jurnalism (oricat de ironic ar fi, la ceea ce consideram eu ca sunt bun, am obtinut nota cea mai mica - si anume, la eseul care trebuia prezentat. chiar ironic.) dar am intrat la Managementul Afacerilor, tot in cadrul aceleiasi facultati. asa ca, genicoane, oricum ar fi, tot colegi suntem smile.gif
a,era sa uit: mey genicoane, adica eu blond ti-am parut tie? de saten auzit-ai? anyway, pentru ceilalti, geni e cam cu un cap mai inalt ca mine si'n rest, il stiti si voi: e un tip super. de abia astept sa beau o bere cu el. smile.gif

mai pe larg, voi povesti, cand voi avea ceva timp, in jurnal....
bdl
Felicitari fratilor si acum trebe sa curga berea( si inevitabil, fetele sa danseze pe masa). 40.gif
Mistinguett
Black Ice, FELICITARI! 40.gif 40.gif Yupeeee
Ma bucur ca veti fi colegi si prevad o prietenie lunga si frumoasa.
Nici nu aveti idee ce mult ma bucur pentru voi si abia astept sa ajung in Bucuresti sa dau o bere-2-9, parol.
31.gif
Antont
Felicitari Black Ice smile.gif !
genicon
In primul rand, va multumesc pentru urari! smile.gif

In al doilea rand - Black ice, cred ca iti dai seama ca ma bucur ca suntem colegi...Un singur lucru iti spun - berea aia n-o s-o bem acolo, langa facultate, la terasa Que Pasa, ca am fost eu si tare am regretat cand am primit nota... laugh.gif
In ceea ce priveste faza cu Diogene... trebuia sa ma asigur ca iti dai seama ca sunt eu, asa ca... ce altceva puteam zice, ca in nici un caz nu puteam sa le povestesc de han... Totusi, mie la creativitate mi s-a parut ca am fost cam pe langa, am iesit cam dezamagit de acolo... Ei, nu mai conteaza!
Iar parul tau.. daca tu zici ca esti saten, eu te completez atunci - saten foarte deschis! Spre blond... smile.gif Iar la faza ca-s cu un cap mai inalt - nici o problema, mergem sa jucam baschet impreuna si ma ajungi tongue.gif Gata momentan, ca prea se transforma in discutie personala... Felicitari inca o data, Black ice!

edit: BDL, de bere ma ocup eu... asa ca fetele si mesele raman in grija ta biggrin.gif
black ice
first, mersi tuturor pentru urari smile.gif

si second, genicoane, las' ca mai vorbim cand ne vedem despre parul meu biggrin.gif
bdl
Pai fetele sint fetele de pe forum,
Iar mesele, mesele sint deja acolo.
Fetelor, help.... ohmy.gif
gand
Si-a venit vremea..a fost placut, a fost un "popas intr-un pas" vorba lui Stejan.

Numai bine!
Tudy
In primul rand, felicitari black ice si genicon!

In al doilea rand, as vrea sa detaliez si eu cum a fost cu admiterea in cazul meu (pentru Mistinguett si oricine altcineva e interesat): eu am preferat Clujul ca loc unde sa-mi petrec anii de studentie. E mai aproape de casa, e un oras mai linistit, cunosc multa lume pe-aici - astea si inca vreo cateva motive m-au determinat sa fac aceasta alegere...

Am intrat la doua facultati, ambele de la UBB: Facultatea de Fizica (sectia Fizica-Informatica) si Facultatea de Matematica-Informatica (sectia Informatica in Lb. Engleza). Optiunea dorita de mine era cea de-a doua, prima fiind un fel de "backup", in cazul in care ajung pe locuri cu taxa la Fac. de Mate-Info... Se pare ca nu a fost cazul, si pana joi am timp sa ma hotarasc daca voi urma doua facultati, sau daca voi prefera sa-mi ramana si ceva timp liber pe care sa-l folosesc dupa cum cred eu de cuviinta... E mult mai probabila varianta a doua, deoarece deja se pare ca mi-am gasit ceva de lucru pe-aici (administrarea calculatoarelor de la filiala Bancpost Cluj), iar daca nu-mi convin termenii, oricum am de gand sa si lucrez ceva pe perioada facultatii... Asa ca e foarte posibil sa-mi retrag dosarul de la Fizica-Info. Asa ca din octombrie ma mut in Cluj...

