Balaure, ce-ti veni dom'ne cu plecarea ? Hai sa-ti spun un secret: nu Mihai este cel mai rau pe-aici. El este sansa acestui forum sa nu se transforme in balamuc. Nu-i tin partea, dar ma bucur ca avem un forum "curat" care ne tine uniti si multumiti.
Te inseli!!! Sa-mi spui nenea
, ca am cu 3 ani mai mult decat tine ! Nici eu n-am chelie, (sa nu spui ca esti berbec!!!) , iar daca nu ma crezi ca am dat in mintea celor mai tinerei, verifica "gogosi" , "poveste" , ba chiar poate catadixesti sa te introduci si tu, ca stai bine la capitolu' "imaginatie" . Eu asta inteleg prin "caterinca", nicidecum forma ordinara de cartier. Tu ai un potential urias, dar o sa ramai singur cu el intr-o zi, fie pentru ca te superi tu (asta in cazuri ... fericite) fie ca esti evitat de toti, sau - mai rau - esti "out of order"...
Mai slefuieste si tu sexul ala, pune-i costum si cravata, si-ai sa vezi ce "cautare" are. Altfel... o sa regretam dupa tine ! ( Ma rog , unii!!!)
Si-acum sa spun si eu ce-am in cap, ca de cand tot zic c-am sa spun mi-a crescut si barba... De cand am intrat pe forum , am ajuns sa raman in urma cu toate alea. Aveam anumite slabiciuni pe internet... vax ! Pe unele le-am abandonat, pe altele le rasfoiesc in viteza! Au inceput sa se adune raspunsurile pe care ar trebui sa le dau unor persoane care mi-au scris... ( Tu, cea care stii la cine ma refer , imi cer iertare ca tot aman ! Nu fi suparata pe mine pentru asta! Te rog!!!) . Mai rau: La mine n-are cine-mi da cu aspiratoru', n-are cine gati, n-are cine spala vasele, etc. Mai nou, se aduna vasele in chiuveta, incep sa mananc precum englezii - semipreparate, si incep sa-mi reduc timpul de odihna la 4 ore pe noapte... Culmea e ca imi place teribil, si ma pomenesc izbucnind in hohot la serviciu, sau mai rau in mertou, ca zice lumea ca-s "dus". Pai si sunt, ce crezi?
Si inca ceva ce am in cap de vreo saptamana si ma tot strofoc sa gasesc o cale s-o pun pe "unde", ar fi ca intentionez sa deschid (em) o rubrica numita "toba" ( va voi explica eu la timpul cuvenit de ce acest titlu ) unde sa vina fiecare sa "se descarce" daca cineva l-a neindreptatit, iar el n-a avut cum riposta, fiindca era politist, director, contabil sef etc, etc, etc. Topicul se va cere a fi pe cat posibil sincer, ca daca incepem sa devenim exagerat de subiectivi, tindem sa cadem in penibil. Ce parere aveti, am OK-ul vostru?