Cam atat.

smile.gif
genicon
Bravo inca o data clujene! smile.gif Daca ar fi dupa mine, si eu tot a doua varianta despre care vorbesti as alege-o, mai ales ca ti-ai gasit si ceva de munca... Oricum, doua facultati cred ca te-ar cam nauci cu invatatul...

Revin acum la motivul care m-a facut sa dau click pe "post reply" aici... stau si ma intreb, oare de ce "noii veniti" nu vor sa ne spuna ce au acum in cap? blink.gif Haideti, bagati mare, sa ne cunoastem mai bine!!!! wink.gif
Carmi
probabil ca ti-am mai zis Tudy insa te mai plictisesc inca odata
FELICITARI!! 40.gif
Lilith
Felicitari tuturor !!!!!! 40.gif
Mistinguett
Tudy, felicitari! 40.gif Deci toti fiii ratacitori s-au intors la han. tongue.gif
bdl
Felicitari Tudy,
Si tu trebuie sa dai de baut si am auzit ca si clujencele danseaza bine pe mese.... 40.gif
genicon
You've got an obsession, pal! biggrin.gif De fapt... era usor de observat doar privindu-ti avatarul tongue.gif

Si daca tot zici de fete pe mese... ori la cluj, ori la bucuresti, oriunde! Nu imi pare rau decat ca "invitatia" ta pentru fetele hanului n-a prea fost luata in seama :smily care plange in hohote: 50.gif
Carmi
mi-e dor de voi !! si nu mai am timp nici sa mor....de-abia de-abia mai citesc ce scrieti voi si nu mai ajung sa postez nimic. caut de inchiriat timp sau chiar de cumparat! sad.gif
Mihai
Felicitari tuturor: Genicon, Black Ice si Tudy pentru admiterea la facultate! 40.gif 40.gif 40.gif
Antont
Sint very happy ca am scapat de santierul de la mine din casa 40.gif .....Cu ocazia asta ma duc sa-mi fac o dedicatie muzicala biggrin.gif .
Carmi
Caravana de motociclote
s-a mutat in mUres. uiiiii 40.gif cu ocazia asta pana acuma am vazut vro cateva choppere si un enduro absolut superbe. Gogu draga multam fain! 30.gif
Antont
Cu multa placere. Si iti marturisesc ca sint un pic invidios pe tine smile.gif ...Ce mi-as dori sa fiu si eu acolo 30.gif ....Ceva "sportive" frumoase ai vazut pe acolo? 6.gif
Carmi
aham....

daca esti genu de barbat care vrea o femeie blonda si un harley visiniu it's the right place.

oricum mie imi place barbatii cu chestii mari intre picioare....... 6.gif ma refer la choppere of course si daca va ganditi la ce ma gandesc eu sa va fie rusinicuta..... wink.gif
Antont
Mie imi plac mai mult roscatele si brunetele biggrin.gif . La moto nu sint adeptul chopperelor, cu toate ca imi plac si alea. Eu sint "vitezist" , asa ca daca imi pomeneai de o bruneta cu ochi verzi (yummie) si un Suzuki Hayabusa 6.gif 30.gif .........
Pe bune, daca cunosti pe acolo pe vreunul care are motocicleta supersport, roaga-l sa te plimbe. Sa vezi acolo senzatie...Acceleratia aia e absolut orgasmica biggrin.gif . Daca nu gasesti, succes la chopperisti smile.gif .
Afrodita
Aaaaaaaaa!! (Asta e un tipat de bucurie ca m-am reintors, de bucurie ca toti ati intrat la facultate, de oftica pt ca nu am fost pe-aci, de nerabdare ca am multe sa zic, etc laugh.gif )Ui, doamne, cate s-au intamplat de cand nu am mai trecut pe la voi--o saptamana, dar se cunoaste rolleyes.gif Si la mine in casa a fost santier fo 3 zile ca mi-am varuit dormitoru' in care am calculatorul, deci s-a mai odihnit si compu' asta saracu'...
Felicitari studentilor!! Si mor de dorul vostruuuuuu!!
Cat am fost la Bucuresti m-am intalnit o data cu Cain si o data cu Melinda si mor de oftica pt ca nu-s acolo sa-i vaz mai des sad.gif Am fost pe la mama, am venit acasa, sambata si duminica am avut 2 betii cam crunte, cel putin aia de sambata a fost tare de tot--nasii nostri, adik viitorii nasi, tocmai au facut cununia civila si s-a lasat cu super distractie la Cucaracha, in Mamaia...Duminica si-au aniversat ziua de nastere 2 prieteni, drept urmare acum sunt cam mahmura, iar al meu doarme de rupe laugh.gif Uhh, cam atat acum, ca am multe de recuperat!!
genicon
Hehehe... bine ai revenit, Afrodita! Nu stiu la altii cum e, desi banuiesc, dar eu ti-am simtit lipsa. Sper ca urmeaza o revenire in forta - si din betie, si din punct de vedere "mesagistic" smile.gif

Aseara am fost si eu la un chef, la o bauta la Cynthia acasa, care este singura-singurica si... e ceva normal sa se dea pe alcool cand este cineva singur acasa. Am chefuit in liniste, am baut la fel, pana pe la vreo 4 dimineata, cand am plecat si ultimii dintre noi, rupti de somn si putin treziti de trecerea timpului. A fost frumos, i-am mancat aproape toata placinta, am baut... cred ca whiskey era... toata sticla fratelui ei, fara ca el sa stie, saracul... am baut bere si... nu prea mai stiu ce am facut... laugh.gif
Carmi
pentru toti cei ce trec pe la han si lucreza in loc sa fie in vacanta le urez o sapatmana frumoasa si zile solare celor in vacanta ! (Cain)
Antont
Turbez de cald mad.gif !!! Oare cit mai tine caldura asta anormala? As da orice pentru ceva rece de baut, da' mi-e lene sa cobor sa cumpar cool.gif ....
Antont
QUOTE (genicon @ Aug 4 2003, 12:06 PM)
am baut bere si... nu prea mai stiu ce am facut... laugh.gif

Coane, sper ca (n)-ati facut timpenii, ceva laugh.gif ... 40.gif
Afrodita
Aolio, Genicoane, daca nu mai stii ce ai facut e grav tata!! Daca ati dat-o pe orgii si ajungeti in iad? Ha?? Ce faceti atunci??
Scuzata-mi fie ironia, ca nu ma caracterizeaza, dar pur si simplu nu m-am putut abtine!!
Bineinteles ca va fi o revenire in forta...Aoliooooooooooooo, am uitat de rufele de la spalat!!! Cred ca stau la "inmuiat" de fo 2 ore laugh.gif
Uh, Ghost, daca nu esti la Cta, vezi?? Iti cumparam io o bere rece ca si asa am chef de plimbari laugh.gif
Antont
Lasa Afro, ca vin eu anu' viitor, si daca esti cuminte si imi dai si berea aia te plimb cu motocicleta biggrin.gif ...
De fapt, inainte de bere, de baut bem dupa aia, ca nu am chef sa ma mai aleg cu o suspendare biggrin.gif laugh.gif ....
genicon
Afro - 10+ pentru ironie... 40.gif Hai sa o luam totusi ca pe "ceva ce a fost sa fie, fara ca eu sa vreau" wink.gif Si daca e sa ajung in iad... intru eu pe undeva sa va anunt laugh.gif

Ghost - sper si eu ca nu am facut tampenii. Poate s-o incumeta Cynthia v-o data sa zica ce a fost si cum.... desi acum sunt sigur ca pana joi nu mai intra ca e singura-singurica si... seara de seara chef smile.gif Eu aseara am lipsit de la ea, fiind inca traumatizat dupa betia precedenta dar azi sper sa o iau de la capat...
Antont
Distractie placuta si condoleantele mele ficatului biggrin.gif ...
Mi-ati facut pofta de baute, deseara ma duc si eu printr-un club, ceva...
genicon
Sa fie primit, Ghost! :)

Normal ca iar sunt mahmur, iar ma doare capul, iar sunt rupt de somn :lol: Nu prea mai avea lumea chef sa bea aseara, asa ca nu am ramas decat 4 persoane cu 11 litri de bere pe cap... si a fost bine.
Cea mai frumoasa faza a fost pe la 1 noaptea, cand am inceput sa jucam baschet in curtea Cynthiei, sa zicem... ametiti :D Ma rog, am luat bataie, dar in sfarsit m-am simtit si eu ca in filmuletele
Antont
QUOTE (genicon @ Aug 6 2003, 01:20 PM)
Ma rog, am luat bataie, dar in sfarsit m-am simtit si eu ca in filmuletele

laugh.gif
Si continuarea? Ce filmulete? unsure.gif ...
genicon
Hmmm... laugh.gif ciudat. Nu mi-a "intrat" tot mesajul... laugh.gif Si uite asa ajunge Ghost sa se gandeasca la cine stie ce prostii tongue.gif

Voiam sa spun: "ca in filmuletele cu baschet pe care le-am luat eu de pe internet - jucam baschet intr-o curte, la 1 noaptea, la lumina unui bec, cu hip hop urland de trezeste vecinii". Deci... pasnic biggrin.gif

Edit: Am plecat sa ma culc... noapte buna tuturor "insomniosilor" de pe han! Ne vedem maine...
Mistinguett
De 2 zile nu-mi ies din cap 2 raspunsuri din emisiunea mea favorita "Street Smarts" (am pus un link pentru site-ul lor pe undeva).

I: In ce tara se afla Marele Zid Chinezesc?
R: In Rusia

I: Cati membrii erau in formatia "Jackson Five"?
R: 3
Antont
QUOTE (genicon @ Aug 7 2003, 12:00 AM)
Hmmm... laugh.gif ciudat. Nu mi-a "intrat" tot mesajul... laugh.gif Si uite asa ajunge Ghost sa se gandeasca la cine stie ce prostii tongue.gif
Edit: Am plecat sa ma culc... noapte buna tuturor "insomniosilor" de pe han! Ne vedem maine...

Lasa coane, ca nu-s prostii biggrin.gif ....
Noapte buna smile.gif !
Cynthia`
Ce s-a intamplat la mine acasa?! 6.gif Genicon si niste prieteni au cam baut... si dup-aia au jucat bascket si au transpirat ca... (ma abtin) la mine in curte si... cam atat. Erau toti franti de oboseala dup-aia si eu am ramas cu Genicon sa "barfim" lumea tongue.gif A iesit frumos.. mi-a placut mult si sper ca si lui genicon la fel.
Azi (aseara de fapt ca e 3 noaptea acum...) trebuia sa ne adunam din nou... si genicon, dupa ce mi-a zis ca vine chiar mai devreme sa incepem chefu' (sau poate sa joace bascket la mine.. nu stiu...) ... mi-a tras teapa! mad.gif Si mai tarziu m-a sunat un prieten si m-a intrebat: "Ce faci..? De ce e asa liniste la tine..? Esti singura? Pai si ceilalti unde sunt, ca ziceau ca vin si azi?!!!!" si bineneteles nici el nu avea chef sa vina sa fim doar noi doi si... azi (ieri) chiar am fost singura-singurica. (Mai era fratele meu care a devenit inexistent dupa ce a venit prietena lui si s-au retras la televizor - cica!) Si intr-adevar... acum nu intentionam sa intru pe forum (ma asteapta un pat cald in camera care in ultimul timp inainte de 5 noaptea nu m-a vazut/primit) dar am intrat totusi...sa-l mustrez pe genicon care nici nu m-a anuntat dinainte ca o sa raman fara ei asta seara. Cam atat despre chefurile la mine...
Trebuie sa mai mentionez ca genicon a fost foarte cuminte si s-a purtat cu mine ca un adevarat gentleman... Ghost... faptul ca s-a oferit chiar sa fie "sclavul" meu nu se pune ca "prostie"... nu? tongue.gif
Mistinguett... wow... ! M-ai socat si pe mine si probabil ca o sa raman si eu cu raspunsurile alea in minte 2 zile de-acum incolo... Persoanele care au dat raspunsurile alea erau chiar... "smart"! blink.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.